bebeğimizin ismi yardımcı olun lütfen:(

Ben kuzenler arasında aynı olan bir ismi bile koymak istemedim.Su an iki tarafın da çekirdek ailesinde kizlarimin ismi ile ayni isimde kimse yok.Ben bir isim söylendiğinde ev ahalisinin yarısının "efendim" dediği durumu yadirgiyorum.Her doğan bebeğin ayrı bir birey olduğunu ve herkesten bağımsız oluşuna ortak ismi kullanmanın engel olacağıni düşünüyorum.

Ben ne yapardım bıkaç gun stresten ağlardım yemeden içmeden kesilirdim ama kavgada etmezdim sonra kanamam geldi diye kendımı doktora atardım doktorlada konusurken stresten olabılecegını bısekılde doktora soylettırırdım ama bu adamlada yoluma devam etmezdım cocugu kıymetli anasına baktırıp ufaktan bi işe başlardım yarın neolacagı belli olmaz hep ekonomik özgürlüğünüz yok dıye hanımlar bunlar

Çocuğuna(hele de ilk çocuksa)isim koyma hakkını bile bir anneye çok gören ebeveynlere yazıklar olsun.Eşinize de aynı şekilde..

bu ne sacma is ya, kv ve kp ile konus bence ikna edin kocanı hep birlikte sen tası karnında ismine o karar versin oldu

Ben yanina naz ve su 2.sinden birini düşünmüştüm nasil bildiniz :))))) valla benim boyle istememin sebebi koyacagim bir ismin esimin eski sevgilisinin ismi olma ihtimalini düşünmem. Insalah bir kizim olur.
Genelde öyle tercih ediliyor çünkü :)
Eşinizin eski defteri kalabalık galiba benim ki çok masumdu o konuda
Allah gönlünüze göre versin

Genelde öyle tercih ediliyor çünkü :)
Eşinizin eski defteri kalabalık galiba benim ki çok masumdu o konuda
Allah gönlünüze göre versin
Kalabalik değil ama olanlarin da ismini bilmiyorum. Bi arkadasi diyor ki hic sevgilisi oldugunu gormedim senle sevgili oldu senlede zaten evlendi. Bide benimki asosyal. Off cok takintiliyim yarabbim :)

Ben oğluma kayınpederimin adını koysam babam ne düşünür acaba. Çok saçma bir olay ya, isim mi kalmadı. Niye herkesin özgün bir adı olmasın? Bi nasıl yardımcı olacağız anlamadım, eşinize karşı gelemiyorsunuz. Çocuğu alıp biz mi koyalım adını? fikrimi söyleyemediğim adamla da evlenmezdim zaten.

Böylesini de ilk defa görüyorum. Ablasının ismi ne alaka?

Eşin rızası olmadan eşiniz böyle bir şey yapamaz. Hakkı yok. Gidin güvendiğiniz bir hocaya sorun ve ses kaydını eşinize dinletin..

Daha bu akşam iftar için gittiğimiz bir mekanda yan masamızdaki bir adamın dediklerine kulak misafiri oldum. İleride evlenip çocuğu olursa anne veya babasının adını koyacağını söyledi yanındakilere. Masadakiler çok üstünde durmadı güldüler sadece öyle şey olmaz gibisinden. Malın dediği laf şu "bizde öyle"

Bu modellerin önünde kararlı durmadıkça bitmezler..
Bence bir cinnet bu işi çözer. Eşiniz bunun kararına tek başına veremez. Erkek anne babası olmaları onları daha özel yapmaz..

Mahkemeye verirsin

Bencillik başka bir şey değil sen cekıyon o çocuğun her sıkıntısını derdini ondan sonra bir ismini bile koymana layık görmüyorlar sana birde annesine bile benzetmezler aynı baba tarafı çocuk hep baba diye ağlıyor babasını çok seviyor hep bunları duyuyom sınır oluyom böyle insanlara birde anne baba ismi koyunca ne olacaksa anlamıyom

Keske benim gibi evlenmeden önce cocuklarin ismine birlikte karar verseydiniz :))

Ben hamile deglim 4 senedir olmuyor da ama cocuklarimin ismi simdiden hazir :) Esiniz kafaya koyduysa yapacak birsey yok gbi gorunuyor.

Gaz vermek gibi olmasın ama ben emrivakiden nefret ederim ve küçük minnoş cinnetler geçiririm bu durum karşısında. Benim sıpa iki isimli. Bir ismi de rahmetli pederin ismi. Eşim rica etti rahmetli babasını çok sevdiği için ben de itiraz etmedim. Kötü bir isim olsaydı ya da ben istemeseydim, eşim de ısrarcı olsaydı o kimliği 100 eşit parçaya böler eşime yedirirdim. Huyumu bildiğinden emrivaki yapmaz. Mümkün olabilecek bir şey ise ben de itiraz etmem zaten.

Ancak yaşayan anne babanın ismini koymak ziyadesiyle saçma bir eylem. Benim anne babam Bostan korkuluğu mu o zaman. Onların ismi neden konulmuyor derler adama.

Ben böyle adamlara “gerizekalı”diyorum, hatta başka şeylerde söyliycem de olmayacak şimdi.

Sen de neyinden korkuyorsun anlamadım ki? Sanki ali kıran başkesen herif!.

Karnımda 9 ay taşıdığım çocuğumun ismini koyma hakkını dahi elimden alan bir adamın canına okurum herhalde.

Anasının babasının ismini koymak nedir onu da bir türlü anlamıyorum. Hem onunkiler ana baba seninkiler ne bu durumda?

Böyle hödük bi herifi çok mu aradın allah askına ya?

Eğer evliliğinizde mutluysanız böyle şeyleri sorun etmeyin.kırmayın bence eşinizi.daha güzel bir hamilelik geçirirsiniz.isimlerde güzelse alışırsınız hatta.

Hadsiz herif yaa. Ayyy ben bile sinirlendim eşinize. Neden eşinizden bu kadar korkuyorsunuz. Koymak istemiyorum deyin ve direnin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…