- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Hilal__akova
-
Genelde öyle tercih ediliyor çünkü :)Ben yanina naz ve su 2.sinden birini düşünmüştüm nasil bildiniz :))))) valla benim boyle istememin sebebi koyacagim bir ismin esimin eski sevgilisinin ismi olma ihtimalini düşünmem. Insalah bir kizim olur.
Kalabalik değil ama olanlarin da ismini bilmiyorum. Bi arkadasi diyor ki hic sevgilisi oldugunu gormedim senle sevgili oldu senlede zaten evlendi. Bide benimki asosyal. Off cok takintiliyim yarabbim :)Genelde öyle tercih ediliyor çünkü :)
Eşinizin eski defteri kalabalık galiba benim ki çok masumdu o konuda
Allah gönlünüze göre versin
Böylesini de ilk defa görüyorum. Ablasının ismi ne alaka?Benim de bebeğime eşim ablasının adını benden habersiz koymuştu. Allahtan benim seçtiğim isim de var ama ben iki isimli istemiyordum. Şimdi ısrarla kendi seçtiğim ismi koyduğum için ailesi de alıştı. Kv sadece kendi kızının adıyla sesleniyor. Nefret ediyorum anne baba isimleri koyanlardan. Öyle bir geri kafalı geliyorlar ki anlatamam!... Sizde şart koşun eşinize benim koyduğum isim de olmazsa kesinlikle kabul etmem mahkemeye başvururum deyin. Siz iyi niyetli olarak bari ikinci isim benim koyduğum isim olsun demişsiniz daha ne olsun...
Mahkemeye verirsinMerhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına
Merhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına
Eğer evliliğinizde mutluysanız böyle şeyleri sorun etmeyin.kırmayın bence eşinizi.daha güzel bir hamilelik geçirirsiniz.isimlerde güzelse alışırsınız hatta.Merhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına
Yabancılarda daha beteri var , kendi isimlerini koyuyorlar çocuklarına yanına junior ekleyip:))Bazen Turk oldugum icin utaniyorum. Bu sacma adetler de utanc duymama sebep olanlarsan birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?