geçen hafta sonu arkadaşımı ziyarete gittim. o da 9. ayında... bugün yarın doğurur.. çocuğuna oda hazırlamış süslemiş,püslemiş,pırıl pırıl bir oda hazırlamış .beşiğine nevresimini herşeyini tertemiz koymuş. neyse ben çok beğendim sonra bunun eltisi geldi onunda 3 yaşlarında bir çocuğu var. bebek odasına girdiler perdeden tut halıya kadar bir dünya laf etti arkadaşımın canı sıkıldı yinede hanımefendiliğini bozmadı bende sessizdim ta ki çocuğu beşiğe girmek isteyene kadar... ağladı ben içinde yatıcam demeye başladı. tabi çocuğun dikkatini çekti anlıyorum ama annesi kaldırdı içine koyacak çocuğu ne yapıyorsunuz olmaz o bebeğin dedim tutamadım kendimi. bak tertemiz hazırlamış kız bugün yarın gelecek bebeği dedim. benimde çocuğum temiz merak etme dedi cuk koydu çocuğu içine. Allah aşkına gereksiz bir müdahale mi etmiş oldum.hoş müdahale ettimde ne oldu yine yapacağını yaptı. arkadaşımda ben değiştiririm nevresimi dedi eltiside bozuldu aldı çocuğunu çıktı gitti evden. ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten merak ettim onun yaptığı çok düşüncesizce değil mi? siz olsanız ne yapardınız?