- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Bugün barıştik canım kendini erkek olacağına baya kaptirmis ben Ağlıyorum sabah oda yutkuna yutkuna cvp verir oda pişman oldu ama benim cigerimi yaktiyiyla kaldı odun kocamHala konusmuyormu sizinle ?
Haklısınız artık eğitimden mi oluyor büyümeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum pişman olmuş gerçekten ama erkek de istiyor sen diyo kendin gibi yaparsın onunla gezersin diyo bende merak etme dedim bi allahım sağ salim versin sağlıklı sıhhatli benden ala kanka olursunuz dedim gülüyor bu seferde işte bu erkekler beni de kendini de uzduguyle kalıyorCinsiyeti erkegin genleri.belirliyor bunu biliormu esin acaba?
ki erkegin genleri.belirlemese bile Allah hic evlat vermeyebilirdi de, nankorluk yapmasin tovbe desin yani.
Bu erkek bebek .duskunlugu gercekten beni benden aliyor.
Ben evladim olsun istedim sadece erkek.bebegim olacak insallah ,bunu duyan bazi arkadas sandiklarimin verdigi tepkiyi unutmaya calisiyorum (himm erkek mi) sanki ellerindeki seyi cekip almisim gibi
Umarim esin duzelmistir .
Ama suna yurekten inaniorum ki bzm ulkemzde 1 asir bile gecse bizim cocuklarimiz bile erkek kiz muhabbeti yapacak.. bazi seyler hc degismeyecek
Öyle demeyin lütfen oda çok üzüldü ama işte hatta kendi anlattı bi kere arkadaşının kızı var şöyle yaptı böyle yaptı sipa bizi güldürdü eglendirdi demiş o zaman da Rabbim vermiyor yüreği ciz etmiş bana diyo arkadaşımın çocuğu yoksa kesinlikle çocuk muhabbeti yapmicam bütün bunları söyledim bugün oda üzüldü sanırım kendini erkek bebeğe çok feci bi şekilde hazırlamış hayal kırıklığı yasayinca bize de yaşattı işte allahım inşallah hidayete erdirsin doğru yoldan ayırmasin kız evlatları olanlar oğlan diye yanar tutysur erkek evlatları olanlarda kız diye yanar tutusur İnsanız herşeyden istiyoruzBöle zıhnıyettekı ınsanların cocukları keske hıc olmasa
Oda bugün öyle diyo zaten sen büyüt bak el oğluna ver gitsin diyo dedim sen niye aldın beni elimde olsaydı ben seni de almazdim ki diyoCanım ben de 13 haftalık hamileyim doktor kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi.. Eşimi tanıyorum kız çocuklarına ölür resmen o kadar çok sever ki.. Benim abimin kızı var 5 aylık benden çok seviyordur net benden çok kucağına alıp ilgileniyo kız çocukları başka oluyo diyo hep.. Neyse doktor bize kıza benziyor dedi ya doktordan çıktıktan sonra baktım sessizleşti noldu dedim şakasına kız olduğuna mı bozuldun dedim.. Ya kızla baba arasında çok farklı bir bağ oluyo ben o büyüdüğünde nasıl ellere veririm nasıl ayrılırım ondan dedi kaldım böyle..:) düşün daha doğmadan adamın aklına gelen şeye bak.. Yani demem o ki canım erkekler çok farklı düşünüyor.. Eşinin kız olmasına bozulduğunu düşünmüyorum açıkçası..
seni şu anda o kadar iyi anlıyorum ki daha 4-5 ay önce aynı sıkıntıyı ben yaşadım. ben de ikinci kızımı bekliyorum. ilk hamile kaldığımda kız-erkek fark etmez dedik hep. sonra doktor kesin erkek dedi. sevindik ne yalan söyleyeyim. bir kızım var bir de oğlum olacak dedim. isim bulduk, kıyafetler aldık. herkes öğrendi erkek olacak diye. çok sonra doktor kız dedi. tabi şoka girdik. eşim çok kötü oldu. ne yalan öyleyeyim ben de kız fikrine uzun süre alışamadım. aslında hep istediğim şeydi iki kız olmaları. birbirlerine sırdaş, arkadaş olsunlar, destek olsunlar diye. düşün ki ben karnımda taşırken anneyken üzüldüm birden. çünkü erkek fikrine alışmıştım.Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Oda bugün öyle diyo zaten sen büyüt bak el oğluna ver gitsin diyo dedim sen niye aldın beni elimde olsaydı ben seni de almazdim ki diyogüler misin Ağlar mısın yaaa hatta diyom lise bitince evlenirim der senin diyo başlarım carkina cocugumun kafasına şimdiden böyle şeyler sokma diyo yaaaa
Bence bu tamamen bencıllık kac tane arkadasım var cevremde yıllardır cocuk sahıbı olmak usteyen böle bı durumda k bakmasın düpedüz bencillikÖyle demeyin lütfen oda çok üzüldü ama işte hatta kendi anlattı bi kere arkadaşının kızı var şöyle yaptı böyle yaptı sipa bizi güldürdü eglendirdi demiş o zaman da Rabbim vermiyor yüreği ciz etmiş bana diyo arkadaşımın çocuğu yoksa kesinlikle çocuk muhabbeti yapmicam bütün bunları söyledim bugün oda üzüldü sanırım kendini erkek bebeğe çok feci bi şekilde hazırlamış hayal kırıklığı yasayinca bize de yaşattı işte allahım inşallah hidayete erdirsin doğru yoldan ayırmasin kız evlatları olanlar oğlan diye yanar tutysur erkek evlatları olanlarda kız diye yanar tutusur İnsanız herşeyden istiyoruz
Bosver canim hic takma simdilik. Bosuna kendini uzme. Dogunca degisir ins. Valla ben de ilk erkek olsun yoksa baba kiz iliskisinizi kiskanrm diyorum esime. O da ilk erkek istiyor ama kizda istyor. Kiz cocuk baskadir dogunca zaten kendini sevdirir esinin bu konudaki tutumu eski tarz insanlar gibi degilse duzelir yani. Dunyadaki en guzel iliskidir bence baba kiz iliskisi. Ins senn esinde anlar en kisa zamanda.Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Çok teşekkür ederim valla okurken etkilendim evet bazı arkadaşlar biraz fazla yuklediler eşime oda biliyor cinsiyet erkekten geldiğini tabi hersey allahtan orası daha ayrı bişey allah razı olsun esinizden de sizden de dün işte elleriyle yemek yaptı bana ben konusmayinca oralı olmadım Yine gittim ayrı yattım sabaha karşı geldi işte gel yanıma diyo ben tabi Tutamıyorum kendimi Ağlıyorum oda yutkunuyor ağlamaklı sonra konuştuk orta yolu bulduk neyse gerçekten benim de abim var hep kızım küçük olsun abisi korur derdim kendi kendime çünkü benim abim hep korudu beni ablamlarda var onlarla yaş farkı çok abim başka yaniseni şu anda o kadar iyi anlıyorum ki daha 4-5 ay önce aynı sıkıntıyı ben yaşadım. ben de ikinci kızımı bekliyorum. ilk hamile kaldığımda kız-erkek fark etmez dedik hep. sonra doktor kesin erkek dedi. sevindik ne yalan söyleyeyim. bir kızım var bir de oğlum olacak dedim. isim bulduk, kıyafetler aldık. herkes öğrendi erkek olacak diye. çok sonra doktor kız dedi. tabi şoka girdik. eşim çok kötü oldu. ne yalan öyleyeyim ben de kız fikrine uzun süre alışamadım. aslında hep istediğim şeydi iki kız olmaları. birbirlerine sırdaş, arkadaş olsunlar, destek olsunlar diye. düşün ki ben karnımda taşırken anneyken üzüldüm birden. çünkü erkek fikrine alışmıştım.
eşim de bir daha çocuk yapmayacağımı bildiği için asla oğlu olmayacağı için üzüldü. bir de yaşlı ananesi var. erkeksever :) ananesi büyütmüş eşimi. ölmeden "oğlum olduğunu da görsün" diye düşünüyordu sanırım. 3 gün falan konuşmadık. çok ağladım. çok kızdım, çok sinirlendim. ama geçti gitti. eşin zamanla alışacak. insan zayıf bir varlıktır, zaafları vardır. oğlu olmasını isteyebilir. kızı olmasını isteyebilir. bu çocuğu sevmeyeceği anlamına gelmez. sadece istekleriyle örtüşmeyen gerçeklerle başa çıkmak için içine kapanmıştır. çok takılma. doğana kadar kendilerini baba gibi hissetmiyorlar zaten. doğumdan sonra değişir her şey.
eşime anlattım mesajını :)) ne yazayım, ne yapsın dedim. "hiçbir şey yapmasın. zamana bıraksın. yaptığı yanlışın farkına varır eşi" dedi :) siz de güler geçersiniz ileride. gönlünü ferah tut. buraya başlık açtın ama derdine derman bulmaktansa insanların eşine hakaret ettiğini göreceksin. sadece zamana bırak. sağsalim kucağına alırsın inşallah. hayırlı doğumlar diliyorum.
Rabbim inşallah hayirlusindan sağlıklı sıhhatli tüm isteyen çiftlere versin kız da erkek de çünkü gerçekten ikisinin yeri de farklıSaolun
Çok teşekkür ederim valla okurken etkilendim evet bazı arkadaşlar biraz fazla yuklediler eşime oda biliyor cinsiyet erkekten geldiğini tabi hersey allahtan orası daha ayrı bişey allah razı olsun esinizden de sizden de dün işte elleriyle yemek yaptı bana ben konusmayinca oralı olmadım Yine gittim ayrı yattım sabaha karşı geldi işte gel yanıma diyo ben tabi Tutamıyorum kendimi Ağlıyorum oda yutkunuyor ağlamaklı sonra konuştuk orta yolu bulduk neyse gerçekten benim de abim var hep kızım küçük olsun abisi korur derdim kendi kendime çünkü benim abim hep korudu beni ablamlarda var onlarla yaş farkı çok abim başka yani
Inşallah canım yavaş yavaş kafasına giriyor zaten şükür iyiyiz hepinize teşekkür ederimBosver canim hic takma simdilik. Bosuna kendini uzme. Dogunca degisir ins. Valla ben de ilk erkek olsun yoksa baba kiz iliskisinizi kiskanrm diyorum esime. O da ilk erkek istiyor ama kizda istyor. Kiz cocuk baskadir dogunca zaten kendini sevdirir esinin bu konudaki tutumu eski tarz insanlar gibi degilse duzelir yani. Dunyadaki en guzel iliskidir bence baba kiz iliskisi. Ins senn esinde anlar en kisa zamanda.
Sakin lütfen. Konu sahibi zaten Üzgün, üstelik hamile... neyse ki kimin anne kimin baba olacağına bizler karar vermiyoruz. Geçici bir süreç bu. Unutulup gidecek. Sadece geçeceğini ve her şeyin unutulacagini bilmeye ihtiyacı var o kadar..Şimdi bu adama kız evlat vermeyi düşünüyo musunuz sahiden? Böyle adamlar hiç baba olmamalı.
Evet geçip gidecek ama ya bebek erkek olsaydı... Hiç hamile karısını üzmeyecek, sıkıntıya sokmayacak ve şükürler edecekti. Her neyse siz moral verirsiniz. Sağlıkla huzurlu bir yuvaya doğar inşallah.Sakin lütfen. Konu sahibi zaten Üzgün, üstelik hamile... neyse ki kimin anne kimin baba olacağına bizler karar vermiyoruz. Geçici bir süreç bu. Unutulup gidecek. Sadece geçeceğini ve her şeyin unutulacagini bilmeye ihtiyacı var o kadar..
insanların zaafları vardır. hiçbirimiz mükemmel değiliz ve her zaman doğruyu yapamıyoruz. bazen bazı durumları kabullenemiyoruz. zaman gerekiyor. sizin çok sevineceğiniz bir şey bazı insanları üzebiliyor. bazen nankörlük edebiliyoruz. ama sonra hatamızdan dönüyoruz. o yüzden çok da katı olmamak lazım diye düşünüyorum. evlat başka bir şey. geldiği yuvayı kokusuyla, gülüşüyle huzurla doldurur zaten şüpheniz olmasınEvet geçip gidecek ama ya bebek erkek olsaydı... Hiç hamile karısını üzmeyecek, sıkıntıya sokmayacak ve şükürler edecekti. Her neyse siz moral verirsiniz. Sağlıkla huzurlu bir yuvaya doğar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?