Inşallah canım ya ben zaten çocuklara bayılırım erkek olsun kız olsun fark etmez bir tirnagini yaratabiliyor muyuz ama eşim gerçekten çok uzattı hala kusus yani evlenir evlenmez gebe kalsam kız olsa dicem ilkini erkek istiyordu ama biz en az iki yıl dolu dolu uğraştık gerçekten bilmiyorum evlatsiz günler geçirenler daha iyi anlar ne biliyim esimden bu kadar tepki beklemiyordum çok zoruma gitti inaninİlk çocuğuma bir dr %99 kız dedi eşim aynı seninki gibi hatta daha kötü davrandı küstü .Dr dönüşü eve gelmeyip kendini parklara attı.Annesi olacak kadın da kız olacağını duyunca'' iii canınız sağolsun, gerçi kızlar o... oluyor ya neyse'' dedi.
Bir ay sonra başka dr %99 erkek dedi ve erkek oldu şu an 13 yaşında tosunum.
11 yıl aradan sonra hamile kaldım eşim inşallah kız olur da kız olur diye tutturdu çok şükür ki kızım oldu.Kız çocuk bambaşkadır hepsinin yeri ayrı.Rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın ama kız çocuk daha bir sıcak .İki yaşında ama nasıl sevdiriyor kendini herkese nazlı prensesim.
Babası da diyor ben bunun bu kadar tatlı olacağını bikseydim yıllar önce olsun derdim.
Evladın kızı erkeği olmaz.Evlat evlattır, candır.Rabbim bizi onlarsız eylemesin
Size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
İlk çocuğuma bir dr %99 kız dedi eşim aynı seninki gibi hatta daha kötü davrandı küstü .Dr dönüşü eve gelmeyip kendini parklara attı.Annesi olacak kadın da kız olacağını duyunca'' iii canınız sağolsun, gerçi kızlar o... oluyor ya neyse'' dedi.
Bir ay sonra başka dr %99 erkek dedi ve erkek oldu şu an 13 yaşında tosunum.
11 yıl aradan sonra hamile kaldım eşim inşallah kız olur da kız olur diye tutturdu çok şükür ki kızım oldu.Kız çocuk bambaşkadır hepsinin yeri ayrı.Rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın ama kız çocuk daha bir sıcak .İki yaşında ama nasıl sevdiriyor kendini herkese nazlı prensesim.
Babası da diyor ben bunun bu kadar tatlı olacağını bikseydim yıllar önce olsun derdim.
Evladın kızı erkeği olmaz.Evlat evlattır, candır.Rabbim bizi onlarsız eylemesin
Size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Yaşar muhakkak vucdanlidir da niye boyle yapsr amlamsm zaten öyle bişey olursa artık biter bu evlilikUzun uğraşlar sonucu çocuk sahibi olmuş, daha ilk çocukta cinsiyet ayırmaya başlamış kusura bakmayın da nankörlükten başka bir şey değil.
Anne karnındaki bebekler istenmediğini hissediyor, sizin duygularınızı hissediyordur.Allah korusun bir sorun olsa vicdan azabı yaşamayacak mı eşiniz?
Ağzını yırtmadığım için üç kez boşanmaya kadar götürdü bizi adi yaratık
O kv nin ağzını yırtmadan nasıl durdunuz ben olsam bir daha muhatap olmazdım terbiyesiz kadın...
Allahım yaaa inanamıyorum ne biçim insanlar var ki söylediğin de bişey de yok yani gerizekalı güçleri varya kendilerini bişey sanıyorlar annesi ayrı bi zaten o denir mi yaaa o senin torunun belki bi yudum suyu onun elinden iceceksin mikrop kadınYemin ederim bebeğime kız dediler ve bu cahiller de benim suçummuş gibi davrandılar ya,öyle bir dua ettim ki, dedim Allah'ım bunlar senin uygun gördüğünü beğenmiyor bana çatıyorlar.Oysa ki kız mı oğlan mı kararı veren sensin.Ben değilim.Yüce Rabbim bunlara büyüklüğünü göster ve onların yüzünü kara çıkar''İnanın bir ay sonra dr a gittik ve erkek dedi.Eşimin suratı kıpkırmızı oldu.Ablası da yanımızdaydı.Eve döndük arabanın kapısını kapatırken görümcemin de yanında bak gördün mü boşa üzüldün stres yaptın,bak erkekmiş dedim.Eve çıktık kapıyı kapatır kapatmaz beni dövmeye başladı.Nasıl ablasının yanında öyle konuşurmuşum diye.
Allah bu tür erkekler neyi hakediyorsa onu versin.Hakkımı helal etmiyorum ahirette iki elim yakanda olacak koca müsveddesi
Hala o adam müsveddesiyle ayni evde kalmiyorsunuzdur insallah?Yemin ederim bebeğime kız dediler ve bu cahiller de benim suçummuş gibi davrandılar ya,öyle bir dua ettim ki, dedim Allah'ım bunlar senin uygun gördüğünü beğenmiyor bana çatıyorlar.Oysa ki kız mı oğlan mı kararı veren sensin.Ben değilim.Yüce Rabbim bunlara büyüklüğünü göster ve onların yüzünü kara çıkar''İnanın bir ay sonra dr a gittik ve erkek dedi.Eşimin suratı kıpkırmızı oldu.Ablası da yanımızdaydı.Eve döndük arabanın kapısını kapatırken görümcemin de yanında bak gördün mü boşa üzüldün stres yaptın,bak erkekmiş dedim.Eve çıktık kapıyı kapatır kapatmaz beni dövmeye başladı.Nasıl ablasının yanında öyle konuşurmuşum diye.
Allah bu tür erkekler neyi hakediyorsa onu versin.Hakkımı helal etmiyorum ahirette iki elim yakanda olacak koca müsveddesi
Eşinin davranışını kesinlikle tasvip etmiyorum ama erkeklerin çoğunda var bu erkek bebek merakı. Ama emin ol dogdugunda herkesten daha cok o sakinacak koruyup kollayacak nazli kizim diye sahiplenecektir bebeginizi. Simdilik sakin ol esine zaman ver. Eslerimizde birer insan arada böyle yanlislara dusebiliyoar ne yazik ki[/QUOT bugün gitmiş bi şeyler Almış gelmiş yemeği o yaptı hadi yürü diyo ye off hiç romantik değil koca kafalı kocam kendini böyle ifade ediyor halbuki gelip konuşsak zaten affedicem ama hot hot tam bilemedim affetmeliyim yoksa az daha surdurmelimiyum ne olurdu sanki bu yemeği kızımızın olacağını öğrendiğimiz gün yspsaydik Güle oynaya hem Kalbimiz kirilmazdi bu kadar beni bu sefer çok incitti
Ya varya deli ediyor bu msj aTmiyorum atmış gibi geliyor uzun uzun yazıyorum gönderiyorum bi bakıyorum yazdığım yok off beceremedim gitti haaÖyle gali
Zaten bıraktım kendi haline odaya bile girip yatmiyorum Yanına öyle olacak kızına düşkün olur hissediyorum bunu ama bu kadar tepkisini anlamadım bugün gitmiş bişeyler almış gelmiş yemeği hazırladı hadi diyo yürü yemicem diyorum yok illa yürü geleyim karimla konuşayım yok tam hot hot benim koca kafalı kocam ne olurdu sanki kızımızın olacağı gün Güle oynaya hazırlayıp yeseydik yemegimizi bu kadar kirilmasaydi KalbimizEşinin davranışını kesinlikle tasvip etmiyorum ama erkeklerin çoğunda var bu erkek bebek merakı. Ama emin ol dogdugunda herkesten daha cok o sakinacak koruyup kollayacak nazli kizim diye sahiplenecektir bebeginizi. Simdilik sakin ol esine zaman ver. Eslerimizde birer insan arada böyle yanlislara dusebiliyoar ne yazik ki
Zaten bi konussa diyeceğim ama bi türlü konuşmaya yanasmiyor oda üzüldü sanki yaptığına o yüzden konuşmaya yanasmadığını düşünüyorum bu erkekler sanki hislerini dışa vursalar ölürler yaniBenim eşimin öğrenmeye gittiğimizde doktorla diyaloğu şöyle oldu;
-Erkek değil mi? +Bebek kız. -Ama erkek olacaktı...?Sanki daha önce erkek olacak demişler de, cinsiyeti değişmiş gibi davrandı. O kadar inanıyordu erkek olacağına. Biz başından beri inatlaşmıştık. O erkek olacak diyordu ben de hep kız olacağını hissediyordum tabii ki bebeğimin cinsiyeti önemli değil benim için. Sağlıklı olmasını diledim hep. Ama rüyamda da hep kız olduğunu gördüm. Eşim de rüyasında hep erkek görüyordu. Neticede eşim ilk duyduğunda ufak çaplı bir hayal kırıklığı yaşadı sanırım 10 dk lık. Ama cenaze varmış gibi davranmadı. Beni üzmedi. Şimdi diyor ki iki dakika doğur seveyim sonra geri koy yerine.
Bence açıkça sorun istemiyor musun deyin. Allah'ın gücüne gider ya onca sene istemişsiniz zorla olmuş veren Allah almasını da bilir. Böyle deyin kocanıza.
Gitme yanına. Eğer gerçekten triplerinin sebebi kız evlatsa çok daha kötü muameleyi hakediyor bence.Şimdi ne yapayım sizce kızlar yanına gidersem barisiriz kesin bilgisayar dan film izlerken uyumuş kalmış ama hiç konuşmadık sadece o yemek yaptı birlikte zorun zorun yemek yedik üzülüyorum da gurbetteyiz burda kimsemiz yok
Bence git yanına otur karşısına beni dinleyecek misin diye bir sor. Dinleyecekse konuşmaya başla. ''Gerçekten şu an bebeği sırf kız diye istemiyor musun? Doğduğunda onu sevmeyecek misin? Ha kız, ha erkek ne fark ediyor? İkisi de bebek. Ve ikisi de sevilmeyi hak ediyor. Sence kızımıza haksızlık etmiyor musun? Büyüdüğünde senin ilk başta istemediğini duysa nasıl hissedecek düşünebiliyor musun? Ailen senin yerine kız olmanı isteseydi ve senin erkek olduğunu öğrenince üzülselerdi seni istemeselerdi nasıl hissederdin?'' diye bir sor.Şimdi ne yapayım sizce kızlar yanına gidersem barisiriz kesin bilgisayar dan film izlerken uyumuş kalmış ama hiç konuşmadık sadece o yemek yaptı birlikte zorun zorun yemek yedik üzülüyorum da gurbetteyiz burda kimsemiz yok
Bence hatasını anlamasını sağlayıp psikolojik eziyet çektirmek daha hoş olur. Pişman olması gerek. Pişman olması için üzülüp ezilmesi için elimden geleni yapardım ben olsam. Karşıma alıp konuşmam gerekse bile. Pişman olmadığı sürece tatmin olmam çünkü.Gitme yanına. Eğer gerçekten triplerinin sebebi kız evlatsa çok daha kötü muameleyi hakediyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?