- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Yani başka sebep yoktu hastaneye gittik geldik adam bu duruma gekdiGitme yanına. Eğer gerçekten triplerinin sebebi kız evlatsa çok daha kötü muameleyi hakediyor bence.
Yemek yedim ama inanin yemek de beni yedi yani illaki görüyor uzuldugumu görmemesi için kör olması gerekBence hatasını anlamasını sağlayıp psikolojik eziyet çektirmek daha hoş olur. Pişman olması gerek. Pişman olması için üzülüp ezilmesi için elimden geleni yapardım ben olsam. Karşıma alıp konuşmam gerekse bile. Pişman olmadığı sürece tatmin olmam çünkü.
Yemek yedim ama inanin yemek de beni yedi yani illaki görüyor uzuldugumu görmemesi için kör olması gerek
Hiç konuşmadık canım normalde ne kadar tartisirsak tartışalım gelip bu yatakta yatcaz derdim ki oda tutardi kendini yani ayirmazdik hiç yatagimixi ama bu sefer çok koydu ne demek kız evlat istememek deseydi böyle bir düşüncesi olduğunu ona göre adım atardik sonuçta %50 kız olacak bu çocuk Rabbim sağlıklı versin de inanin başka bişey istemiyorum sonuçta doğum sürecinde bana da bebegime de bişey olabilir allah korusunBence normal ol tribte yapma cokta samimi de olma ama kirildigini uzuldugunu hissetmeli kiz istemiyor musun falan diye sorular sorma kendi haline birak.
Atarım bende çoğu zaman ne dicem kiBenim gibi mesaj atsanız nasıl olur? Alışık mıdır öyle şeylere eşiniz?
Zaten bende çok doluyum konuşmaya baslarsam ağlarım da ve kendimi anlatamam o yüzden onun adım atmasını bekliyorum hoş onun için yemek yapması büyük bir adım ama ben o yemeği ağlaya ağlaya değilde Güle oynaya yeseydik ne olurduBence git yanına otur karşısına beni dinleyecek misin diye bir sor. Dinleyecekse konuşmaya başla. ''Gerçekten şu an bebeği sırf kız diye istemiyor musun? Doğduğunda onu sevmeyecek misin? Ha kız, ha erkek ne fark ediyor? İkisi de bebek. Ve ikisi de sevilmeyi hak ediyor. Sence kızımıza haksızlık etmiyor musun? Büyüdüğünde senin ilk başta istemediğini duysa nasıl hissedecek düşünebiliyor musun? Ailen senin yerine kız olmanı isteseydi ve senin erkek olduğunu öğrenince üzülselerdi seni istemeselerdi nasıl hissederdin?'' diye bir sor.
Ben genelde böyle duygusal konuşmaları yüz yüze yapamam iki kelimeyi bir araya getiremiyorum dilim dolanıyor. Başka şekilde anlatıyorum derdimi. Komik evet ama aynı ev içinde de olsak mesaj atıyorum. İçimi döküyorum. Sonra eşim yanıma gelip özür diliyor ya da derdini anlatıyor sakince konuşuyoruz.
Kalıyorum tatlım kendini biraz yonttu daHala o adam müsveddesiyle ayni evde kalmiyorsunuzdur insallah?
Inanin hiç gulecegim yoktuSize öyle gelmiştir. . Eger gerçekten öyle oyleyse urartulardan kalma bu tarihi eser kafalı adamı derhal uygarlık tarihi eserlerinin sergilendiği bir müzeye bağışlayın.belki 5 kuruş para eder. .
demekki daha sınavınız bitmemiş
doktor hiç çocuk sahibi olamazsınız artık imkansız deseymiş ne olurdu acaba
6 yıl oldu neler çektim neler ve artık bebek düşünmüyoruz
senin gibi tedaviyle kızım olacak eşim de surat asacak ertesi gün boşarım net.
Hala konusmuyormu sizinle ?Allahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah çekmeyen bilmiyor ya boşanmak kolay bende normalde yapıcı bir insandim hep şöyledir böyledir hep bi polyanacilik oynardim ama bu zoruma gitti gerçekten o kadar tedavi gördüm o acıların o mutsuzluklarin bedeli bu mu yani yazıklar olsun diyorum eşime başka da bişey diyemiyorum yani
Beyinsiz kocana De ki cinsiyeti erkek spermi belirler ve asla unutmasin annesi De bir kadın sende bir kadınsın bizde eşimle kız istiyoruz kız dese dünyalar benim olucak ama erkek dese De üzülmem sağlıklı olsun yeter ki kız erkek fark eder mi kızlar babaya daha düşkün olur bilmiyorum çok şaşırdım hala bu düşüncede insanlar var ne yazık ki beyin nakli lazım yanmış galiba gücü yetiyorsa tırnağını yaratsinAllahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah çekmeyen bilmiyor ya boşanmak kolay bende normalde yapıcı bir insandim hep şöyledir böyledir hep bi polyanacilik oynardim ama bu zoruma gitti gerçekten o kadar tedavi gördüm o acıların o mutsuzluklarin bedeli bu mu yani yazıklar olsun diyorum eşime başka da bişey diyemiyorum yani
Ben de buna benzer şeyler yazacaktım.Canım ben de 13 haftalık hamileyim doktor kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi.. Eşimi tanıyorum kız çocuklarına ölür resmen o kadar çok sever ki.. Benim abimin kızı var 5 aylık benden çok seviyordur net benden çok kucağına alıp ilgileniyo kız çocukları başka oluyo diyo hep.. Neyse doktor bize kıza benziyor dedi ya doktordan çıktıktan sonra baktım sessizleşti noldu dedim şakasına kız olduğuna mı bozuldun dedim.. Ya kızla baba arasında çok farklı bir bağ oluyo ben o büyüdüğünde nasıl ellere veririm nasıl ayrılırım ondan dedi kaldım böyle..:) düşün daha doğmadan adamın aklına gelen şeye bak.. Yani demem o ki canım erkekler çok farklı düşünüyor.. Eşinin kız olmasına bozulduğunu düşünmüyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?