bebeğin cinsiyeti

4 yil boyunca hic konusmadiniz mi bu konuyu? Kiz olursa şöyle olur erkek olursa böyle olur diye.
Biz eşimle konusuyoruz yani hic fark etmediniz mi?

Belli ki anlık şok yaşamış zamanla düzelecektir emin olun sizden daha düşkün olacaktır :)
Inşallah suan yaşadığım sıkıntı çabası olur artık gerçi öyle olsunda unuturum haa ama beni kızım olacağı için mutlu etmedi yaaa alacağı olsun

Benim babam da kızım olursa okutmam dışarı çıkartmam diye saydırıyormuş daha ben hiç yokken.
Ama herkesten daha fazla düşkündür bana ve hep okumami desteklemiştir. Umarim düzelir sizinki de.

Biz cinsiyeti öğrendik ve kızz olduğunu duyunca havalara uçtuk. Eşim sürekli kızımda kızım diyor . Doğsun gör bak iyiki kızım oldu diyecek .

Biz cinsiyeti öğrendik ve kızz olduğunu duyunca havalara uçtuk. Eşim sürekli kızımda kızım diyor . Doğsun gör bak iyiki kızım oldu diyecek .
Ya daha çok erkeğe yakındı ama bu denli uzulup beni de uzucegini hiç aklımdan geçmedi inanın kendi diyodu bazen kız babası hayal ediyorum bazen de erkek diye bilmiyorum yaaa Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah cumlemize

Allahım sınamasın.. inşallah tez zamanda kendine gelir de senden değil de kendisinden olduğunu kabullenir ... Kimse karpuz ekip kavun almıyor ... Bı arkadaşım kız da kız illa da kız diyordu hayırlısını dile diyordum yok illa kız ne olursa olsun kız olsun diyordu oldu da şimdi psikoloji kalmadı çocuk çok huysuz hiçbir şeyden memnun değil ... Allah'tan hayırlısı olsun... Sabırlı ol kabullenecek hatta tek aşkım bile diyecektir ...

Allahım sınamasın.. inşallah tez zamanda kendine gelir de senden değil de kendisinden olduğunu kabullenir ... Kimse karpuz ekip kavun almıyor ... Bı arkadaşım kız da kız illa da kız diyordu hayırlısını dile diyordum yok illa kız ne olursa olsun kız olsun diyordu oldu da şimdi psikoloji kalmadı çocuk çok huysuz hiçbir şeyden memnun değil ... Allah'tan hayırlısı olsun... Sabırlı ol kabullenecek hatta tek aşkım bile diyecektir ...

4 yil boyunca hic konusmadiniz mi bu konuyu? Kiz olursa şöyle olur erkek olursa böyle olur diye.
Biz eşimle konusuyoruz yani hic fark etmediniz mi?
Daha çok Rabbim vermediği için neden olmuyor diye konusurduk ama okulları eğitimi hep konusurduk yaa illa kız olsun diyen biri değildi illa erkek olsun diyen biri de değil kafam karıştı o yüzden nasıl yaklasmam gerektiğini şaşırdım

Amin zaten olmadı bebeğimiz 2-3 yıldır yokluğu daha zor evde iki kişi insanların lafı sözü şimdi mutlu olacam güzel bi hamilelik gecireceğim sağolsun eşim izin vermiyor

kiz evladin sacinin teline kurban olsun esin..
bnm kizimda var oglumda, ikisi de cok guzel ama kizin hali tavri cilvesi isvesi bambaska
keske bi kizim daha olsa
cok sanslisiniz
Öyle kurban olurum bende çok da istedim illaki insan oğlan da ister kız da ama ne bilim yaaa ilk çocuk neden bu kadar tepki gösterdi anlamadım dört gün sonra pişman olur biliyorum ama bugünü bana zehir ettigiyle kalır anca hatta onlar baba kız bir olurlar offf allahım neden böyle bu erkekler

Öyle Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah oda biliyor herşeyin farkında ama bana eziyet ettigiyle kalıyor

Erkek cocuk ve kiz cocuk farki nedir? Erkek annelerinin garip gururlu havasinida hic anlamam. Bazilari yani..

Eger gercekten bebegin cinsiyetinden dolayi tavir yapiyorsa yaziklar olsun esinize.. Allah islah etsin.. henuz esim olmayan sevgilim bile bi evladim olursa once kiz olsun diyor.. en onemlisi tabikide saglikli olmasi diyor.. ayrica kiz evlatlari babaya harbiden duskun olur..

Allahhııııım bi tane ağzına vurulasıca erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…