bebeğin cinsiyeti

Yıl 2017 ama hala cinsiyet ayrımcılığı yapan insanları gördükçe hayret ediyorum. Kızı veya oğlu olanların başı göğe mi eriyor? İnsanın gönlünden geçer ama Allah'ın verdiğine burun kıvırmak nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Kız veya erkek ne farkeder ikisi de aynı,ikisi de eşit seviliyor. Allah bile cenneti cinsiyeti 'kadın' olan annelerin altına seriyorsa insanlara laf mı düşer. Siz de üzülmeyin hele bir doğsun onun bütün dünyası kızı olacak.

Erkekler çevrenin etkisiyle genelde erkek çocuk ister,ama kızını kucağına alıp,onun neşeli,gülücüklerine alıştıkça 10 tane oğluda olsa,kızının yerini alamaz..
Eşimde aynı anlattığın gibi olmuştu,sonra oğlumda oldu,ama şimdi kızım bir yana dünya bir yana diyor,geçer yani canını sıkma..

Söyleyecek birşey bulamadım umarım kucağına aldıgında fikri degisir üzülmeyin siz

sende esine kötü davran konuşma bakma yüzüne.uzulecegine ona gereken dersi ver cokbiliyosa kendisi dogirsun bir erkek!

Özür dileyerek söylüyorum y ve z değil, X ve Y

Ahh emın oll doğduğunda ıyıkı kızım olmus dıycek
Benım esımde 8 sene bekeldıgımız bebgıniz kız dıye aynısını yaptı bana tabı ben dururmuyum yesıl cama bagladım oskar alırdım sanırım karnım. Dıye bı basladım sancımm resmen apartmanı ınletttım odu patladı
Sımdıde ıyılı kızım olmus deyıp duruyor ınan okadar cok sevıyokı artık kızım bunalmıs durumda senınkıde dogunca anlıycak emin ol

ALLAHIM melegini sana bagislasim canimmm
Esine gelirsek Böyle insanlardan nefret ediyorum

Ya işte eminim en iyi siz anlamissinizdir bizimde dört yıl bitti bese girdik Rabbim öyle nasip etti ben bu kadar tepki vereceğini bilseydim hiç gorurmuydum o tedavileri sonuçta tedavi görürken de yüzde yüz erkek olacak diye görmüyoruz şuan kusum zaten ne yaparsa yapsın kendi haline bıraktım gerçekten biktirdi kendinden yaaa çok üzülüyorum ama ben eşimi hiç taniysmsmisim

Merhaba canım inan aynısını bende çektim.3.5 senelik evliyiz 2.5 yaşında 1 kızım var cinsiyetini öğrendiğimizde eşim benimle konuşmadı kaç gün alaycı şekilde imalarda bulundu. Allaha o kadar dua ettim ki 2.bebegim erkek olsun diye!simdi 2.ye hamileyim buda kız ne yapabilirsin ki erkek spermi belirliyor cinsiyeti. Bende hazırlanmistim bunun erkek olacağına doktor kız deyince bişey diyemedim gözlerimden yaş damladı. Aynı şeyleri yaşayacağım diye.kizini çok seviyor ama yinede erkek istiyor

Benjm de bi kizim var,3.5aylik daha.. biraz gec goserdi cinsiyetini, 30.hafta miydi neydi.. neyse, doktor degistirdik bi kac defa, 18.haftada mi ne bi bayan doktor,bu kiz olacak bence tam gostermiyo ama yani pipi olsa gorurdum mutlaka demisti. Esime dedigimde ,esim,nasil ya gorememis de emin emin konusmus hayyrola belki var falan dediydi. O gun cok snirlenmstim,eve gelince oturup aglamistim.. Bu arada ikimz de unv mezunuyuz ve cahil falan da sayilmayiz pek..Niye oyle yaptigni blmiyorum ama sanki erkek ister gibi gelmisti bana uzulmustum...
Smdi kizini nasil seviyo gorseniz,bu nasil bisey yaa diyip duruyo. Burda bi konu daha okumustum,o da boyleydi,ona da bunlari yazmistim. Galiba erkeklerde bi şok etkisi yaratiyo cinsiyet.. yada artik ciddiyetin farkina variyorlar falan.. bisey olmaz uzulmeyin. :)

Benim de eşim erkek istiyordu. Şimdi 2 yaşında kızımız var. Deliriyorlar birbirlerine. Akşam kapıdan içeri girince babasına bir koşup sarılması yetiyor. Eşime arada hala laf sokuşturuyorum erkek istiyordun ne oldu diye

eger gercekten cınsıyetınden oturu ıse hıc tepkı vermeyın her zaman derım Allah sevdıgıne kız evlat verır dıye neden dersenız ıstısnalar harıc ne varsa kız evlatlarda var bunun yaslılıgı da var o zaman daha ıyı anlarsınız benı....

kusuruma bakmayın gerçekten ama okuyunca içimden geçen ilk şey erkek çocukları olmasın zaten oldu.
Böyle adamlar görmemişin oğlu olmuş misali sırf 'erkek' diye bazı şeyleri kadınlardan daha çok hakettiğini düşünen. Oğullarını şımartan insanlar oluyolar.
Sonuçlarını herkes çevresinde görebilir bence.

Umarım yanlış anlamışsındır da kızınız olacak diye değildir o hareketleri... Allah evladın da hayırlısını versin ne erkekler var anne babasını döven, vefat ettipibde bi dua bile okumayan... Allahın lütfu o bebekler bizlere. İsteyip senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayan insanları anlat eşine. Ayrıca cinsiyeti baba belirliyo.

Vallahi bu cinsiyet ayrımı yapanları anlamıyorum allahtan sağlıklısını hayırlısını isteyeceklerine cinsiyetine takmışlar. Cahil eşin cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilse kendinede kötü davranırmı acaba
Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah

Benim de eşim ilk çocuğumuzun erkek olmasını istiyordu.Bendeki belirtiler de hep erkek gibiydi doktor kız deyince ben bile şaşırmıştım erkek gibi hissediyordum :) eşime de erkek bence diyordum o da kendini öyle hazırlamış galiba biraz yüzü düşer gibi oldu ama yine de önemli olan sağlıklı olması falan dedi ben de üzüldüm birkaç gün ama artık eşim kızım bir doğsaydı da kucağıma alsaydım beni daha çok sevecek görürsün falan diyor netteki baba kız videolarına biz de kızımla böyle olacağız diyor alıştı yani.
Bence sizin de eşiniz şu an şokta o şoku atlatınca anlayacak siz de o zaman sorarsınız hem bu sizin elinizde olan bir şey değil ki.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…