rahat bırak. erkekler baba olmayı zaten kucaklarına aldıklarında anlarlar.
cok rahatsız oluyorsan bebegişn cinsiyetini erkek belirler. y ve z kromozonları de . ne ektiysen onu bicersin de. o ne demek erkek belirler! derse gogle amcaya sorsun ögrenirsin de.
Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Ya işte eminim en iyi siz anlamissinizdir bizimde dört yıl bitti bese girdik Rabbim öyle nasip etti ben bu kadar tepki vereceğini bilseydim hiç gorurmuydum o tedavileri sonuçta tedavi görürken de yüzde yüz erkek olacak diye görmüyoruz şuan kusum zaten ne yaparsa yapsın kendi haline bıraktım gerçekten biktirdi kendinden yaaa çok üzülüyorum ama ben eşimi hiç taniysmsmisimAhh emın oll doğduğunda ıyıkı kızım olmus dıycek
Benım esımde 8 sene bekeldıgımız bebgıniz kız dıye aynısını yaptı bana tabı ben dururmuyum yesıl cama bagladım oskar alırdım sanırım karnım. Dıye bı basladım sancımm resmen apartmanı ınletttım odu patladı
Sımdıde ıyılı kızım olmus deyıp duruyor ınan okadar cok sevıyokı artık kızım bunalmıs durumda senınkıde dogunca anlıycak emin ol
Amin inşallah Rabbim melegimi sağlıklı sıhhatli versin inşallah kendim yine bakarım ne yapayımALLAHIM melegini sana bagislasim canimmm
Esine gelirsek Böyle insanlardan nefret ediyorum
Insaniz çiğ süt emmisiz her şeyi bu hayatta yapıyoruz malesef inşallah eşim yaptığı hatanın farkına varırEvlat hasreti çeken biri bı muameleyi yapıyorsa yazıklar olsun.. ben şimdi kız hasreti çekiyorum..
eger gercekten cınsıyetınden oturu ıse hıc tepkı vermeyın her zaman derım Allah sevdıgıne kız evlat verır dıye neden dersenız ıstısnalar harıc ne varsa kız evlatlarda var bunun yaslılıgı da var o zaman daha ıyı anlarsınız benı....Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
kusuruma bakmayın gerçekten ama okuyunca içimden geçen ilk şey erkek çocukları olmasın zaten oldu.Merhaba canım inan aynısını bende çektim.3.5 senelik evliyiz 2.5 yaşında 1 kızım var cinsiyetini öğrendiğimizde eşim benimle konuşmadı kaç gün alaycı şekilde imalarda bulundu. Allaha o kadar dua ettim ki 2.bebegim erkek olsun diye!simdi 2.ye hamileyim buda kız ne yapabilirsin ki erkek spermi belirliyor cinsiyeti. Bende hazırlanmistim bunun erkek olacağına doktor kız deyince bişey diyemedim gözlerimden yaş damladı. Aynı şeyleri yaşayacağım diye.kizini çok seviyor ama yinede erkek istiyor
Valla yazik ki ne yazik.2.5 sene yasadiklarindan da ders cikaramamis heralde beyefendi.Emin misiniz bu tavrının cinsiyetinden dolayı olduğuna? Eğer öyleyse gerçekten söylenecek birşey yok, çok yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?