bebeğin cinsiyeti

Bir kizim var 21 aylik nasibse ikincisi de kiz olsun deriz esimle.esim sokak kapisindan girerken daha ben duymadan kizim duyar babaaa geldiii diye dairenin kapisinda bekler kapiyi acinca sanki 3 ay gorusmemisler gibi sarilirlar operler babasini hic rahat birakmaz yatana kadar oynarlar.
Esiniz cahillik yapiyor.hele hasretle gelen bir bebegin cinsiyetine degil saglikli olusuna sukretmelidir.
Siz kendinizi uzmeyin bak kizim simdi uyandi annee diye geldi sarildi oksadi simdi de memme memme diye emiyor.
Uzulme bebekler anne karninda bile olsa istenmedigini sezgileriyle hissederlermis.

böyleleri baba olmamalı, zaten baba olabilmek için önce insan olabilmek lazım, sizinki ordan yaya kalmış.
madem kadınları sevmiyor neden bir kadınla evlenmiş, sevişmiş, çocuk yapmış? çok erkek meraklısıysa kadınlardan uzak dursun da zehrini saçmasın.
başka şeyler de geçiyor ya aklımdan, hamilesiniz diye kısa kestim...

Kadinlari sevmiyormuymus esi okumadim oyle bir mesaj eger oyleyse esi de bir kadin ona da iyi davranmiyordur.

yuh diyorum eşine! bu nedir böyle şükür edeceğine surat asıyor ayıp yani senin sevincinide gölgeliyor

K
Kızlar aileye daha düşkün oluyor biliyorum ben zaten şikayetçi değilim ne güzel bir duygu Citi piti allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin oglani da bir kızı da ama eşim işte hala kusus umarım Rabbim doğru yolu gösterir
amin inşallah orası daha zor ama sizin esiniz sağ duyulu davranmis benim adam resmen transa geçti yani bilemiyorum kızımın babası hoş geldin diyorum kızın Batsın diyor bende artık konuşmuyorum ne hali varsa görsün

İyiki oğlunuz olmadı.
Neden biliyor musunuz öyle bir baba kızlarını geri plana atıp oğlunun pipisiyle övünür dururdu.
Siz üzülmeyin buna bari yazık karnınızdaki bebek herşeyi hissediyor.

Çok şükür Rabbim e hamileligim falan o kadar güzel geçiyor ki kızım beni hiç uzmuyor onu hiç istemediğim olmadı olamaz da zaten ben hep derdim kızım da olsun oğlum olsun isterim tabi hayirlisindan derdim hep eşim de derdi hep bu kadar tepki göstermesine çok şaşırdım sanki o oğlan bebek koydu karnima ben onu elimle aldım kız koydum bana da kötü davranıyor içinde yasasa yine bişey demicem illaki erkek isteyebilir ama mevlam neylerse güzel eyler

esine soyle cinsiyeti erkek belirler bir kuur ariyosa kendinde arasin
esinize cok sey yazmak istiyorum aslinda ama degmez

Gerçekten batar evlada hasret kalırsa görür gününü. Ne demek Ya! Allah sağlıklı bir evlat vermiş bundan büyük nimet mi var? Hiç canını sıkma üzülme. Ne hali varsa görsün. Densiz. Ay çok sinir oldum.

Evlat hasreti cekmiş onca yıl.Şükür Allah nasip etmiş.Cinsiyet beğenmemekde nedir.Allahın gücüne gider.Hiç bir şey deme,umursama bile.Kız çocuk büyütmek çok keyifli.Sende inşallah evladının hayrını görürsün canım.

4 yılda tanımadın mı bu adamı ? bile bile çocuk yaptıysan sana da yuh.

kız olacağını bilsem ikinci çocuk için hiç beklemem.ne kadar şanslısınız. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İyiki oğlunuz olmadı.
Neden biliyor musunuz öyle bir baba kızlarını geri plana atıp oğlunun pipisiyle övünür dururdu.
Siz üzülmeyin buna bari yazık karnınızdaki bebek herşeyi hissediyor.
Rabbim inşallah hayirlisindan erkek evlat da nasip etsin ayrım nasıl yaparız ya bilmiyorum

Rabbim inşallah hayirlisindan erkek evlat da nasip etsin ayrım nasıl yaparız ya bilmiyorum

Sizin yapacağınızı asla düşünmüyorum ama çok güzel bir söz var.
Allah dağına göre kar verirmiş.
Şükür ki bir evlat sahibi olucaksınız.

Vallahi saskinliktan ne diyecegimi bilmiyorum bizde 5 yil sonra Allahim nasip etii hemde ikiz ben bile derken Allahim elleri kolari saglam olsun biri kiz biri erkek olsun Esim yok kizlarim olsun diyo daha ogrenmedim ama Benim esim kizi oldugunda ne yapacagini tahmin bille edemiyorum.. Allah bunca seneden sonra vermis sukursuzluk edsin diyemi bide kendi ekip kendi bictigi bisey icin halla anlamamismi erkegide kizida onddan gelen sprmlerin belirledigini....

Ağlayacak bir durum yok. Sabırlı olun. Idrak etmesini bekleyin.
Erkek kız ayrımı yaptığından değildir belki de , gönlündeki o dur bu yüzden burukluk yaşıyordur.
Hatasını anlar elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…