- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Kadinlari sevmiyormuymus esi okumadim oyle bir mesaj eger oyleyse esi de bir kadin ona da iyi davranmiyordur.böyleleri baba olmamalı, zaten baba olabilmek için önce insan olabilmek lazım, sizinki ordan yaya kalmış.
madem kadınları sevmiyor neden bir kadınla evlenmiş, sevişmiş, çocuk yapmış? çok erkek meraklısıysa kadınlardan uzak dursun da zehrini saçmasın.
başka şeyler de geçiyor ya aklımdan, hamilesiniz diye kısa kestim...
Kızlar aileye daha düşkün oluyor biliyorum ben zaten şikayetçi değilim ne güzel bir duygu Citi piti allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin oglani da bir kızı da ama eşim işte hala kusus umarım Rabbim doğru yolu gösterireger gercekten cınsıyetınden oturu ıse hıc tepkı vermeyın her zaman derım Allah sevdıgıne kız evlat verır dıye neden dersenız ıstısnalar harıc ne varsa kız evlatlarda var bunun yaslılıgı da var o zaman daha ıyı anlarsınız benı....
amin inşallah orası daha zor ama sizin esiniz sağ duyulu davranmis benim adam resmen transa geçti yani bilemiyorum kızımın babası hoş geldin diyorum kızın Batsın diyor bende artık konuşmuyorum ne hali varsa görsünBenim de eşim ilk çocuğumuzun erkek olmasını istiyordu.Bendeki belirtiler de hep erkek gibiydi doktor kız deyince ben bile şaşırmıştım erkek gibi hissediyordum :) eşime de erkek bence diyordum o da kendini öyle hazırlamış galiba biraz yüzü düşer gibi oldu ama yine de önemli olan sağlıklı olması falan dedi ben de üzüldüm birkaç gün ama artık eşim kızım bir doğsaydı da kucağıma alsaydım beni daha çok sevecek görürsün falan diyor netteki baba kız videolarına biz de kızımla böyle olacağız diyor alıştı yani.
Bence sizin de eşiniz şu an şokta o şoku atlatınca anlayacak siz de o zaman sorarsınız hem bu sizin elinizde olan bir şey değil ki.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın önemli olan bu.
Sevmediğini düşünmüyorum kızlar bilmiyorum yaaa belki de sevmiyor ama annesine de kız kardeşine de çok duskundur evine de bağlı dır eşimKadinlari sevmiyormuymus esi okumadim oyle bir mesaj eger oyleyse esi de bir kadin ona da iyi davranmiyordur.
Merhaba canım inan aynısını bende çektim.3.5 senelik evliyiz 2.5 yaşında 1 kızım var cinsiyetini öğrendiğimizde eşim benimle konuşmadı kaç gün alaycı şekilde imalarda bulundu. Allaha o kadar dua ettim ki 2.bebegim erkek olsun diye!simdi 2.ye hamileyim buda kız ne yapabilirsin ki erkek spermi belirliyor cinsiyeti. Bende hazırlanmistim bunun erkek olacağına doktor kız deyince bişey diyemedim gözlerimden yaş damladı. Aynı şeyleri yaşayacağım diye.kizini çok seviyor ama yinede erkek istiyor
Çok şükür Rabbim e hamileligim falan o kadar güzel geçiyor ki kızım beni hiç uzmuyor onu hiç istemediğim olmadı olamaz da zaten ben hep derdim kızım da olsun oğlum olsun isterim tabi hayirlisindan derdim hep eşim de derdi hep bu kadar tepki göstermesine çok şaşırdım sanki o oğlan bebek koydu karnima ben onu elimle aldım kız koydum bana da kötü davranıyor içinde yasasa yine bişey demicem illaki erkek isteyebilir ama mevlam neylerse güzel eylerBir kizim var 21 aylik nasibse ikincisi de kiz olsun deriz esimle.esim sokak kapisindan girerken daha ben duymadan kizim duyar babaaa geldiii diye dairenin kapisinda bekler kapiyi acinca sanki 3 ay gorusmemisler gibi sarilirlar operler babasini hic rahat birakmaz yatana kadar oynarlar.
Esiniz cahillik yapiyor.hele hasretle gelen bir bebegin cinsiyetine degil saglikli olusuna sukretmelidir.
Siz kendinizi uzmeyin bak kizim simdi uyandi annee diye geldi sarildi oksadi simdi de memme memme diye emiyor.
Uzulme bebekler anne karninda bile olsa istenmedigini sezgileriyle hissederlermis.
esine soyle cinsiyeti erkek belirler bir kuur ariyosa kendinde arasinKızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
Gerçekten batar evlada hasret kalırsa görür gününü. Ne demek Ya! Allah sağlıklı bir evlat vermiş bundan büyük nimet mi var? Hiç canını sıkma üzülme. Ne hali varsa görsün. Densiz. Ay çok sinir oldum.K
Kızlar aileye daha düşkün oluyor biliyorum ben zaten şikayetçi değilim ne güzel bir duygu Citi piti allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin oglani da bir kızı da ama eşim işte hala kusus umarım Rabbim doğru yolu gösterir
amin inşallah orası daha zor ama sizin esiniz sağ duyulu davranmis benim adam resmen transa geçti yani bilemiyorum kızımın babası hoş geldin diyorum kızın Batsın diyor bende artık konuşmuyorum ne hali varsa görsün
Rabbim inşallah hayirlisindan erkek evlat da nasip etsin ayrım nasıl yaparız ya bilmiyorumİyiki oğlunuz olmadı.
Neden biliyor musunuz öyle bir baba kızlarını geri plana atıp oğlunun pipisiyle övünür dururdu.
Siz üzülmeyin buna bari yazık karnınızdaki bebek herşeyi hissediyor.
Rabbim inşallah hayirlisindan erkek evlat da nasip etsin ayrım nasıl yaparız ya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?