- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Zebellah gibi çökmüş babaannen ustunuze ne bencillikbu konular beni fıtık ediyor. İçimden sayıp sövüyorum o kv lere.
Elimde değil çünkü benimde kanayan yaram. Annem ne benim ne de kardeşimin isni koymamış istediği gibi. Buse koymak istemiş bana, kvsi ben buse diyemem isa derim diye koydurmamış. B.k gibi isimlerle dolanıyoruz.
Bir ara kırdım kafayı değiştirecektim. Sırf diploma şu bu değiştirmeye üşendiğim için değiştirmedim.
Kardeşime de Nehir koymak istemiş annem. Onu da beğenmemiş hanımefendi.
Babama anneme de kızıyorum. Niye izin veriyorsunuz yahu.
Şimdi de babaannem bana takmış kafayı. Vasiyetiymiş necmettin koyacakmışım oğlum olursa
Vasiyetini seve seve güle oynaya yerde bırakacağım ve asla koymayacağjm dedim.
Tek bana yapmıyor tüm kuzenlerime vasiyet etti, hani ölürse müdahale edemez diye.
Kayınvalidene nispet olsun diye miben kayinvalidemin kayınvalidesinin ismini koydum çok da memnunum
Ne kadar abarttınız feride ismini bence şuanda duyduğumuz çoğu isimden kat kat güzel koymak istemeyebilirsiniz ama bu kadarda abartmaya gerek yok ilerde aseller. durular, linalar, minalar bol bol olacak her sınıfta üçer beşer tane ben olsam hepsinin içinde kızımın ismi farklı olacak diye düşünürdüm.Ya ufacık bebeğe de koyulmaz ama dalga geçmek değil fakat yaşıtlarının adları modern iken onun isminin feride olması onu rencide edebilir ileride.Benim ismim mesela zor anlaşılan bir isim arapça bir isim sırf adımdan dolayı kendimi geri çektiğim toplum içine girmediğim zamanlar oldu çocuğum da aynısını yaşasın istemiyorum.
yok hadi itiraf edeyim kayınbabam mutlu olsun diyeKayınvalidene nispet olsun diye mi
Eşim flört döneminden beri ismimin sonuna hatun ekliyor ondan evde sorun olmadı. Bir de biz herkesten uzağız aileler çevre başka şehirlerde pek seslenen yok yaniAyni isimli iki kisi zor olmadi mi evde.
Güzel isimHamile kaldığımda bir rüya görmüştüm rüyamda bir erkek çocuğu vardı bileğinde künye vardı üzerinde fatih yazıyordu.Senin adın fatih mi diyerek öptüm sevdim onu kokladım erkek olsaydı fatih koyacaktım.Hüma ismi aklımda zaten olan bir isim iken rüyamda fatih ismini görmemle hüma ismine daha fazla yaklaştım Sultan mehmet in annesinin adı olduğu için.Bilmiyorum yani içimden bir his o ismi koymamı söyledi eşimle beğenince de ona karar verdik.
Ama bu saklıyoruz kayınvalidem kıskanabilir babalarini daha çok seviyorlar diyeyok hadi itiraf edeyim kayınbabam mutlu olsun diye
Yazdığı yorumu Bi oku istersen ona tepki olarak yazdım ben. Evet isimi beğenmeyebilir ama dalga geçmesi gerekmez değil miSus kız kaynanan koysa görürüm seni mesele isim değil zalım kaynana
Sırf kaynana yüzünden dalga geçiliyor cinnetimYazdığı yorumu Bi oku istersen ona tepki olarak yazdım ben. Evet isimi beğenmeyebilir ama dalga geçmesi gerekmez değil mi
İsmiyle seslenmemek nedir yarabbi deliricem jdjfnfndndnndndnfn bu konuda hassaslaşmış olabilirsiniz ama ismiyle seslenmemek de ne bileyim ......Ah ah neler yasadım ben bu konu yüzünden. Sonuç onların istediği oldu hâlâ coguguma seslenemiyorum nasılsa büyüyünce değiştirecek adını çünkü duyulmamış bi isim kayınpederin adı yani.. Umarım herşey istediğin gibi olur.
Yok güzelim sen anlamamışsın bir daha okuSırf kaynana yüzünden dalga geçiliyor cinnetimben tanırım bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?