Bugün hastaneye gittim 36+0 haftayım ama küçük olduğunu doğum olmicapını 4 hafta sonra olacağını söylediler bu arada ikinci çocuğum bu bu da sezeryan olucak gün almaya gitmiştim lakin kafası küçük gibi bişey söylediler çok stres yapıyorum lütfen bilgisi olan yazabilir mi
benim kafamın da üst kısmı alından ölçülüncr geniş, çocuğumun da orası öyleydi, diğer ölçüler geriden gelirken kafası 2 hafta önden gidiyordu. bebeğin vücudu da çok iri değilmiş, bana pek problem gibi gelmedi, genetik olabilir kafa yapısıyla alakalı olabilir. dilerseniz bir dahakine önemli bir şey mi diye doktorunuza sorun
33 haftayla uyumlu.
Merak etme sorun yoktur, sadece daha gelişsin diye bekliyor ki anne karnında olması çok çok iyi.
Sorun teşkil edecek kadar, vahim olsa perinatoloji ye yönlendirirlerdi.
Irsi olabilir mi? Sizin eşiniz kafalar nasıl?
33 haftayla uyumlu.
Merak etme sorun yoktur, sadece daha gelişsin diye bekliyor ki anne karnında olması çok çok iyi.
33 haftayla uyumlu.
Bilmiyorum işte ikili test falan ben yaptırmadım hani çünkü kayınvalideme oğlun engelli dalan demişler ama sapa sağlam Bi çocuk şu an da bende o yüzden gerek duymadım korkuyorum ister istemez
Bilmiyorum işte ikili test falan ben yaptırmadım hani çünkü kayınvalideme oğlun engelli dalan demişler ama sapa sağlam Bi çocuk şu an da bende o yüzden gerek duymadım korkuyorum ister istemez