arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.ben de 23 haftalık hamileyken bebeğime hidrops teşhisi konuldu,fakat herhangi bir sebep bulunamadı.geçen cuma suni sancıyla ölü doğum yaptım.sizlere sorum 2.hamileliğimde bu hidrops tekrarlar mı?ayrıca hamile kalmadan önce hangi tedbirleri almalıyım?yardımcı olursanız sevinirim..çok umutsuzluğa düştüm
allah bagislasin peki simdi kac haftalik hamilesiniz?hamileliginzde bi sorun var mi?ikincide tekrarlar mi diye korkuyorummMerhaba canım çok geçmiş.çok üzüldüm.
Ben buray daha önce yazmıştım.mükkemmel giden bi hamileliğim vardi.35.haftata kadar.
Rutin kontrole gittim.doktorum ciğerlerinin su dolu olduğunu söylefi.
Karın boşluğunda da varmış
Ben ankaradaydım.riskli gebelik uzmanı özgür deren var ona gittim.
Şanslı olduğumu bebeüin şimdi doğsa bile ciğerlerinin kendini idare edecek kadar geliştiğini söyledi
Anne karnındayken bebeğimin ciğerinde ki bütün su alındı.
Ve iki gün sonra kontrole gittiğimde daha fazla dolduğunu gördük.
Sezeryan yapalım dedik.ama ben ani bi şekilde suyum geldi.doktorum normal olucak bays açılma var dedi.
Veben norrmal doğurdum.amelyat hanenin diğer ucunda oğlumu bekleyen bi doktor ordusu varsı.
Bebeğim doğdu nefes yok ses yok.hemen şırıngayla ciğerindeki suyu çeltiler.ben noluyo diye çıldırırken.önümü kapatıp görmeme engel oldular.
5.-10 dakika sonra bebeği kuvoWe çıkarıyoruz dediler.
1 ay kaldı yoğun bakımda lanet su doktorlar boşalttıkça dolduj.
Doktorlar hep ümidini kes yaşamıxak dedi. Bende benim Allaha güvenim sonsuz ben bebeğimle burdan sağ salim çıkıcam Allahın izniyle diyodum.
Ve çok şükür Rabbime çıktım.okadar inanmiş okadar dualar etmiştimki.çok şükür kabul oldu.
Biz hastaneden sağsalim çıktık oğlumla.bütün doktorlar şaşkın şaşkın bakarken.
Şimdi oğlum 5 yaşında ama ben bu hidrops kabusunu haala unutamadığım için daha yeni hamileyim.
Rabbim herkeze acil şifalar versin inşallah.
allah bagislasin peki simdi kac haftalik hamilesiniz?hamileliginzde bi sorun var mi?ikincide tekrarlar mi diye korkuyorumm
cok dogru diyorsun.hayirli haberlerini bekliyoruz yazarsin.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinAmin canım .şimdi 7 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim yarın gidicem inşallah.
Bende çok korkuyorum tam 5 send geçti üzerinden yeni cesaretimi topladım inşallah olmaz ama olucağı varsada istersem 10 sene sonra hamile kalıyom yine olur.
Dualarımız herşeyin iyi olacağı yönünde olsun canım.Allah yardımcimiz olsun
Merhaba bende hamileliğin 24.haftasında yaşadım hidropsu bursada gittiğim Prof. Ve uzman doktorlar hepsi bu bebek Yaşamaz dedi.araştırmalar sonucu Doç. Dr.Arda Lembete ulaştım..ve anne karnında iki ameliyat ile 37.haftaya kadar geldik çok şükür bebeğim doğdu hiç küveze girmedi idrar yolunda tıkanıklığı varmış ve biriken sıvı bebeğin idrarıymış...yine arda beyin yönlendirmesi ile doğum sonrası bursada çocuk cerrahi Dr. Ameliyat ile tıkanıklığa sebep olan et parçasını aldı şimdi 15 aylık. çok şükür ...inşallah artık hiçbir anne bu yüzden bebeğini kaybetmez...böyle bir acı yok..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Bu konuyla ilgili bir grup kurdum orada ikinci hamilelikte bu sorunu yaşamayanda var yaşayanlar yani sebebine göre bu durum değişiyorarkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.ben de 23 haftalık hamileyken bebeğime hidrops teşhisi konuldu,fakat herhangi bir sebep bulunamadı.geçen cuma suni sancıyla ölü doğum yaptım.sizlere sorum 2.hamileliğimde bu hidrops tekrarlar mı?ayrıca hamile kalmadan önce hangi tedbirleri almalıyım?yardımcı olursanız sevinirim..çok umutsuzluğa düştüm
Allah bagislasin bizde tam sebep bulamadilar ama cocugun bagirsaklarindan kaynaklanndigini dusunduler.kismet artik ama tekrar etmesinden korkuyorum.size doktor tekrar eder dedi miMerhaba bende hamileliğin 24.haftasında yaşadım hidropsu bursada gittiğim Prof. Ve uzman doktorlar hepsi bu bebek Yaşamaz dedi.araştırmalar sonucu Doç. Dr.Arda Lembete ulaştım..ve anne karnında iki ameliyat ile 37.haftaya kadar geldik çok şükür bebeğim doğdu hiç küveze girmedi idrar yolunda tıkanıklığı varmış ve biriken sıvı bebeğin idrarıymış...yine arda beyin yönlendirmesi ile doğum sonrası bursada çocuk cerrahi Dr. Ameliyat ile tıkanıklığa sebep olan et parçasını aldı şimdi 15 aylık. çok şükür ...inşallah artık hiçbir anne bu yüzden bebeğini kaybetmez...böyle bir acı yok..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Bu konuyla ilgili bir grup kurdum orada ikinci hamilelikte bu sorunu yaşamayanda var yaşayanlar yani sebebine göre bu durum değişiyor
Cok gecmis olsun cnm. Benimde 20. Haftada sonlandirildi bu sebepten. Uc ay sonra tekrar hamile kaldim ve suan uc bucuk yasinda oglum var cok sukur yasamadim ayni seyiarkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.ben de 23 haftalık hamileyken bebeğime hidrops teşhisi konuldu,fakat herhangi bir sebep bulunamadı.geçen cuma suni sancıyla ölü doğum yaptım.sizlere sorum 2.hamileliğimde bu hidrops tekrarlar mı?ayrıca hamile kalmadan önce hangi tedbirleri almalıyım?yardımcı olursanız sevinirim..çok umutsuzluğa düştüm
Allah bağışlasın peki hamile kalmadan önce testler ya da herhangi bişey yaptınız mı.önlem amaçlı ne yapmam lazımCok gecmis olsun cnm. Benimde 20. Haftada sonlandirildi bu sebepten. Uc ay sonra tekrar hamile kaldim ve suan uc bucuk yasinda oglum var cok sukur yasamadim ayni seyi
Hayir yaptirmadim uzun sure istemem diyordum hatta hastahanede yatatken bi daha tovbe kapandi cocuk konusu diyordum ve anca uc ay dayanabildim. Rabbim kimseye yasatmasin bi dahaAllah bağışlasın peki hamile kalmadan önce testler ya da herhangi bişey yaptınız mı.önlem amaçlı ne yapmam lazım
Kızlar hepsini baştan aşağı okudum bende öyle birşey söylemediler ama 20. haftadan sonra ortaya çıkıyor dediniz ve şuan ben 20. haftamdayım. okuduklarımdan aşırı korktumacaba bende öyle bişey olsa ultrasonda belli olur muydu?
benimde eşimle kan uyuşmazlığı var. bende de olur mu acaba yaa ;(Evet ultrasonla tanı konuyor.
Hayır canım olmaz. İçini bulandırma okuyup rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbenimde eşimle kan uyuşmazlığı var. bende de olur mu acaba yaa ;(
Canım Allah ne muradın varsa versin inşallah. Zaten kaygı bozukluğum var okudukça bende de var mıdır kafayı yiyecek Dr a gidecek gibi oluyorumHayır canım olmaz. İçini bulandırma okuyup rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım Aklına kötü birşey getirme zaten olsa ultrasyonda görünüyor.içini ferah tut bebeğini de strese sokmaCanım Allah ne muradın varsa versin inşallah. Zaten kaygı bozukluğum var okudukça bende de var mıdır kafayı yiyecek Dr a gidecek gibi oluyorum
Amin inşallah bizde tekrar yaşamayız kucağımıza alırız.allah bağışlasın evladınızıHayir yaptirmadim uzun sure istemem diyordum hatta hastahanede yatatken bi daha tovbe kapandi cocuk konusu diyordum ve anca uc ay dayanabildim. Rabbim kimseye yasatmasin bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?