Eğer durum mikrobikse gerileyebiliyormus bana da öyle demişlerdi. Ama genetik bozukluk çıktı ve gerilemedi. Cok erken haftada çıkması sıkıntı işte tüm organları etkiliyor. Hiç bisey imkansız değildir ama cnm hakkınızda hayrlisi olsunTeşekkür ederim. Doktorlar ne diyor tam anlamadım cvs yapışacaktı geçen perşembe doktor çok küçük bir hafta sonra yapalım dedi o zman 11. Haftadaydım ense kalınlığı 3.2 mm ölçüldü tüm vucüt ödemli dendi daha sonra doktor buna kistik higroma diyebiliriz dedi. Böyle doğan sağlıklı bebekler var dedi. Gerileyebilir dedi. Ama çok araştırdım hiç kimse sağlıklı bir sonuç alamamış.
Evet çok erken haftalarda çıktı. Korkunç bir durum. İnsan her şeyde bir umut arıyor. Ama rabbim o çocuğu verecekse yaşatacaksa illaki Yaşar nasibi varsa. Ama yoksa ne yaparsak yapalımEğer durum mikrobikse gerileyebiliyormus bana da öyle demişlerdi. Ama genetik bozukluk çıktı ve gerilemedi. Cok erken haftada çıkması sıkıntı işte tüm organları etkiliyor. Hiç bisey imkansız değildir ama cnm hakkınızda hayrlisi olsun
Bu hidrops illetinden kurtulamayan yıllardır mücadele ediyorum. 4 hamilelik ve 3 hidrops 1 kalp durması sonucu 4 evladımı toprağa gömdüm. Sanırım benim çocuğum olmayacak her yıl bir evlat kaybetmek ve o doğum sancılarını çekip doğumhaneden boynun aşağı eğik çıkmak kimsenin yüzüne bakamamak ne kadar acıdır anlatamam. Allah yardımcımız olsun.
Bu hidrops illetinden kurtulamayan yıllardır mücadele ediyorum. 4 hamilelik ve 3 hidrops 1 kalp durması sonucu 4 evladımı toprağa gömdüm. Sanırım benim çocuğum olmayacak her yıl bir evlat kaybetmek ve o doğum sancılarını çekip doğumhaneden boynun aşağı eğik çıkmak kimsenin yüzüne bakamamak ne kadar acıdır anlatamam. Allah yardımcımız olsun.
Sonucunu merak ettim. şuan bende yaşıyorum.
Benimde bebeğimde hidrops var öncelikle akciğerinde su vardi 1 ay icinde sola ve karnina sıçradı ama bunun tedavisi varmis tüp takikiyor ama ben bunu çapa gibi lanet bir yerde yaptırdım sakin ha sakin boyle durumu olanlar gitsin 2 kere taktilar tupu ikisindede cikti bu is tecrube isteyen ismis beceremediler tupu takmayi ve hep beni oyaladilar sakin gitmeyin oraya benden size tavsiye ben en sonunda acibademde melih atahan guven ile tanistim ve o bu tupu cok takmis hicbirindede cikmamis ben cok pisman oldum ona gitmedigime bana ucuncuye tup takmak istemedi bebek icin cok riskli keske onceden gelseydin bana dedi bende cok pismanim ama is isten gecti simdi 27 haftadayim sadece takip ediliyrm bebegin cigerleri hic gelismemis biraz gelismesi beklenecek hakkımızda hayırlısı olsun herkesin ama böyle islerde doktor cok onemliymis bunu anladım koskoca capa hastanesi bir isi beceremedi ve surekli gebelik sonlandirmak istiyorlar boyle islerler ugrasmak istemiyorlar venden size tekrar tavsiye boyle durumu olanlar sakin capaya gitmesin
MaşaAllah çok sevindim. Benimde usg de 12. Haftada ödm cikti boynunda kist vardi biraz ense kalinligi vardi. Tup bebek hamileligi. Cvs yaptir dediler yaptirdim trizomu 18 cikti cok sıkıntılıyım. Fakat 15. Haftada kistte, ödemde geçmisti banada aldir dedi bi doktor, bi doktorumda karar senin dedi ben aldirmayacagim cikmadik candan umit kesilmez Rabbim buyuk.Merhaba
Bizim bebegimiz 16 haftalikken hidrops vardi, sonra karacigerinde bir kist veya tümör var bebek yasamaz aldirin dediler. Ben kabul etmedim.
Iyiki etmedim. Doğumdan 2 hafta önce yani 38.haftasinda birden bire kayboldu 1 hafta icersinde. Doktorlar cok şaşkindi.
Dogduktan sonra bu konuyla alakasiz, kalp kapakciginin biri kapanmadi. Zaten hep korku ve aglamkla gecen hamileligimden sonra buda beni korkuttu. Bebegim doğduktan 8 ay sonra oda kapandi. Şimdi çok saglikli maşallah. Bu cmrtsi 1 yasina giricek.
Bebegin seni hissediyor... ona yaşama gücü ver... ona inan... ondan vaz gecme!
İnşallah benim meleğimde iyi olacak allahın izniyle. Allah dilerde hersey olur ama bende parvovirus pozitif cikmisti hamilelgimde agir bir gribal enfeksiyon geçirmiştim ben doktorlara yirtindim affederseniz nu parvovirus den olabilir mi diye ama onlar bana hep yok dedi ama bugun gittigim acibademdeki buyuk ihtimal parvovirusden dedi.Merhaba
Bizim bebegimiz 16 haftalikken hidrops vardi, sonra karacigerinde bir kist veya tümör var bebek yasamaz aldirin dediler. Ben kabul etmedim.
Iyiki etmedim. Doğumdan 2 hafta önce yani 38.haftasinda birden bire kayboldu 1 hafta icersinde. Doktorlar cok şaşkindi.
Dogduktan sonra bu konuyla alakasiz, kalp kapakciginin biri kapanmadi. Zaten hep korku ve aglamkla gecen hamileligimden sonra buda beni korkuttu. Bebegim doğduktan 8 ay sonra oda kapandi. Şimdi çok saglikli maşallah. Bu cmrtsi 1 yasina giricek.
Bebegin seni hissediyor... ona yaşama gücü ver... ona inan... ondan vaz gecme!
Canım çok geçmiş olsun bebegin kaç haftalık ilk gebelik miİnşallah benim meleğimde iyi olacak allahın izniyle. Allah dilerde hersey olur ama bende parvovirus pozitif cikmisti hamilelgimde agir bir gribal enfeksiyon geçirmiştim ben doktorlara yirtindim affederseniz nu parvovirus den olabilir mi diye ama onlar bana hep yok dedi ama bugun gittigim acibademdeki buyuk ihtimal parvovirusden dedi.
Suan 30.haftamdayim elhamdulillah ikinci gebeliğim cnm bu ve ilki dis gebelikti. Suan acibadem kadikoy hastanesine gidiyrmCanım çok geçmiş olsun bebegin kaç haftalık ilk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?