Aynı hissi yaşadım işte bende cnm,bende ole düşünüyorum ,diyorum bazen bende demek erkek annesi olckmışım buda benim için hayırlıymıs demek diyorum napalım hersey nasıp kısmey öyleysede vardır bizim için hayırlı düşündüğü allahında elbetCan'ım ya . İnşlh Dr yanılmıştır. Ama yanılmıyorsa bile senin için hayırlısı buymuş demekki. Benim kzıım var bu oğlan olsun diye o kadar istedim ki. Net kesin kız sesi Dr. İçim burkuldu ama oda benim evladım napalım demekki ben kız anası çok iyi olurum diye Allah onları bana verdi
Aynen öyle . İki çocuk doğuruyoruz ikiside olsun istiyoruz. Dr yanılsın diye dua bile ettimAynı hissi yaşadım işte bende cnm,bende ole düşünüyorum ,diyorum bazen bende demek erkek annesi olckmışım buda benim için hayırlıymıs demek diyorum napalım hersey nasıp kısmey öyleysede vardır bizim için hayırlı düşündüğü allahında elbetallahım bızlere bagıslasın evlatlarımızı sağlıkla onların yuzune bakınca eminim bnde dpgumca düşünmücem bile bole şeyler
Bebeğin 11 12 13 haftalık usg var mı bi tane bile olsa ?Baksana cnm ultrasonlarınekledım sence ne görünüo peki?ilki boş sonraki pipi gibi değilmi? :))Evet ilk bi dr gittim 13haftalıkken tüh bu farklı olsaymıs erkek dendi tüp bebek oldugu için tüh dedi dr:),sonra kendı doktoruma gittim solemedim bole bole dıe 15haftalıktık o sırada dr inanırmısın 15dk inceledi vido bıle cekmiş eşim,hem renkli bakmıstı dr hem soyah beyaz,kordon bacak arasında arkaya dogru ama alttan baktı bu mavi olan ultrason göründü 3çizgi ve bi çıkıntı yoktu arada kesin demiyorum büyük ihtimal kız dedi biz eşimle birbirimize baktık uçtuk dışarı cıkınca videoda ıncelıoz hıc bısı gorunmuo bebek zıplıo arada fln bısı yok ole yani..nese sonrakı hafta tkrr. 16.haftada gittik bu sefer o siyahlı ultrasonu verdi erkek cinsiyeti yine kordon bacak arasındaydı ama yakaladı bu sefer renklidede o sırada bakmıs dr geri sıyah beyaza dönmüş eşime göstermiş bn şoktan bişi görmedim tabi dondum kaldıgımdan ama hala inanamıyorum güvenemiyorum o sevinçle gursağıma dizildi herşey herkezın kız demesi bnm hislerim boşmu bılmıyorum ama sanki dogumda farklı denir gibi bir umut işte içimdeki yinede hayırlı evlat hayırlısı saglıklısı tabikiii
tabi 11+4 teki ultrasonumuz bak cnmBebeğin 11 12 13 haftalık usg var mı bi tane bile olsa ?
Sanki belli burdan da bi arkadaşa attım bakalım ne diywcwktabi 11+4 teki ultrasonumuz bak cnm
Sanki belli burdan da bi arkadaşa attım bakalım ne diywcwk
Arkadaş dedik kızda düz bi uzantı oluyor ve kafa sağda oluyor genelde Ama bu hem düzlük Yok hem solda dedi. Ay boşver ya iki oğlan Aslan gibi maşallahTmm cnm
Ay cnm bnm amin..Arkadaş dedik kızda düz bi uzantı oluyor ve kafa sağda oluyor genelde Ama bu hem düzlük Yok hem solda dedi. Ay boşver ya iki oğlan Aslan gibi maşallah
Hala allahtan umut kesilmez bakarsın bi kız verir rabbim kucağına ama ben iki kıza sen iki oğlana sımsıkı sarılalım şimdiAy cnm bnm amin..bu arada cok ama cok teşekkür ederim benim için sordun çok saol napalım doğru tespittir demekki ole dediyse o zmn iki oğluşlu hayata alışmaya devam
canım nub bölümüne at arkadaş orda yorumluyır ben de bakıyım :)Rizeli-53 çok merak ettim canım arkadaşının yorumunu 11 haftalık usg atsam yorumlar mı :)
Hala allahtan umut kesilmez bakarsın bi kız verir rabbim kucağına ama ben iki kıza sen iki oğlana sımsıkı sarılalım şimdi
Kız ne yalan söyleyim bazen acaba diyorumAynen oyle cnm onlara sağlık versin rabbim..bu aradada allahtan ümit kesilmezo ol derse olmayacak yok cnmhaklısın
Ahahha mucızeler cnm. İnanıyorum mucizelere yrn muaynemız var bklm ama eşim pipi gördüm ümitlenme dio ama hala inanamıyorumKız ne yalan söyleyim bazen acaba diyorumseninkinin kordon ihtimali varda benimki bomboş ay pipi nerden gelecek :-(
11 haftalık var ay bilmiyorum yaAhahha mucızeler cnm. İnanıyorum mucizelere yrn muaynemız var bklm ama eşim pipi gördüm ümitlenme dio ama hala inanamıyorumbelli olmaz cnm bi bakmışınız pipi senin varmı ultrason net görünmeyen bnm attıgımla benzeşen
Canım ne yaptın bebis erkek mi halaAhahha mucızeler cnm. İnanıyorum mucizelere yrn muaynemız var bklm ama eşim pipi gördüm ümitlenme dio ama hala inanamıyorumbelli olmaz cnm bi bakmışınız pipi senin varmı ultrason net görünmeyen bnm attıgımla benzeşen
Erkek cnm artık tamamen bellli oldu sağlıkla sağsağlim kucagımıza alalım inş gönül isterdi kız ama yapcak bişiy yokk rabbin vardır bır bıldıgı bnde erkek annesi olacakmısım demekCanım ne yaptın bebis erkek mi hala
Erkek cnm artık tamamen bellli oldu sağlıkla sağsağlim kucagımıza alalım inş gönül isterdi kız ama yapcak bişiy yokk rabbin vardır bır bıldıgı bnde erkek annesi olacakmısım demek
Ahh ahh o 3çizgiyi sorma cnm bni bu kadar hayal kırıklıgına ugratanda o olmadımı zatensenin üç çizgi yalan oldu desene ben ona güvenmiştim aslında kız çıkar diye bekliyordum Dr bişey demedi mi üç çizgiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?