Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Aynı hissi yaşadım işte bende cnm,bende ole düşünüyorum ,diyorum bazen bende demek erkek annesi olckmışım buda benim için hayırlıymıs demek diyorum napalım hersey nasıp kısmey öyleysede vardır bizim için hayırlı düşündüğü allahında elbetallahım bızlere bagıslasın evlatlarımızı sağlıkla onların yuzune bakınca eminim bnde dpgumca düşünmücem bile bole şeyler

Aynen öyle . İki çocuk doğuruyoruz ikiside olsun istiyoruz. Dr yanılsın diye dua bile ettim ama kesin dedi. Kader yani

Bebeğin 11 12 13 haftalık usg var mı bi tane bile olsa ?

Arkadaş dedik kızda düz bi uzantı oluyor ve kafa sağda oluyor genelde Ama bu hem düzlük Yok hem solda dedi. Ay boşver ya iki oğlan Aslan gibi maşallah
Ay cnm bnm amin..bu arada cok ama cok teşekkür ederim benim için sordun çok saol napalım doğru tespittir demekki ole dediyse o zmn iki oğluşlu hayata alışmaya devam

Ay cnm bnm amin..bu arada cok ama cok teşekkür ederim benim için sordun çok saol napalım doğru tespittir demekki ole dediyse o zmn iki oğluşlu hayata alışmaya devam
Hala allahtan umut kesilmez bakarsın bi kız verir rabbim kucağına ama ben iki kıza sen iki oğlana sımsıkı sarılalım şimdi

Hala allahtan umut kesilmez bakarsın bi kız verir rabbim kucağına ama ben iki kıza sen iki oğlana sımsıkı sarılalım şimdi

Aynen oyle cnm onlara sağlık versin rabbim..bu aradada allahtan ümit kesilmezo ol derse olmayacak yok cnmhaklısın

Aynen oyle cnm onlara sağlık versin rabbim..bu aradada allahtan ümit kesilmezo ol derse olmayacak yok cnmhaklısın
Kız ne yalan söyleyim bazen acaba diyorum seninkinin kordon ihtimali varda benimki bomboş ay pipi nerden gelecek :-(

Kız ne yalan söyleyim bazen acaba diyorum seninkinin kordon ihtimali varda benimki bomboş ay pipi nerden gelecek :-(
Ahahha mucızeler cnm. İnanıyorum mucizelere yrn muaynemız var bklm ama eşim pipi gördüm ümitlenme dio ama hala inanamıyorum belli olmaz cnm bi bakmışınız pipi senin varmı ultrason net görünmeyen bnm attıgımla benzeşen

11 haftalık var ay bilmiyorum ya banada erkek dese keşke iki çocuk olunca bi kız bi oğlan güzel olurdu

Eklentiler

• IMG_3606.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 384
Bir tek muallakta kalan benim sanıyordum konuyu görünce bi içim rahatladı :)
Kızlar hamileliğimin başından beri özelde muayne oluyorum ama doktorum çok yoğun 4-5 dakika sürüyor muayeneler gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama doktor iyi olduğu için katlanıyordum 16. Haftada doktora gittiğimde pozisyonu çok uygun değil ama %70 kız olucak dedi ben erkek, eşim kız bekliyordu havalara uçtu:) bir sonra ki kontrolde doktorun tavrı beni çok ama çok rahatsız etti sinirlendim çıktım. Geçen hafta cinsiyetinin merakından devlete gittim inanır misiniz İstanbul'da devlet hastanesi 15 dakika muayne etti inanılmaz ilgilendi cinsiyetini anlamaya çalıştı bacak arası boştu kesin kız diye düşünürken ben, doktorda kız gibi görünüyor dedi sonra da a yok erkek bu Dedi ultrasonu kapattı bana göstermedi şimdi kalakaldım 21.haftadayım haftaya detaylı ultrasonu bekliyorum ...

Canım ne yaptın bebis erkek mi hala

Canım ne yaptın bebis erkek mi hala
Erkek cnm artık tamamen bellli oldu sağlıkla sağsağlim kucagımıza alalım inş gönül isterdi kız ama yapcak bişiy yokk rabbin vardır bır bıldıgı bnde erkek annesi olacakmısım demek

Erkek cnm artık tamamen bellli oldu sağlıkla sağsağlim kucagımıza alalım inş gönül isterdi kız ama yapcak bişiy yokk rabbin vardır bır bıldıgı bnde erkek annesi olacakmısım demek
senin üç çizgi yalan oldu desene ben ona güvenmiştim aslında kız çıkar diye bekliyordum Dr bişey demedi mi üç çizgiye

senin üç çizgi yalan oldu desene ben ona güvenmiştim aslında kız çıkar diye bekliyordum Dr bişey demedi mi üç çizgiye
Ahh ahh o 3çizgiyi sorma cnm bni bu kadar hayal kırıklıgına ugratanda o olmadımı zatenattım gördün görünen üç çizgi pipiye dönüştü sormadım doktorada cnm ztn her gttigimde hala baktırıyorum emin olmak için iyce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…