Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz abartmamis misiniz? Bir insan bence kendibayaklari uzerinde durdugunda kendini dingin hisseder. 25vyasini gecmis bir kadin hala daha annesine bagimliysa bunda bir sorun var demektir. Daha once de soyledim 23 aylik ve 7vaylik bebeklerim. Evet laslarimi alamiyorum kuafore gidemiyorum ama bu surecin gecici oldugunu biliyorum. Kendim bakiyorum kendi duzenimi oturttum. Zamanla alisiyor insan... bence cok da abartmamak lazim...
Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
40 gün annem anımdaydı, Allah razı olsun. Dediğiniz gibi bu süreçte iki kişi zor çevirdik evi, geleni gideni, temizliği, çocuk bakımı, yemeği derken... Annem gitti biraz fazla yoruldum ama hallettim her işimi. Dert etme olup geçiyor hepsi.Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
İsini yaparken alacaksın çocuğu yakın bı odaya agladiginda duymak için eğer mutfağın odan dan duyabileceksen çocuğu odasında beşiğinde uyusunBen tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Merhaba kızlar,
Malesef burda bazı hanımlar o kadar negatif o kadar karamsar ki insanın üstüne saldırganca geliyorlar.Kırkım cıkana kadar annem babam yanımdaydı onlar varken cok rahattım sonrasında kv ve kp geldi.Kv ve Kp geldiği dönemi anlatamam size çok zor geçti benim için.Akabinde bebeğim 4.5 aylık olana kadar kendim baktım 4.5 aylıkken işe başladım.Bazı günler eşim işten gelirdi yemeğim olmazdı o gelince yapardım çamaşırları falan bebeğim uyuyunca atardım makineye aksama kadar aç kaldığım olurdu bazen dışardan söylerdim yemeğimi ama onu bile yiyemediğim zaman oldu.Kısacası yalnız nasıl bakılmaz diyenler süpermen herhalde ya da bebekleri 7 24 uyuyor.İlk aylar zorlukları var tabi ki.Ben tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Bebek zaten tek başına bakılır. Çalışmıyorsan zaten ihtiyacın yok annene. Tabi herhangi bir sağlık sıkıntın yoksa. Şu an daha çok küçük. Sadece emecek, uyuyacak, altı temizlenecek gibi basit temel ihtiyaçları var. Uyurken niye yanından ayrılamıyorsun mesela. Daha ayağa kalkamaz. Beşiğinde uyuduğu sürece güvenli. Sen kalk o arada işini yap. Uyandığında zaten ağlayıp haber verir sana.Merhaba kızlar,