MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan sonra bizi bebekle eve gonderdiklerinde ne yani bunu bize mi bıraktılar dedimMerhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Merhaba kızlar,
Ben de öyle sandım :)Bu arada boşanmış yalnız anne sandım bi an,başlığa girince gülümsedim,bakarsın annem bakarsın kuzum.
Dördüz mü helal olsun maşallahBen bebeklerimi kuvezden alinca 5 gun kendim baktim ilk bebeklerimdi ve 4uzdu 2.5 kilo olarak aldim eve getirdim hepsini 4 bebek olunca cok zordu gercekten ama ilk zamanlar hep uyuduklari icin baklabiliyor uykum 2 saat belki 3 saatti benim o da toplamda sonra kv geldi yardima 16 aylik olana kadar kaldi sonra yine kendim tek baktim hala da oyle....
Tek nasil bakilabilabilir ogrenmeniz icin gercekten tek kalmaniz gerekiyor aslinda gözünüzde buyuyen şeyleri o zaman kendi duzeninizi oturtunca aslinda sadece gozunuzde buyuttugunuzu anliyorsunuz. Annelik icgudusel olmakla beraber sonradan öğreniliyor bebeginizi sizden iyi kimse bilemez idare edemez belli bir sure sonra uyku duzeninizi oturtunca evle de ilgilenebilirsiniz kafanizda yani her şey o yuzden cok dusunmemenizi tavsiye ediyorum kendinize guvenin.. esinizde anlayisli ise gayet altindan kalkabilirsiniz.. sormak istediğiniz herhangi bir seyde yardimci olabileceksem burdayim Allah kolaylik versin.
İşi gücü boşverin yalnızca bebeğinize odaklanın anca öyle oluyor.Merhaba kızlar,
Bunun bir yolu yok ki gösterelim, yani bu içgüdüsel birşey yaparsınız merak etmeyin. Doğumumun ikinci günü annem geldi, 10 gün kaldı gitti. Ondan sonra hayat ikimiz için de daha güzel daha eğlenceli olduMerhaba kızlar,
gayette güzel bakılır şimdiki aklım olsa dogumda bıle kımseyı ıstemezdım kı allahtan ben dogurdum aılem oyle geldı geliş o geliş artık hep beraberızBen tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Bu arada yanlış yazmışım bebeğim 1.5 aylık 2.5 değil. Sikintili ve yatarak bir hamilelik ve zor bir dogum gecirdim. Bebegim cok gazli ve sikintili. Biz Turkler ne yazik ki bilip bilmeden baskalarini elestirmeye ve kusur bulmaya cok merakliyiz. Yasadiklarindan örnek veren tüm annelere teşekkür ederim. Sadece eleştirmek için yorum yapanlar size ayrica teşekkür ederim beni yaniltmadiniz.