Tek çocuğa nasıl bakarım diye düşünmedim hiç, ama 2. Ye hamile kaldım hemde ilki daha 11 aylıktı ozaman yine düşünmedim naparım diye çünkü artık şu saatten sonra bakmak zorundasın. Ve benim ilk çocuğum prematüre doğdu 2kg her yediğini kustu 3 yaşına kadar hep kustu. İkisi de yemeyen kusan yutmayan çocuklardı.Evet 2 çocuğuma yalnız baktım çok yoruldum ama anneyiz mecburuz. Evin dağınık kalabilir , gezmeye gidemeyebilirsin, misafir ağırlayamaSın , uyuyamazsın yeri gelir 1 fincan kahve içemezsin , toton 2 dk koltuk görmez ama yeterki onların karnı doysun gönülleri olsun. Tek çocuk bebek oyuncağı korkmayın siz ona fazlasıyla yetersiniz. Karnını doyurun gazını çıkarın uyutun. 2-3 saate bir acıkır yedirin uyutun tekrar o aylarda uyurlar genelde.yan yatırın herzaman unutmayın bunu. Yemek ev işi vs zamanınız kalırsa yaparsınız zorlamayın hemen kendinizi nasılsa robotik bir bünyemiz var rutine bağlar zamanla. Akşam ve haftasonları kocanız yardımcı olur. Kendinize vakit ayırın arada. Bir bakmışsınız büyümüş