sorun yok gibi deniyordu ama hep yumurtalarım tam kaliteli olmuyor büyümüyor şubatta iğneli tedavi oalcağım doktora gittik bakalım bu ay diyet ve gözlem altında olacağım intihabım falan vitamin verdi ..2 sene 4 ay oldu benmde canm senin neden olmuyo ??
Soğan suyu iç canm hemen başla 15 gün iç adetle atılır kis enfeksiyonda gider . Suan hiç bir sorun yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu bir sene önce suan düzeldi çok şükür.. 2 tane düşügum var pıhtılaşma varms bende. Yarın regl günüm adet olursam bnde yumurta takibi klomen ve catlatma iğnesi deneyecm doktorum inslh verir...sorun yok gibi deniyordu ama hep yumurtalarım tam kaliteli olmuyor büyümüyor şubatta iğneli tedavi oalcağım doktora gittik bakalım bu ay diyet ve gözlem altında olacağım intihabım falan vitamin verdi ..
senin bir sorun var mı canım ?
bir de ufak kistlerim varmış
benim de adetle atılır dedi doktorum canım intihap için ilaç verdi...Soğan suyu iç canm hemen başla 15 gün iç adetle atılır kis enfeksiyonda gider . Suan hiç bir sorun yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu bir sene önce suan düzeldi çok şükür.. 2 tane düşügum var pıhtılaşma varms bende. Yarın regl günüm adet olursam bnde yumurta takibi klomen ve catlatma iğnesi deneyecm doktorum inslh verir...
Bende geçen sene 2 kere denedm ama olmamıştı bakalm bu kez olacakmibenim de adetle atılır dedi doktorum canım intihap için ilaç verdi...
diğer ay yumurtalarımı büyütmek için iğne ve çatlatma iğnesi olacak klomen tedavisi 3 kez kullandım ben ama nasip olmadı
inşallah hayırlısıyla sevinirsin canım aminBende geçen sene 2 kere denedm ama olmamıştı bakalm bu kez olacakmi
İnslh canım . Senin adete kaç gün varinşallah hayırlısıyla sevinirsin canım amin
ben şimdi adetliyim canım 2.günümİnslh canım . Senin adete kaç gün var
aha konumun ilk hamişi :) bana da dua et canım ben bu adetimi bekliyorum aşılama yapılacak kısmetse şimdi diş tedavisi falan da görüyorum benim tam 3 sene oldu2 sene 4 ay oldu benmde canm senin neden olmuyo ??
2 .5 sene de benim oldu arkadaşlar hic problem yok bekliyorum Allahtan bekliyorum artık sabrediyorum başka birşey gelmiyor elimden o kadar zor ki anlatilmazaha konumun ilk hamişi :) bana da dua et canım ben bu adetimi bekliyorum aşılama yapılacak kısmetse şimdi diş tedavisi falan da görüyorum benim tam 3 sene oldu
evet bilirim canım ama işte kendini rahat bırakmaya çalış canım bol su içmeye uğraş kuruyemiş falan daha sağlıklı beslen hiç belli olmaz birden ALLAH NASİP EDER..2 .5 sene de benim oldu arkadaşlar hic problem yok bekliyorum Allahtan bekliyorum artık sabrediyorum başka birşey gelmiyor elimden o kadar zor ki anlatilmaz
Insallah hemen haber vericem sizlere öyle birsey olursainşallah burada sevinçli haberlerimizi de paylaşırız
:6 sene..
hayırlarla sağlıcakla olur inşallah canım hiç moral bozma inşallah kısmet bu seferedir...meryem ana otunu duydun mu onu üzerinde taşısan şifa olur inşallah ben de bir parçasını üzerimde taşıyorum...tüp bebek tedavisine başladığında burada yaz sana dua okuyalım inşallah bir çok arkadşa okuduk arkadaşlarla sen de istersen ama buradan yaz öncesindeevet iki kere tup bebek, birinde tutundu bebegim ama ne yazikki kalbi durdu, simdi tekrar istiyoruz nisanda, rabbim nasip ederse hayirlisiyla hepimizin saglikli bebegi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?