Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

çok teşekkürler canım. valla doktor ilk önce 6 ay bekle dedı. gecen gun kontrole gittim daha önce olmaz mı dedim. dikişimin olmadıgını soyleyınce 4 ay da olur ama daha önce olmasın ancak toparlanır dedı.
bu arada senın de başın sagolsun.çok gecmıs olsn.
ben kızımın tekmelerını 2 gun hissetmedm. ücüncü gun kalktıgımda içim bosmus gibi geldi.sankı bağ kalmamıs aramızda gibi. doktora gittik bebek ölmus. cabuk farkettm neyse kı. işte dogurduk falan. sonra patalojide kordonun inceldiği ve ayagına dolandıgı sonucu cıkmıs. ama öncekı kontrolunde hiçbirseyi yoktu.
senınkı neden olmus?

çok geçmiş olsun canım. benim ki folik asit eksikliği sebebiyle sırtında açıklık varmış oğlumun. doktor yaşama şansı yok dedi. çok zor bi karardı ama mecburen 18 haftalıkken normal doğumla sonlandırdık.doktor 3 ay korunmamı söyledi. 3 ay doldu ama biraz daha beklemek istiyorum. tekrar aynı acıyı yaşamaya gücüm yok

anladm cnm. Allah sabır versın. umarım en hazır olduğumuz dönemde hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alırız.

Evet canım adet olmusum dun bıttı kırkım cıktı melegimin mezarıma gıttım dualar ettim konustum onunla normal zamand cok korkardım mezarlıklardan ama huzur verdi orası bana ayrılmak istemedim.cok acı ama allah sabrını veriyor.evde beni bekleyen kızıma yararlı olabilmem için biran önce toparlanmam lazım.oda cok istiyordu bi kardesinin olmSını encok o etkilendi.onun için en kısa zamanda calısmalara baslamayı dusunuyorum.dediğin gibi 3 4 aya kadar toparlanıp düşünücem.benimde dikişim yok olur heralde.

Hepimizin başı sağolsun Allah hepimize sabırlar versin Rabbim bu acıları kimselere yaşatmasın çok zor hakikaten yaşamadan kimsenin bu acıyı anlayabilmesine imkan yok eskiden başkalarını duyardım yine olur derdim meğer ne acı bi teselliymiş benim kuzum 19 haftalıkken gitti annesinden bi ay yattım evde kanamam vardı plesenta aşağıda bebek büyüdükçe kanama azalır dediler hakkatende öyle oldu tam kanamam azaldı sevinirken sonra suyum geldi tabi ben onları kanama sandım daha sulu geldi meğer kızımın suyuymuş iki gün sonra kontrole gittim hiç suyu kalmamış dedi Dr son kez kalp atışlarını dinletti yapacak bişey yok heran doğum olabilir dedi hastanede kaldım zaten Ogün sancılarım başlamıştı ben hiç konduramadımki gaz sandım sonra suni sancıyla bebeğim geldi iki saat bekledik plesentasını gelmedi sonra kürtaja aldılar bi günde hem doğum hem kürtaj oldum Dr rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi ilk adetten sınra rahim filmi çekilecek gebe kaldıktan sonrada serklaj yapılacak dedi bana hiç bekle demedi hemen çalışmaya başlayabileceğimi söyledi ama çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyor hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo

selam kızlar merak ettiğim için soruyorum

14 haftalık bebeğimi kaybettim üstünden 13 ay geçti.korunmadık ama hamile kalamadım

bu kadar uzun süre hamile kalamayan oldu mu olduysa sebep ne çıktı bilgilendirir misiniz

bu arada klomen kullandım.yumurta var çatlama var.sperm testi de yapıldı.önümüzdeki aya rahim filmi kaldı

çok geçmiş olsun canımm..aynen dediğin gibi başa gelmeden anlaşılabilecek bir acı değilmiş..çookk zormuşş(önlemlerimiz almamız gerekiyor malesef..eğer rahim ağzı yetmezliği çıkarsa biliyorsun ki dikiş atıyorlar..belki kontrollerin de daha sık olur..Allah çaresiz dert vermesin..hiç çocuğumuz da olmayabilirdi..ilk bebeklerimiz bir anlamda kurban oldular(keşke doğumdan önce ayrıntılı tetkikler yapılma ama yok işte yapmıyorlar..ben de 18 haftalıkken kaybettim patoloji ve genetik sonucu temiz çıktı..ben bazı testler yaptıracağım bakalım..inşş bişey çıkmaz..biz de anne olucaz merak etme canım pozitif düşün ve olumsuzlukları çekme üstüne..iyi düşünelim iyi olsun..

Canım senin bebeğinin nesi vardı ve şimdi hangi tetkikleri yaptıracaksın benim varsayımlar üzerine konuşuyorlar ne idrar tahlili yapıldı ne vajinadan kültür alındı kan pıhtılaşması varmı diyede bakılmadı ben bide hematolojiye gitmek istiyorum bundan sonra daha dikkatli olmak şart ama benim bu psikolojiyi üstümden atmam lazım ikinci kez hamileliğim daha da zor olacak Rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın

İlkez yazıyorum 5 aydir yorumlarinizi okuyup teselli ariyorum.bende melek annesiyim. 18 ocakta doğuma DİE gittim melegimi kaybettim.kalbi durmuş.bebek cantamla ellerin bos geri döndüm.çok mutsuzum meleğim gözünün önünden gitmiyor.beni en iyi siz anlarsiniz mesajlarinizi bekliyorum.

Hiç üzülmeyin melek anneleri Allah büyük. Ben de doğum sırasında bebeğimi kaybetmiştim ve tam 6 ay sonra doktoruma kontrole gittiğimde "senin tek bir ilacın var git hamile kal ve gel" dedi şükürler olsun ki şimdi 3 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. Zor bir süreç çok iyi biliyorum ama veren de alan da Allah, isyan etmeyin sakın. Yüzünüz gülecek inş

Çok saol kardelen bende çok istiyorum.bebeğimi kaybettikten sonra tahliller yaptik seker hastasiymisim.tip2 diyabetim varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…