Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

Tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldursun tez bir zamanda. Inan ki, benim tansiyon sorunum bile yokdu. Sadece o guc iynelerini cabucak yapib beni hemen masaya cikardilar, her kes bunu yanlis oldugunu soyluyor, ama ben nerden bilecekdim ki, doktor bunu dusunmedikden sora ben ne yapa bilirdim ki.Bebegim fazla buyuk bile deyildi, 3.5 kiloydu. Kesinlikle baska bir sorunumuz yokdu. Canim cok yaniyor, hele birde bana unut diyorlar ya, sencede sacma deyilmi, ya ben o 9 ayi nasil yasanmamis saya bilirim ki.

canım sana unut demek bir süre nefes almadan yaşa demek kadar saçma bir söylem!Ben 9 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu o 9 haftayı bile unutamazken sen nasıl 9 ayı yaşanmamış sayabilirsinki?Bence acını yaşa fakat kendine ve ailene de zaman tanı eminim unutamayacaksın ama acın zaman içinde hafifleyecek Allah kuluna kaldıramayacağı yükten fazlasını yüklemiyor canım.Sürekli bu meseleye odaklanma farklı şeylerle uğraşmaya çalış bu seni biraz olsun konudan uzaklaştırır ve rahatlamana yardımcı olur.

Bilmiyorum belkide haklisin. Sen ne zaman kurtaj oldun? ilk bebeginmiydi? Bende ilkdi. Son gunlerde doguma 3 kala o kadar haraketliydiki, sanki bir an once dunyaya gelmek istiyordu, ama megerse topraga gitmek icin acele ediyordu. Yada sizlerinde dedigi gibi allahin huzuruna gitmek icin.(

19 nisanda kürtaj oldum canım ilk bebeğimdi benimde.rutin kontrole gittiğimde öğrendim 1 ya da 2 gün önce durmuş dedi doktor.senin için daha zor tabi sen hareketlerini falan hissetmişsin ben sadece karnımda olduğunu biliyordum henüz hareketlenme falan olmadığı için sanırım biraz daha kolay atlatıyorum bu süreci.Tabi bu süreci atlatmamda eşimin ve doktorumun payı çok büyük

Olsun yinede zor olsa gerek. Ne fark eder ki, sonucda sende hayaller kurmushsundur. Benimde esim, arkadaslarim herkes yardimci olmaya calisiyor. Doktoruma gelince onun yuzunu bile gormek istemiyorum. Dikislerimi kontrole bile gitmedim, gitmiycemde. Onu sadece Allahima hevale ediyorum. O sadece o gunahsiz bebegi deyil, benide oldurdu.

Ne bileyim ya allah yardimcimiz olsun. Ama iyiki burayi buldum, dune kadar daha kotuydum, ama burdaki hikayeleri okudukca, dunyada dertli olanin yanliz ben olmadigimi anladim. Ama hic bir sey o ani ve onu unutmama yardim etmiyor. Icim yaniyor, sesini bile duymadigim bebegimi ozluyorum. Yapdigim tek sey muzik dinleyip, aglamak. Ama burdakilerin bu kadar pozitiv oldugunu gormek azda olsa yardimci oluyor.

canım tabiki hayallerim oldu ama Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin diye dua ediyorum hep.Bence sen ilkiş olarak iyi bir doktor araştır ve bebek yapmaya karar vermeden önce ona git yani hamile kalınca değil de hamilelikten önce git onun seni yönlendirmesi seni daha fazla rahatlatacaktır emin ol.Benim korunma sürem 3 ay bana bu 3 aylık süre içinde folik asit kullanmamı ve 3 aydan sonra hamile kalmadan muayeneye gelmemi söyledi

Gidecem gitmesinede daha 3 hafta oldu 40 min bitmesini bekliyorum. Ama bu korkuyla nasil yasiyicagimi bilemiyorum. Ama tabi once bunu icin iyi bir doktor bulmam lazim. Onuda burda degilde Bakude bula bilirim. Bakicagiz artik. Insallah en kisa bir zamanda tekrar sevinirsin.

inşalla canım allah hepimizin gönlüne göre versin.Canım korkularımızla yaşamaya da alışacacağız.Ama inşallah korkular yerini umuda ve mutluluğa bırakacak iyi düşünelim iyi olsun her şey.Bu arada sen Baküdemisin?

Yok ben Azerbaycanin muhtamelen duymadigim Lenkeran adli bir shehrinde yasiyorum. Baku kadar buyuk bir yer degildir burasi.

Öncelikle başın sağolsun uğur böceği... Duygularını çok iyi anlıyorum. Senin şu an yaşadığın şeylerin aynısını ben de eylül ayında ekim ayında kasım ayında ... yaşadım. Bu sürecin uzun sürecek malesef ama bir gün iyi hissedeceksin. Geçenlerde memlekete gitmiştim. Olayın üzerinden 7 ay geçmişti, ve ilk kez hayatın güzel olduğunu düşünebildim. Allah sabrını verir canım. Vermeze bu acıya nasıl dayanırız.

İzmit nerelerdesin canım? Sesin soluğun çıkmıyor? Ben uzun bir süre yoktum, burun kemiği eğriliği ameliyatı olmuştum memlekette. İnşallah iyi haberlerini bekliyorum.
Kardelen sen de yoksun canım bayadır?

Ve yeni gelen arkadaşımız sevdalinka; hoşgeldin.

hoşbulduk canım güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..

Tesekkur ederim. Insallah bir gun hepimiz gercekdende iyi hiss ederiz. Inanmiycaksinzi belki ama ben dunden bugune azcikda olsa deyisdim. Bilemiyorum belkide burdakilerin, hayata boyle umutla baglanmasi, ve tekrar anne olma isteyini gorduyum icindir bu degisim. Acim hala ayni aci, ama sanki bir az daha iyi hiss eder gibiyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun, insallah.

Merhaba, hikayeni okudum, cok uzuldum. basin sagolsun. Ben oglumu hic goremedim diye yanyorum ve bana niye bir kere bile olsun gostermediler diye sitem ediyorum. Bana herkes eger bir kac gun yasasaydi yada onu gorseydin daha kotu olurdu diyorlar. Sence hic gorememekmi, yoksa en azindan senin gibi bir sure onunla yasamakmi daha zor?

Bugün anneler günü.... Eskiden anneler gününe pek önem vermezdim. Çünkü anne sevgisinin bir günle ölçülemeyeceğini, bir kadın için asıl anneler gününün çocuğunu doğurduğu gün olduğunu düşünürdüm. Aslında hala da böyle düşünüyorum. Ama geçen sene Ege'me hamileyken böyle bir günde koşarak sarılacağını hayal ettim. Keşke bu sene kollarımı doldursaydı. Ama ben mezarını bile ziyaret edemeyeceğim, 1200 km uzakta benden. Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Sizler çok özel annelersiniz. iyiki varsınız.

Bizim burda anneler gunu kutlanmaz, ama bugun butun gun turk kanallarinda "anneler gununuz kutlu olsun" cumlesini duydum. Ve her duydugumda icim yandi. Bugun bir ay oldu. Gecen ay bugun o karnimdaydi, ve eger yasasaydi bu cumleyi duydugumda, uzulecegime, icimi sevinc kapliycakdi belkide onu kucagim alip ona sarilip, onu opecekdim. Ama gecen ay bugun benim oglumun hem dogum gunu, hemde olum gunu oldu. Ve ben anne oldum derken, onu kayb etdim. Bende hepinizin anneler gununu kutluyorum. Kucaklarimiz bos olsa bile, onlar hep bizim kalbimizde olcak. Biz cennetdeki meleklerin anneleriyiz.

maalesef bende bugün bebeğimi kaybattim.8 haftalıktı henüz hepimizin acısı yaşadığı şeyler ortak.allahımdan sabir ve hayır diliyorum.sözlerin yetmediği noktadayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…