- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Olsun yinede zor olsa gerek. Ne fark eder ki, sonucda sende hayaller kurmushsundur. Benimde esim, arkadaslarim herkes yardimci olmaya calisiyor. Doktoruma gelince onun yuzunu bile gormek istemiyorum. Dikislerimi kontrole bile gitmedim, gitmiycemde. Onu sadece Allahima hevale ediyorum. O sadece o gunahsiz bebegi deyil, benide oldurdu.
Ne bileyim ya allah yardimcimiz olsun. Ama iyiki burayi buldum, dune kadar daha kotuydum, ama burdaki hikayeleri okudukca, dunyada dertli olanin yanliz ben olmadigimi anladim. Ama hic bir sey o ani ve onu unutmama yardim etmiyor. Icim yaniyor, sesini bile duymadigim bebegimi ozluyorum. Yapdigim tek sey muzik dinleyip, aglamak. Ama burdakilerin bu kadar pozitiv oldugunu gormek azda olsa yardimci oluyor.
Arkadaslar ben tam 27 kilo almisdim. Ama nedense salak doktorum bunun normal olmadigini soyleyemedim. keske daha onceden bu siteye girseydim, o zaman belki daha bilgili olurdum, ve normal dogum deyilde sezeryan olsaydim, o zaman simdi kucagim bos, gozlerim yasli kalmazdim.
meraba bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım kızımı 9 ay karnımda taşıdım bebeğimi kaybedeli 12 gün oluyo sana sormak istediğim tekrar hamile kaldınmı
Meraba bende bebeğimi kaybedeli 35 günoldu.cok zormus allah kimseyi evladıyla sınamasın.benim sorum ne zaman adet oldunuz benim 30. Gün kesildi kanamam ve bugün yani35. Gün tekrAr adet kanaması gibi basladı adet olmus olabilrmiyim
bu arada başın saolsun anca yaşayan anlar. seninde dediğin gibi allahım kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor. allah hepimize sabır versinMeraba bende bebeğimi kaybedeli 35 günoldu.cok zormus allah kimseyi evladıyla sınamasın.benim sorum ne zaman adet oldunuz benim 30. Gün kesildi kanamam ve bugün yani35. Gün tekrAr adet kanaması gibi basladı adet olmus olabilrmiyim
bu arada başın saolsun anca yaşayan anlar. seninde dediğin gibi allahım kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor. allah hepimize sabır versin
Amin yasamayan anlamıyor gercekten.ama hiç bir acı ilk günkü gibi yakmıyor mutlaka buda gececek allah sabrımızı bol etsin.bu arada bugun doktora gittim adet olmus olabilirsin dedi.bazı kadınlar 30. Günden sonra adet olabiliyormus ama 10 günden fazla aynı siddette devam ederse parcada kalmıs olabilir dedi.kurtaj gerekebilir dedi umarım öyle bişey yoktur tekrar aynı seyleri yasamal istemiyorum.soramadım ne zaman hamile kalabilirim diye cekindim daha acın tazeyken yanlış anlaşılmaktan korkuyorum bebegime haksızlık yapmışım gibi...
Banada doktor aynı şeyi söylemişti ama normalmiş. inş. seninde öyledir bi sorun çıkmaz. sen normal doğum mu yaptın kürtajmı oldun?
Normal doğum yaptım suni sancıyla 23 haftalıktı kızım
benim kızım da 25 haftalıktı. ben de suni sancıyla normal doğum yaptım. sana doktor ne kdar bekle dedi?
bana 6 ay bekleyın dedi ama o kadar beklemek istemıyorum. 4 aydan sonra denemek istıyorum. bi de hemen olmazsa diye bosuna 6.ayı beklemiş olmayayım diye düşündüm.
benim kızım da 25 haftalıktı. ben de suni sancıyla normal doğum yaptım. sana doktor ne kdar bekle dedi?
bana 6 ay bekleyın dedi ama o kadar beklemek istemıyorum. 4 aydan sonra denemek istıyorum. bi de hemen olmazsa diye bosuna 6.ayı beklemiş olmayayım diye düşündüm.
Merhaba arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun öncelikle..ben de 18 haftalık bebeğimi geçen ay kaybettim..suni sancı ile normal doğum yaptım.doktor 6 ay korunun dedi ben de uymayı düşünüyorum bu tarihe çünkü psikolojim ona elveriyor..hem temmuzda sınava giricem stres yüklüyüm gebe kalırsam bebişi strese sokmak istemem..benim düşük nedeni belli değil..genetik inceleme yapıldı bebek normalmiş,bir özürü ters bişeyi yokmuş..kafam çok karışık ya bende bişey çıkarsa..bilen yazsın lütfen hep kanda pıhtılaşmadan bahsediyor buradakiler başka topiklerde bu genetik bişey mi?annende yoksa sende çıkabilir mi v.s.bikaç topiğe yazdım kimse cevap vermemiş..çok yorgunum düşünmekten lütfen okuyanlar biliyorsanız cevap yazın..Allah en hayırlı zamanda tekrar hamileliği tattırsın bizlere ve sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi:)
öncelikle geçmiş olsun. Söylediğin gibi senin kanında bir sorun olsaydı bunu doktorlar söylerdi ama bişey sormak istiyorum bebeğini sonlandırmak için ne sebep gösterdiler? ya da senin karnındamı ölmüştü?
Merhaba canım,benim rutin kontrole gittiğimde doktor bebeğimin kalbinin durduğunu gördü.en fazla 3 gün olmuş dedi.kanda bişey olduğunu nasıl farkedecekler ki gebelikteki kan testi sadece kansız olup olmadığını falan gösteriyor.bu kanda pıhtılaşma ise bambaşka bir testmiş ve pahalıymış.eğer araştırma hastanesinde yaptırırsan ücretsizmiş.keşke senin dediğin olsa ve bende bişey çıkmasa:)ödüm kopuyor(sana doktor ne demişti?nedeni neymiş canım?geriye dönüp okuyamadım..[/QUOTE
tekrar merhaba :) peki bebeğine patoloji yaptırmadınmı? ya da doktor sebeblerinin neler olabileceğinden bahsetmedi mi? bence yinede bi araştırmaya gidip test yaptır en azından için rahat eder çünkü anne karnında bebek ölümlerinin bir çok nedeni olabiliyormuş umarım sende bişey yoktur ama sende bile bir sorun çıksa en azından diğer gebeliğinde tedavi olup önlem alabilirsin
Bana doktor bişey demedi sormayaDa cesaret edemedim.sormak bile korkutuyordu beni ama simdi öyle düşünmüyorum iyi gelecek bize yeni bir umut.bende adetlerim. Düzene girsin 3 4 ay sonr düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?