Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

meraba bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım kızımı 9 ay karnımda taşıdım bebeğimi kaybedeli 12 gün oluyo sana sormak istediğim tekrar hamile kaldınmı

Kizlarrr bu mesaji ben yazmisdim,simdi okudumda coookk duygulandim, bunu yazarken nasilda mutsuzdum, dediyim gibi kucagim bos, gozlerim yasliydi, amma simdi kucagim dolu, gozlerim uykusuz kaliyor )) Ben umudumu hic kaybetmemisdim sizlerde etmeyin, bana bakarak umud verin kendinize, nasilsa sizlerle ayni kaderi paylasdiysak, sizlerinde benim gibi cennetde melekleriniz varsa, gun gelicek sizde benim gibi gozleri aglamakdan degilde, uykusuzlukdan shis olan anneler olacaksaniz.

Son düzenleme:
meraba bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım kızımı 9 ay karnımda taşıdım bebeğimi kaybedeli 12 gün oluyo sana sormak istediğim tekrar hamile kaldınmı

Canim benim suan 9 aylik bir oglum var, senin acin daha cook yeni, allah sana sabr fersin, ne olursa olsun umudjnu kayetme, hayallarin hayal olmus olsa bile asla vazgecme umudsuzluga kapilma,insallah seneye sende benim gibi bir melek deyilde bebek annesi olarak okursun kendi yazini, ne istersen sora bilirsin bana, ayrica burada arkadsliklar cok guzel, insana umud verir her birisi, ben buraya geldiyimde bir cok kisi vardi, hemen hemen hergun yazisirdik, dettlesirdik, beraber aglardik, hatta bazen gulerdik, ama sonra bir bir hamile kaldik, bebekletjmiz oldu, dagildik, sk sk gelmesemde ben burayi cok seviyorum, burdaki arkadaslarimi hic unutmadim.

hepinize sabır diliyorum arkadaşlar. ben de cumartesi günü 25 haftalık bebeğimin öldüğünü öğrendim.normal doğum yaptım.hiç ağrım kalmadı ama onu gömdük ya içim acıyo. ilk bebeğimdi. doktorum 6 ay sonra başlayabilirsiniz dedi. temmuz oluyo 6 ay sonra. Nisan'ıma hamile kaldığım ay da temmuzdu.ağustos ortası hamıle olduğumu öğrendim. 7.ay oldu bebeğimiz. tiroid bezlerım az çalısıyomus sanırım ondan gec hamile kalmısım. hamilelikte öğrendim tiroid sorunumu. artık yaza kadar tiroidlerimi ilaçlarla dengelersem ve folic asite başlarsam temmuzda hemen hamile kalır mıyım acaba diye düşünüyorum. tabi hayırlısıyla olsun. Rahmim temizlendiği için kolay hamile kalırsın dediler ama bilmiyorum. sizce de öyle mi

bende bebeğimi 18 haftalıkken ntd teşhisiyle sonlandırmak zorunda kaldım. 62 gün oldu ama sanki dün gibi. inş 4 ay sonra 2. meleğim için çalışmalara başlıycaz :)

Meraba bende bebeğimi kaybedeli 35 günoldu.cok zormus allah kimseyi evladıyla sınamasın.benim sorum ne zaman adet oldunuz benim 30. Gün kesildi kanamam ve bugün yani35. Gün tekrAr adet kanaması gibi basladı adet olmus olabilrmiyim

benimde öyle oldu 40 gün ara ara kanamam oldu sonra 2-3 gün geçti adet oldum.

bu arada başın saolsun anca yaşayan anlar. seninde dediğin gibi allahım kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor. allah hepimize sabır versin

Son düzenleme:
bu arada başın saolsun anca yaşayan anlar. seninde dediğin gibi allahım kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor. allah hepimize sabır versin

Amin yasamayan anlamıyor gercekten.ama hiç bir acı ilk günkü gibi yakmıyor mutlaka buda gececek allah sabrımızı bol etsin.bu arada bugun doktora gittim adet olmus olabilirsin dedi.bazı kadınlar 30. Günden sonra adet olabiliyormus ama 10 günden fazla aynı siddette devam ederse parcada kalmıs olabilir dedi.kurtaj gerekebilir dedi umarım öyle bişey yoktur tekrar aynı seyleri yasamal istemiyorum.soramadım ne zaman hamile kalabilirim diye cekindim daha acın tazeyken yanlış anlaşılmaktan korkuyorum bebegime haksızlık yapmışım gibi...

Banada doktor aynı şeyi söylemişti ama normalmiş. inş. seninde öyledir bi sorun çıkmaz. sen normal doğum mu yaptın kürtajmı oldun?

Normal doğum yaptım suni sancıyla 23 haftalıktı kızım

benim kızım da 25 haftalıktı. ben de suni sancıyla normal doğum yaptım. sana doktor ne kdar bekle dedi?
bana 6 ay bekleyın dedi ama o kadar beklemek istemıyorum. 4 aydan sonra denemek istıyorum. bi de hemen olmazsa diye bosuna 6.ayı beklemiş olmayayım diye düşündüm.

Bana doktor bişey demedi sormayaDa cesaret edemedim.sormak bile korkutuyordu beni ama simdi öyle düşünmüyorum iyi gelecek bize yeni bir umut.bende adetlerim. Düzene girsin 3 4 ay sonr düşünebilirim.

öncelikle başın sağolsun. allahım bidaha göstermesin. bu arada 6 ay beklemen iyi olabilir benim oğlum 18 haftalıktı. 20. haftaya kadar 3 ay 20 haftadan büyükse 6 ay beklkemek gerekiyormuş rahimin ve hormonların normale dönmesi için. peki sein kızın niye sonlandırıldı?

Merhaba arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun öncelikle..ben de 18 haftalık bebeğimi geçen ay kaybettim..suni sancı ile normal doğum yaptım.doktor 6 ay korunun dedi ben de uymayı düşünüyorum bu tarihe çünkü psikolojim ona elveriyor..hem temmuzda sınava giricem stres yüklüyüm gebe kalırsam bebişi strese sokmak istemem..benim düşük nedeni belli değil..genetik inceleme yapıldı bebek normalmiş,bir özürü ters bişeyi yokmuş..kafam çok karışık ya bende bişey çıkarsa..bilen yazsın lütfen hep kanda pıhtılaşmadan bahsediyor buradakiler başka topiklerde bu genetik bişey mi?annende yoksa sende çıkabilir mi v.s.bikaç topiğe yazdım kimse cevap vermemiş..çok yorgunum düşünmekten lütfen okuyanlar biliyorsanız cevap yazın..Allah en hayırlı zamanda tekrar hamileliği tattırsın bizlere ve sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi:)

öncelikle geçmiş olsun. Söylediğin gibi senin kanında bir sorun olsaydı bunu doktorlar söylerdi ama bişey sormak istiyorum bebeğini sonlandırmak için ne sebep gösterdiler? ya da senin karnındamı ölmüştü?

Merhaba canım,benim rutin kontrole gittiğimde doktor bebeğimin kalbinin durduğunu gördü.en fazla 3 gün olmuş dedi.kanda bişey olduğunu nasıl farkedecekler ki gebelikteki kan testi sadece kansız olup olmadığını falan gösteriyor.bu kanda pıhtılaşma ise bambaşka bir testmiş ve pahalıymış.eğer araştırma hastanesinde yaptırırsan ücretsizmiş.keşke senin dediğin olsa ve bende bişey çıkmasa:)ödüm kopuyor(sana doktor ne demişti?nedeni neymiş canım?geriye dönüp okuyamadım..

Bana doktor bişey demedi sormayaDa cesaret edemedim.sormak bile korkutuyordu beni ama simdi öyle düşünmüyorum iyi gelecek bize yeni bir umut.bende adetlerim. Düzene girsin 3 4 ay sonr düşünebilirim.

ben de öyle düşünüyorm canım yani bebeğimin acısını ancak yeni bi bebek azaltabilir.
bu arada ben dayanamadm doktora sordum 6 aydan daha önce olmaz mı diye. o da sanırım dikişim falan yok diye 4 ay da olur dedi. ama 4aydan önce deneme dedii. sen adet oluyosun sanırım. benım daha normal kanama var. bakalım ilk adeti ne zaman olcaz. ona göre yumurtlama hesaplama işlerıne ve folic asit alma olayına baslarım diyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…