Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

Başın sağolsun canım bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu dayanmak çok zor sabır versin rabbim bizlere.Ben sezaryen oldum 6 ay beklicem mecburen İnşallah güzel haberlerini alırız

sağol arkadaşım...sanada çok çok geçmiş olsun canmm.
çok zor allah birdaha yaşatmasın hiç kimseye.:Saruboceq:

Yazdıklarını,gözyaşları içinde okudum.
bende doğuma bir hafta kala bebeğimi kaybettim,iki ay bitti güzel kızım cennete gideli..
allahtan dilerim ki,bu dünyada doyamadığım,koklayamadığım bebeğimi başka bir dünyada doyasıya koklar,sonsuza dek bereber olurum.onu çok özlüyürum,çokkk...senağlama

bende sezeryanla doğum yaptığım için,en az 6 ay bekleyeceğim.İnşallah allahım bana cennete aldığı güzel kızım kadar,bir bebek,sağlıkla kucağıma almaya nasip eder...

Allah hepimize sabir versin arkadaşlar.İnşallah cenneteki meleklerimiz bize,kardeşlerini yollar ve bir gün diğer tarafta,hep birlikte sonsuza dek olmayı nasip eder...

Canım başın sağolsun.İnşallah Rabbim ahirette kavuşturuz yavrularımıza bizi.

gelincik Allah bozmasın çok metanetli, güçlü birisin ve acın taze olmasına rağmen sen çevrene destek veriyorsun. Keşke ben de senin kadar dayanıklı olabilseydim.

gelincik Allah bozmasın çok metanetli, güçlü birisin ve acın taze olmasına rağmen sen çevrene destek veriyorsun. Keşke ben de senin kadar dayanıklı olabilseydim.

Canım benim yavrularımız melek oldu ve yapabilecek bişey yok.Bu acı doğsada aynı doğmasa da hep bu kor yanacak ama bizi kuzularımız görüyo bizim üzüntümüzü acımızı onlar hep biliyo bir anne yavrusunun üzülmesini istermi biliyorum ki hiçç istemez bunları düşünüyorum o üzülmesin istiyorum.Bu yüzden Rabbiminde izniyle dayanacağız ağlasak parça parça etsek kendimizi ne fayda ki geri gelmeyecekler.Bunlara sabretmek zor ama yapacağız ki kuzularımız üzülmesin dimi.Hayatın bir şekilde ucundan tutmak lazım bende tutmaya çalıştım bazen kaçıyo ama ben yine yakalıyorumsorumlu olduğumuz insanlar var başta eşlerimiz onlara da destek olmalıyız.Bu durumu atlatmak çok zor ama imkansız yapmak zaten bizim elimizde acıyı katlanılır kılmamız lazım ve bunu kabul etmemiz.Bu gerçek deişmeyecek.Bunları yazarken bile dilim dilim ediyolar etlerimi sanki.Canım benim yavrularımız için güçlü olacağız.

Gelincik yazdıklarını çok beğendim ellerine, yüreğine sağlık:)))
Merhaba arkadaşlar bana dr um 1 sene beklesek daha ii olur dedi benim 6 ay oldu doğum yapalı ama ben 4 ay sonra istiyorum açıkcası ii bir dr gidip 3 ay öncesinden muayene olup gerekli vitaminlerimi alıp hamile kalmak çok istiyorum ALLAH kısmet ederse hayırlısı ne zaman sa o zaman olur inşallah.
Sizin gittiğiniz ii bir dr varmı kızlar ben medipol de hakan beyin ii olduğunu duydum.....

:dance:

Teşekkürler canım,rİCA EDerim.İnşallah arkadaşlara bir faydam olur.Çünkü bizi en iyi teselli eden ailelerimizden sonra aynılarını daha acılarını yaşayan arkadaşlarla paylaşmak burda...
1 sene gerçekten çok uzun ama düşünsene kuzular ha deyince gelmiyo ki zaten Allah nasip ederse karnın büyüyene küçüğün seni tekmeleyene kadar 1 sene olur zaten dimi canım.
Bana doktorum 6 ay dedi sezaryenden dolayı sende sezaryenlisin galiba.4 ay var benimde.Heeee birlikte başlıcazzzz zamanlar aynı baksana canımdelikafadulden
Ben doktorumdan çok memnunu sanırım deiştirmicem daha iisi varsada bana çok uzak olacak.Ben b.çekmece tarafındayım da..
Senin bebeğine noldu bilmiyorumkismile Allah sabır versin canım benim.Ama unutma küçüğün kardeşini gönderecek annesine çabucak iileşelim ki kardeşleri hemen göbüşümüze otursunlar kaydirigubbakcemile3 Mayıs ayında güzel bir liste yapalım hep beraber hep birlikte takip ederiz

Sen neden kaybettin kuzunu benimkinin kalbi durdu doğuma bu kadar yakınken oooffffffffffff benim canımı en çok bu yakıyo 35 haftalıktı benimde taktir böylrymiş napalımm:çok üzgünüm:

canım hamileliğim çok iyi giderken birden oldu,bebeğim sağlıklıydı ama bir hafta kala hareketini kesti,doktorum kalbinde sorun olabilir dedi.otopsi yaparsak net bişi deriz dedi ama bebeğimin cansız bedenini kucağıma alıp kokup öptükten sonra onun parçalanmasına nasıl kıyabilirdim,sanki bebeğim ölmemişte huzurla uyuyor gibiydi.onun buzz gibi bedeni;içimi öle ısıttı ki...ona kıyamadığım için yaptırmadık ve nedenini bilemiyoruz malesef.

Canım benim başın sağolsun benimde kuzumun hareketleri azaldı ve vefat etti.Aynı durum benimde kader arkadaşım...Ben göremedim dayanamadım çünkü yapamadım.
Buna rağmen araştırılması için otopsiye göndermedik kıyamadık bizde.Ama doktor kromozom ve tromfoli gibi bişeydi onların araştırmasını istedi.Sonuçları bekliyoruz hayırlısı inşallah.Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.

Evet canım benimde sezaryen oldu.
Benim 7 aya kadar hiçbir sorunum olmadı 7. aydan sonra amniyo sıvım erken geldi günden güne azaldı en son bittiği noktada bebeğimi aldılar 3 ay yaşayabildi yoğunbakımda sıvının erken gelmesinin nedeni belli değil canm ...
İnşallah canım beraber hamile kalırız hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun inşallah ben temmuz gibi hazırlıklara başlamak istiyorum dr arıyorum şimdiden muayene olucam birkaç dr ondan sonra birisine karar vericem önceden gideyim ki dr. kullanacağım ilaçlara şimdiden başlayayım kndn ii bk.....

Canım benim ya Taktir ilahi Rabbim kardeşlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Brnde mayıtan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum folike de başlıyorum bugün.Canım inşllah çok iyi doktorlar nasip olur karşına çıkar.Okadar tereddütlüyüm ki tekrar hamile kalmak beklemek aynı şeyler zorlukları yaşamak ve beni en çok korkutan hareketlerini takibinde göstereceğim panik tedirginlik ya yine aynısı olursa bunlar beni şimdiden düşündürüyo ve yoruluyorumm.Panik atak olmaya başladım sanırım.Rabbim yardımcımız olsun.sende kib a.s.

Endişelenme canım herşey ALLAH tan yaşadığımız herşeyin bir nedeni var canım hiçbirşey nedensiz değildir ALLAH beterinden korusun inşallah sen içini ferah tut bana herşey yolunda gidecek gibi geliyor içimde hiç kötü hislerim yok yada öyle düşünmek istemediğim için bilmiyorum .
2 arkadaşımında aynı dönemlerde çocukları öldü karnında şimdi ikiside hamileler ve herşey yolunda ALLAH a şükür çevremde çok var ilk çocuğu ya daha ilk aylarda düşüyor yada sonradan erken doğumla kaybediyorlar ama sonra 2. çocukta sağlıklı bir çocuk dünyaya getiriyorlar...
Sen içini ferah tut dua et bol bol önlemini al gerisi ALLAH tan canım , düşünsende düşünmesende herşey olacağına varır içini ferah tut kib by....

yaaaaaaaaaa bananeeeee bebek ıstıyorummmmmm hemen ıstıyorummmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kötuymus sezeryan sonrası oooffffffff

selam arkadaşlar öncelikle hepımıze gecmıs olsun bende 1sene once gecen subat ayında sezeryanla dogum yaptım bebegım 15 saat yasamıs ben gıc goremedım meleğimi. doktorumda bana bırsene beklemenızı onerıyoruz ama bebegın oldugu ıcın 6_8 ay sonra hamıle kalabılırsın dedı bende sızler gıbı beklemek ıstemıyodum bır an once kucagıma almak ıstıyordum 3 ay sonra hamıle kaldım ama cok sılık cıkmıstı testte kan testıde cok dusuktu doktor bıkac gun sonra testı tekrarlamamız gerektıgını soyledı doktora gıdıcegım gun kanamam geldı doktorum yeni doğum yaptıgın için ve vücudun tekrar bır hamıleleıge hazır olmadıgı ıcın vucuttan atmıs dedı bıraz bekle dedı. cok uzulmustum gunlerce agladım ve senemı doldurmaya karar verdım kasım ayında hamıle oldugumu ogrendım su anda 2.5 aylık hamileyım melek oğlum kardesını yolladı bu hamılelegımınde basında ılk once dıs gebelık dedıler kese gorunmuyordu 10 gun sonra kese gorunuyor bebek yok dedıler bos gebelık dedıler çok aglattılar benı ama su an hersey normal cıktı sorun yok .acele eden arkadaslar acele etmeyın baska sorunlarla kasılasmayın en az 6_8 ay beklemenızı onerırım karamsar olmayın allah hepınmızın gonlune gore versın rabbım meleklerımızı sag salım kucagımıza alamızı nasip etsın

beklemek beklemek beklemek cokkk zor bekleyemıyorum gelıncık sen benım neden acele ettıgımı bılıyorsunn canımı sıkan sey o zaten

beklemek beklemek beklemek cokkk zor bekleyemıyorum gelıncık sen benım neden acele ettıgımı bılıyorsunn canımı sıkan sey o zaten

betülcüm nekadar zman oldu kaybedeli. sezeryanmıydı. hepimiz bian önce bebek sahibi olmak istiyoruz ama bu korkular bu sezeryan engel oluyo işte. ben de 4.aay girdim beebişimi kaybedeli. nekadar uzun bi zaman olmuş. ama benim acım daha çok taze. unutamıyorum. çok özlüyorum oğlumu. aam çok d akorkuyorum yine aynı şeyleri yaaşrsam. az oldu galiba senin. niye çabuk istiyosun. çabuk istemektede haklısın. çünkü bzizim hayallerimiz ayrım kaldı malesef . kaldığımzı yerden devam etmek enazından yaramzıın kabuk bağlaması için istiyoruz ama işte am. bekelmek zorundayız. beklemek........... korkular........acı........... gözyaşı............hasret.............ve bunlara rağmen yaşamak.............çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben 26 aralıkda kaybettım melegımı kızımı hasretım özlemım herseye kucagıma alıp öpüp koklayamak gögsumde uyutamamak cokk zorr bılıyo musun zaman zaman gögsum sızlıyoo sankı melegım acıkmıs emzırıyorum gıbııı 2 ay oldu canım daha cok erken ama ıstıyorumda 6 ay beklemekde ıstıyorum bılmıyorummm kaafam o kadar dolu kııııı bıde benım acım bana yetmıyomus gıbı eltım olacak sahısss hemen cocuk yapmam lzım dıye yırtınıyoooo baslamıs calısmalara benım bebegım öldu o hemen calısmalara baslamıssss benım ıcın bı darbede buradannn....meleğimmm duy anneni gönder kardeşini bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…