- Konu Sahibi gelincik37_34
-
selam arkadaşlar öncelikle hepımıze gecmıs olsun bende 1sene once gecen subat ayında sezeryanla dogum yaptım bebegım 15 saat yasamıs ben gıc goremedım meleğimi. doktorumda bana bırsene beklemenızı onerıyoruz ama bebegın oldugu ıcın 6_8 ay sonra hamıle kalabılırsın dedı bende sızler gıbı beklemek ıstemıyodum bır an once kucagıma almak ıstıyordum 3 ay sonra hamıle kaldım ama cok sılık cıkmıstı testte kan testıde cok dusuktu doktor bıkac gun sonra testı tekrarlamamız gerektıgını soyledı doktora gıdıcegım gun kanamam geldı doktorum yeni doğum yaptıgın için ve vücudun tekrar bır hamıleleıge hazır olmadıgı ıcın vucuttan atmıs dedı bıraz bekle dedı. cok uzulmustum gunlerce agladım ve senemı doldurmaya karar verdım kasım ayında hamıle oldugumu ogrendım su anda 2.5 aylık hamileyım melek oğlum kardesını yolladı bu hamılelegımınde basında ılk once dıs gebelık dedıler kese gorunmuyordu 10 gun sonra kese gorunuyor bebek yok dedıler bos gebelık dedıler çok aglattılar benı ama su an hersey normal cıktı sorun yok .acele eden arkadaslar acele etmeyın baska sorunlarla kasılasmayın en az 6_8 ay beklemenızı onerırım karamsar olmayın allah hepınmızın gonlune gore versın rabbım meleklerımızı sag salım kucagımıza alamızı nasip etsın
gelinciğim benımde 3 bucuk 4 ayım var artık beklemek daha saglıklı olacak ınanıyorum sunun surasında ne kaldı kı zatennnn
Evet canım 2 ay geçti bile hayırlısıyla geçirelim şu 4 ayıda Rabbim bizede sağlıklı evlat nasip etsin folike başladın mı sen ben başladım canım.Gebelikten 3 ay önce başlanacak ben şimdiden başladım
doktora gıttın doktor mu verdi canım ben doktora gıtmedım kı
adı ne bu ılacın ben kendı doktoruma gıttım dogumdan 15 gun sonra bana bısey demedı yaaaaaaaaa ben baslım bu ılaca hamıle kalınca gıderım doktoruma:):)
oooffff elifim ya doktoruma gıdemedım ablam artık o doktora gıtmemı ıstemıyo 37. haftasına geldıgınde söylemıstı kalbınde sorun oldugunu daha önceden bılınebılırmıydı dıye sormus ablam druma oda bılınseydı ne yapacaktınız aldıracakmıydınız demıs ablam ondan berı huylanmıs doktora baska bı doktora gıt dıyooo ıyı bı doktor bulmam lazımmmmmmKızlar nerdesiniz?zemuszemus
DÜN oğlumun kabrine gittim ilk defaydı evden çıkarken sanki koşa koşa gittim mezarlığı görünce aslında onu görmeye ne çok ihtiyacım varmış onu anladım çok ağladım ama şimdi daha iiyim.Onu görmek güç verdi bana
off ya bu doktor olayı benıde mahvettı ama karar verdım gelıncıgım bakırköy devlet hastanesıne gıdecegım öncelıkle oranın bana verdıgı heyet raporu vardı kızımın teşhisini koyan hastalıgının en ınce ayrıntısına kadar yazan kagıt elımde gıdıp tahlıllerı yaptıracagım kromozom ve tramfobi sonra 6 ay beklemek ıstedıgımı söyleyecegım en azından tahlıllerı bı yaptırsam daha sonra ıyı bır doktor arastırrmaya baslayacagım allah yar ve yardımcımız olsunAmin canım amiiin.Bu dktor olayı benimde canımı sıkıyo işlerimiz rast gider inşallah. Başın sağolsun Rabbim hiç birimize yaşatmasın birdaha.Ben nasip olurda hamile kalırsam 2 ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum.En azından daha garantide hissedicem kendimi çünkü şimdiden ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu sardı beni.maddi olarak yıpratıcak belki ama daha tedbirli olmak beni rahatlatacak,Çok dua ediyorum hepimize Allahım yardım eder inşallah.
off ya bu doktor olayı benıde mahvettı ama karar verdım gelıncıgım bakırköy devlet hastanesıne gıdecegım öncelıkle oranın bana verdıgı heyet raporu vardı kızımın teşhisini koyan hastalıgının en ınce ayrıntısına kadar yazan kagıt elımde gıdıp tahlıllerı yaptıracagım kromozom ve tramfobi sonra 6 ay beklemek ıstedıgımı söyleyecegım en azından tahlıllerı bı yaptırsam daha sonra ıyı bır doktor arastırrmaya baslayacagım allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?