Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

Canım benim her kelimene tüm içtenliğimle katılıyorum Bende acele davranıp daha çok üzülmekten korkuyorum.Rabbim küçüğüne sağlık hayırlı uzun ömür nasip etsin Sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah.Bizler içinde dua et olur mu arkadaşım.Benimde 4 ocakta kaybettim 35 haftalıktı.3.5 - 4 ay var benimde Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını nasip etsin bende bu yüzden sabretmeye çalışıyorum.

gelinciğim benımde 3 bucuk 4 ayım var artık beklemek daha saglıklı olacak ınanıyorum sunun surasında ne kaldı kı zatennnn

gelinciğim benımde 3 bucuk 4 ayım var artık beklemek daha saglıklı olacak ınanıyorum sunun surasında ne kaldı kı zatennnn

Evet canım 2 ay geçti bile hayırlısıyla geçirelim şu 4 ayıda Rabbim bizede sağlıklı evlat nasip etsin folike başladın mı sen ben başladım canım.Gebelikten 3 ay önce başlanacak ben şimdiden başladım

a.s.
doktora gıttın doktor mu verdi canım ben doktora gıtmedım kı

Canım bana doktorum sezaryenden sonraki ilk kontrolümde yani 4 gün sonra gittiğimde 6 ay sonra hamile kalabileceğimi ve 3 ay öncesinden folike başlamamı söledi.Gerçi hamilelik planlayan herkesin 3 ay önceden kullanmaya başlaması faydalıymış zaten ben bunu bilmiyordum.Doktorun demesine gerek yok sende düşünüyosun sonuçta istersen başla a.s.

adı ne bu ılacın ben kendı doktoruma gıttım dogumdan 15 gun sonra bana bısey demedı yaaaaaaaaa ben baslım bu ılaca hamıle kalınca gıderım doktoruma:):)

:sm_confused:
adı ne bu ılacın ben kendı doktoruma gıttım dogumdan 15 gun sonra bana bısey demedı yaaaaaaaaa ben baslım bu ılaca hamıle kalınca gıderım doktoruma:):)

Canım folik plus bunu hamilelik planlayan ve hamileyken 3 ay kullanılır hamileliğinde doktorun vernmedi mi sana yinede istersn doktoruna sor söylemesi gerekliydi.Çünkü hamileliğin öncesinde ve sonrasında kullanılıyo bu.günde 3 tane öğünü farketmiyo dedi benim doktor.Ama sen yine de doktoruna sor canım belki bildiği başka bir şey vardır:sm_confused:

Kızlar nerdesiniz?zemuszemus
oooffff elifim ya doktoruma gıdemedım ablam artık o doktora gıtmemı ıstemıyo 37. haftasına geldıgınde söylemıstı kalbınde sorun oldugunu daha önceden bılınebılırmıydı dıye sormus ablam druma oda bılınseydı ne yapacaktınız aldıracakmıydınız demıs ablam ondan berı huylanmıs doktora baska bı doktora gıt dıyooo ıyı bı doktor bulmam lazımmmmmm

DÜN oğlumun kabrine gittim ilk defaydı evden çıkarken sanki koşa koşa gittim mezarlığı görünce aslında onu görmeye ne çok ihtiyacım varmış onu anladım çok ağladım ama şimdi daha iiyim.Onu görmek güç verdi bana

Merhaba melek anneleri. Ben de Kasım ayında erken doğumda ikizlerimi kaybettim. Ben de uzun zamandır yavrumun kabrine gidemedim. Hep aklımda yavrularımı özledim onlarda özlemiştir bizi.Canım sıkkın. Yeniden hamile kalırsam hangi doktora gideceğimi bilmiyırum. Hiç bir doktora hiç bir hastaneye güvenemiyorum ve Bu saçma span şehirde çaresizim. Doğru dürüs bir hatane yok. Allahım işimizi rast getirsin inşallah.

Amin canım amiiin.Bu dktor olayı benimde canımı sıkıyo işlerimiz rast gider inşallah. Başın sağolsun Rabbim hiç birimize yaşatmasın birdaha.Ben nasip olurda hamile kalırsam 2 ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum.En azından daha garantide hissedicem kendimi çünkü şimdiden ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu sardı beni.maddi olarak yıpratıcak belki ama daha tedbirli olmak beni rahatlatacak,Çok dua ediyorum hepimize Allahım yardım eder inşallah.

canım benım dayanıklı olmak zorundayız ne yapalım taktir ilahi bende cok kötu olmustum ılk gıttıgımde agladım agladım bı daha agladım topragınıı oksadım konustum onunlaaa senınle böyle tanısmayı hayal etmemıstım melegım dedım sankı bana cevap verdı aglama anne benı uzme dedı toparladım kendımı cıktık ama ıkıncı gıtmemde hıc aglamadım sustumm sevdım kızımı ve gıttımmm

off ya bu doktor olayı benıde mahvettı ama karar verdım gelıncıgım bakırköy devlet hastanesıne gıdecegım öncelıkle oranın bana verdıgı heyet raporu vardı kızımın teşhisini koyan hastalıgının en ınce ayrıntısına kadar yazan kagıt elımde gıdıp tahlıllerı yaptıracagım kromozom ve tramfobi sonra 6 ay beklemek ıstedıgımı söyleyecegım en azından tahlıllerı bı yaptırsam daha sonra ıyı bır doktor arastırrmaya baslayacagım allah yar ve yardımcımız olsun

Hadi hayırlısı canım Rabbim faydalı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.Berilin kalbiyle ilgili teşhisi ultrasondan mı görüp sölemişlerdi.Yani eğer öleyse öncesinden öğrenme şansı yokmuydu acaba kendini hazırlamak için en azından yani o zaman o teşhisi her zaman gittiğin doktorun mu koydu.Şunu anlamak istiyorum acaba ultrasonda görülüyoda benim gittiğim doktor mu anlamadı bişey gerçi herşeyi çok sağloklıydı ama bir tereddüt kalıyo insanda yinedebilmiyorumkismile

Arkadaşlar bende 1 ay önce 35 haftalıkken oğluşumu kaybettim sezeryanla oldu. ve pisikolojimin düzelmesi için hemen hamile kalmalıyım yoksa toparlayabileceğimi sanmıyorum. Herşeyi hazırdı odasını kapattık meleğime nasip değilmiş i,nşallah kardeşi kullanacak. henüz kontrole gitmedim doktorum ne der bilmiyorum ama ben kısmetse en fazla Hazirana kadar bekleyebilirm.. Rabbim birdaha böyle acı yaşatmasın en kıas zamanda meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin..

canım bşın sağolsun melekcim. sen neden kaybettin bebeğini. bend e32. haftada kaybettim oğlumu. evet hiçirimiz beklemek istemiyoruz ben 5.aay giriim. ilk başlarda çok zor geliyo. b tek tek günleri yazmıştım hergün çentik atıyodum. ama doktorlar en az 6 ay diyoalr. ama daha önce sezeryandan sonra hamiel kalanalr var. Allah tez zmanda gülsün yüzümüze. insan hem evladına yanıyo onu koklayamadığına sarıp srmayalamadığna ve hemen kaldığı yerden devam etmek istiyo niyeyese bu ancaka acısı belki bi nebze böyle dinebielcek bi acı malesef.

Selam herkese..uzun zaman oldu gırmeyelı yazdıklarınıız okudumd asoyle ır..haklsınız ama ıcımde oyle yaralar acıldıkı kapanmıyor kapanamıyr...
Gelıncık demıssın ya tekmelerını hıssettıgım zajan oldu dıye bende 3ucyu kaybettıkten 2 ay sonra tekmeleme sesıyle uyandım karnımda bebek var sandım ama bırden ırkıldım kendıme geldıgımde ne bebek vardı ne de tekmelerı cok agladım;-( sımdıde saglık sorunlarıyla ugrasıyorum ıste ınsallah bunlarıda atlatırım dıyorum...sızler nasılsınız gorusmeyelı...bende 3 dogumumdan hemen sonra adet oldum kardesım 1 sene olmamıstı kısıden kısıye degısıyor bu onemlı degıl kafanıza takmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…