Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

KESKE BENDE GIDEBILSEM...OGLUM TURKIYEDE KIZIMSA BURDA AMA BIZE UZAK DAHA MEZARINI BIL GOREMEDIM HASTAALANIRIM DIYE ESIM GOTURMUYOR BENI..OGLUMUN YANINADA BIRKEZ GITTIM AMA DOYA DOYA HASRATE GIDEREMEDIM YALNIZ GIDEBILMEYI ISTERDIM EVIMIZE COK UZAK TURKIYEDEKI EVIMIZE YANI AMA HERGECE YATARKEN ALLAHIM NOLUR BIKEZ GOSTER DIYE DUA EDIYORUM...KAYBETTIKTEN 1 SENE SONRA ONU GORDUM KOCAMAN OLMUSTU BISIKLETE BINIYORDU ARKASINI DONUP BANA EL SALLADI HIC UNUTMUYORUM SU AN AGLAYARAK YAZIYORUM SINILERIM COK BOZUK BUGUNsenağlama

canım bende şubat ayında 35 haftalık oğlumu kaybettim.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem. Sezeryanla oldu benimde.. Açıkçacı ben haziran gibi başlamayı düşünüyorum.. Ilk bebeğimdi oda melk oldu dayanamıyorum bir an önce hayırlısı ile hamile olmak istiyorum.. Rabbim birdaha bizlere aynı acıyı yaşatmasın...

Canım başın sağolsun Rabbim sabır versin sebebi belli miydi canım senin

gelincik 37_34 yazın için teşekkürler yaşadıklarımızı çok güzel ifade etmişsin ellerine sağlık sanki aklımdan geçenleri görmüşsün de cevaplamışsın gibi sebepleri düşünmesek işimiz daha kolay olacak ama elimde değil dört gözle salı gününü bekliyorum bebeğimin otopsi sonucu çıkacak inş

inşallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız ..
Şeniz
allah kımselere evlat acısını yaşatmasın..

Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah.Zaman geçiyor bazen şu geçen 3 ay çok kısa geliyo kuşağıma ama içinde yaşadığım sancıyı düşününce bir zaman kavramı kalmıyo içinde seneler olmuş gibi sanki Allahın izniyle hep beraber başarıcaz arkadaşlar farkında olmadan başkasının acısına bile üzülmeye başlıcaz zaman zamn şaka yapıcak kahkahalara boğulcaz bunların hepsi zaman içinde olacak işte yaşamak böyle bişey olsa gerek acımız içimizde taptaze ama benim yine de karnım acıkıyo çayımı yudumlayıp tv izliyorum.Sağlıcakla kalın üzülelim ağlayalım ama yıpratmayalım bu ömrü yaşamak zorundayız yavrularımız için eşlerimiz sevdiklerimiz için.

tam 6 ay olmuş oğlumu kaybedeli
zaman nasıl geçti hiç anlamadım daha dün gibi sanki.
şuan denemelere başladık.inş. hamile kalırım.
çok agladım çok üzüldüm bambaşka biri oldum çıktım.
ama hep dedimki
şuan oğlum yanımda olsaydı böyle olmazdı
halada ona inanıyorum.
herşey Allahtan gelir isyan etmiyorum o ne verse razıyım
içim biraz umut dolsun istiyorum.acılar unutulsun
o mis gibi bebek kokusunda boğulmak istiyorum.

Canım çok sevindim inşallah senin yaklaştığın gibi yavrunda yaklaşmıştr sana kim bilir belki de hemen hamiş kalıcan.Rabbim sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallah döbişine geliversin hemen

negüzel bir dua ya inş. canım şuan burda ezan okunuyor
okunan bu ezanın yüzü hürmetine inş. hemencecik hamile kalırızz
.

melek_80 seninle aynı zamanlarda meleklerimizi kaybetmişiz bende 14şubatta kaybettim ve haziranda anca başlıcaz galiba bakarsın ikinci bebeişlerimizde aynı zamanda olur ark aynı meleklerimiz gibiii....:Saruboceq:

6 ay beklemek şart mı yaaa çevremde bazı kişiler bu süreyi beklememişler sağlıklı bebekleri de olmuş bana senin de beklemene gerek yok diyenler var bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Canım 6 ay sezeryan olanlar için minimum bekleme süresi. Yanlış hatırlamıyorsam sen normal doğum yapmıştın, normal doğumdan sonra başka herhangi bir problem yoksa ya da araştırma yapılmayacaksa doktorlar 3 ay sonrası için izin veriyorlar.

evet canım benimde bildiğim kaarıyla sezeryana 6 ay normal doğuma da en az 3 ay yani zamanın gelince yeni bebiş için başlayabilirsin bende haziranda 6 ay doluyo o zaman başlamayı düşünüyorum.

otopsi sonucu hala çıkmadı mecburen onu bekliyoruz daha hiçbir şey yapmadık böyle eli kolu bağlı kalmak en kötüsü ben özel hastaneye gitmiştim artık üniversite hastanasine gidip derinlemesine bir araştırma yaptırmak istiyorum ama bu araştırmalar ne kadar sürer souçta ne çıkar Allah bilir zorlu bir süreç var önümüzde burdan takip ettğim kadarıyla herkes bu dönemden geçiyor

Merhaba arkdaslar....ınsallah bı an once hayırlı zamanlarda yavrularınıza kavusursunuz...cennettekı meleklerınız kardeslerını yollarlar ınsallah...dua edelım bol bol....yazdıgın olum haberlerıde cok acıklı arkadasım evet herkesın basında olum....bana bassaglıgında bulunanlar sankı hep benım basıma gelıyormus gıbı tesellıde bulunuyorlardı uzuluyorlardı ama kendı baslarınada gelebılır heran allah korusun..hepımızı ıcın olum sanıyelık...dakıkalar sonra basımıza ne gelecegını bılmıyoruz..bu sekılde dusununce bıraz olsun rahatlıyorum su kısacık omur ama sonrası ebedı hayat ve meleklerımız ınsallah bızı karsılayacaklar ozaman ıkı melegımıde yanımdan hıc ayırmıycam opop koklıyacagım ılk bebegımın ayak ellerının kokusunu ıcıme oyle cekmısımkı unutamıyorum eger cennete gıdersem ılk onun ayaklarını koklıycam doyamadıgım kokusunu ıcıme cekecem defalarca opecem ınsallah.......ınsalah allah bıze cennetıne layık kılar......

ben bebegımı kaybedelı 1 yıl doldu benımkıde halen cıkmadı canım beklıyoruz oyle..ısın en kotu yanı o beklemek......ıcımdekı sıkıntı gıtmıycek ogrenmedende ne yazıkkı? Senın nekadar oldu? Bızım burda cok yavas ılerlıyor malesef prosedurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…