Sevgili acılı anneler..
Hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun....
Sağol canım senin ve burdaki bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun inş...Rabbim bi dahaki anneler gününde ya bebeğimiz kucağımızda yada göbeğimizde geçirmemizi nasip etsin inş...Amiinnnn
lifos canım naber
kaç gündür merak ediyordum seni
kanam nasıl bitmiştir inş.
Bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim...Çok mutsuzum
hayır söylemedi. ama ben preseed denen o jeli kullanmıştım. çok vicdan azabı çekiyorum
herkese meraba...
Geçtiğimiz haftalarda burdan çok farklı bir topikte diğer anne adaylarıyla hamilelik heyecanlarımız paylaşıyorduk. Allahın takdiri demekten başka söyleyecek bişey bulamıyorum. o kadar mutluydum ki genç anne olacağım ve kızımla arkadaş olacağım diye havalarda uçuyordum. Ama o küçük bedeniyle benim güzel meleğim hastalandı ve istemeden de olsa onun iyiliği için geçen hafta bebeğimizi aldırmak zorunda kaldık. İsmini HAYAL koyacaktık fakat bebeğimi kucağımıza almak bize hayal oldu. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum ama bir uzmandan eşimle birlikte yardım alacağımız kesin. Çok canım yandı belki saatlerce sancı çektim ama hepsini unuttum. ben sadece kızımı özledim, onu hissetmeyi özledim.
Bilmiyorum sadece paylaşmak, içimi dökmek istedim. Allahım isteyen herkese anne olmayı, sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
Çok geçmiş olsun canım ne ii ettin paylaşmakla...Çünki hepimizde aynı durumda olduğumuzdan seni en ii anlayacaklar biziz...Rabbim bi daha yaşatmasın ilk ve son kaybın olsun...Kaç aylıktı kızın, neden aldırmak zorunda kaldın canım?
4 aylıktık biz.. kistik higroma tanısı koydular. altında genetik problem olabilir zaten anne karnında kayıp verdiğimiz bebekler dediler. canlı doğum olsa yaşamaz dediler. kıyamadık fazla alışmadan ayrıldık kızımızdan... umarım rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmaz... sadece bana değil kimseye yaşatmasın...
Nedir o jel canım ben bilmiyorum kullanmadımda...Dr.un vermeden mi kullandın ki?
herkese meraba...
Geçtiğimiz haftalarda burdan çok farklı bir topikte diğer anne adaylarıyla hamilelik heyecanlarımız paylaşıyorduk. Allahın takdiri demekten başka söyleyecek bişey bulamıyorum. o kadar mutluydum ki genç anne olacağım ve kızımla arkadaş olacağım diye havalarda uçuyordum. Ama o küçük bedeniyle benim güzel meleğim hastalandı ve istemeden de olsa onun iyiliği için geçen hafta bebeğimizi aldırmak zorunda kaldık. İsmini HAYAL koyacaktık fakat bebeğimi kucağımıza almak bize hayal oldu. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum ama bir uzmandan eşimle birlikte yardım alacağımız kesin. Çok canım yandı belki saatlerce sancı çektim ama hepsini unuttum. ben sadece kızımı özledim, onu hissetmeyi özledim.
Bilmiyorum sadece paylaşmak, içimi dökmek istedim. Allahım isteyen herkese anne olmayı, sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
herkese meraba...
sperm dostu olarak geçen ama bence sağlıklı fetus düşmanı kayganlaştırıcı jel. maalesef internetten okuduklarımla kullandım. çok pişmanım
O zaman genetik tahlil istedi mi dr.un...İnş bi dahaki bebeğinde olmaz bi problem canım...Ölü mü doğdu ki canım? Amin Rabbim hiç birimizede yaşayanlarada yaşamayanlarada tattırmasın bu acıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?