bebeğini kaybedenler 2011

Sevgili acılı anneler..
Hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun....

Sağol canım senin ve burdaki bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun inş...Rabbim bi dahaki anneler gününde ya bebeğimiz kucağımızda yada göbeğimizde geçirmemizi nasip etsin inş...Amiinnnn

lifos canım naber
kaç gündür merak ediyordum seni
kanam nasıl bitmiştir inş.

lifos canım naber
kaç gündür merak ediyordum seni
kanam nasıl bitmiştir inş.

Ay esmeraycım sağol canım Aro ilgin için...Yok canım yaa geçmedi daha başka dr. arayışındayım artık...İki öncesi c.tesi 8.3 dü değerim...Dr.um bitmiş gibi artık kan vermene gerek yok dedi kanamam da iice azalmıştı...Ama 5 gündür gene arttı ve sancımda var...Annen 2. adetini görüyosun kızım dedi çünki adet sancısı gibi sancılarım...İnş. öyledir yoksa neden böyle oldu bilmiyorum...Bakalım 1-2 güne biterse adet kanaması dicem yoksa başka bi dr.a daha gidiyimi diyorum canım...Sende ne var ne yok nasılsın esmeraycım?

kızlar merhaba..nasılsınız....
size bişi sormak istiyorum
ben 24 nisan da regli oldum daha öncede mart 30 da olmuştum ozaman ara kanamam olmamıştı ama bu kez hala bitrmedi az önce wc ye gittim resmen regli olmuş gibi kanamam vardı.. son reglimden sonra lekelenme şeklindeydi özellikle ilişkiden sonra oluyordu ama bu kez arttı..
aranızda böyle bi durum yaşayan varmı yada doktoruyla görüşen benim doktorumdan randevu alama olayım biraz zor ..2 hafta öncesinden almak lazım ..p.tesi sabahtan alınıyo randevular bugün unuttum ama haftaya alacağım gene nolur nolmaz diye ama aklım karıştı neden ki diye...düzelmiş gibiydi geçen ay oysa..

Çok üzüldüm canım..Neler hissetiiğini çok iyi anlayabiliyorum ama inan erken olması daha iyi... Yoksa aylar geçtikçe o kadar kötü oluyorki.. allah bir dhaa yaşatmasın.. İlk gebelik mi ?

herkese meraba...
Geçtiğimiz haftalarda burdan çok farklı bir topikte diğer anne adaylarıyla hamilelik heyecanlarımız paylaşıyorduk. Allahın takdiri demekten başka söyleyecek bişey bulamıyorum. o kadar mutluydum ki genç anne olacağım ve kızımla arkadaş olacağım diye havalarda uçuyordum. Ama o küçük bedeniyle benim güzel meleğim hastalandı ve istemeden de olsa onun iyiliği için geçen hafta bebeğimizi aldırmak zorunda kaldık. İsmini HAYAL koyacaktık fakat bebeğimi kucağımıza almak bize hayal oldu. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum ama bir uzmandan eşimle birlikte yardım alacağımız kesin. Çok canım yandı belki saatlerce sancı çektim ama hepsini unuttum. ben sadece kızımı özledim, onu hissetmeyi özledim.
Bilmiyorum sadece paylaşmak, içimi dökmek istedim. Allahım isteyen herkese anne olmayı, sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Çok geçmiş olsun canım ne ii ettin paylaşmakla...Çünki hepimizde aynı durumda olduğumuzdan seni en ii anlayacaklar biziz...Rabbim bi daha yaşatmasın ilk ve son kaybın olsun...Kaç aylıktı kızın, neden aldırmak zorunda kaldın canım?

4 aylıktık biz.. kistik higroma tanısı koydular. altında genetik problem olabilir zaten anne karnında kayıp verdiğimiz bebekler dediler. canlı doğum olsa yaşamaz dediler. kıyamadık fazla alışmadan ayrıldık kızımızdan... umarım rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmaz... sadece bana değil kimseye yaşatmasın...

O zaman genetik tahlil istedi mi dr.un...İnş bi dahaki bebeğinde olmaz bi problem canım...Ölü mü doğdu ki canım? Amin Rabbim hiç birimizede yaşayanlarada yaşamayanlarada tattırmasın bu acıyı...

çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah bundan sonra sağlıklı bebeiğini alırsın kucağına. Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

yeni gelen arkadaslar hepinize gecmiş olsun
preseedin fetusa zararlı oldugunu ilke kez duydum ya

Kıyamam sana canım benim..Buradaki herkes senin yaşadığın acıların aynısını hatta bazıları dahada büyüklerini yaşadı canım... O acılar bizi nasıl eritti tüketti burdan paylaştık hep az da olsa bizi anlayabilen tek insanlarla duygularımız hislerimi acılarımızı paylaştık...
Allahım bir daha bu acıyı yaşatmassın inşallah canım.. İnşallah en kısa sürede kucağına mis gibi güzel bir bebek alırsın canım benim...

sperm dostu olarak geçen ama bence sağlıklı fetus düşmanı kayganlaştırıcı jel. maalesef internetten okuduklarımla kullandım. çok pişmanım

Ya benim anlamadığım erkekler için spermleri güçlendiriyosa kadın neden kullanıyo bu jeli? hamile kalmayı kolaylaştırıyosa gebelik oluştuktan sonra neden kullanılıyo? Bu konuda cahilim kusura bakmayın, kullanmadım kullananıda duymadım ilk kez burdan duydum...Seninde mi başına geldi canım...eğer düşüğe neden oluyosa satıştan kaldırılması lazım bu ürünün...

O zaman genetik tahlil istedi mi dr.un...İnş bi dahaki bebeğinde olmaz bi problem canım...Ölü mü doğdu ki canım? Amin Rabbim hiç birimizede yaşayanlarada yaşamayanlarada tattırmasın bu acıyı...

evet bebek genetik inceleme için laboratuara gönderildi. ölü doğmadı ilaçla düşük yaptırdılar düşük sonrası da kürtaj... ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…