çok güldüm ilahi ukomut...Ayy yok kızlar yaa bahane değildi kanamam bitmedi işte...halada çekiyorum çarşamba 2 ay bitecek artık...Ama ii azaldı çok şükür lekelenmeden biraz daha fazla...Azaldı diyince en çok eşim seviniyo yazık canım yaa gözleri parlıyo :78: inş. canım sırayla hamile kalalım burdan hamilelik haberlerimizi verelim inş...Rabbim kucağımızada almayı büyütmeyi nasip etsin inş...
Benimde öyle canım bir durdu bitti derken yine başladı falan.Üzülme.iyiyim canım...
ayy inşallah canım...benim b u ay reglim bitti 3 gün bişi yoktu tkrar oldum galiba ne güzel düzene girdi demiştim..sizce normal mi yaa...:18::18:
sen nasılsın...ayyy canım alemsin valla...bencede bahane buluyo canım....
Gül gül sen.
Yazık valla.Eşine de yazık bize de yazık.Ne bitmez şeymiş.Kanın bitti be.
Çok çekiyoruz elinden senin çok.
demi canım cuk oturmuş....Benimde öyle canım bir durdu bitti derken yine başladı falan.Üzülme.
Örgü olayı duruma tam uymuş valla.Çok tuttum.
Valla yazık de mi hepimizede canım yaa...Vücudumda bu kadar kan mı varmış diyorum bende...Rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü inş ve artık bebeklerimizin neler yaptığından konuşalım hayrlısıyla...:97:
Kızlar selamlar ne zamandır misafirim var onun için pek giremiyorum..Ama sanmayın ki sizi unuttum
Ve okudumki yazdıklarınızı keyifler yavaş yavaş yerine gelmiş ... Herkes işi esprilere vurmuş..
Lifoscum sana derken benimde bu arada 31 gün oldu hala devam ediyor yaa..Arada kesilmiş gibi oluyor
ama yine devam ediyor bu gece bayaa gelmiş yani.. :26:
Eşimde artık yani bu gidişle baş ağrısının yerini bu bahanemi aldı ne yaa diyor :)))
Misafirim gönderince yine dönerim aranıza baybay....
Hiç belli olmuyo canım kanamanın süresi...benim yarın 60 gün olacak ama bitecek gibi değil...Çok şükür azaldı ama daha bitmez neyse bunada şükür...Benimde eşim yazık kıyamıyorum ona da ama napıyım benim elimde değilki...Geçen gün diyoki, 'şu kanaman bi bitsin ayşe kaç benden dicem' diyo:78: Rabbim eşlerimizden ayırmasın inş...sanada kolay gelsin çok yorma kendini ii misafir ağırlamalar canım
koptum ya
bana yine böbreklerimde sorun cıktı bir ay gebelik yasak eşim de diyor ki elimden geldiğince faydalanayım senden sonra yok midem bulanıy başım dönüyor dersin diyor şimdi
koptum ya
bana yine böbreklerimde sorun cıktı bir ay gebelik yasak eşim de diyor ki elimden geldiğince faydalanayım senden sonra yok midem bulanıy başım dönüyor dersin diyor şimdi
canım böbreklerinde ne sorun var ve nasıl anlaşılıyo belki komik gelecek bu sorum ama artık havadan nem kapar oldum bu dr lara hiç güvenmiyorum
cnm kum vardı taşa dönüşmüş çok ağrı yapıyor lazerle kırdıralım dediler kabul ettik ne yapalaım:)
yazık senin adama, senin şu kanamalar bitsin, azda kendinini topla bu aşkla, inşallah en sağlıklısından bebiş yaparsınız.Hiç belli olmuyo canım kanamanın süresi...benim yarın 60 gün olacak ama bitecek gibi değil...Çok şükür azaldı ama daha bitmez neyse bunada şükür...Benimde eşim yazık kıyamıyorum ona da ama napıyım benim elimde değilki...Geçen gün diyoki, 'şu kanaman bi bitsin ayşe kaç benden dicem' diyo:78: Rabbim eşlerimizden ayırmasın inş...sanada kolay gelsin çok yorma kendini ii misafir ağırlamalar canım
demi ya, aslında bazı şeylerinde tadını çıkarmak lazım.koptum ya
hep kadınlar çekiyorlarya, azcıkta erkekler çeksin, ama yinede yazık. Adet bittikten sonra adamı nasıl zaptedeceksin, artık sana kolay gelsin diyelimkızlar biz de aynı durumdayız gebe olduk ilişki durdu sonra düşük sonra ev dolup taştı gelen giden tam yanlız kaldık ben adet oldum daha devam ediyo bugün eşimle konuşuyoruz temizlik yapıyorum dedim ev temiz değilmiydi dedi ben de vücut temizliği dedim bacağı kastederek eşim aaa bitti mi dedi yok devam ediyo dedim sesini duymalıydınız dumurdu
geçmiş olsun esmeray, taş işide pek zor.cnm kum vardı taşa dönüşmüş çok ağrı yapıyor lazerle kırdıralım dediler kabul ettik ne yapalaım:)
Merhaba Zerdal
Ben zor kalıyorum demişsin bu ovulasyon günlerine dikkat ediyormusun.Belkide senin günlerin farklıdır bu eczanelerde bazı şeyer var ateşini falan ölçüyosun yumurtlama gününü bilebileceğin??
İstersen onlardan dene derim canım...
koptum yine yaAh canım benim benim çok sağol denemediğim şey, yemediğim halt kalmadı. Ateş uzmanı olduk, kür uzmanı olduk, yakında bir muayenehane açmayı düşünüyom. Sabah kalktım ateşimi bi ölçtüm 36.1 küt, dedim regli olacam geldi kırmızılar. Kızıma binbir zahmet sonucunda sahib oldum, 18 haftalıkken kaybettim, şimdi geri uğraşıyom 4 aydır kalamadım daha. Nasrettin hocanın hesabı, umudum şu dağın arkasında, orayada bakayım bitecek. Bu ay preseed kullanacam. Bide onu deneyelim bakalım.
ovulasyon testleri 3 ay denedim. 3 ay ateşimi ölçtüm, 3 ay hayıt içtim. 2 ay arısütübalpolen yedim. birkaç ay baltarçınçörekotu yedim, yakı vurdum. karanfil geveledim. Akşam çalıştım, sabah çalıştım, popo altına yastık koydum, yakında yastıktan hamiş kalacam, ayakları kaldır, 1 saat yat, kafaya takmadım, duamı okudum, aklıma şimdilik bu kadar geliyor canım. Bu kadar uğraşmışken kaybetmenin benim için ne kadar zor olduğunu anlarsın. Deli gibi istiyorum ama kafayı rahat ettirmeyede çalışıyom.
10 tane bebek doğuran belki nasıl hamile kaldığını bilmez. biz uzman olduk, eve bide ultrasyon cihazı attım mı kendi yumurtamızıda ölçüp, biçersek tamam olacak (Bu kısmı şaka tabi):97::97:
velhasıl bende durum böyle canım, sen nasılsın.
koptum yine ya
valla ben kızıma hemen hamiş kalmıştım ama ben de bayadır ugrasıyorum sağlık sorunlarım nedeniyle ne yapalım zamanı var kızlar inşallah gelecekler
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim çünkü bir hafta önce 4. bebeğimi kaybettim 3.kez kürtaj oldum artık dayanacak gücüm kalmadı kan pıhtılaşması diyolar ilçda kullandım nafile yaşamadı artık ne konuşmaya nede anlatmaya halim kalmadı rabbim sen sabır ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?