Ah canım benim kendini suçlama nasibi yokmuş demek melek olduDoğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Benim gibi bebeğini çeşitli sebeplerden kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burada hem acımızı hemde yeni gebelik sürecimizi beraber paylaşalım ne dersiniz
1.5 aylik birini 4.5 aylik birini kaybettimDoğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Benim gibi bebeğini çeşitli sebeplerden kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burada hem acımızı hemde yeni gebelik sürecimizi beraber paylaşalım ne dersiniz
Merhaba,Doğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Aaahhh okuyunca içim yandıııııDoğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Allah yar ve yardımcınız olsun.Bende dogumdan 16 gun sonra kizimi hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim. 6 ay sonra tekrar hamile kaldim 8+4 de kontrole gittiğimde bebegimin kalbi durmus... simdi genetik test gibi bir takım testler yaptırdık sonucunu bekliyoruz... cok zor ve agir bi süreç Allah yardımcımız olsun
Başın sağolsun seninde canım hem çok istiyorsun biran önce olsun hem çok korkuyorsun bende ki duygular bunlar hayırlısı olsun hakkımızdaAh canım benim kendini suçlama nasibi yokmuş demek melek oldu
Benimde 3 kaybim oldu ama gebeliklerim ilerlemedi inan gebe kalmaya korkar oldum
Tüylerim diken diken oldu1.5 aylik birini 4.5 aylik birini kaybettim
Cinsiyetini ogrenmeye gidecegim gunun aksamiydi esimle tartistik ve allah seni kahretsin rabbim hakkimizda hyirlisini versin dedim
Rüyamda Oğlumu gördüm kafasi bedeninden büyük el salladi bana sabah gozyasiyla uyandim
Doktora cinsiyeti kesinlestirmeye gidecektim içimden bi ses bebegimin öldüğünü soyledi Hastahanede ultrasonla kaybettiğimi öğrendim
Gozlerimin önünde aldilar onu benden sonra esimle ayrildik 15 gün ayri kaldik
Yalvardi bana tekrar beraber olduk ama birdaha bebegimiz olmadi 2 yil geçti
Başın sağolsun canım doktora gittin mi pekiMerhaba,
İlk önce başınız sağolsun. Bende 9 aylık evliyim ilk ayımda korunduğum halde hamile kalmışım 5 haftalık hamileydim bebeğimin kalp atışlarını felan duyduk 8. Haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığı öldüğünü öğrendik. Kürtaj olmak zorunda kaldım kendi düşmediği için. 5 aydır isteyerek korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım.
Doğum sonrası kontroller için beni iki saatte bir doğumhaneye aldılar orda yeni doğum yapmış bebeklerin arasında bıraktılar ağlaya ağlaya iyice kötü olmuştum yeni doğum yapan bi Suriyeli kadında bana demez mi abla bebeğim ağlıyor bi baksana niye ağlıyor diye sanki ben ne bileyim neden ağlıyor ne kadar anlayışsız insanlar var bu dünyada merhamet yoksunuGeçmiş olsun kızlar. Çok çok kötü bir duygu 7. Ayın sonundaydık kalbi durdu kızımınserumlarla sancı verdiler ölü bir bebek doğurmak zorunda kaldım o kadar kötüydü ki. Hastanede herkesin bebeği ağlarken kuğanının boş kalması çok kötü hiss etdirdi. En son hastanede ağladım zaten 11 nisanda aldılar bebeği o gün bu gündür ağlamıyorum. Melek oldu kıyaçetde anne ve babasını koruycak yavrum . Şimdi reglim bir gün gecikti 2 gün önce ve bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı ama 15 dakika içerinde hayırlısı olur inşaAllah
Yaptirdik hicbirsey cikmadiTüylerim diken diken oldubaşın sağolsun canım genetik test falan yaptırdın mı neden olmuş
Herşey gayet iyiydi hamilelikte en ufak bi şikayetim bile yoktu hiç üzüyordu ki bebeğim beni çalışıyordum bayram tatilindeydim bayramın ikinci günü oldu göz göre göre nasıl kaybettim inan bende bilmiyorum ağlamadığım bir günün bile yok 4 ay oldu fiziksel çok şükür hemen toparladım ama ruhen daha yeni yeni biraz iyiyim çok tşk ederim güzel dilekleriniz içinAaahhh okuyunca içim yandıııııçok üzüldüm bunun tarifi olamaz kiii ne diyeceğimi bilemedim
Dengenizi neden kaybetmiştiniz?( Hiç doğum yapmadığım için soruyorum) doğuma yaklaştıkça tansiyonlar oynuyormuş ondan mı oldu? Siz nasıl atlattınız bu süreci en azından sizde hasar kalmadı değil mi fiziksel olarak?
Umarım küçük meleğiniz tekrar sizinle olur bu defa sağ salim kucağınıza alırsınız.. çok üzgünüm başınız sağolsun
Başın sağolsun canım benim inşallah sonuçların temiz gelir rabbim yeniden bebişler nasip etsinBende dogumdan 16 gun sonra kizimi hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim. 6 ay sonra tekrar hamile kaldim 8+4 de kontrole gittiğimde bebegimin kalbi durmus... simdi genetik test gibi bir takım testler yaptırdık sonucunu bekliyoruz... cok zor ve agir bi süreç Allah yardımcımız olsun
benim de son gebeliğim 8. haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. ilk gebeliğim dış gebelikti... sizi çok iyi anlıyorum her denememizde olmuştu. şiödi denedik olmadı...Merhaba,
İlk önce başınız sağolsun. Bende 9 aylık evliyim ilk ayımda korunduğum halde hamile kalmışım 5 haftalık hamileydim bebeğimin kalp atışlarını felan duyduk 8. Haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığı öldüğünü öğrendik. Kürtaj olmak zorunda kaldım kendi düşmediği için. 5 aydır isteyerek korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım.
İki yıldır olmadı demişsin onun için de bakılsın mı canım stresede bağlı sanırım oluyor acı olaylar yaşayınca etkiliyor çünküYaptirdik hicbirsey cikmadi
Doktor bile takdiri ilahi dedi 50 bin liralik cok ozel testler varmis devletin yapmadigi hepsini yaptirdik
Bakıldim hicbir sey yok doktor onlem amacli kan sulandirici verdi pihtilasmayi onlesin rahme giden kan akisj artsin diye ben simdi bi ebe buldum urfada onun yanina gittim dogal kür yapti banaİki yıldır olmadı demişsin onun için de bakılsın mı canım stresede bağlı sanırım oluyor acı olaylar yaşayınca etkiliyor çünkü
Ahhh annesi bazen dünyada alacak nefesin nasip değilse olmuyor işte.. nasılsa usluymuş kuzum beniiim.. bir annenin mesajını gördüm -yaşasaydı.. diye başlayan cümleler.. çok üzgünüm gerçekten okuduğumda ağladım içimden can gitti resmen..Herşey gayet iyiydi hamilelikte en ufak bi şikayetim bile yoktu hiç üzüyordu ki bebeğim beni çalışıyordum bayram tatilindeydim bayramın ikinci günü oldu göz göre göre nasıl kaybettim inan bende bilmiyorum ağlamadığım bir günün bile yok 4 ay oldu fiziksel çok şükür hemen toparladım ama ruhen daha yeni yeni biraz iyiyim çok tşk ederim güzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?