Evet gittim.Başın sağolsun canım doktora gittin mi peki
Sizede çok geçmiş olsun.benim de son gebeliğim 8. haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. ilk gebeliğim dış gebelikti... sizi çok iyi anlıyorum her denememizde olmuştu. şiödi denedik olmadı...
Ayyy hadi inşallah hamilesindir sağlıkla gelsin çizgi çok belli zatenBakıldim hicbir sey yok doktor onlem amacli kan sulandirici verdi pihtilasmayi onlesin rahme giden kan akisj artsin diye ben simdi bi ebe buldum urfada onun yanina gittim dogal kür yapti bana
Dedi bu ay kalmazsan 2. Ayinda kesin hamile kalirsin dedi simdi ki testim de böylr cikti dünkü testim bu adetime 4 gün var kan vericem allahin izniyle regl olmazsam
Insallah öyledirAyyy hadi inşallah hamilesindir sağlıkla gelsin çizgi çok belli zaten
Konu açıp anlattım bayağı uzun bakmak isterseniz.. buraya kopyalamayı bilmiyorumSizede çok geçmiş olsun.
Şimdi napıyorsunuz doktora felan gittiniz mi.
Allah razı olsun inan yazdıklarını ağlayarak okudum o kadar gönülden yazmışsın kiAhhh annesi bazen dünyada alacak nefesin nasip değilse olmuyor işte.. nasılsa usluymuş kuzum beniiim.. bir annenin mesajını gördüm -yaşasaydı.. diye başlayan cümleler.. çok üzgünüm gerçekten okuduğumda ağladım içimden can gitti resmen..
Lütfen ağlamayınüzüntü elbet yaşayacaksınız, özlem duyacaksınız ama ağlarsanız ve sizi görürse hissederse çok üzülür..
Keşkelerle dolu binlerce cümle ama hayat işte.. ne çok zorluyor bizi güçlü ve umutlu olun ne olur
Sizin iyi olmanıza çok sevindim manevi boşluğu hep kalacak annesi yeterli orayı pozitif umutlu duygularla doldurun yeterli..
Keşke daha fazla yanınızda olup acınızı paylaşabilsem sosyal medya işte bu kadar yanınızda olabiliyorum ama kalbimin tam içinde hissettim acınızı.. Bu gece dualarımda olacaksınız lütfen gönlünüzü ferah tutun ve kendinizi artık suçlamayın herşey çok güzel olacak
Bende aynı bu sekildeyim hiçbir sıkıntım yok hiçbir sorunum yok urfada bir ebe buldum yıllarin eski ebelerinden bana doğal karisimli bir kür yaptı karindan muayene etti ve bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü saga dogru kaydigini soylediEvet gittim.
Herşeyim normal amh değerim hormonlarım felan ama olmuyor.
Adetim çok erken geliyor benim döngüm kısa normalde 19 günde bir adet olurdum kürtajdan sonra sadece bir kere günümde oldum artık 17 günde 16 günde bir adet oluyorum döngüm çok kısa. Bu ay normalde çatlama iğnesi vuruldum güzel yumurtam olmasına rağmen iğneden 9 gün sonra adet oldum. Doktorda herşeyin güzel ama erken adet oluyorsun yumurtan kalitesiz olabilir dedi bilmiyorum öyle diyincede üzüldüm. Eşimden test istedi o da yaptırcak ama şuan istemiyor yaptırmak biraz çekiniyor testi vermeye hastane ortamında veriliyor ya.
Ya birşey dicem. Bende eşimle birlikte olduktan sonra ne kadar yatsamda ayağa kalktığımda direk içimdekiler geliveriyor hatta eşime dedim içerde kalması gerek neden akıyor anlamıyorum.Bende aynı bu sekildeyim hiçbir sıkıntım yok hiçbir sorunum yok urfada bir ebe buldum yıllarin eski ebelerinden bana doğal karisimli bir kür yaptı karindan muayene etti ve bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü saga dogru kaydigini soyledi
Agzimi acmadan vucudumdaki butun etkileri teker teker saydi meninin icimde kalmayip dışarı aktigini bile gidelim tam 2 hafta oldu reglime 4 gun var testim silik çıktı adet gününü bekliyorum
Kimisi inanmamis ama ben oradayken 5 kisi gebelik haberi verdi nasil umutlandim
Demem o ki cogu doktorun bilmedigi seyleri eskiler biliyor bitkilerde ve bircok şeyde fayda var ama bilmiyoruz iste
Eski zamanlarda ilaç mı vardı sanki millet bitkisel otlarla iyi oluyorlarmış ben inanırım herşey bir vesiledir Allah nasip etsin yeterli bazen bi ottan bazende başka şeyden nasip olurBende aynı bu sekildeyim hiçbir sıkıntım yok hiçbir sorunum yok urfada bir ebe buldum yıllarin eski ebelerinden bana doğal karisimli bir kür yaptı karindan muayene etti ve bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü saga dogru kaydigini soyledi
Agzimi acmadan vucudumdaki butun etkileri teker teker saydi meninin icimde kalmayip dışarı aktigini bile gidelim tam 2 hafta oldu reglime 4 gun var testim silik çıktı adet gününü bekliyorum
Kimisi inanmamis ama ben oradayken 5 kisi gebelik haberi verdi nasil umutlandim
Demem o ki cogu doktorun bilmedigi seyleri eskiler biliyor bitkilerde ve bircok şeyde fayda var ama bilmiyoruz iste
Kusura bakmayın görmemişim.Konu açıp anlattım bayağı uzun bakmak isterseniz.. buraya kopyalamayı bilmiyorum
Bakin bendeki etkiler kurtajdan sonra deli gibi bel ve kuyruk sokumu agrisi bu yuzden her ay kendimi hamile hissediyordum gogus hassasiyeti iliskiye girme isteğinde azalma spermin hepsinin akması hic icimde kalmiyordu dusa kalkmasam bile sonrasinda kacinlmaz son vajinal enfeksiyonYa birşey dicem. Bende eşimle birlikte olduktan sonra ne kadar yatsamda ayağa kalktığımda direk içimdekiler geliveriyor hatta eşime dedim içerde kalması gerek neden akıyor anlamıyorum.
Benim şuan gittiğim doktorda çok iyi ve çoğu kişi bu doktordan hamilelik haberi aldı. Acaba bendede öyle birşey varda görmüyo olabilir mi.
Valla ben hamileysem eğer bebek isteyenlere yaptirip 3 kisiye kargolayacagim gönülden inananlara özellikle hatta ilk kargom kendi kullandigimin devami olacak şans getirsin diye herkes inanmiyor malesefEski zamanlarda ilaç mı vardı sanki millet bitkisel otlarla iyi oluyorlarmış ben inanırım herşey bir vesiledir Allah nasip etsin yeterli bazen bi ottan bazende başka şeyden nasip olur
Erkekler içinde kolay değil yaa napsın zor işler Allah'ım kendinden versin biran önce İnşallahEvet gittim.
Herşeyim normal amh değerim hormonlarım felan ama olmuyor.
Adetim çok erken geliyor benim döngüm kısa normalde 19 günde bir adet olurdum kürtajdan sonra sadece bir kere günümde oldum artık 17 günde 16 günde bir adet oluyorum döngüm çok kısa. Bu ay normalde çatlama iğnesi vuruldum güzel yumurtam olmasına rağmen iğneden 9 gün sonra adet oldum. Doktorda herşeyin güzel ama erken adet oluyorsun yumurtan kalitesiz olabilir dedi bilmiyorum öyle diyincede üzüldüm. Eşimden test istedi o da yaptırcak ama şuan istemiyor yaptırmak biraz çekiniyor testi vermeye hastane ortamında veriliyor ya.
Mutlu haberleri bekliyorum dualarım seninle canım Allah gönlüne göre versinValla ben hamileysem eğer bebek isteyenlere yaptirip 3 kisiye kargolayacagim gönülden inananlara özellikle hatta ilk kargom kendi kullandigimin devami olacak şans getirsin diye herkes inanmiyor malesef
Allah razı olsun rabbim cumlesine versin annelik duygusunuMutlu haberleri bekliyorum dualarım seninle canım Allah gönlüne göre versin
Birşey daha bende var cinsel isteksizlik normalde 2-3 günde olsa eşim isteyince bende isterdim ama kürtajdan sonra 1 hafta sonrada yapsak olmuyorum birşey hissetmiyorum ya hissetmiyorum hatta bu ay çatlama iğnesi vuruldum ilişki günlerimiz vardı doktorun dediği Allahım olmuyor ya olmuyor eşimle gerildik hatta biraz bana dediki ya sana ne oldu önceden sen böyle değildin dedi bana o gece oturup ağladım ya neden olmuyorum neden ben istemiyorum diyeBakin bendeki etkiler kurtajdan sonra deli gibi bel ve kuyruk sokumu agrisi bu yuzden her ay kendimi hamile hissediyordum gogus hassasiyeti iliskiye girme isteğinde azalma spermin hepsinin akması hic icimde kalmiyordu dusa kalkmasam bile sonrasinda kacinlmaz son vajinal enfeksiyon
Ben Agzimi acmadan bana saydi kadin hemde hepsini
Bana verdigi kürü pamugu tampon seklinde yapip yağa batırıp vajinada 2 saat bekletiyorsun 2 saat sonra çıkıyorsun inanin yumurtlama görmüyorum bu ay yumurtladim testm bile duruyor
Kadin cok bilmis birisi bu doktorların göbekten yapilan bebek tutunma ignelerinden tutun da özel kürlere kadar igneler katti rahmini kalinlastirie bebegi tutar spermi akitmaz dedi son 1 haftadir olan iliskilerimizde ertesi gune kadar akma yasamadim ve şok oldum
Kadin hatta hamile kalırsan hayrina bunu bebek isteyen birine ver dedi
Dün sordum bebek varsa kullanayimmi diye kullan birsey olmaz bebegin yerlesmesini kolaylastirir rahmini kuvvetlendirir dedi ben ilk kez böyle birsey yasiyorum
Tabikide çok zor belkide gururuna yediremiyorlar.Erkekler içinde kolay değil yaa napsın zor işler Allah'ım kendinden versin biran önce İnşallah
Bakin sizde de aynilari olmus bu kadar benzerlik saçma yani napiyorlar bu kurtajda ki biz bunlari yasiyoruzBirşey daha bende var cinsel isteksizlik normalde 2-3 günde olsa eşim isteyince bende isterdim ama kürtajdan sonra 1 hafta sonrada yapsak olmuyorum birşey hissetmiyorum ya hissetmiyorum hatta bu ay çatlama iğnesi vuruldum ilişki günlerimiz vardı doktorun dediği Allahım olmuyor ya olmuyor eşimle gerildik hatta biraz bana dediki ya sana ne oldu önceden sen böyle değildin dedi bana o gece oturup ağladım ya neden olmuyorum neden ben istemiyorum diye
Kadın nerde bende araştırıyorum memlekette var ama gidemiyoruz istanbulda miBakin bendeki etkiler kurtajdan sonra deli gibi bel ve kuyruk sokumu agrisi bu yuzden her ay kendimi hamile hissediyordum gogus hassasiyeti iliskiye girme isteğinde azalma spermin hepsinin akması hic icimde kalmiyordu dusa kalkmasam bile sonrasinda kacinlmaz son vajinal enfeksiyon
Ben Agzimi acmadan bana saydi kadin hemde hepsini
Bana verdigi kürü pamugu tampon seklinde yapip yağa batırıp vajinada 2 saat bekletiyorsun 2 saat sonra çıkıyorsun inanin yumurtlama görmüyorum bu ay yumurtladim testm bile duruyor
Kadin cok bilmis birisi bu doktorların göbekten yapilan bebek tutunma ignelerinden tutun da özel kürlere kadar igneler katti rahmini kalinlastirie bebegi tutar spermi akitmaz dedi son 1 haftadir olan iliskilerimizde ertesi gune kadar akma yasamadim ve şok oldum
Kadin hatta hamile kalırsan hayrina bunu bebek isteyen birine ver dedi
Dün sordum bebek varsa kullanayimmi diye kullan birsey olmaz bebegin yerlesmesini kolaylastirir rahmini kuvvetlendirir dedi ben ilk kez böyle birsey yasiyorum
UrfadaKadın nerde bende araştırıyorum memlekette var ama gidemiyoruz istanbulda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?