Bebeğini kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burda toplanalım

Başın sağolsun canım doktora gittin mi peki
Evet gittim.
Herşeyim normal amh değerim hormonlarım felan ama olmuyor.
Adetim çok erken geliyor benim döngüm kısa normalde 19 günde bir adet olurdum kürtajdan sonra sadece bir kere günümde oldum artık 17 günde 16 günde bir adet oluyorum döngüm çok kısa. Bu ay normalde çatlama iğnesi vuruldum güzel yumurtam olmasına rağmen iğneden 9 gün sonra adet oldum. Doktorda herşeyin güzel ama erken adet oluyorsun yumurtan kalitesiz olabilir dedi bilmiyorum öyle diyincede üzüldüm. Eşimden test istedi o da yaptırcak ama şuan istemiyor yaptırmak biraz çekiniyor testi vermeye hastane ortamında veriliyor ya.

benim de son gebeliğim 8. haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. ilk gebeliğim dış gebelikti... sizi çok iyi anlıyorum her denememizde olmuştu. şiödi denedik olmadı...
Sizede çok geçmiş olsun.
Şimdi napıyorsunuz doktora felan gittiniz mi.

Ayyy hadi inşallah hamilesindir sağlıkla gelsin çizgi çok belli zaten

Allah razı olsun inan yazdıklarını ağlayarak okudum o kadar gönülden yazmışsın ki çok tşk ederim en ihtiyacım olan şey dua zaten rabbim gönlümdeki bitmeyen sızıma sabır versin diye dua ediyorum günden güne onun boşluğunu yaşamak çok zor evet görmedim dokunmadım ama hamilelikte onla öyle güçlü bir bağ kurmuşum ki kendime hala gelemiyorum rüya gibi sanki yaşadıklarım bir keresinde ultrasonda görmüştük o an iki gün kendime gelememiştim eşime demiştim ki oğluma aşık oldum resmen o kadar mı güzel olur elini saçına götürdü saçını kaşıdı uyuyordu hiç gözümün önünden gitmiyor o hali..önceden de korkmazdım ama şimdide artık ölümden hiç korkmuyorum yavrum orda ve ben onu göreceğim orda

Bende aynı bu sekildeyim hiçbir sıkıntım yok hiçbir sorunum yok urfada bir ebe buldum yıllarin eski ebelerinden bana doğal karisimli bir kür yaptı karindan muayene etti ve bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü saga dogru kaydigini soyledi
Agzimi acmadan vucudumdaki butun etkileri teker teker saydi meninin icimde kalmayip dışarı aktigini bile gidelim tam 2 hafta oldu reglime 4 gun var testim silik çıktı adet gününü bekliyorum
Kimisi inanmamis ama ben oradayken 5 kisi gebelik haberi verdi nasil umutlandim
Demem o ki cogu doktorun bilmedigi seyleri eskiler biliyor bitkilerde ve bircok şeyde fayda var ama bilmiyoruz iste

Ya birşey dicem. Bende eşimle birlikte olduktan sonra ne kadar yatsamda ayağa kalktığımda direk içimdekiler geliveriyor hatta eşime dedim içerde kalması gerek neden akıyor anlamıyorum.
Benim şuan gittiğim doktorda çok iyi ve çoğu kişi bu doktordan hamilelik haberi aldı. Acaba bendede öyle birşey varda görmüyo olabilir mi.

Eski zamanlarda ilaç mı vardı sanki millet bitkisel otlarla iyi oluyorlarmış ben inanırım herşey bir vesiledir Allah nasip etsin yeterli bazen bi ottan bazende başka şeyden nasip olur

Bakin bendeki etkiler kurtajdan sonra deli gibi bel ve kuyruk sokumu agrisi bu yuzden her ay kendimi hamile hissediyordum gogus hassasiyeti iliskiye girme isteğinde azalma spermin hepsinin akması hic icimde kalmiyordu dusa kalkmasam bile sonrasinda kacinlmaz son vajinal enfeksiyon
Ben Agzimi acmadan bana saydi kadin hemde hepsini
Bana verdigi kürü pamugu tampon seklinde yapip yağa batırıp vajinada 2 saat bekletiyorsun 2 saat sonra çıkıyorsun inanin yumurtlama görmüyorum bu ay yumurtladim testm bile duruyor
Kadin cok bilmis birisi bu doktorların göbekten yapilan bebek tutunma ignelerinden tutun da özel kürlere kadar igneler katti rahmini kalinlastirie bebegi tutar spermi akitmaz dedi son 1 haftadir olan iliskilerimizde ertesi gune kadar akma yasamadim ve şok oldum
Kadin hatta hamile kalırsan hayrina bunu bebek isteyen birine ver dedi
Dün sordum bebek varsa kullanayimmi diye kullan birsey olmaz bebegin yerlesmesini kolaylastirir rahmini kuvvetlendirir dedi ben ilk kez böyle birsey yasiyorum

Eski zamanlarda ilaç mı vardı sanki millet bitkisel otlarla iyi oluyorlarmış ben inanırım herşey bir vesiledir Allah nasip etsin yeterli bazen bi ottan bazende başka şeyden nasip olur
Valla ben hamileysem eğer bebek isteyenlere yaptirip 3 kisiye kargolayacagim gönülden inananlara özellikle hatta ilk kargom kendi kullandigimin devami olacak şans getirsin diye herkes inanmiyor malesef

Erkekler içinde kolay değil yaa napsın zor işler Allah'ım kendinden versin biran önce İnşallah

Birşey daha bende var cinsel isteksizlik normalde 2-3 günde olsa eşim isteyince bende isterdim ama kürtajdan sonra 1 hafta sonrada yapsak olmuyorum birşey hissetmiyorum ya hissetmiyorum hatta bu ay çatlama iğnesi vuruldum ilişki günlerimiz vardı doktorun dediği Allahım olmuyor ya olmuyor eşimle gerildik hatta biraz bana dediki ya sana ne oldu önceden sen böyle değildin dedi bana o gece oturup ağladım ya neden olmuyorum neden ben istemiyorum diye

Bakin sizde de aynilari olmus bu kadar benzerlik saçma yani napiyorlar bu kurtajda ki biz bunlari yasiyoruz

Kadın nerde bende araştırıyorum memlekette var ama gidemiyoruz istanbulda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…