ah canım benim bende 28 haftalık dogum yaptım bir ay yaşadı oğlum.o kadar iyi anlıyorum ki sizi .allahım acılarını dindirecek evlatlar versin bize .yaşayamayan bilemez bunuMerhaba kızlar 4 seneli evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
Başınız sağolsun sizinde beni sadece kendim gibi olanlar anlaya bilir. Benimle aynı anda hamile olan akrabalarımız vardı onlar kucaklarına aldılar birtek ben kaldım kucagım bomboş birşekilde çok kötü olmuştumah canım benim bende 28 haftalık dogum yaptım bir ay yaşadı oğlum.o kadar iyi anlıyorum ki sizi .allahım acılarını dindirecek evlatlar versin bize .yaşayamayan bilemez bunu
Maalesef canım yetişemedim iğneye içim yanıyor ama nasibi buymuş yavrularımıncanım benim stres yapmamak mümkün değil maalesef. bende kalamadım dün aşılama yaptırdım . hastanede gecen bir kadınla tanıstım 24 haftalık ikizlere dogum yapmış.28 haftada çıkmış hastaneden.ciğer geliştrici iğne oldukları için allahım diyorum oğlumun suçu neydiiğne sizde olmadınız dimi
inşallah kuzum benim yaş olduğu için fazla zaman kaybetmek istemedim.dua etmekten başka çaremiz yok.anlıyorum cok acı hemde çokkk çokk acı. oğlumun mezarına bile ayaklarım gitmiyor.ama stresten oldukça uzaklaşmamız gerek. keşke diyorum o iğneyi yaptırsaydım .keşke doktorları beklemeseydimMaalesef canım yetişemedim iğneye içim yanıyor ama nasibi buymuş yavrularımıninşallah pozitif sonuçlanır canım aşılaman
Ah canım ogünden beri günlerim hep keşkelerle geçti ama toparlanıp kendimize gelmemiz lazım ki bir dahaki gebeliklerimiz çabucak oluşsun inşallahinşallah kuzum benim yaş olduğu için fazla zaman kaybetmek istemedim.dua etmekten başka çaremiz yok.anlıyorum cok acı hemde çokkk çokk acı. oğlumun mezarına bile ayaklarım gitmiyor.ama stresten oldukça uzaklaşmamız gerek. keşke diyorum o iğneyi yaptırsaydım .keşke doktorları beklemeseydim
amin canım inşallah..küvez de onlara uzaktan bakmak.kucağına alamamak ...off off hayat devam diyor.bazen gülüyorum bazen eğleniyorum bazen ağlıyorum ..ama geçecek hepsi hemde sağlıklı bebişlerimizle beraber geçicek..Ah canım ogünden beri günlerim hep keşkelerle geçti ama toparlanıp kendimize gelmemiz lazım ki bir dahaki gebeliklerimiz çabucak oluşsun inşallahcennet kuşlarımız orda bizi bekliyor olacaklar
Hele o küvez günleri hiç aklımdan gitmiyor oğlumu vefat etmeden bir gün öce görmeye gitmiştim küvezinden içeri elimi sokup hafifçe elini okşadım ama o uyuyor olmasına rağmen parmağımdan öyle bir tuttu ki dakikalarca hiç bırakmadı sanki biliyormuş gibi anne beni bırakma der gibi ertesi günde vefat etdi o gün hiç gözümün önünden gitmiyoramin canım inşallah..küvez de onlara uzaktan bakmak.kucağına alamamak ...off off hayat devam diyor.bazen gülüyorum bazen eğleniyorum bazen ağlıyorum ..ama geçecek hepsi hemde sağlıklı bebişlerimizle beraber geçicek..
oyyy kuzum benim ya. ne diyim bilmiyorum ki. nasıl geçer bu acılar onuda bilmiyorum. beni hiç dokunturmadılar.sadece vefat ettiği dakilarda resim ..çekmeme izin verdiler.anca oyle okşadım saçını. bende iki ğün önce gördüm.ağlıyordu.eli kolu oynuyordu kendi kendine nefes alıyordu doktor cok yaramaz olcak diyordu. ama ciğerleri kanadı durduramadılar.hastanede elimde süt le bezle.görüş saatini bekliyordum haber geldiğinde hiç unutmuycam o ğünü.Hele o küvez günleri hiç aklımdan gitmiyor oğlumu vefat etmeden bir gün öce görmeye gitmiştim küvezinden içeri elimi sokup hafifçe elini okşadım ama o uyuyor olmasına rağmen parmağımdan öyle bir tuttu ki dakikalarca hiç bırakmadı sanki biliyormuş gibi anne beni bırakma der gibi ertesi günde vefat etdi o gün hiç gözümün önünden gitmiyor
Bende hiç unutamıyorum kızımın fotoğrafı yok maalesef onuda çok özledim ama oğlum üçin 3-4 tane var doktorlardan gizli çekmiştim bakıp bakıp ağlıyorum oğlumun resmini profil fotosu yapayımmı 5 dakikalığına görmek istermisinoyyy kuzum benim ya. ne diyim bilmiyorum ki. nasıl geçer bu acılar onuda bilmiyorum. beni hiç dokunturmadılar.sadece vefat ettiği dakilarda resim ..çekmeme izin verdiler.anca oyle okşadım saçını. bende iki ğün önce gördüm.ağlıyordu.eli kolu oynuyordu kendi kendine nefes alıyordu doktor cok yaramaz olcak diyordu. ama ciğerleri kanadı durduramadılar.hastanede elimde süt le bezle.görüş saatini bekliyordum haber geldiğinde hiç unutmuycam o ğünü.
Evlat acısı.... 10 ay oldu kızımı kaybedeli. Halaa burnumun direği sızlıyor ciğerim yanıyor.Bende hiç unutamıyorum kızımın fotoğrafı yok maalesef onuda çok özledim ama oğlum üçin 3-4 tane var doktorlardan gizli çekmiştim bakıp bakıp ağlıyorum oğlumun resmini profil fotosu yapayımmı 5 dakikalığına görmek istermisin
Bence bu acı hiç bir zaman kalbimizden çıkmayacakEvlat acısı.... 10 ay oldu kızımı kaybedeli. Halaa burnumun direği sızlıyor ciğerim yanıyor.
Biz ölünceye kadar hep bizimle olacak.. yaşasaydı... diye cümleler kuracağız hep. Ama ecri Rabbimin yanında çok büyük. Allah var Allah yarBence bu acı hiç bir zaman kalbimizden çıkmayacak
Evet öyle Allah çocuklrını kaybeden bütün annelere sabır versin. Peygamberimizin sınavıyla sınanıyoruz elbet mükafatı olacaktırBiz ölünceye kadar hep bizimle olacak.. yaşasaydı... diye cümleler kuracağız hep. Ama ecri Rabbimin yanında çok büyük. Allah var Allah yar
Özelden atabilirsin canım sıkıntı yok ben de çok özledim Allah'ın izniyle yerlerde olacakBende hiç unutamıyorum kızımın fotoğrafı yok maalesef onuda çok özledim ama oğlum üçin 3-4 tane var doktorlardan gizli çekmiştim bakıp bakıp ağlıyorum oğlumun resmini profil fotosu yapayımmı 5 dakikalığına görmek istermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?