Bebeğini kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burda toplanalım

Bakin sizde de aynilari olmus bu kadar benzerlik saçma yani napiyorlar bu kurtajda ki biz bunlari yasiyoruz
Ya bana vakumla yapıldığını söylediler.
Ben evlenmeden önce günlük hayatta çok akıntım olur kendimi zor yıkardım ama evlendim kürtaj oldum o akıntılarım gitti yumurtladığımı felan anlamıyorum bile. Sonra insan eşiyle birşey yaparken hisseder yani ama ben bugün yaptıysam 1-2 hafta istemiyorum yapsakta birşey hissetmiyorum ya da zorla oluyorum şuan çok aklıma takıldı ya.

Anlayışsız insan çok çok fazla malesef.İnşaAllah. bu gün de daha regl olmadın mide bulantılarım arttı bu akşam ya yarın test yapıcam tekrar.

Tüylerim diken diken oldu inanın.. kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim.. keşkelerle dolu acabalara gebe biiiirsürü acılı duygular bunlar.. Allah'ım size öyle bir mucize versin ki yavrunuzun acısınıda dindirsin kalbinizden de tüm acıyı alsın tez zamanda.
Meleğiniz orada sizi bekliyor

Aynisi iste akintim felan kalmamisti benimde by yağı kullandim düzeliyor yavas yavas

Ah canim çok uzucu cok geçmiş olsun. Allah sabirlar versin. Ben de 17 haftada ikizlerimi kaybetmisdim 2021de. Çok agir atlattim. Cok zorluk çekdim manevi olarak. Hemen bir sonraki ay hamile kalmak istedim. Karnimin boş olduguna bir turlu alişamiyordum. Tup bebek bir kimyasal bir negatif oldu. 3cu transferde çok şukur oğlumu kucağima aldim. Hamileligim hep korkuyla geçti. Ilk 3 ay adetden daha fazla kanamalar, 3cu ayda rahim agzina dikiş yuzunden yatak rejimi, kasilmalar, 32 haftada erken dogum belirtileri derken 36 haftada dogurdum. Şu an 2 aylik olduk. Geriye bakiyorum da asla bu gunler gelmiycek sanardim. Içimde hep sabir vardi ama annelik duygusu beni cok yipratmişdi. Zamanla hersey duzeliyor Allahin izniyle. InseAllah en kisa zamanda yeni mujdeli haberler alirsin canim. Bu yaşadiklarin hayatinin son kötü hatirasi olarak kalsin geçmişte.

Aminnn canım Allah razı olsun

Aminnn canım Allah razı olsun inşallahrabbim sağlıcakla bebeğini büyütmeni nasip etsin bu dünyada anne olmaktan daha zor birşey yokmuş gerçekten

Bende geçen seni temmuzda 4 aylıkken kaybettim nadir görülen anomali vardı. Doğumla aldılar. O gün o kadar çok fiziki acı çekmiştim ki meğersem psikolojik acının yanında hiçmiş. O günden beri toparlanamadım psikolojik tedavi gördüm. 5 6 aydır bazen ara verip bazen deniyoruz. Bu ay kesin olarak denemeye başladık. İnşallah allah bizede nasip eder sağlıklı evlatlar hayırlısıyla

Mart 2022de 19haftalik gebeliğim sonlandırıldı.hipoplastik sol kalp sendromu denildi.4-5farkli doktora gttim ve hepsi sonlandırılmali dedi.snrasinda 6ay ara verdik toplanmak için.snrasinda hala gebeligim olmadı.snrasinda farklı doktorlara gttik hepsi normal zamanla olur dediler ancak olmadı.snrasinda farklı doktora farklı şehre gttim ve meğerse rahimde yapışıklık varmis benim.rahim filmi çekildim orda anlaşıldı.esimde de hız ve morfoloji düşüklüğü çıktı.takviye kullaniyor.agustosun 2snde de histeroskopi oldum yapışıklık açıldı.doktor kendi halimize birakti tüp bebek doktoru aynı zamnda.ocaga kadar gebelik olusmazsa gelin dedi . Bakalım ovulasyon ile takip ettim sonuç ne olcak .basın saolsun bu arada canim

Başın sağolsun canım inşallah tez zamanda Allah bi bebiş nasip eder sanada hepimize de yoksa acı hiç geçmiyor çok zor

Sağolasın canım seninde başın sağolsun ben bilmiyorum ki bu doktorlar nasıl eğitim alıyor nasıl anlamıyorlar üstün körü bakıyor galiba sorunun bulunmuş inşallah en yakın zamanda sende güzel haberlerini verirsin bende Kasım ayı gibi düşünüyorum başlamaya gün geçtikçe o kadar ağır geliyor ki biran önce yeni bir bebeğim olsun istiyorum inşallah sorun çıkmaz korkuyorum da olmaz diye

İnşallah isteyen herkese ve bizlere de nasip olsun . İşte doktorlara guvenilmiyor ki artık.bde kendim de bukundgum şehirde rahim filmi istedgim halde cekmediler.cekilseydim sorun daha kısa sürede cozulecekti.yasta ilerliyor bı yandan 31yasindayim

Merhaba anomalisi neydi acaba nadir görülen ? Benim bebeğimde nipt dolayı şüphe var da anomali herkese soruyorum benzer bişey mi diye

Selam kızlar. Benim de iki kaybim var kalp durmasından. İkisi de kürtajla alındı. İlki vakum yöntemiyle, ikincisi kazıma yöntemiyle. İlkinden tam 14 ay sonra ikinciye hamile kalmıştım, ikinciden sonra hamile kalamadım. İki buçuk sene oldu. Aşılama tedavisine başlamıştım depremle yarıda kaldı.

Birçoğunuzun aynı şeyden şikayet ettiğini gördüğüm için bilgilendirme ihtiyacı hissettim. Dışarı akıyor dediginiz şey sperm değil meni. Spermler meninin içinde bulunur ve eşiniz boşaldıktan sonra hızlıca ileri atılıp yumurtaya doğru yol almaya başlarlar. Meni de dışarı akar çünkü vajinamiz ya da rahmimiz bunu emecek bir sünger değil. Meninin dışarı çıkması, akması tamamen normal. Bunu dert etmeyin. İçinizde kalamaz, imkansız bir şey bu.

Merhaba kızlar naptınız tekrar gebe kaldınız mı ? Bu süreçte neler yapıyorsunuz..

Benim 6. ay olucak kaybımdan sonra, şimdi tekrardan istiyoruz..

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder,
sağ saalim kucağımıza alırız meleklerimizin kardeşlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…