Ya bana vakumla yapıldığını söylediler.Bakin sizde de aynilari olmus bu kadar benzerlik saçma yani napiyorlar bu kurtajda ki biz bunlari yasiyoruz
Anlayışsız insan çok çok fazla malesef.İnşaAllah. bu gün de daha regl olmadın mide bulantılarım arttı bu akşam ya yarın test yapıcam tekrar.Doğum sonrası kontroller için beni iki saatte bir doğumhaneye aldılar orda yeni doğum yapmış bebeklerin arasında bıraktılar ağlaya ağlaya iyice kötü olmuştum yeni doğum yapan bi Suriyeli kadında bana demez mi abla bebeğim ağlıyor bi baksana niye ağlıyor diye sanki ben ne bileyim neden ağlıyor ne kadar anlayışsız insanlar var bu dünyada merhamet yoksunu
Bu arada inşallah hamilesindir hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah gelişmelerden haberdar et bizide
Tüylerim diken diken oldu inanın.. kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim.. keşkelerle dolu acabalara gebe biiiirsürü acılı duygular bunlar.. Allah'ım size öyle bir mucize versin ki yavrunuzun acısınıda dindirsin kalbinizden de tüm acıyı alsın tez zamanda.Allah razı olsun inan yazdıklarını ağlayarak okudum o kadar gönülden yazmışsın kiçok tşk ederim en ihtiyacım olan şey dua zaten rabbim gönlümdeki bitmeyen sızıma sabır versin diye dua ediyorum günden güne onun boşluğunu yaşamak çok zor evet görmedim dokunmadım ama hamilelikte onla öyle güçlü bir bağ kurmuşum ki kendime hala gelemiyorum rüya gibi sanki yaşadıklarım bir keresinde ultrasonda görmüştük o an iki gün kendime gelememiştim eşime demiştim ki oğluma aşık oldum resmen o kadar mı güzel olur elini saçına götürdü saçını kaşıdı uyuyordu hiç gözümün önünden gitmiyor o hali..önceden de korkmazdım ama şimdide artık ölümden hiç korkmuyorum yavrum orda ve ben onu göreceğim orda
Aynisi iste akintim felan kalmamisti benimde by yağı kullandim düzeliyor yavas yavasYa bana vakumla yapıldığını söylediler.
Ben evlenmeden önce günlük hayatta çok akıntım olur kendimi zor yıkardım ama evlendim kürtaj oldum o akıntılarım gitti yumurtladığımı felan anlamıyorum bile. Sonra insan eşiyle birşey yaparken hisseder yani ama ben bugün yaptıysam 1-2 hafta istemiyorum yapsakta birşey hissetmiyorum ya da zorla oluyorum şuan çok aklıma takıldı ya.
Bende istanbuldayım ve çalışıyorum Urfaya gitmem imkansızAynisi iste akintim felan kalmamisti benimde by yağı kullandim düzeliyor yavas yavas
Valla bende antepteyim allahtan aramiz yakindi gittim gözüktüm kadina iste o sekilde simdi bin şükür enfeksiyon felan kalmadiBende istanbuldayım ve çalışıyorum Urfaya gitmem imkansız
Çok şükür İnşallah sağlıklı gebelşk haberinizde alırız Allahın izniyleValla bende antepteyim allahtan aramiz yakindi gittim gözüktüm kadina iste o sekilde simdi bin şükür enfeksiyon felan kalmadi
Ah canim çok uzucu cok geçmiş olsun. Allah sabirlar versin. Ben de 17 haftada ikizlerimi kaybetmisdim 2021de. Çok agir atlattim. Cok zorluk çekdim manevi olarak. Hemen bir sonraki ay hamile kalmak istedim. Karnimin boş olduguna bir turlu alişamiyordum. Tup bebek bir kimyasal bir negatif oldu. 3cu transferde çok şukur oğlumu kucağima aldim. Hamileligim hep korkuyla geçti. Ilk 3 ay adetden daha fazla kanamalar, 3cu ayda rahim agzina dikiş yuzunden yatak rejimi, kasilmalar, 32 haftada erken dogum belirtileri derken 36 haftada dogurdum. Şu an 2 aylik olduk. Geriye bakiyorum da asla bu gunler gelmiycek sanardim. Içimde hep sabir vardi ama annelik duygusu beni cok yipratmişdi. Zamanla hersey duzeliyor Allahin izniyle. InseAllah en kisa zamanda yeni mujdeli haberler alirsin canim. Bu yaşadiklarin hayatinin son kötü hatirasi olarak kalsin geçmişte.Doğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Benim gibi bebeğini çeşitli sebeplerden kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burada hem acımızı hemde yeni gebelik sürecimizi beraber paylaşalım ne dersiniz
Cumlemize nasip olsun insallahÇok şükür İnşallah sağlıklı gebelşk haberinizde alırız Allahın izniyle
Aminnn canım Allah razı olsunTüylerim diken diken oldu inanın.. kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim.. keşkelerle dolu acabalara gebe biiiirsürü acılı duygular bunlar.. Allah'ım size öyle bir mucize versin ki yavrunuzun acısınıda dindirsin kalbinizden de tüm acıyı alsın tez zamanda.
Meleğiniz orada sizi bekliyor
Aminnn canım Allah razı olsun inşallahAh canim çok uzucu cok geçmiş olsun. Allah sabirlar versin. Ben de 17 haftada ikizlerimi kaybetmisdim 2021de. Çok agir atlattim. Cok zorluk çekdim manevi olarak. Hemen bir sonraki ay hamile kalmak istedim. Karnimin boş olduguna bir turlu alişamiyordum. Tup bebek bir kimyasal bir negatif oldu. 3cu transferde çok şukur oğlumu kucağima aldim. Hamileligim hep korkuyla geçti. Ilk 3 ay adetden daha fazla kanamalar, 3cu ayda rahim agzina dikiş yuzunden yatak rejimi, kasilmalar, 32 haftada erken dogum belirtileri derken 36 haftada dogurdum. Şu an 2 aylik olduk. Geriye bakiyorum da asla bu gunler gelmiycek sanardim. Içimde hep sabir vardi ama annelik duygusu beni cok yipratmişdi. Zamanla hersey duzeliyor Allahin izniyle. InseAllah en kisa zamanda yeni mujdeli haberler alirsin canim. Bu yaşadiklarin hayatinin son kötü hatirasi olarak kalsin geçmişte.
Bende geçen seni temmuzda 4 aylıkken kaybettim nadir görülen anomali vardı. Doğumla aldılar. O gün o kadar çok fiziki acı çekmiştim ki meğersem psikolojik acının yanında hiçmiş. O günden beri toparlanamadım psikolojik tedavi gördüm. 5 6 aydır bazen ara verip bazen deniyoruz. Bu ay kesin olarak denemeye başladık. İnşallah allah bizede nasip eder sağlıklı evlatlar hayırlısıylaDoğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Benim gibi bebeğini çeşitli sebeplerden kaybedenler ve yeniden hamilelik düşünenler gelin burada hem acımızı hemde yeni gebelik sürecimizi beraber paylaşalım ne dersiniz
Mart 2022de 19haftalik gebeliğim sonlandırıldı.hipoplastik sol kalp sendromu denildi.4-5farkli doktora gttim ve hepsi sonlandırılmali dedi.snrasinda 6ay ara verdik toplanmak için.snrasinda hala gebeligim olmadı.snrasinda farklı doktorlara gttik hepsi normal zamanla olur dediler ancak olmadı.snrasinda farklı doktora farklı şehre gttim ve meğerse rahimde yapışıklık varmis benim.rahim filmi çekildim orda anlaşıldı.esimde de hız ve morfoloji düşüklüğü çıktı.takviye kullaniyor.agustosun 2snde de histeroskopi oldum yapışıklık açıldı.doktor kendi halimize birakti tüp bebek doktoru aynı zamnda.ocaga kadar gebelik olusmazsa gelin dedi . Bakalım ovulasyon ile takip ettim sonuç ne olcak .basın saolsun bu arada canimDoğuma 5 gün kala 37+2 de bebeğimi kaybedenlerdenim bende Nisan 22de.gece wc ye kalktığımda dengemi kaybedip düştüm bayılmışım ve düşme esnasında plasentadan ayrılmış güzel oğlum gerisi kabus zaten
Başın sağolsun canım inşallah tez zamanda Allah bi bebiş nasip eder sanada hepimize de yoksa acı hiç geçmiyor çok zorBende geçen seni temmuzda 4 aylıkken kaybettim nadir görülen anomali vardı. Doğumla aldılar. O gün o kadar çok fiziki acı çekmiştim ki meğersem psikolojik acının yanında hiçmiş. O günden beri toparlanamadım psikolojik tedavi gördüm. 5 6 aydır bazen ara verip bazen deniyoruz. Bu ay kesin olarak denemeye başladık. İnşallah allah bizede nasip eder sağlıklı evlatlar hayırlısıyla
Sağolasın canım seninde başın sağolsun ben bilmiyorum ki bu doktorlar nasıl eğitim alıyor nasıl anlamıyorlar üstün körü bakıyor galiba sorunun bulunmuş inşallah en yakın zamanda sende güzel haberlerini verirsin bende Kasım ayı gibi düşünüyorum başlamaya gün geçtikçe o kadar ağır geliyor ki biran önce yeni bir bebeğim olsun istiyorum inşallah sorun çıkmaz korkuyorum da olmaz diyeMart 2022de 19haftalik gebeliğim sonlandırıldı.hipoplastik sol kalp sendromu denildi.4-5farkli doktora gttim ve hepsi sonlandırılmali dedi.snrasinda 6ay ara verdik toplanmak için.snrasinda hala gebeligim olmadı.snrasinda farklı doktorlara gttik hepsi normal zamanla olur dediler ancak olmadı.snrasinda farklı doktora farklı şehre gttim ve meğerse rahimde yapışıklık varmis benim.rahim filmi çekildim orda anlaşıldı.esimde de hız ve morfoloji düşüklüğü çıktı.takviye kullaniyor.agustosun 2snde de histeroskopi oldum yapışıklık açıldı.doktor kendi halimize birakti tüp bebek doktoru aynı zamnda.ocaga kadar gebelik olusmazsa gelin dedi . Bakalım ovulasyon ile takip ettim sonuç ne olcak .basın saolsun bu arada canim
İnşallah isteyen herkese ve bizlere de nasip olsun . İşte doktorlara guvenilmiyor ki artık.bde kendim de bukundgum şehirde rahim filmi istedgim halde cekmediler.cekilseydim sorun daha kısa sürede cozulecekti.yasta ilerliyor bı yandan 31yasindayimSağolasın canım seninde başın sağolsun ben bilmiyorum ki bu doktorlar nasıl eğitim alıyor nasıl anlamıyorlar üstün körü bakıyor galiba sorunun bulunmuş inşallah en yakın zamanda sende güzel haberlerini verirsin bende Kasım ayı gibi düşünüyorum başlamaya gün geçtikçe o kadar ağır geliyor ki biran önce yeni bir bebeğim olsun istiyorum inşallah sorun çıkmaz korkuyorum da olmaz diye
Merhaba anomalisi neydi acaba nadir görülen ? Benim bebeğimde nipt dolayı şüphe var da anomali herkese soruyorum benzer bişey mi diyeBende geçen seni temmuzda 4 aylıkken kaybettim nadir görülen anomali vardı. Doğumla aldılar. O gün o kadar çok fiziki acı çekmiştim ki meğersem psikolojik acının yanında hiçmiş. O günden beri toparlanamadım psikolojik tedavi gördüm. 5 6 aydır bazen ara verip bazen deniyoruz. Bu ay kesin olarak denemeye başladık. İnşallah allah bizede nasip eder sağlıklı evlatlar hayırlısıyla
Yok canım tanotoforik displaziydi. Allah sizin bebeğinize şifalar versinMerhaba anomalisi neydi acaba nadir görülen ? Benim bebeğimde nipt dolayı şüphe var da anomali herkese soruyorum benzer bişey mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?