- Konu Sahibi baby nurse
-
kuzucum bende seninle ayni durumdaydim.pazartesi gunu kalbi atan bebegimin çarbamba gunu kalbi durmustu.ben cuma gunu gece 5 te dusurdum bebegimi.sanciyla uyandim tuvalete gittim dustu hemen.kendisi dusuyor merak etme.ama duser dusmez doktora git çunku bende parça kalmisti doktor ilaç verdi.ama her parça dusuruste çok sancim oldu benim.bende yarin doktora gidicem içim tamamen temizlenmismi bakacak doktor.insallah bitmistir çunku kurtaj olmak istemiyorum.kanamam hala devam ediyor ama azaldi tabi.Allah yardimcin olsun merak etme yakinda duser.kan pihtisi gibi birsey zaten.parçalar daha kotu.kurtaj olursan yeni bebek için bir sure beklemen gerekiyor sanirim.Allah yardimcin olsun.
canım senin bebeğin daha küçük korkma bebek büyüdükçe pıhtılaşma mekanizmasını bozar o zaman bile 1-2 hafta geçerse artık endişelenilir küretajdan korkma hiç duymuyorsun bile eğer zorunda kalırsan genel anesteziyle yapılır hiç duymazsın benim öyle olducanım Allah sanada sabır versin, birdaha evlat acısı yaşatmasın inşallah.
dediğim gibi 2 gün oldu ama hala parça yok. acaba beni zehirler mi diye korkuyorum şimdide. ama doktorum zehirlemez dedi. bende kürtaj olmak istemiyorum. çok korkuyorum. Yarabbim bu nasıl birşey. 2 gün öncesine kadar bebeğim düşmesin diye Allahıma yalvarıyordum, şimdi ise düşsün diye.
canım Allah sanada sabır versin, birdaha evlat acısı yaşatmasın inşallah.
dediğim gibi 2 gün oldu ama hala parça yok. acaba beni zehirler mi diye korkuyorum şimdide. ama doktorum zehirlemez dedi. bende kürtaj olmak istemiyorum. çok korkuyorum. Yarabbim bu nasıl birşey. 2 gün öncesine kadar bebeğim düşmesin diye Allahıma yalvarıyordum, şimdi ise düşsün diye.
merhaba arkadaslar nasilsiniz?ben cuma gunu dusuk yaptim.bitti yani.yarin doktora gidicem içimde parça kalip kalmadigina bakacak.ben çok uzulmuyorum.kismet degilmis diyorum.benim ilk bebegimdi.en azindan hamile kalabildigimi biliyorum.senelerce ugrasan ve bi kere bile hamile kalamayan insanlar var onlar ne yapsin.her zaman daha kotusunu dusunmek lazim.içimde bir umut var.ben tekrar hamis kalicam ve bebegimi kollarima alicam bunu hissediyorum.sibelcim senin dedigin gibi mart annesi olmak bize yaramadi bizde haziran annesi oluruz.olmadi temmuz ,olmadi agustos.umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar daha guzel gunler bizi bekliyor insallah.
hayırlısı artık canım inşallah hepimiz ilk aydan bebek sahibi oluruzda onun içinde ayrı bir topik açarız ben bugün doktora gideceğim kontrole inşallah bir sorun kalmamıştır
canım neler atlatmışsın sen öyle allah sabır versin bütün bebeşini kaybedenlere ve tez zamanda kucaklarını doldursun.
kızlar ya ben kürtej olalı 1 hafta oldu.dr 5-6 hafta sonra adet olusun dedi sonra bebek düşünebilirsiniz tekrar dedi korunmaya gerek yok dedi.çoğu arkadaşlarda 3 ay korunulmalı diye yazmişlar.kafam karıştı.acaba korunmak gerekirmi.
meraba kızlar hepinize geçmiş olsun bende bir hafta önce düşük yaptım düşürmem bir haftayı buldu içimden bir sürü kan pıhtısı düştü anlatamam yaa çok kötüydü sonra kesenin hala içimde olduğunu söyledi dr sıcak banyo yaptım banyoda düştü sonra gerisi geldi ve şimdi kanamam da yok iyiyim gene istiyorum ama içimde korku var zaten tedaviyle olmuştu belkide bi daha olmaz
canım umarım olur bebişin.benimde 7 haftalıktı bahsetmiştim.aslında hazır hissediyorum kendimi ama korkuyla karışık.gene yaşamak istemiyorum aynı üzüntüyü.inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :Saruboceq:
canım ınsallah ıyı haberler alırsın kontrolunde...senın yazdıklarını okumak ayrıca umıt verıyo bana.bende bıraz bekleyıp dınlenmeyı tercıh edenlerdenım.cunku hazır deılım buna su an.bı sure doktor gormek ıstemıyorum.ama bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum.ınsallah en kısa zamanda allahın ıznıyle kavusalım yavrularımıza...
arkadaşlarım hala düşmedi. 1 saat önce çok başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı. hemen doktoru aradım. zehirlenme gibi birşey olmaz dedi. ne bileyim psikolojikmi artık anlamadım. kanamamda yok denecek kadar az. sabahtan beri hiç gelmedi. arada bir deli gibi hoplayıp zıplıyorum düşsün diye. ama herhalde kendi düşmeyecek.kendimi kürtaja hazırlasam iyi olur galiba
amin canım inşallah ama ben çok ümitli değilim çünkü öyle hemen hamile kalan biri değilim 12 yıldır hiç korunmadım nasip allah yazmışsa anlıma olur allah yardımcımız olsun her işte hayır olduğu gibi bu iştede vardır bi hayır diyorum :Saruboceq:
baby nurse benimde bebegimin kalbi
atmadıdün gittiğim dr atmaz artık dedi umudum elimden kayıp gitti senağlama şimdi gözümden yaş eksilmiyor bebegim kendi düşmezse kürtajla alacaklarmış:çok üzgünüm: Nasıl yatacagım ben o masayanasıl dayanacagım acısına benimki tüp bebekti ne emekler verdik eşimle keşke bir taneolsa inan ikinci için ugraşmam:1no2:
arkadaşlar hepimize allah sabır versin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah. Benim bebeğimin 2 gün önce 6+4 günlükken kalbi durdu. Doktorum hemen kürtaj yapmayalım , bir hafta bekleyelim vücut kendi atabilir dedi. şuan kahverengi kanamam oluyor ama parça gelmedi. Sizce böyle düşer mi. Eğer kürtaj olursam sonrasında neler yaşayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?