- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi baby nurse
-
selam,benim kürtaj tarihim 06.08.2008
korunmaya gerek yok denildi ama henüz kesin kararımı veremedim,biraz bekleyebilirim.
BENİM GİBİ BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLARIM.........BENİM KADER ARKADAŞLARIM.....BİZ BU LİNK ALTINDA KALMIYCAZ HEP ALLAH NASİP EDERSE DİYORUMKİ ARAMIZDA Bİ LİSTE YAPSAK BEBEKLERİMİZİ KAYBETTİĞİMİZ TARİHLERİ YAZSAK KORUNMA SÜREMİZİ YAZSAK VE HAMİLE KALANLAR HAMİLE KALDIKLARI TARİHİ YAZSA HER HAMİLELİK HABERİYLE HEPİMİZİN İÇİNE UMUT DOLSA SEVİNSEK FENA OLMAZ DİYMİİİİİİİ
İLK BENDEN BAŞLIYALIM İSTERSENİZ
BEBEĞİMİ KAYBETTİĞİM TARİH 02.06.2008
KORUNMA SÜREM 6 AY
İNŞALLAH HAMİLE KALINCA MÜJDEMİDE BURDAN VERMEK NASİP OLUR.....:1hug::1hug::1hug:
YEŞİMNUR ...................02.06.08 .................6 AY KORUNMA SÜRESİ
BEATRİSE.................... 15.08.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
E.L.İ.F.T.G ....................09.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
PEPUDA ......................16.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
LOLO........................... 09.08.08................. İLK ADETTEN HEMEN SORA
KEOPS 35.................... 06.08.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
BABY NURSE............... 05.08.08................ İLK ADETTEN HEMEN SORA
SİDO............................ 30.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
SERSOY 79.................. 08.08.08................ İLK ADETTEN HEMEN SORA
SERDİ ..........................21.04.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
10 KİŞİ OLDUK KIZLAR İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİMİZİ BU LİSTEYE EKLEMEKTE NASİP OLUR .:CüvCüv::CüvCüv:
ama ben ne olacam ben yokum listedeeesenağlama
HİÇ SENİ UNUTURMUYUM BENİM MELEK ANNEM BENİMDE 3 AYIM BİTTİ KALDI 3 AYIM ALLAH HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERİR İNŞALLAH.:1hug::1hug::1hug:
cnm ya çok teşekkür ederim..iyiki siz varsınız allah sanada sabır versin.yeşimnurcum galiba biz aynı zamanlarda hamiş olacağız (allah izin verirse tabiiii.)çünkü ben biraz daha bekleyelim diyorum ama kısmetttt:CüvCüv:
canim allah razi olsun bu işler kismet ikimiz içinde hayirlisi olsun.allah bir daha bu aciyi yaşatmasin.burdan iyi haberlerini bekliyorum bitanem.:1hug::1hug::1hug:
cnm çok sağol az önce senin bebeğini nasil kaybettiğini okudum allah yardimcin olsun nasil tüylerim diken diken oldu anlatamam.hayirlisi be bitanem sayili gün çabuk geçer allah bidaha bebek acisi yaşatmasin inşallah yine nasip eder minicik bebişlerimizi kucaklamayi bende senden haber bekliyorummmmm
SORMA CANIM YA GERÇEKTEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM BURDAKİ ARKADAŞLAR İLK HAFTALARINDA KAYBETMİŞ BEBEKLERİNİ VE NE KADAR ÜZÜLÜYOLAR BEN DOĞUMU BEKLERKEN KAYBETTİM MELEĞİMİ DÜŞÜN YANİ AMA ALLAH SABRINI VERİYO 2/5 AY OLDU ZAMAN HER ACININ İLACIYMIŞ HAMD OLSUN Kİ ŞUAN ÇOK DAHA İYİYİM ALLAH BAŞKA ACI GÖSTERMESİN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?