Bebeğini kaybedenler......

YEŞİMNUR 02.06.08 6 AY KORUNMA SÜRESİ
BEATRİSE 15.08.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA
E.L.İ.F.T.G 09.07.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA
PEPUDA 16.07.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA
LOLO 09.08.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA
KEOPS 35 06.08.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA
BABY NURSE 05.08.08 İLK ADETTEN HEMEN SORA

KIZLAR 7 OLDUK YOKMU ARTTIRAN:roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın kızlar yenı gunler bıze yepyenı ve guzel umutlar getırsın..benıde ekleyın bakalım...30.07.08 kuretaj tarıhım. doktorum ılk adetten hemen sonra dıyor ama ben sanırım bıraz beklıcem.ınsallah allah hepımıze dogru zamanda ve saglıklı bebısler nasıp etsın.guzel mujdeler alalım burdan.bırbırımıze destegımızı surdurelım.dualarımızı esırgemeyelım...

Sido seninde günün aydın olsun canım, çok geçmiş olsun a.s.

ha de benide ekleyin listemize inşallah tez zamanda meleklerimiz bize gelir
düşük tarihim 08.08.2008 ilk adetten hemen sonra yenideden aşılama dedi dr ama ben kendi haline bırakmayı seçiyorum şimdilik normal yolu deneyecem. herkese bol şans

selam,benim kürtaj tarihim 06.08.2008
korunmaya gerek yok denildi ama henüz kesin kararımı veremedim,biraz bekleyebilirim.

canı zaten kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasaktır. benimde başımdan geçti sana tavsiyem bir kere adet ola ondan sonra çalışmalara başla. çünki vücudunun kendini toplaması lazım benim doktorum öyle demişti bilgin olsun.

canım benimde 21 04 2008 küretaj tarihim ilk adetten sonra başladım çalışmalara ama sağlık problemleri yüzünden ilk defa bu ay düzenli çalışacağım bakalım nasip kısmet.

YEŞİMNURCUM LİSTENE BENİDE EKLEEEEEEEEEE

19 TEMMUZ 2008 DE KÜRTAJ OLDUM KORUNMA SÜREMİZİ DR 3 AY DEDİ. DR UM TATİLDEN GELİNCE TESTLER YAPTIRACAĞIZ NE VARMIŞ BAKALIM VUCÜDUMDA BEBEĞİMİZİ İSTEMEYENklava:

BU ARADA BENİM 1 AYIM BİTTİ KALDI 2 AY

YEŞİMNUR ...................02.06.08 .................6 AY KORUNMA SÜRESİ
BEATRİSE.................... 15.08.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
E.L.İ.F.T.G ....................09.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
PEPUDA ......................16.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
LOLO........................... 09.08.08................. İLK ADETTEN HEMEN SORA
KEOPS 35.................... 06.08.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
BABY NURSE............... 05.08.08................ İLK ADETTEN HEMEN SORA
SİDO............................ 30.07.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA
SERSOY 79.................. 08.08.08................ İLK ADETTEN HEMEN SORA
SERDİ ..........................21.04.08 .................İLK ADETTEN HEMEN SORA

10 KİŞİ OLDUK KIZLAR İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİMİZİ BU LİSTEYE EKLEMEKTE NASİP OLUR .:CüvCüv::CüvCüv:

ama ben ne olacam ben yokum listedeeesenağlama

Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08..................3 ay korunma süresi

kizlar bakin yanliz diğiliz .....

HİÇ SENİ UNUTURMUYUM BENİM MELEK ANNEM BENİMDE 3 AYIM BİTTİ KALDI 3 AYIM ALLAH HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERİR İNŞALLAH.:1hug::1hug::1hug:

cnm ya çok teşekkür ederim..iyiki siz varsınız allah sanada sabır versin.yeşimnurcum galiba biz aynı zamanlarda hamiş olacağız (allah izin verirse tabiiii.)çünkü ben biraz daha bekleyelim diyorum ama kısmetttt:CüvCüv:

Günaydin kizlar
nasil gidiyor bakalim
bide bişey diyeceğim ben kürtajdan 35 gün sonra regle oldum bugün reglemin
10.günü sabah kahvemsi bordomsu bi bir damla leke geldi sizde neler oluyor
nedir bu acep

CANIM ALLAH RAZI OLSUN BU İŞLER KISMET İKİMİZ İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN.ALLAH BİR DAHA BU ACIYI YAŞATMASIN.BURDAN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM BİTANEM.:1hug::1hug::1hug:

kızlar ben doktora gitmicem artık benimkisi tedaviyle olmuştu gerçi bi sorun yok sadece doktorum klomene devam et dedi devam etcem ama daha doktora gitmicem artık olursa bakalım zaten bi ay içicem bir ay ara vericem kist oluşmasın diye allah hepimizin yardımcısı olsun

canim allah razi olsun bu işler kismet ikimiz içinde hayirlisi olsun.allah bir daha bu aciyi yaşatmasin.burdan iyi haberlerini bekliyorum bitanem.:1hug::1hug::1hug:

cnm çok sağol az önce senin bebeğini nasil kaybettiğini okudum allah yardimcin olsun nasil tüylerim diken diken oldu anlatamam.hayirlisi be bitanem sayili gün çabuk geçer allah bidaha bebek acisi yaşatmasin inşallah yine nasip eder minicik bebişlerimizi kucaklamayi bende senden haber bekliyorummmmm

Canimcim benide eklermisin kürtaj tarihi 09.08.2008.benimde ilk regliden sonra korunma dedi 2 haftayi bitiriyoruz sabirsizlikla reglimi bekliyorum.inşallah yaralarimizi saracak haberler aliriz

SORMA CANIM YA GERÇEKTEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM BURDAKİ ARKADAŞLAR İLK HAFTALARINDA KAYBETMİŞ BEBEKLERİNİ VE NE KADAR ÜZÜLÜYOLAR BEN DOĞUMU BEKLERKEN KAYBETTİM MELEĞİMİ DÜŞÜN YANİ AMA ALLAH SABRINI VERİYO 2/5 AY OLDU ZAMAN HER ACININ İLACIYMIŞ HAMD OLSUN Kİ ŞUAN ÇOK DAHA İYİYİM ALLAH BAŞKA ACI GÖSTERMESİN:Saruboceq:

CANIM HAKLISIN BEN SADECE 8+4 GÜNLÜK BEBEĞİM İÇİN MAHVOLDUM. SANA ALLAH SABIR VERSİN VE RABBİM KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN TABİ BİZİMDE.EVET İNANOĞLU ÖYLE Kİ EN ACIYI BİLE UNUTUYOR..ALLAH BÜYÜK YERYÜZÜNDE HİÇBİRŞEY SEBEPSİZ DEĞİL.:1hug:

MELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08..................İlk adetten hemen sora

KIZLAR 12 OLDUK

Yaa kizlar bişey soracağim yeşimnurun listesine baktim herkes ilk adetten sonra diyor niye benim üç ay korunmam gerekiyor.ben 11 haftalik hamileyim sanarken bebeğim 8+4 iken kalbi durmuş.19 temmuzda aldilar çok büyük değilki benim bebeğim.neden olduğunu anlamadim.bide dr beni korkuttu galiba rahim kendini toplasin eğer toplamazsa tekrar düşük riski olabilir diye acaba benim bünyemmi zayifki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…