- Konu Sahibi baby nurse
-
cok tesekkur ederım arkadasım.valla ıcıme su serpıyosun ınan...bende ınanıyorum burdan bırbırımıze cok guzel haberler verecegımıze.emınım allah bızımde yuzumuze gulecek...:CüvCüv:
sanada geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasınBende 16 Ağustos'ta maalesef kürtaj oldum. Doktorum kürtaj tarihinden 15 gün sonra yumurtlama olacağını söyledi ama ilk ay hamile kalmamamı önerdi. İnsan tabiki çok üzülüyor ve kurduğu tüm hayaller başına yıkılıyor ama bu olaya biraz da doğa gereği olarak bakmak gerek, her şeyi kötü
tarafından görüp olayı başkalarının bebeklerine bakıp iç geçirmeye getirirsek işin içinden çıkamayız. Pozitif düşünce ve aşkın bu sorunu çözeceği kanısındayım. En kısa zamanda hepimizin iyi haberler duyması ve yeniden havalara uçmasını diliyorum.
Kürtajdan sonra ilk adet 1 ay sonra mı oluyor?
arkadaşlar merhaba,bende ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim.düşük yaptım.çok zordu benim için ama şimdi daha iyiyim.ben aşılama sonucu hamile kalmıştım şimdi 2.aşılama için bekliyorum.rabbim herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah
yeşimnur'um,bu sorularının cevabı tabi ki evet.seni anlıyorum elbette,hepimizde kaygılar var ama bizim de yüzümüz gülecek.
bugün yeni bir gün ve sen doğacak bebeğine bir gün daha yaklaştın.
Baby nurse: Canim ya az önce idrarda gebelik testi baktim düşük pozitif hala hc hormonu bitmedimiki.nezaman tamamen negatifleşirki.
sibelcim folik asite acilen başla embriyo 6 haftalık kadar olduktan sonra yani gebe olduğunu yeni öğrendiğin sıralar çok bir anlamı yok havanda su dövmeye benziyor nöral gelişim tamamlanıyor 3 ay önceden diyor doktorlar kullanın diye...Canlarim bugün kürtajdan sonra 17.günüm ilk kontrolümü oldum.her şey yolunda kanama bitti.rahim duvari incelmiş.ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi.ama folikasiti sormayi unuttum içmeye başliyacam ama içim burkuluyor bebeğimi htirlatiyor bana bir ağlama geliyor.ama hayat devam ediyor işte.inşallah bugünleri unutturacak günler yakindr.
Kuzucum: Sanada geçmiş olsun bende anestezinin etkisiyle uyaninca çookkk ağlamiştim.
kızlar siz yazmışsınız tekrar hamile kalırsam söylemem diye onu birde ben becerebilsem ben hiç saklayamam böyle şeyleri
hiç olmazsa eltimlere söylerim
zaten işyerindekiler hemen öğrenir
bu arada küretajdan sonraki ilk adet zor olur kızlar bilginiz olsun yoğun ve ağrılı olabiliyor
öncelikle herkese günaydinnn..canim çok sağol ya dünden beri nasil yazsam diye düşünüyordum içimi okudun sanki:1hug:
19 temmuzda kürtaj oldum antibiyotik kullanmaya başladim (dr verdi) o bitince 4-5 gün kadar kanama devam etti ama çok azdi.dün normal adet tarihimdi galiba başladi ama acayip yoğun.normalde 3 gün sürer ve az olurdu şimdi başedemiyorum bilgin için teşekkür ederim.
Ya aileler için çok büyük üzüntü oluyor eşimin babasi bile ağladi yani bunlari tekrar görmek istemiyorum, oyüzden de kendimizi tutmak en hayirlisi zaten benim arkamdan çok insan oh olsun dedi (kime ne yaptim onuda bilmiyorum).ayni sikintilari bidaha yaşamak istemiyorum. Baby nursecim bize söyle dök içindeki herşeyi işte....ne geliyorsa aklina yazz..:cüvcüv:
bende yeni düşük yaptım kanamam 5 gün sürdü daha adet olmadım acaba hamile kalmadan önceki zamanımdamı olurum yoksa farklımı düşükte kanamanın başladığı günmü birinci gün sayılıyo yada adet olmayı beklemek en iyisi çünkü böyle hesap olmuyor mesela bebek düşmeden iki hafta önce lejkelenmem başladı iki haftada tamamlandı düşüksiz tedaviylemi hamile kalmıştınız ilaç kullandınızmı hiç ben klomen kullandımm gene kullanıcam bi adet olimde hiç adet olmayı bu kadar çok istememiştim demekki bunuda yaşıcakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?