- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza hatta 'düşükten sonra 2.ayım yardımcı olurmusunuz'diye başlık açtım bi arkadaş buraya yazmamı önerdi.bende doktorumun yanlış teeşhisi bebeğimi görememesi v nedeniyle düşük yaptım.bebeğimi farketmedi alttan 3 defa muayene etti zararsız kist için de hap verdi neyse hatırlamak istemiyorum.4 haftalıktı ve kendi düştü kürtaj olmadım 2 adet bekledim şu an çalışmalara başladık ama adetin günü değiştiği için adetimin 11.13.ve 15.günü beraber oldum acaba faydası olurmu bide sıvı akıntı bende 10 yada 11. gün geldi.ama yumurtlama zamanım o zaman olduğunu sanmıyorum önceki hamileliğimde 14. gün hamile kalmıştım çünkü şu an adetim 29 gün sürüyo teşekkürler
Canim yumurtlama zamanin değişmemiştir heralde yada bilemiyorsan ovülasyon testi yap.kesin olsun.ben daha ilk adetimi olmadim sabirsizlikla bekliyorum.halecim ismin daha güzelmiş.biz burda artik dost olduk.herkes asil ismini versin bencede.folik asite bugün başladim günde 2 tane aliyorum ramazanda nasil olacak bilmiyorum.neyse onu dr la konuşurum.harkese bu ramazanin hayirli olmasini dilyorum.
kıssslar merhaba bu arada benim adım hale baby nurse uzun oluyor bugün işbaşı yapıyorum nöbete gideceğim yarın yazarım artık
kendinize iyi bakın..
merhaba arkadaslar birsey sorucam su hcg hormonu dusukten ne kadar zaman sonra sifirlanir biliyormusunuz?
canım,tekrar hoşgeldin.umarım iyi bir tatil geçirip dinlenmişsindir.hastalarına şifa dağıtan ellerin inşallah en kısa zamanda bebişinin saçlarını okşar...
canım,sende de pko mu var yoksa sadece yumurtlama düzensizliği mi?klomen kullanmışsın,ben de gonaphene ile hamile kaldım.(bildiğim kadarıyla bu iki ilaç aynı amaçla kullanılıyor.) inşallah en kısa zamanda adet görür,ondan sonra da 9 ay boyunca görmezsin. ben de görmek için sabırsızlanıyorum. :dance:
kızlar günaydıııın
nöbetten çıktım 6 hasta vardı ama bir tanesi beni gece 3 ten sabah 7 ye kadar beni mahvetti sancısı yok tutturdu benim sancım var diye,neyse atlattım .....
şimdi yatıcam yatmadan bir bakayım dedim
isim işi çok iyi oldu daha samimi oldu sanki...
bütün tahlillerimde hiç bişey çıkmadı galiba biraz yumurtlamada hafif bi sorun var bide ben çok sinirli biriyim kesin stresinde etkisi var dr um bana adet gördüğünde klomen kullan dedi ben daha drya gitmicem klomeni bi ay kullanıp bi ay ara vericem geçen ay öyle hamile kalmışım klomeni kullandım yumurtlamışım dr o ay gebelik beklediğini söyledi ama günümde oldum sonraki ay ilk günü gel dedi bende klomeni kullanmadım nasıl olsa ilaçda içmedim diye hiç bişey takip etmedim günüm geldi ama edet olmadım 12. gün test yaptım pozitif çıktı hemde geç döllenme olmuş normalde adetime yakın pek bişey olmazdı neyse tedavi görmücem daha böyle kafamda daha rahat olucak bence hemen gelicek bebişiminşallah canım bu ay oluruz 9 ayda adet olmayız :CüvCüv:
esracım bence agrın fazla deılse cok ustunde durma.eger ters bısey olsaydı doktorun uyarırdı senı bence.ama ede yasadıgımız cerrahı bı ıslem sonucta ufak tefek etkılerını goruyoruz ıste.bende cok uzun sure kanamadan kurtulamamıstım.tam bıttı bu seferde adet oldum ama o da cok yogundu.sanırım bunlar yuzunden kan degerlerımde bı dusus oldu.kendımı enerjık ve ıyı hıssedemıyorum.doktorumu aradım demır basladık.oysakı ben daha onceden yasamıstım demır eksıklıgı.soylemıstımde ama demır baslamamıstı bana yınede.benım doktorum ılac vermıyo pek.ama bu sefer basla dedı.herkeste farklı etkılerı olabılıyo yasananların.cok ustunde durma canım.dınlen.gecmezse yada artarsa gıdersın doktoruna.hepımıze gecmıs olsun...canlarım bugün kürtajdan sonra 4. günüm. afedersiniz vaginamda bir ağrı var. sanki içeriden aşağıya doğru çekiyorlar gibi. Birde mesaneme birşey sürekli baskı yapıyor gibi. hep tuvaletim var hissi yaşıyorum.Ağrı dayanılmayacak bir ağrı değil ama, sadece endişeleniyorum. acaba kürtaj sırasında ters birşey mi oldu, doktor yanlışlıkla başka bir yerlerime zarar mı verdi diye. Sizlerinde böyle şikayetleri olmuş muydu. yoksa ben mi çok pimpirikliyim.
bu arada ismim esra. bana eşim hep kuzu dediği için bende nickimi kuzu yazmıştım. istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz. hangisi kolayınıza gelirse
mubarek ramazan ayı hepimize sağlık mutluluk huzur ve sağlıklı hayırlı evlatlar getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?