- Konu Sahibi baby nurse
-
Canim ya senin tam olarak neydi embryo oluşmuşmuydu.eğer öyle olupta kalbi atmadiysa doktorlarin ve bizim yapabilecek pek birşey olmuyor.doğal seleksiyon.yani seinle eşinin şifrelerinin toplandiğida 5 olmasi gerekiyorsa bebk 4,5 oluyormuş yani kromozom eksikliği şifre hatasi bundan dolayi embryo kendi kendini yok ediyor.ve yapilacak bir şey olmuyormuş.ama ben şunu anlayamdim patolojide neden embryo incelendiğin de bebek parçalari görüldü. Diyor.neden sorunu bulamiyorlar.
Canim ya senin tam olarak neydi embryo oluşmuşmuydu.eğer öyle olupta kalbi atmadiysa doktorlarin ve bizim yapabilecek pek birşey olmuyor.doğal seleksiyon.yani seinle eşinin şifrelerinin toplandiğida 5 olmasi gerekiyorsa bebk 4,5 oluyormuş yani kromozom eksikliği şifre hatasi bundan dolayi embryo kendi kendini yok ediyor.ve yapilacak bir şey olmuyormuş.ama ben şunu anlayamdim patolojide neden embryo incelendiğin de bebek parçalari görüldü. Diyor.neden sorunu bulamiyorlar.
sibelcim genelde bizde patolojiye devamlı ölü embriyo,fetüs gönderiyoruz ama pek birşey bulamıyoruz genelde küçük gebeliklerde materyalin bebek mi yoksa başka bir oluşummu olduğuna bakılıyor geneldede gebeliğe ait parçalar gelir bu arada genetik tarama yapılabiliyor sido sormuş biz ankarada intergene gönderiyoruz hem kadından hem erkekten kan alınıp genetik tarama yapılıyor istersen tlf verebilirim
merhaba arkadaşlar, 1 hafta bekledim ve bebeğim düşmedi. cumartesi günü zorunlu kürtaj oldum. kürtaj olucam diye günlerce uyuyamadım. okadar korkuyordum ki. Allahıma şükürler olsun hiç bir sorun olmadı. hafif kanamam var. antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum. çok hafif sızı hissediyorum arada bir.
Eğer Allah birdaha hamile olmamı nasib ederse, bende eşimden başka kimseye söylemiycem. hatta kürtajdan sonra, narkozun etkisiyle tam uyanmadan, hemşirelere bile söylemişim ağlaya ağlaya. Eşime söylemişler. Diyomuşum ki, biz aşkımla birbirimizi çok seviyoruz, herkez bizi kıskanıyo, hep bize nazar değiyor. birde hemşirelere kızmışım, niye bebeğimi aldınız, ölmemişti o, iyi baktınız mı, yaşamıyor muydu. hayal meyal hatırlıyorum hepsini.
neyse hayat devam ediyor. bebeğimi çok özlüyorum ama herşey Allahın takdiri. hepimiz bir sınav veriyoruz. Bu arada benide listeye ekleyin arkadaşlar.
kürtaj tarihim............ 23 ağustos
bekleme süremi bilmiyorum , çünkü kontrole haftaya gidicem. doktorla detaylı şekilde o zaman konuşucam inşallah
merhaba arkadaşlar, 1 hafta bekledim ve bebeğim düşmedi. cumartesi günü zorunlu kürtaj oldum. kürtaj olucam diye günlerce uyuyamadım. okadar korkuyordum ki. Allahıma şükürler olsun hiç bir sorun olmadı. hafif kanamam var. antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum. çok hafif sızı hissediyorum arada bir.
Eğer Allah birdaha hamile olmamı nasib ederse, bende eşimden başka kimseye söylemiycem. hatta kürtajdan sonra, narkozun etkisiyle tam uyanmadan, hemşirelere bile söylemişim ağlaya ağlaya. Eşime söylemişler. Diyomuşum ki, biz aşkımla birbirimizi çok seviyoruz, herkez bizi kıskanıyo, hep bize nazar değiyor. birde hemşirelere kızmışım, niye bebeğimi aldınız, ölmemişti o, iyi baktınız mı, yaşamıyor muydu. hayal meyal hatırlıyorum hepsini.
neyse hayat devam ediyor. bebeğimi çok özlüyorum ama herşey Allahın takdiri. hepimiz bir sınav veriyoruz. Bu arada benide listeye ekleyin arkadaşlar.
bekleme süremi bilmiyorum , çünkü kontrole haftaya gidicem. doktorla detaylı şekilde o zaman konuşucam inşallah
bu arada baby nurse cum ben 23. gunde adet oldum.korkup doktora gıttım kontrol oldum sorun yok dedı.enfeksıyon yada pıhtı durumu yok.bunu ılk adetın olarak kabul edıcez dedı. bıraz erken oldu dımı? bu arada sende donsun dımı artık tatılden..ıyı gelmıstır mutlaka.bız gıdememdık.esımde dıs hekımı ve ıslerı su sıralar cok sıkısık ramazan geldıgı ıcın.nerdeyse gelemıyo eve.o yuzden cok bunaldım
ah sidocum bizde tatile gidemedik. üstelik parasını da 2 ay önceden ödemiştik. Kürtaj olmamdan 1 gün önce (cuma akşamı) yola çıkmamız gerekiyordu normalde. Bodruma gidecektik, 5 günlüğüne. Ama başımıza bunlar gelince gidemedik. Oda yandı öyle. Neyapalım bunda da bir hayır vardır. Belki gitseydik başımıza daha kötü bişey gelecekti allah korusun. önümüzdeki sene allah nasib ederde, bebişlerimizle gideriz inşallah...
canim tabiki allah kismet ederse 2009 yilinda bebişlerimizle gideceğiz tatilee..sağlik olsun dediğin gibi ya daha kötü bişey olsaydi..allah korusun giden para olsun..can olmasinda..
kıslar acaba o günleri görecekmiyiz....bizimde kucağımızda bebeklerimiz olacakmı......tatilde başkalarını çocuklarını izlemekten vazgeçip kendi çocuklarımızla oynayacakmıyız.....aldığımız bebek kıyafetlerini giydirebileceğimiz bir bebeğimiz olacakmı......bizimde evimiz çocuk sesleriyle neşelenecekmi.......
bany nurse..hosgeldın canım.senın fıkırlerın ıcımı aydınlatıyor.sımdı sen daha once saglıklı bı gebelık gecırıp bebek sahıbı oldugun ıcın kendınde bı sorun olmsdıgını bılıyosun.ama ben oyle dusunemıyorum.tamam bu sadece sanssızlık sonucu olusmus bı kromozom anomalısıdır buyuk ıhtımalle.ama ya deılse.yanı ya pıhtılasma yada vs.. ıle ılgılı bı problemım varsa arastırılması ıcın tekrar aynı seylerımı yasamam gerekıyo ıllakı..bu dusunce var aklımda.ben zaten 3 yada 4 ay korunmayı dusunuyorum.acaba bu arada gereklı testlerımı yaptırsam.yoksa endıselerım paranoyak boyutuna dogrumu ılerlıyo.doktorumun dedıgı gıbı hergun folık ast ve vıtamın kullanıp tekrarmı denemelıyım? ne olur hangısının daha dogru oldugunu soyle arkadasım..sorunu arastırmakmı yoksa ılaclarımı kullanıp tekrar denemek mı?:bbo: cok tesekkurlerr
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar, 1 hafta bekledim ve bebeğim düşmedi. cumartesi günü zorunlu kürtaj oldum. kürtaj olucam diye günlerce uyuyamadım. okadar korkuyordum ki. Allahıma şükürler olsun hiç bir sorun olmadı. hafif kanamam var. antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum. çok hafif sızı hissediyorum arada bir.
sidocum nihayet dün gece yarısı döndüm tatilden....benim görüşümü sorarsan 1 düşük hiç düşük derim olabiliyor bazen
doktorunda aynı şeyleri söylemiş bak
bencede arkadaşım folik asit kullan sonra tekrar dene
bende ne olursa olsun çalıştığım yerde herşey elimin altında ama araştırmayacağım
hiç stres yapma arkadaşım
adet gününde erken değil bence normal sınırlar içinde olmuşsundur kişiye göre değişir kimi kadın 33 günde bir adet olur kimi 25 günde bu kişiye göre değişir rahat ol endişelenme
günler hızla geçiyor bak müjdeli günler yakında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?