Bebek Beslenmesi bebeğini yalnızca uykuda doyuran var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benmde oglum bu ayın 14 de tam 4 aylık oluck benmde oglum hem mamayla beslenıo hemde emzırıorm son 1 aydır yada daha fazla gunduzlerı emmek ıstemıo sadece gecelerı uykudayken bıraz emıo baska yok mamaya daha cok yuklendık artık buyudkce sutumde azalıo doymuo emmeyıncede sagıp verıorum daha nereye kadar bılmıorm bıde 1 hafta sonra da ıse baslıcam sızce bu kadarlık bebek kc cc ıcmeli

arkadaşlar merhaba,

konuyu ben açtım ama uzun zamandır bakmıyordum.zamanla düzelir vs gibi yorumlar aldım hep.

ama olmadı.kızım şu an 2,5 yaşında,hala ve hala sütü sadece gece uyurken içiyor.o an uyanırsa eğer biberonu tokatlayıp fırlatıyor.

he derseniz niye zorluyorsun bırak uyusun ihtiyacı yok...diğer besinlerle arasını düzeltsem de süt ve süt ürünleri yediremiyorum.

ne bir kaşık yoğurt,ne bir lokma peynir,ne süt.

o sebeple gece bir defa şifa niyetine 180 cc süt veriyorum.

yani düzelir diyenlere inat,tam bir istisna çıktı benim kızım.

üstte yazan arkadaş,4 aylık bebek ne kadar süt içmeli diye soran...tam hatırlamamakla birlikte herhalde öğünde 100 cc gibi bir miktar yetecektir.

benmde oglum bu ayın 14 de tam 4 aylık oluck benmde oglum hem mamayla beslenıo hemde emzırıorm son 1 aydır yada daha fazla gunduzlerı emmek ıstemıo sadece gecelerı uykudayken bıraz emıo baska yok mamaya daha cok yuklendık artık buyudkce sutumde azalıo doymuo emmeyıncede sagıp verıorum daha nereye kadar bılmıorm bıde 1 hafta sonra da ıse baslıcam sızce bu kadarlık bebek kc cc ıcmeli

merhaba.benim de bebeğim 10 da 4 aylık olucak.O da hem mamayla hem de anne sütü ile besleniyor.ama zamanla memeyi emmek istemiyor, hele -hele çok açsa kesinlikle emmiyor,nerdeyse 1 haftadır böyle.ben frisolak mama kullanıyorum,onun üzerinde yazıyor zaten. benimkisi 140-150 ml içiyor.bazen 3 saatten çabuk acıkıyor.benim bebeğim akşam 8de mamayı yiyor,9da uyumadan önce emziriyorum,o da oynayarak emiyor sorada uyuyor,1de sabahları emiyor,üzerinden 100 ml mama yemeden asla doymuyor. ve tabiki giderek de sütüm azalıyor...:19:

merhaba.benim de bebeğim 10 da 4 aylık olucak.O da hem mamayla hem de anne sütü ile besleniyor.ama zamanla memeyi emmek istemiyor, hele -hele çok açsa kesinlikle emmiyor,nerdeyse 1 haftadır böyle.ben frisolak mama kullanıyorum,onun üzerinde yazıyor zaten. benimkisi 140-150 ml içiyor.bazen 3 saatten çabuk acıkıyor.benim bebeğim akşam 8de mamayı yiyor,9da uyumadan önce emziriyorum,o da oynayarak emiyor sorada uyuyor,1de sabahları emiyor,üzerinden 100 ml mama yemeden asla doymuyor. ve tabiki giderek de sütüm azalıyor...:19:

ainnen bnmkıde cok acıkınca aglıo sınırlenıo emmek ıstemıo frisolak mama demıssn o nasıl bi mama ılk defa duydum

Esra lutfen bana yardimci ol.. bebegim 2 bucuk ayliktan beri mamayi zorla yiyor. Artik 4 aylik oldu.. bugune kadar bi sekilde geldik ama artik hicbir sekilde uyanikken mama yemiyor. Uykuda yedirmeye calisiyorum onda da uyanip agliyor. Idrar kaka tahlili yaptirdim temiz. Bu durumu nasil astin? Nerede yanlis yaptim.. hayatim bitti butun gun agliyorum :(

Benim ki 1.5 yaşında hala sadece uykuda yiyor bende değişik şeyler yapıp biberon la veriyorum onları söyleyecem ama önce şunu söyleyeyim bazı bebekler meyve pürelerini yemez ama mercimek çorbası yada yemek suyuna batırılmış ekmeği yada sütlacı severler çorba ve yemeğe besleyiciliğini arttırıp onları verebilirsiniz benim ki uyanıkken yemediği için ben yapamadım

Ben biraz sütü ılıtıyorum sıcağa yakın oluyor içine 1 tane hurmanın çekirdeğini çıkarıp atıyorum ağzını kapatıp 1 saat bekliyorum içine bebe bisküvisi bebe ekmeği yada açıkta bekletip kuruttuğum keki bir de biraz ceviz bırakıyorum blendr da çekiyorum keçi boynuzu tozu da konabilir
Yada muzlu bisküvili süte bazen yumurta sarısı suda bekletiptuzunu aldığım peynir ve yeşil zeytin koyup blendr da çekip veriyorum biberonun ağzını ısıtılmış şişle büyütebilirsiniz deneyerek aşama aşama yapın sonra delik çok büyük olabilir

Mamasini degistirmeyi denemenizi tavsiye ederim banada oldu aynisi mamasini degistirdim

Daha önce oğlum 1.5 yaşındayken yazmıştım şimdi 26 aylık ve hala sadece uykuda sut iciyor.(daha önce tarifini verdiğim hurmalı keci boynuzlu corekotlu sütü) uyanık iken meyve disinda birseyi inatla yemiyor her yolu denedim ama olmuyor benim durumumda olan varsa yalnız olmadığını bilsin diye yazmak istedim.....

Ben varim .kizim 6 bicuk aylik yaklasik 3 ayliktan beri uykuda besleniyor.beni almiyor artik sagip biberonla veriyorum.once siringayla iciyordu simdi omu da ogrendi acmiyor agzini.ek gidada tam raatladim derken simdi kasiga da kitliyor agzini.benim kizim tam 3 kez idrar yolu enfeksiyonu gecirdi bobrek reflusu yuzunden belki o yuzden bu sekilde ama cok yipratici

Back
X