günaydın kızlaaaarrrr..hepimiz için güzel bi haftasonu olsun inşallahhhh...sözde haftasonu yağış vardı ama kavruluyoruz yineeeben şimdi bebişi doyurmaya gidiyorum yine gelicem sizde gelince az muhabbet edelim olmazmııı
doyrdum canım doyurdum ama bu biraz obur gibi yine acıkmaya başladım ben 2 saat durmuyo yediklerim yuvarlanarak gidicem böyle giderseeee:18::18:kaç kilo aldın cnm sen?günaydın kuzummm hade kızını doyurda gell :)) gerçekten havalar çok sıcak((
miragecim cnm %50 şans büyük bi olasılık kuzum inşallah o şanslı insanlardansındır ve eylül olmadan hamiş olursun :))
dumancım bitmedi mi daha yemek işiafiyet olsun, bebişe yarasın bu arada sen niye hamilelik takvimi kullanmıyorsun? hani yazının altında bebeğin muhtemel resmi ile birlikte boyu şu kadar kilosu şu diye yazıyor ya, ondan?
hiiii ne çamaşır suyuuudoyrdum canım doyurdum ama bu biraz obur gibi yine acıkmaya başladım ben 2 saat durmuyo yediklerim yuvarlanarak gidicem böyle giderseeee:18::18:kaç kilo aldın cnm sen?
bitti cnm çoktan bitti de üsttekilerin banyosu akmış kahvaltı yaparken şakır şakır bi ses duydum banyo batmıştı,çamaşır sularıyla giriştim iğrenç yaaaaaaa ıyyy nasıl kullanıcam ben o banyoyugebelik takvimide cnm koymayı suan için düşünmüyorum,yani şöyleki daha önce ona benzeyen başka bi takvim vardı hep yapıypdum sonra siliyodum silmek çok zor oluyodu bu benim 4.bebişim biliyomusun bilmem o yüzden bunda elim gitmiyo,çok isterim aslında bende öyle takip etmeyide napım.
doyrdum canım doyurdum ama bu biraz obur gibi yine acıkmaya başladım ben 2 saat durmuyo yediklerim yuvarlanarak gidicem böyle giderseeee:18::18:kaç kilo aldın cnm sen?
bitti cnm çoktan bitti de üsttekilerin banyosu akmış kahvaltı yaparken şakır şakır bi ses duydum banyo batmıştı,çamaşır sularıyla giriştim iğrenç yaaaaaaa ıyyy nasıl kullanıcam ben o banyoyugebelik takvimide cnm koymayı suan için düşünmüyorum,yani şöyleki daha önce ona benzeyen başka bi takvim vardı hep yapıypdum sonra siliyodum silmek çok zor oluyodu bu benim 4.bebişim biliyomusun bilmem o yüzden bunda elim gitmiyo,çok isterim aslında bende öyle takip etmeyide napım.
hiiii ne çamaşır suyuuuyazık değil mi bebişe solutuyorsunn, çağır başkası yapıversin olmadı kocişin yapsın olmadı kalıversin...ama zordur, bana da olmuştu bi kez..tesisatçılar fln, kolay gelsin canım ama dikkat et ne olur...takvim için haklısın, düşüncesizlik ettim kusuruma bakma, inşallah bir daha yaşamayacağız hiç birimiz topiğimiz bebiş dolacak biz de şu yaşında bu ayında diyen takvimlerden koyarız, ona bakarız
hiiii ne çamaşır suyuuuyazık değil mi bebişe solutuyorsunn, çağır başkası yapıversin olmadı kocişin yapsın olmadı kalıversin...ama zordur, bana da olmuştu bi kez..tesisatçılar fln, kolay gelsin canım ama dikkat et ne olur...takvim için haklısın, düşüncesizlik ettim kusuruma bakma, inşallah bir daha yaşamayacağız hiç birimiz topiğimiz bebiş dolacak biz de şu yaşında bu ayında diyen takvimlerden koyarız, ona bakarız
ayy birsen yaaa aynen öle 2 saatte bir acıkıyorum( daha hiç kilo almadım cnm ben 68 le hamiş kalmıştım sonra o kötü dönemde 64 e düştüm şimdi 67 falanım :))
slm kızlar nasılsınız ben terlerle boğuşuyom bi ayagım duşda şükür bende bebegimde iyim .işlh hepinizde iyisinizdir.BEN TAKVİM KOYMAK İSTEDİM AMA KAÇ KERE DENEDİYSEM BECEREMEDİM BANA ÖGRETİN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
wuwwww süpersin bundan sonrada sağlıklı kilo almaya devam edersin inş.canım...ben çok korkuyorum 15-20 kilo alırım diye, gerçi o günleri görebilecekmiyim bilmem inş.görürüzde kilo verilir bi şekilde ama yinede en az la bitirmek daha iyi olur.ben 1 kilo aldım cnm şimdiden
ben 25 kılo aldım kızlar cokta dusunmeyın nasıl olsa zamanla gıdıo 12 -13 kılo verdım bıle cocuk pesınde gıder zaten hepsı sımdıden sureklı ayaktayım ne kadar yanında bırıde olsa emzır yatır derken kılolar yavas yavas gıdıo:)
cnm tuğbanın takviminden gir bak kolay yönlendiriyo seni zatenn
kaç kere bakdımda olmadı yine deneyim
aynen bende öle cnmm bi ayağım duşta dolaşıyorum :)) kuzum profil ayarlarına gir orda bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyooraya sadece tar,h yazıp kaydete basıyosun okadar :))slm kızlar nasılsınız ben terlerle boğuşuyom bi ayagım duşda şükür bende bebegimde iyim .işlh hepinizde iyisinizdir.BEN TAKVİM KOYMAK İSTEDİM AMA KAÇ KERE DENEDİYSEM BECEREMEDİM BANA ÖGRETİN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
inşallah cnm yaaaa :)) ben şimdi 67 yim 75 le filan doğuma gitmek istiyorum ama kısmet inşallah görürüz kuzum o günleride :)) yaaa ben 16 haftayı geçtim hiç bi kıpırtı falan hissetmiyom 290 ye kadar beklicemmi hissetmek içinwuwwww süpersin bundan sonrada sağlıklı kilo almaya devam edersin inş.canım...ben çok korkuyorum 15-20 kilo alırım diye, gerçi o günleri görebilecekmiyim bilmem inş.görürüzde kilo verilir bi şekilde ama yinede en az la bitirmek daha iyi olur.ben 1 kilo aldım cnm şimdiden
ben 25 kılo aldım kızlar cokta dusunmeyın nasıl olsa zamanla gıdıo 12 -13 kılo verdım bıle cocuk pesınde gıder zaten hepsı sımdıden sureklı ayaktayım ne kadar yanında bırıde olsa emzır yatır derken kılolar yavas yavas gıdıo:)
aynen bende öle cnmm bi ayağım duşta dolaşıyorum :)) kuzum profil ayarlarına gir orda bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyooraya sadece tar,h yazıp kaydete basıyosun okadar :))
inşallah cnm yaaaa :)) ben şimdi 67 yim 75 le filan doğuma gitmek istiyorum ama kısmet inşallah görürüz kuzum o günleride :)) yaaa ben 16 haftayı geçtim hiç bi kıpırtı falan hissetmiyom 290 ye kadar beklicemmi hissetmek için(
hşgeldin taze annişş :))süper yarısı gitmiş bileee :)))
cnm valla ben acıkmak dışında hamile olduğuma dair hiçbişey hissetmiyorum, böyle de kötü gerçekten varlığı yokluğu belirsinz..acaba bişeymi oldu diye aklım hep onda...
canım hiç seyirmedemi olmuyo gerçi kızlar biraz agır oluyo seninkide biraz agır hanfendi olcak heralde
miragecım, o %50 başarı tek deneme için olmasın, bildiğime göre tüp bebekle çocuk sahibi olmayan insan yok gibi bir şeymiş...valla bana kalsa hemen başlardım,tüp mis gibi, ne olduğunu biliyosun, hep doktor kontrolündesin belirsizlik azalmış bilgisizlik azalmış..çok yakın bi arkadaşım yaptırdı yakınlarda, hem eşinde hem onda sorun vardı, ihtimaller yerlerdeydi ve ilk seferinde tuttu.Kızın rengi& neşesi geldi, bambaşka bir insan oldu resmen (3,5 yıllık acı dolu bi süreçten sonra)..ayy beni tüp bebek reklamlarına çıkarsınlar valla
günaydın kuzummm hade kızını doyurda gell :)) gerçekten havalar çok sıcak((
miragecim cnm %50 şans büyük bi olasılık kuzum inşallah o şanslı insanlardansındır ve eylül olmadan hamiş olursun :))
doyrdum canım doyurdum ama bu biraz obur gibi yine acıkmaya başladım ben 2 saat durmuyo yediklerim yuvarlanarak gidicem böyle giderseeee:18::18:kaç kilo aldın cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?