Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bitti rabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi

Allah ağzınızın tadını bozmasın, bir yastıkta kocatsın oğlunuzla sağlıkla canım...

kızlar hayırlı cumalarr

Hayırlı cumalar tatlım...

anladığım hergün mü ilişki oluo? E o da zararlı, spermlerin kalitesini düşürüyor. Bak yeni adet oldun, bence unutun 1 aylığına ve tadını çıkarın, sadece riskli günlerde ilişkiye girin, bak nasıl olcak canım...

penpetekir
yumurtlama doneminde hergun iliski oluyor
gun kacirmak istemiyorum
ama gun asiri denedigim ay da oldu sperm yogunlugu artsin diye o da olmadi
yani tam catladigim gunu bile biliyorum ates yontemi beni hic sasirtmiyor ama tutmuyor iste
sanirim rahatlamak lazim ama onu gercekten beceremiyorum aklimdan bebek dusuncesi gitmiyor asla

yeni ay yeni umut yılmak yok yola dewam,iyi bak ne güzel eşin ikna olmuş testi yaptırmaya hemen yaptırın bari..

ben yurt disindayim ya canim once br yer bulmam lazim
kendi dilimle ayarlamam ayrintilar ogrenmem lazim
daha sonra gideriz yaptiririz zor kismi atlattim esim hemen gidelim dedi
kendi de farkinda zaman ilerliyor ve aylardir olmuyor diye
ve dusununce dusuk de sagliksiz spermden kaynaklanmis olabilir
burda mirage test yapmamiz gerektigini soyledikten sonra aklim basima geldi benim de
insallah sonuclar guzel cikar da icimiz rahatlar

ben de su anda youtube dan ariyordum :)
verdigin linkler guzel gorunuyor kensilikle uygulayacagim
zaten yumurtlama bitene kadar spor yapmaya kararlydim
tesekkurler

kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bitti rabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi

canım tebrik ederim. Allah nice güzel yıllar nasip etsin size. Kocişinle başbaşa son yıldönümünüz. Bundan sonra kutlamalara evladınız da katılacak. Bundan büyük mutluluk var mı? :)))

Kızlar tüp bebek topicimde eylüle tedaviye hazırlanan bir arkadaş doğal yoldan hamile kaldığını müjdeleri bugün. Müthiş umut oldu yaaa. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah...

evet canim cevreden de cok duyuyoruz
tup bebek yaptiracaktik ama o aydan onceki ay hamile kaldim gibi

doktor bana hafif bi yapışıklık var sanki ama emin olamadım rahim filmi çektir dedi birsencim haftaya salı günü çektiricem
anladım tatlım neyse inşallah çıkmaz bişey ,rahim filminden sonra hamile kaldım diye gelirsin sende inş

suya doyamıyorum diyebilirim canım resmen... ama yetmiyoo resmen yanma hissediyorum idrarda, dr da bugün bol bol su iç ilaç filan olmaz dedi bende kendiliğinden geçmesi taraftarıyım zaten...kız aminiyo sıvısının 3 saatte yenilendiğini bilmiyodum ben su ne kadar hayati bişeymiş gerçektenn...

nice yıllara tatlım 5.yılınıza bebekle giriyosunuz ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasınnn.
o kalbine söyle sussun saçma saçma yönlendirmesin seni lütfennn... bak benim için bu haftaları görmek bile mucizeydi, mucize aslında hayatımızın içinde bizi bekliyo... inşallah hepimiz 40.haftayı görüp sonunda muradımıza ericez...sen iyi değerlendir şu 2 haftanı yeter
canım aklınızda kalmasın tabi gidin yaptırın sperm testinide inş.daha fazla beklemezsin.

uygulamak çok zor ama gerçekten çok uğraşınca kafaya takılınca işler dahada zorlaşıyo....

Son düzenleme:

mirage ne güzel bi mutluluk dimi senden de alsak öyle haberler süper olur yaniii......

belki everynin dediği gibi rahatlamanın etkisi oluyodur, tüp bebek zaten kesin gibi bir şey..artık çok yaklaştık diye düşünüp bi rahatlama oluyordur

belki everynin dediği gibi rahatlamanın etkisi oluyodur, tüp bebek zaten kesin gibi bir şey..artık çok yaklaştık diye düşünüp bi rahatlama oluyordur

olabilir canim
zaten hamilelik mevzusu tamamne derin bir konu bazen nasil diye soruldugunda bile cevap alinamiyor. daha yeni tanistigim birinde cikolata kisti, tiroid bozuklugu, rahimde perde ve bu 3 soruna ragmen ilk ay hamile.
herkesin bununla iligli 'bizim bir tanidik, benim bir arkadas, benim kuzenim..' vs. anlatabilecegi bir ornek vardr bence.
ben de ilk 6 ayimda cok stres yasiyordum ve bir doktor bana cok kizmisti ve kendi kiz kardesinin ornegini vermisti, asiri stresliymis ve esinde kendisinde problem yok, bir dusuk, sonra dis gebelik, olmayinca da tup bebege karar vermisler, yapmadan onceki ay hamile kalmis..efsane degil umarim mirageyi de bulur bu

kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

canlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler allah hepimizin yuvasını korusun oğlumuda sağlıkla kucağımı almayı nasip etsin inş. rabbim dileyen ve isteyen herkese ve başta güzel arkadaşlarıma nasip etsin inş.bebişsiz geçen son yıldönümümüz son yılımız olsun inş.

every canım çok stres yapıyorsun ama biliyorum bu da geçecek eşinde test yapmaya ikna olmuş moralini yüksek tutmaya çalış kuzum eşin ve senin için öncelikle sonra gelecek bebiş için biraz zaman umutsuzlukta olacak bazen ama inş. sonu güzel olacak beklediğine değecek inş.

keep senin içinde aynı dileklerim geçerli canım:)) yeni ay yeni umut sloganımız.

mirage
güzel haberler almışsın topikten umarım öyle güzel bir süprizde senden gelir rabbim sesini duysun inş.

nazlım canım umutsuzluğa kapılma inş. güzel günler gelecek çok yakın allahın izniyle bol bol dinlen kuzum rabbim rast getirsin inş. şu mübarek günlerde sesini duysun

aslında doktorlar hiç kesin gibi birşey demiyorlar biliyor musun? taş çatlasa başarı oranı %50 diyorlar, daha fazla değil.

İnşallah everycim ama nolur artık birkaç uğraş daha vermem gerekmesin. benim de çok yakınımda var aynı örnekten bir tane. ama hem benim yakınımdaki arkadaşım hem de dün forumda yazan kız ikisinin de sebepsiz infertilite. yani belirlenen bir sorun yoktu, bizde var.

günaydın canım inşallah inşallaaahh :) ben tüp bebekle tutmasına da razıyım. yeter ki gelsin artık.

GÜNAYDINLAR KIZLAR HEPİNİZE...

günaydın kızlarrr

MİRAGE kuzum inşaallah o mucize seni de bulur,o değilsede bebişlerin sana tutunurda ikizlerin olur inşaallah:))

miragecım, o %50 başarı tek deneme için olmasın, bildiğime göre tüp bebekle çocuk sahibi olmayan insan yok gibi bir şeymiş...valla bana kalsa hemen başlardım,tüp mis gibi, ne olduğunu biliyosun, hep doktor kontrolündesin belirsizlik azalmış bilgisizlik azalmış..çok yakın bi arkadaşım yaptırdı yakınlarda, hem eşinde hem onda sorun vardı, ihtimaller yerlerdeydi ve ilk seferinde tuttu. Kızın rengi& neşesi geldi, bambaşka bir insan oldu resmen (3,5 yıllık acı dolu bi süreçten sonra)..ayy beni tüp bebek reklamlarına çıkarsınlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…