- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
kızlar hayırlı cumalarr
Gunaydin kizlar
dirmit tebrik ederim canimsaglikli mutlu bebisli nice guzel yillar yillari gecirmeniz dilegiyle canim, evlilik yildonumunuz kutlu olsun
penpetekir yumurtama zamanlarimi tespit etmene problem yok ve hergun degerlendiriyorum yine yok:44:
yeni ay yeni umut yılmak yok yola dewam,iyi bak ne güzel eşin ikna olmuş testi yaptırmaya hemen yaptırın bari..
bakın kızlar internetten bulduklarım; doğurganlık yogası...ama tahminimce yumurtlama günleri öncesi ve sırasında yapmak iyidir, sonrasında genelde ara veriliyor böyle şeylerde
Yoga 4 Fertility
Yoga 4 Fertility with Brenda Strong - YouTube
Video: Yoga Poses to Increase Fertility | eHow.com
Yoga for Fertility | Mind, Spirit, Body
kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
canım tebrik ederim. Allah nice güzel yıllar nasip etsin size. Kocişinle başbaşa son yıldönümünüz. Bundan sonra kutlamalara evladınız da katılacak. Bundan büyük mutluluk var mı? :)))
Kızlar tüp bebek topicimde eylüle tedaviye hazırlanan bir arkadaş doğal yoldan hamile kaldığını müjdeleri bugün. Müthiş umut oldu yaaa. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah...
anladım tatlım neyse inşallah çıkmaz bişey ,rahim filminden sonra hamile kaldım diye gelirsin sende inşdoktor bana hafif bi yapışıklık var sanki ama emin olamadım rahim filmi çektir dedi birsencim haftaya salı günü çektiricem
suya doyamıyorum diyebilirim canım resmen... ama yetmiyoo resmen yanma hissediyorum idrarda, dr da bugün bol bol su iç ilaç filan olmaz dedi bende kendiliğinden geçmesi taraftarıyım zaten...kız aminiyo sıvısının 3 saatte yenilendiğini bilmiyodum ben su ne kadar hayati bişeymiş gerçektenn...sağol canım bende sizi merak ediyorum ama işimde yoğun giremiyorum, fazla sallamam kuzumu herhalde:))))
rüyanın hayırlısı ile gerçek olduğu günleride görürsün inş. canım
canım geçmiş olsun kullandığın ilaçlar biraz etkiler ama ileri derece olması bebeğe zarar verir su kaybediyorsun sonuçta aminiyo sıvısı 3 saatte bir yenileniyor dikkat et dr. git bi de havalar sıcak vücudun suya daha çok ihtiyacı var bol bol sıvı al canım
nice yıllara tatlım 5.yılınıza bebekle giriyosunuz ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasınnn.kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
o kalbine söyle sussun saçma saçma yönlendirmesin seni lütfennn... bak benim için bu haftaları görmek bile mucizeydi, mucize aslında hayatımızın içinde bizi bekliyo... inşallah hepimiz 40.haftayı görüp sonunda muradımıza ericez...sen iyi değerlendir şu 2 haftanı yeterkızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum
kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle
canım aklınızda kalmasın tabi gidin yaptırın sperm testinide inş.daha fazla beklemezsin.ben de seni dusunuyordum
yazmiyor icin nazlim giremiyor mu diyordum
ben de bu sabah adet oldum tatlim
dun ates zirveden dibe vurunca anladim zaten bekliyordum
bugun de 36 ya inice geldi zaten
7.ayimda gelmedi
esim de uzuldu ve sperm testine gidelim dedi
en yakin zamanda ayarliycaz ve insallah bir sorun cikmaz
su stresten de kurtuluruz da gelir bebegim
hepimizin yuzu gulsun nazlim, bebeislerimizden bahsedecegimiz gunler yakin olsun
uygulamak çok zor ama gerçekten çok uğraşınca kafaya takılınca işler dahada zorlaşıyo....penpetekir
yumurtlama doneminde hergun iliski oluyor
gun kacirmak istemiyorum
ama gun asiri denedigim ay da oldu sperm yogunlugu artsin diye o da olmadi
yani tam catladigim gunu bile biliyorum ates yontemi beni hic sasirtmiyor ama tutmuyor iste
sanirim rahatlamak lazim ama onu gercekten beceremiyorum aklimdan bebek dusuncesi gitmiyor asla
canım tebrik ederim. Allah nice güzel yıllar nasip etsin size. Kocişinle başbaşa son yıldönümünüz. Bundan sonra kutlamalara evladınız da katılacak. Bundan büyük mutluluk var mı? :)))
Kızlar tüp bebek topicimde eylüle tedaviye hazırlanan bir arkadaş doğal yoldan hamile kaldığını müjdeleri bugün. Müthiş umut oldu yaaa. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah...
evvet canım, şu ateş ölçmeye uyanınca bi daha da uyuyamıyorum :126:gunaydinfarkettim sen erkencisin baya
belki everynin dediği gibi rahatlamanın etkisi oluyodur, tüp bebek zaten kesin gibi bir şey..artık çok yaklaştık diye düşünüp bi rahatlama oluyordur
evvet canım, şu ateş ölçmeye uyanınca bi daha da uyuyamıyorum :126:
sağlık için iyi midir bilmem de iş için iyi oluyor--kaç gündür işe zamanında gidiyorum herkeslerin gözleri yaşarıyor valla
aaa kotuymus o zaman, uykudan ozveride bulunuyorsun
ama erken kalkmak saglik icin iyidir
belki everynin dediği gibi rahatlamanın etkisi oluyodur, tüp bebek zaten kesin gibi bir şey..artık çok yaklaştık diye düşünüp bi rahatlama oluyordur
olabilir canim
zaten hamilelik mevzusu tamamne derin bir konu bazen nasil diye soruldugunda bile cevap alinamiyor. daha yeni tanistigim birinde cikolata kisti, tiroid bozuklugu, rahimde perde ve bu 3 soruna ragmen ilk ay hamile.
herkesin bununla iligli 'bizim bir tanidik, benim bir arkadas, benim kuzenim..' vs. anlatabilecegi bir ornek vardr bence.
ben de ilk 6 ayimda cok stres yasiyordum ve bir doktor bana cok kizmisti ve kendi kiz kardesinin ornegini vermisti, asiri stresliymis ve esinde kendisinde problem yok, bir dusuk, sonra dis gebelik, olmayinca da tup bebege karar vermisler, yapmadan onceki ay hamile kalmis..efsane degil umarim mirageyi de bulur bu
kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
canlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler allah hepimizin yuvasını korusun oğlumuda sağlıkla kucağımı almayı nasip etsin inş. rabbim dileyen ve isteyen herkese ve başta güzel arkadaşlarıma nasip etsin inş.bebişsiz geçen son yıldönümümüz son yılımız olsun inş.
every canım çok stres yapıyorsun ama biliyorum bu da geçecek eşinde test yapmaya ikna olmuş moralini yüksek tutmaya çalış kuzum eşin ve senin için öncelikle sonra gelecek bebiş için biraz zaman umutsuzlukta olacak bazen ama inş. sonu güzel olacak beklediğine değecek inş.
keep senin içinde aynı dileklerim geçerli canım:)) yeni ay yeni umut sloganımız.
mirage güzel haberler almışsın topikten umarım öyle güzel bir süprizde senden gelir rabbim sesini duysun inş.
nazlım canım umutsuzluğa kapılma inş. güzel günler gelecek çok yakın allahın izniyle bol bol dinlen kuzum rabbim rast getirsin inş. şu mübarek günlerde sesini duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?