Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bizde seni merak etmiştik...1 hafta içinde 4 düğünemi gideceksinkız dikkat et çok göbek atma sakın

sağol canım bende sizi merak ediyorum ama işimde yoğun giremiyorum, fazla sallamam kuzumu herhalde:))))

rüyanın hayırlısı ile gerçek olduğu günleride görürsün inş. canım

canım geçmiş olsun kullandığın ilaçlar biraz etkiler ama ileri derece olması bebeğe zarar verir su kaybediyorsun sonuçta aminiyo sıvısı 3 saatte bir yenileniyor dikkat et dr. git bi de havalar sıcak vücudun suya daha çok ihtiyacı var bol bol sıvı al canım

kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bitti rabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi

kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bitti rabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi

duana amin diyorum...nice yıllara canım çocuklarınızla sağlıklı bir ömür diliyorum tebrikler

tebrikler canım, 5. yıl dönümüzü bebeğinizle birlikte, çekirdek aile kutlayacaksınız inşallah, ne güzel

Gunaydin kizlar

dirmit tebrik ederim canim saglikli mutlu bebisli nice guzel yillar yillari gecirmeniz dilegiyle canim, evlilik yildonumunuz kutlu olsun
penpetekir yumurtama zamanlarimi tespit etmene problem yok ve hergun degerlendiriyorum yine yok:44:

kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum
kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle

ben de seni dusunuyordum
yazmiyor icin nazlim giremiyor mu diyordum

ben de bu sabah adet oldum tatlim
dun ates zirveden dibe vurunca anladim zaten bekliyordum
bugun de 36 ya inice geldi zaten
7.ayimda gelmedi
esim de uzuldu ve sperm testine gidelim dedi
en yakin zamanda ayarliycaz ve insallah bir sorun cikmaz
su stresten de kurtuluruz da gelir bebegim

hepimizin yuzu gulsun nazlim, bebeislerimizden bahsedecegimiz gunler yakin olsun

canım, "üzülme-hayırlısı" deniyor bu durumlarda ama insan yine de üzülmeden edemiyor, hepimiz için dua ediyorum güzel haberler alalım, topiğimiz bebiş dolsun diye eşin de sorun çıkarmamış, ne güzel...eşler zamanında diyor diyor, vakti gelip de bizi üzgün görünce kıyamıyorlar neyse ki...geçen kızın biri bana geldi, bilmiyor benim durumları, "valla o kadar stresliyim ki hamile olsam düşürürdüm" dedi, yazık, iyi niyetli de bi kız..bir şey diyemedim, artık ne kadar olduysa zorlama bi gülümseyiverdim... ama bir kaygı bir stres yumağı olarak gezmemenin yollarını bulmamız lazım

keep tesekkur ederim yorumun icin
stressiz olmayi becerebilsem bir:44:

kasik agrim benim de 3 gun falan suruyor
daha uzun olacagini sanmiyorum gecer yarina

sen kur yaptin mi
ben de bu ay yapicam tarcin corek otu bali

keep tesekkur ederim yorumun icin
stressiz olmayi becerebilsem bir:44:

kasik agrim benim de 3 gun falan suruyor
daha uzun olacagini sanmiyorum gecer yarina

sen kur yaptin mi
ben de bu ay yapicam tarcin corek otu bali
sağol canım, geçsin çünkü korkuyorum..kür yapmıştım iki gün ama sonra yumi geldi (artık ne kadar etkili bi kür yaptıysam) yumurtlamaya kadar yapılıyor diye okumuştum, kestim. Önümüzdeki aya bakalım, Allah kerim...Bu arada internetten doğurganlık yogası diye bişi gördüm ben, buralarda yok tabi ama belki senin orada vardır..Rusya'ydı di mi senin, onların yoga işleri epeyce iyi oluyor. Doğurganlığı bilmem de yoganın stresi azalttığı kesin ama bu deneme zamanlarında ne yaptığını bilen birini bulmak lazım, varsa imkanın bi baksana belki vardır

yoga ve strech yogaya gitmistim
ama dogurganlik yogasini duymadim
ama burda yuzde yuz vardir
bir bakayim arastirayim canim saol bildirdigin icin

cnm benim nice nice güzel mutlu bebişli yıllara inşallah kuzuum :)) duanada kocaman aminnnnn

cnm inşallah dediğin gibi olur ve şu 2 hafta sizin için yeni bir başlangıç olur en kısa zamnda güzel haberler verirsin inşallahhh iyi tatiller kuzummm :))

kuzum 2hafta bol,bol çalış inşaallah bebeğin tutunur sana...

yeni ay yeni umut yılmak yok yola dewam,iyi bak ne güzel eşin ikna olmuş testi yaptırmaya hemen yaptırın bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…