bizde seni merak etmiştik...1 hafta içinde 4 düğünemi gideceksinkız dikkat et çok göbek atma sakın
kızlarrr dün gece rüyamda oğluşumu doğurdugumu gördüm mavi bişiler vardı üzerinde emzirdim cok cok çekiyodu kuzum benim gögüslerim biraz küçük nasıl süt gelicek bunlardan derken o emiyodu ve baya baya süt geliyodu :)) çok tatlıydı kuzum yaaaa çok etkilendim hep aklımda rüya :))
ayyy ne yapışıklığı onuda nerden çıkardın kızz bişey yoktur neyse yaptır testini de rahatla...
dikkat et hoplayıp zıplama:)
cnm benimkine 18 ocak filan dedi dr en son, tabi belki aralık sonunda da alabilirmiş son zamanlarda pıhtılaşma artıyo diye beklemeyebiliriz dedi..
kızlaaaar bu sıcaklar beni mahvetttiii,3-4 gündür ishalim sürekli bugün karın ağrısından öldüm acile gidiyodum az daha... ishalin bebişe zararı olurmuki?
siz tiyo berin kizlar yaaa
kolay hamile kalma yolu yok muuuuuuuuuuuu????
ne yapmali cabala cabala sonuc negatif
günaydınherkese güzel bir gün diliyorum kızlar:))))
kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
duana amin diyorum...nice yıllara canım çocuklarınızla sağlıklı bir ömür diliyorum tebrikler
kızlar hayırlı cumalarr
kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
tebrikler canım, 5. yıl dönümüzü bebeğinizle birlikte, çekirdek aile kutlayacaksınız inşallah, ne güzelkızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum
kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle
canım, "üzülme-hayırlısı" deniyor bu durumlarda ama insan yine de üzülmeden edemiyor, hepimiz için dua ediyorum güzel haberler alalım, topiğimiz bebiş dolsun diyeben de seni dusunuyordum
yazmiyor icin nazlim giremiyor mu diyordum
ben de bu sabah adet oldum tatlim
dun ates zirveden dibe vurunca anladim zaten bekliyordum
bugun de 36 ya inice geldi zaten
7.ayimda gelmedi
esim de uzuldu ve sperm testine gidelim dedi
en yakin zamanda ayarliycaz ve insallah bir sorun cikmaz
su stresten de kurtuluruz da gelir bebegim
hepimizin yuzu gulsun nazlim, bebeislerimizden bahsedecegimiz gunler yakin olsun
sağol canım, geçsin çünkü korkuyorum..kür yapmıştım iki gün ama sonra yumi geldi (artık ne kadar etkili bi kür yaptıysamkeep tesekkur ederim yorumun icin
stressiz olmayi becerebilsem bir:44:
kasik agrim benim de 3 gun falan suruyor
daha uzun olacagini sanmiyorum gecer yarina
sen kur yaptin mi
ben de bu ay yapicam tarcin corek otu bali
sağol canım, geçsin çünkü korkuyorum..kür yapmıştım iki gün ama sonra yumi geldi (artık ne kadar etkili bi kür yaptıysam) yumurtlamaya kadar yapılıyor diye okumuştum, kestim. Önümüzdeki aya bakalım, Allah kerim...Bu arada internetten doğurganlık yogası diye bişi gördüm ben, buralarda yok tabi ama belki senin orada vardır..Rusya'ydı di mi senin, onların yoga işleri epeyce iyi oluyor. Doğurganlığı bilmem de yoganın stresi azalttığı kesin ama bu deneme zamanlarında ne yaptığını bilen birini bulmak lazım, varsa imkanın bi baksana belki vardır
cnm benim nice nice güzel mutlu bebişli yıllara inşallah kuzuum :)) duanada kocaman aminnnnnkızlar bugün evlilik yıl dönümümüz, 4 yıl bittirabbim eşimle bana bir ömürü sağlıkla huzurla mutlulukla birlikte geçirmeyi nasip etsin inş. kendi kendime de dua ettim bugün mutluyum hepinizi
kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?