- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayy cnm yaaa bende öle ama korkuyorum işte daha kontrole gitmemede 20 güne yakın var 14 agustosta falan gidicem doktorum izne ayrılıyocnm valla ben acıkmak dışında hamile olduğuma dair hiçbişey hissetmiyorum, böyle de kötü gerçekten varlığı yokluğu belirsinz..acaba bişeymi oldu diye aklım hep onda...
Yapdım olmadı gene formatı okuyun diyo okudum önemli bişe yok heralde ben dogurunca ögrencem neyse oda güzel olur.semraaaaaaaaaaaaaaaa tana bişeyler yazdım kaynan için tavsiyede bulunmuşdum okudun mu kuzum .........işlh oda iyi olur
şimdilik düşünmüyorum miragecimmm... ilerde fikrim değişirmi bilmemtüpçü geldi hanııııııımmmm :))))))
inşallah şekerim hayırlısı Allahtan...sen nasıl oldun gülüm iyileşebildin mi?
aferin kız dumanım...koyma boşver madem öyle totem yaptın.
ayy cnm yaaa bende öle ama korkuyorum işte daha kontrole gitmemede 20 güne yakın var 14 agustosta falan gidicem doktorum izne ayrılıyo( oyuzden de zaman geçmiyo sanki bende görmeden rahat edemiyorum bide bu gittiğimde iğneyi bırakıp bırakmamakla ilgii konuşucaz oyuzdende tedirginim biraz (
cnm bak detaylı anlatim yapıcaksın :)) üstte kullanıcı konrol paneli yazıyo ya oraya bas açılan sayfanın solunda seçenekler var ordan profili düzenleye gir aşagı doğru indiğinde Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: yazıyo oraya gg-aa-yyyy şeklinde yazıyosun ve en altta kaydete basıyosun otomatik zaten oluyo :)) böle dene bakalım
tüpçü geldi hanııııııımmmm :))))))
inşallah şekerim hayırlısı Allahtan...sen nasıl oldun gülüm iyileşebildin mi?
aferin kız dumanım...koyma boşver madem öyle totem yaptın.
şimdilik düşünmüyorum miragecimmm... ilerde fikrim değişirmi bilmemsen nasılsın kıııızzzzz
benimde çok var ramazanın bitiminde taaaaa,,2 gün önce sevinmiştim ishal oldum karnım ağrıyo dr çağırı diye çağırmadı uyuz su iç geçer dedi geçtiii
ayyy birsen yaaa öldürdün gülmekten beni :)) sende doktorun dediğini yap bol bol su iç :))) eee nerdeyse benimkide ramazan bitiminde sayılır en son 2 hafta önce gittim ben sen benden sonra gittin dimi ??
senden bikaç gün sonraydı sanırım cnm valla ama yalan yok 10 günde bir gitmeye alışınca bu kadar beklemek çok koyuyo banasoracaktım bak unuttum lafa dalınca sen nsl oldun yatmak iyi geldi dimi cnm??
yaa kadir inanırla-türkan şorayın bi filmi varr kaçıncı izleyişim ama halaa ağlaya ağlaya izliyorummm(((
birsencim aslında bu ayda bire dönmemiz aslıda çok güzel bişey demekki herşey yolunda ki bizde diğer sorunsuz hamişler gibi ayda 1 gidicez :)) özlüyosun dimi görmeyi bende çok özlüyorum :)) ama Allah kısmet ederse 5 ay sonra kucaklarımızda olucaklar bol bol bakarız öperiz koklarız :))
ben daha iyiyim cnm dinlenmek çok iyi geldi boğazımın şişi ve burnum geçti az az öksürüyorum okadar :)) Allaha şükür çabul atlattım tek ilaç almadan :)))
ahh cnm yaaa onların filmi eskirmi yaaaa bende öleyimmm yaaa
aynen öle kuzum yaa toparlandım çok şükür :)) dünden yemeklerimi yaptım kuzum ben domatesli şehriye çorbası , patatesli tavuk , canım salçalı makarna istedi salçalı makarna vee bide bayadır cnm istiyodu patlican ve biberi kızarttım yoğurtladım :))evet cnm güzel tarafından bakmak gerekirse öyle normale döndük çok şükür, zaten öyle sorunlu olup her hafta gitmektense böylesine razıyımm ama dediğin gibi özlüyorum ve merak ediyorum şimdi nasıl oldu acaba büyüdümü diye:)
valla cnm rapor almakla en iyisini yaptın diğer türlü hem ilaçsız geçmezdi hemde uzun sürerdi... sen ne yemek yapıcaksın akşama bi fkir versene bana:)
tubişim bende çıkıyorum artık görüşürüz sonra öptümm
birsen, tuğba, dilek mirage, ilgim, yasemin, semra ve bütün fıstıklar napıyosunuz bakıyııım :)
hoşgeldin cnmm :)) napim kuzuu biyandan sizle konuşuyom bi yandanda evi üstten bi süpürüp sildim ama sıcaktan piştim duş alıcam bide az dışarı çıkmam lazım :)) kandime sütyen almam lazım ama bişi sorcam sizee yaa benimkiler çok küçük 80 falan en fazlaşimdi evdekiler sıkmaya başladı 85 alsam ama içi boşmu dolumu acaba ben hep full dolgu alıyodum daa (
hoşgeldin cnmm :)) napim kuzuu biyandan sizle konuşuyom bi yandanda evi üstten bi süpürüp sildim ama sıcaktan piştim duş alıcam bide az dışarı çıkmam lazım :)) kandime sütyen almam lazım ama bişi sorcam sizee yaa benimkiler çok küçük 80 falan en fazlaşimdi evdekiler sıkmaya başladı 85 alsam ama içi boşmu dolumu acaba ben hep full dolgu alıyodum daa (
tubişim kolay gelsin de yorma kendini fazla sakın :) bence 1 tane hamile sütyeni al onlarla çok rahat ediliyomuş
cnm bende o konuda dertliyim hiçbi sütyen olmuyo,90 alıyorum küçük 95 alıyorum büyük bi tuhaf anlamadım napcam bilemedim..
mügeee hamile sütyeni diye bişey bulamadım ben yaaa kaç yere sordum emzirme sütyenimi diyolar bana((
mail adresin lazım bana kuzuum sakıncası yoksa tabi :)
mail adresin lazım bana kuzuum sakıncası yoksa tabi :)
cnm bende o konuda dertliyim hiçbi sütyen olmuyo,90 alıyorum küçük 95 alıyorum büyük bi tuhaf anlamadım napcam bilemedim..
mügeee hamile sütyeni diye bişey bulamadım ben yaaa kaç yere sordum emzirme sütyenimi diyolar bana((
saol kuzucum bitti zaten akşam üstüde bi toz alıcam okadar başka bişi yapmam :)) yaa hamile südyenleri penye oluyo galiba onları kullanamamki ben benimkileri görsen içi full dolgu :)))
var aslında kuzum ben buaralarda tekrar sorarım internetten de alabilirsin eğer bulamazsan haber ver ben sana alırım burdan yollarım
anladım canım gittiğinde yine de bi bak derim onların balenli olanları da var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?