kızlarr yaaa ben tam iyileşmeden az önce 2 tane buz parmak 1 tanede yine buzlu fruttare yedim(( ben bu gidişle iyileşemicemm
kan pıhtılaşması senin yüzünden olmadı birsen önce bunu iyice anlat kendine o da Allah'ın vergisi sana. Sen gidipte bile isteye bebeğine zarar vermedin Allah'ın imtihanı iştebak ne güzel söylüyorsun hamile kalman bile şaşırttı doktoru o yüzden içini ferah tut düşecek o değerler herşey güzel olacak :) Zeynep ismini bende çok severim ela düşünmüştüm bi ara ama hiç hoş olmayan bi durum yaşadım bu isimden dolayı o yüzden tamamen vazgeçtim ama sen ela koy bence çok güzel bi isim :)
Mine yi isteme sebebim benim ismime yakın olması aslında müge - mine :) söylenişi de hoşuma gidiyo didem de aynı şekilde eşimin adına yakın ama karar veremiyorum :S bir de mercan var kız ismi pek alışıldık bi isim değil ama kuran da da geçiyo çok güzel bi isim bak şimdi daha çok karıştım :) erkek ismi ise çok daha büyük muamma :) yağız arda altuğ tuğra alp aras deniz seç seçebilirsen
üstüste mi yedin hepsiniiiiiiibu seferlik olan olmuş ama yapma tubişim hem iyileşemezsin hem de o buzlu olanlar yüzünden ben çok böbrek ağrısı çektim buzlu dondurmayı bıraktığım anda kesildi ağrılarım normal dondurma ye kuzum yiyeceksen biliyorum bu sıcakta nasıl ferahlattığını nasıl iyi geldiğini ama dikkat et olurmu
kızlarr yaaa ben tam iyileşmeden az önce 2 tane buz parmak 1 tanede yine buzlu fruttare yedim(( ben bu gidişle iyileşemicemm
mügeee ben bi isim listesi yaptım görsen ağlarsın :)))) o kadar çok isim buldum kii ama hiç birini seçemedik melesa ben efe nin yanına toprak , timur , demir , yaman ...... falan buldum ama kociş pek sıcak bakmadı
kuzum isim konusu çok zor gerçekten yaman çok güzel halamın torununun ismi demir de öyle
isim konusunda anlaşmazlık bizde yaşıyoruz eşim sıradan olsun abuk sabuk olmasın diyo. mesela selim ismini çok severim onu istemiyo iki isimli olcak benim veletler inşallah ben önce söylenişine bakıyorum çok hoşuma gidiyo anlamına bakıyorum yok olmaz diyorum (eşim bu konuda çok hassas çocuk adıyla yaşar diyo mesela naz ismini koyduğunda o çocuk çok nazlı olur çekilmez gibi bi düşüncesi var doğru da aslında) mesela altuğ inanılmaz hoşuma gidiyo ama anlamı padişahların taktığı kırmızı başlıkgel çı8k işin içinden ben arada yardımcı olurum sana bir isim o seçsin bir isim sen seç bence
benimki geldi sonra görüşürüz kendinize iyi bakııın
cnm valla ben acıkmak dışında hamile olduğuma dair hiçbişey hissetmiyorum, böyle de kötü gerçekten varlığı yokluğu belirsinz..acaba bişeymi oldu diye aklım hep onda...
hoşgeldin cnmm :)) napim kuzuu biyandan sizle konuşuyom bi yandanda evi üstten bi süpürüp sildim ama sıcaktan piştim duş alıcam bide az dışarı çıkmam lazım :)) kandime sütyen almam lazım ama bişi sorcam sizee yaa benimkiler çok küçük 80 falan en fazlaşimdi evdekiler sıkmaya başladı 85 alsam ama içi boşmu dolumu acaba ben hep full dolgu alıyodum daa (
tuğbacım öyle bi bakıp çıkmıştım o ara yakalamışsın yemeğe şimdi başladım, alışveriş yaptık anca yetişir iftara, menüm tavuk sote-pilav-mercimek çorba...yanına da salata acıktım bende şimdiden..
alışveriş dönüşü hematolog aradı beni kızlar, çok şaşırdım hiç beklemiyodum açıkçası..biz her hafta yaptırdığı değer için biraz kendi halimize çekilelim kasmayalım diye düşünüp bu hafta yaptırmamıştık.adam da hemen aradı ses çıkmadı yaptırmadınmı test diye, bende tatile çıkacaktınız bende işten izin alamadım yaptıramadım vs dedim... durumunu bu kadar sıkı takip ettiğim tek hamile hastamsın diğerlerinin adını bile bilmiyorum senin durumun farklı,kontrol altında tutmak istiyorum dediamacı bizi paniğe sürüklemek diilmiş ama kendi halime de bırakamazmış...elimizden bişey gelirmi bundan sonra gelmez ama yinede en azından nereye gittiğini bi görelim dedi... ben ne bileyim biraz abartıyo diye düşünüyodum ama böyle arayıp söyleyince moralim bozuldu yine..maddi de hiçbi çıkarı yok bizden en başında 1 kere muayeneye gittim onun dışında gel bile demedi,sürekli telden görüştük,tüm bunları düşününce ben gerçekten endişelendiğini anladım yarın yaptırıcam tekrar...ne zaman keyfle yaşıycam ben bu hamileliği bilmiyorum... hamile kıyafeti filan almaktan da vazgeçtim
evett hepsini arka arkaya yedim(( yaaa ben çok seviyorum buz parmagı limonluyaa öteki dondurmalardan istemiyorum ama bunu durmadan yiyorum tamam daha yemicem :)) olsa yerdimde kalmadı çünkü hepsini yedim :125::125::125:
yaaa napim dayanamadım hepsini yedim :)) yok kuzum yaaa hiç tatlı istemiyo cnm normaldede sevmem zaten bendeki belirtiler hep kız aslında ama doktor erkek dedi :))aferimmmm sana tuğbaaaa mideni üşütüceksin cnm hergün bi tane yesen:)
bu arada sen tatlıya düşkünmüsün? ben 2 aydır filan dondurma tatlı vs ağzıma hiçbişey süremiyorum görmek bile midemi bulandırıyo... ye ekşiyi çıkar ayşeyi muhabbeti doğrumu acaba:18:
canım ben ilk 13.haftada hissettim ama tabi çok erken geldi bana. 16.haftaya kadar aynı yerdeki seyirmeler devam edip 19. haftada hafif tepiklere bıraktı yerini yine aynı yerde sol kasıkta...
canım ben hani sporcuların giydiği sütyen gibi şeyler var ya penye onlardan takıyorum benden kralı yok. hem sıkmıo hem büyüdü hadi yeni sütyen alıyın derdin yok... tün iç çamaşırcılarda var beyaz ve ten rengi...
canım moralini hiç bozma. şu 1 haftadır anladım ki gebelikte iyilik ya da kötülük hali diye bişey yok. bak ben 0 kanama 0 riskle bugnlere geldim, şimdi diyabetle boğuşuyorum. canım dondurma çekio, üzüm çekio yiyemiyorum. kaldı ki 28 haftadayım sadece 5 kilo almama rağmen şu an diyetteyim. şu an 32 haftalık olan arkadaşım 20 kilo aldı. onda diyabet falan yok ama bu hafta rahim ağzında yaralar çıktı. 31 haftalık diğer bir arkadaşım bugününe hep kanamayla geldi ama bişeyi yok. amcamın kızı doğuma 1 ay kala karaciğer enzimleri bozulduğu için 15 gün erken doğum yaptı. bunları neden anlatıyorum. lütfen moralini bozma. iyi ya da rahat hamilelik diye bişi yok. evet senin durumun çok özel ve me güzel ki takip ediliyor. kendini ve bebişi strese sokma kuzum. bak ben bulantı dahi yaşamadım, çoğu zaman hamile olduğumu unuttum ama evde un helvası baklava var YİYEMİYORUM. nolur iyi ol dumanım, Allahın izinyle kızını alcaksın kucağına...
canım nolur çok yeme dondurma. ben de yedim hep oooooh bak şimdi burnumu çekiyorum, yasak. haftada 2 kere falan ye nolur kuzum.
canım ben ilk 13.haftada hissettim ama tabi çok erken geldi bana. 16.haftaya kadar aynı yerdeki seyirmeler devam edip 19. haftada hafif tepiklere bıraktı yerini yine aynı yerde sol kasıkta...
canım ben hani sporcuların giydiği sütyen gibi şeyler var ya penye onlardan takıyorum benden kralı yok. hem sıkmıo hem büyüdü hadi yeni sütyen alıyın derdin yok... tün iç çamaşırcılarda var beyaz ve ten rengi...
canım moralini hiç bozma. şu 1 haftadır anladım ki gebelikte iyilik ya da kötülük hali diye bişey yok. bak ben 0 kanama 0 riskle bugnlere geldim, şimdi diyabetle boğuşuyorum. canım dondurma çekio, üzüm çekio yiyemiyorum. kaldı ki 28 haftadayım sadece 5 kilo almama rağmen şu an diyetteyim. şu an 32 haftalık olan arkadaşım 20 kilo aldı. onda diyabet falan yok ama bu hafta rahim ağzında yaralar çıktı. 31 haftalık diğer bir arkadaşım bugününe hep kanamayla geldi ama bişeyi yok. amcamın kızı doğuma 1 ay kala karaciğer enzimleri bozulduğu için 15 gün erken doğum yaptı. bunları neden anlatıyorum. lütfen moralini bozma. iyi ya da rahat hamilelik diye bişi yok. evet senin durumun çok özel ve me güzel ki takip ediliyor. kendini ve bebişi strese sokma kuzum. bak ben bulantı dahi yaşamadım, çoğu zaman hamile olduğumu unuttum ama evde un helvası baklava var YİYEMİYORUM. nolur iyi ol dumanım, Allahın izinyle kızını alcaksın kucağına...
yaaa napim dayanamadım hepsini yedim :)) yok kuzum yaaa hiç tatlı istemiyo cnm normaldede sevmem zaten bendeki belirtiler hep kız aslında ama doktor erkek dedi :))
kuzum o sütyenler meme uçlarını belli etmiyomu benim zaten çok küçük onu takarsam tamamen kaybolurlar( onların süngerlisi falan varmı acaba :))
ne güzel erkenden hissetmişsin sen ben duygusuzum galiba hissetmiyorum bişey:))
canım valla dediğin doğru heran ne olacağı belli olmuyo,9 ay kanamayla bebek doğuranlar bende tanıyorum... bi yerde elimizden sadece beklemek sabretmek geliyo.... senin kaç gün sürecek diyetin?
canım bozma moralini, kontrol iyidir...hem belki araştırma fln yapıyodur, ondan öyle aramıştır- o da bi ihtimal yanituğbacım öyle bi bakıp çıkmıştım o ara yakalamışsın yemeğe şimdi başladım, alışveriş yaptık anca yetişir iftara, menüm tavuk sote-pilav-mercimek çorba...yanına da salata acıktım bende şimdiden..
alışveriş dönüşü hematolog aradı beni kızlar, çok şaşırdım hiç beklemiyodum açıkçası..biz her hafta yaptırdığı değer için biraz kendi halimize çekilelim kasmayalım diye düşünüp bu hafta yaptırmamıştık.adam da hemen aradı ses çıkmadı yaptırmadınmı test diye, bende tatile çıkacaktınız bende işten izin alamadım yaptıramadım vs dedim... durumunu bu kadar sıkı takip ettiğim tek hamile hastamsın diğerlerinin adını bile bilmiyorum senin durumun farklı,kontrol altında tutmak istiyorum dediamacı bizi paniğe sürüklemek diilmiş ama kendi halime de bırakamazmış...elimizden bişey gelirmi bundan sonra gelmez ama yinede en azından nereye gittiğini bi görelim dedi... ben ne bileyim biraz abartıyo diye düşünüyodum ama böyle arayıp söyleyince moralim bozuldu yine..maddi de hiçbi çıkarı yok bizden en başında 1 kere muayeneye gittim onun dışında gel bile demedi,sürekli telden görüştük,tüm bunları düşününce ben gerçekten endişelendiğini anladım yarın yaptırıcam tekrar...ne zaman keyfle yaşıycam ben bu hamileliği bilmiyorum... hamile kıyafeti filan almaktan da vazgeçtim
mutlaka canım bebeğin yapısıyla da bağlantısı vardır, benimki son 2 gittiğimde uyuyodu dr uyandırdı,sanırım sürekli uyuyo :) ondan bişey hissetmiyorum:))kız ne alakası var duygusuzlukla. bence benim kız aşırı haylaz ondan hissettim. bak ne diycem benim vücudum çok ilginç. mesela idrarırmda yüksek oranda iltihap var ama belirti yok bende, diyabetin de belirtisi yok. doktorlar kafayı yedi. test yapmasalar kimse anlamıycak. yani herkesin bazı eşikleri farklı oluyor onunla ilgilidir bence.
canım diyet 15 gün sürecek. sonra test yapcaz tekrar, ona göre yolumuza devam etcez. valla çok dikkat ediyorum. harfiyen uyuyorum, bakalım neler olcak...
valla deneme tahtası olmaktan korkuyorum bende:)) tam da demiştikki eşimle bu haftasonu şöyle hastanesiz testsiz rahat bi haftasonu geçirelim,yatalım evde... yine kısmet olmadı neyse artık:)canım bozma moralini, kontrol iyidir...hem belki araştırma fln yapıyodur, ondan öyle aramıştır- o da bi ihtimal yani
tuğbacım öyle bi bakıp çıkmıştım o ara yakalamışsın yemeğe şimdi başladım, alışveriş yaptık anca yetişir iftara, menüm tavuk sote-pilav-mercimek çorba...yanına da salata acıktım bende şimdiden..
yaaaaaa kimseyi kandırmadım bi kereee eşimde nişan alışverişinde öğrendi :)) napim küçükler işteee( şimdi az az büyümeye başlayınca bizimkinin dahada hoşuna gitmeye başladı :))
menü süpper cnm şimdiden afiyet olsunn
birsenn noluyo kuzumm yelkenleri indirdin noluyo bitanem yaa doktor sadece seni kontrol altında tutmak istiyo önlem olarak okadar hem ben inanıyorum yarın yaptırdıgın testtede bak gör değerlerin düşmüş olucak :)) lütfen silkelen ve kendine gel moral bozmak yok bak kızın üzülür yoksa eminim bunu istemzsin dimi ??
çok haklısın kuzumm bende aynı şeyleri düşünüyorum :))
didem nil güzelmiş kuzum :)) benim kız olsaydı ela derin koyucaktım :):)
bende seni :)))
bu arada hamiş sütyeni bulamadım( idareten aldım bişi bide lwc da hamiş tişortlerinden aldım bitane dayamadım :))
birsende yarın test çıkışı bakıcak bişiler dimi kuzuuu
canımsın valla bende üzülmek istemiyorum ama sürekli olumsuz şeyler duymaktan yoruldum artık... ben hala inanıyorum Allah isterse olur... dr um senin bu yumurta rezerviyle hamile kalmana bile çok şaşırıyorum demişti, ben yine değerlere bakmadan oluruna bırakıp en iyisini görmeye çalışıyorum ama etkilenmemek de elimde değil...seçtiğin isimler çok güzel cnm... biz de daha oturup adam gibi düşünmedik ama tüm aile bizim yerimize düşünüyo:) bizim aklımızda ela, hande ve yüsra var... tabi doğuma tamamen değişebilir:) ama minik bi yegenim var ben daha hamile kalmadan teyzemin kızı olacak adı da zeynep olacak deyip duruyodu, hala zeynep ismine takılmış durumda,belki 2.isim zeynep koyarız:)
yaaa napim dayanamadım hepsini yedim :)) yok kuzum yaaa hiç tatlı istemiyo cnm normaldede sevmem zaten bendeki belirtiler hep kız aslında ama doktor erkek dedi :))
kuzum o sütyenler meme uçlarını belli etmiyomu benim zaten çok küçük onu takarsam tamamen kaybolurlar( onların süngerlisi falan varmı acaba :))
Günaydın kızlarSabah sabah ateş işi kafamı karıştırdı-ateş topiğine soracağım birazdan, kasıklarımda bi ağrı var hala geçmedi...içerde bi şeyler dönüyor ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?