nasılsınız duman beydagli tugba başka uyanmış olanlar nasılsınız .bu gün izmir biraz esiyo durmassa tabi..........kızlar ne örendim hamilelikde yemekden sonra sola yattınm bebek güzel birazda hızlı gelişiyomuş.siz ne dersiniz dogrumudur nette okudum
günaydın kızlar
paşam, iftar nasıl geçti?
günaydın kızlar...ben bugün sinirle uyandım yukarı katın mutfağının suyu olduğu gibi bizim mutfağa akmış mutfak dolbı ,yerlerim falan hep su içinde yaaa..sucunun gelip gitmesini beklicem ,güya bugün dip bucak temizliğim vardı artık yarına kaldı,offf(
ufff gecmis olsun canim ya
yarin yaparsin dert etme
hallolsun da bu durum bir
kotu baslayan gunun mutlu bitsin
günaydın kızlar...ben bugün sinirle uyandım yukarı katın mutfağının suyu olduğu gibi bizim mutfağa akmış mutfak dolbı ,yerlerim falan hep su içinde yaaa..sucunun gelip gitmesini beklicem ,güya bugün dip bucak temizliğim vardı artık yarına kaldı,offf(
ay anım geçmiş olsun işallah masrafları karşılarlar saat kaçta oldu duymamışsıngünaydın kızlar...ben bugün sinirle uyandım yukarı katın mutfağının suyu olduğu gibi bizim mutfağa akmış mutfak dolbı ,yerlerim falan hep su içinde yaaa..sucunun gelip gitmesini beklicem ,güya bugün dip bucak temizliğim vardı artık yarına kaldı,offf(
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya ettigünaydın kızlar
paşam, iftar nasıl geçti?
KUZUMGunaydin Kizlar
paşam sıkma canın bende hersene çagırıyodum bu sene çagırmıyom kimseyi hamileyim hiç iş yapmıyom biliyon aynı bahsettingin gibi bizdede var allah saglık versin ama insan ev sahibinide düşüncek ben paspas bile çırpmıyom geçen sene temizlikde bebegimi kaybetmişdim eşimde iş yaparsam kızıyo .böyle oluncada malesef geldimi misafir çocuklarda batırdımı olmuyo ..zaten evim pis iğce mahvolur ondan hemde hizmet edemem diye çagırmıyom az ayakda durdum mu belim agrıyo neyse kafanı şşişirmiyim sıkma canını öptmay anım geçmiş olsun işallah masrafları karşılarlar saat kaçta oldu duymamışsın
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya ettikızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim:44::44: neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı onlarda hazırlandı kalkıyolardı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminlehalıya kusmasını geçtiç çocuk kusra suyla gdicek birşey ama paşaama yaptıkları halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım eşimle zor kuruttuk paşam hapşirip duruyor halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha zaten burdaki kızlar eltimden neler çektigimi biliyor kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney ben misafiri çok severim helede iftara yedirmeyi içirmeyi çok sevrim am apaolmazki böle kardeşim çocuk sevgiden mahrul ne diyeyim artık ya çocuk dogrucanda terbiyesini vericen kardeşim o hiç demiyor kendini salmış insan derki ay yenge özür dilerim paşa için çok iyi biliyor onu çok sevdigimi ama nerde neyse ya bu mevzu uzar gidr siler nasılsınz kızlar
sağol kuzum..ewet midem bulandığı için çamaşır sularıyla köpiklü köpüklü sildim,içindekileri yıkadım..kurusun yerleştirecem..kuzucum yaaa çok geçmiş olsun ayy o suyun ne kadar temiz oldugunu bilsende mide bulandırıyo haklısın( ayy kuzu şimdiden kolay gelsin ...
ay anım geçmiş olsun işallah masrafları karşılarlar saat kaçta oldu duymamışsın
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya ettikızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim:44::44: neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı onlarda hazırlandı kalkıyolardı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminlehalıya kusmasını geçtiç çocuk kusra suyla gdicek birşey ama paşaama yaptıkları halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım eşimle zor kuruttuk paşam hapşirip duruyor halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha zaten burdaki kızlar eltimden neler çektigimi biliyor kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney ben misafiri çok severim helede iftara yedirmeyi içirmeyi çok sevrim am aolmazki böle kardeşim çocuk sevgiden mahrul ne diyeyim artık ya çocuk dogrucanda terbiyesini vericen kardeşim o hiç demiyor kendini salmış insan derki ay yenge özür dilerim paşa için çok iyi biliyor onu çok sevdigimi ama nerde neyse ya bu mevzu uzar gidr siler nasılsınz kızlar
KUZUM
sanada günaydın canım tugbam paşam.every nasılsınız ...........beydagli allah yardımcın olsun temizlikde temizliğin iğce zorlaşmış .DUMANNNNNNNNNNNN kuzum napdın dün kan vercektin.sonuç nasıl uyonmu canım .........PAŞAMMMMMMMMgözükmüyonuz.napıyon oroç nasıl canım .........
elhamdurillah iyi geçiyor canım saat 5 ten sonra susanıyorumKUZUM
sanada günaydın canım tugbam paşam.every nasılsınız ...........beydagli allah yardımcın olsun temizlikde temizliğin iğce zorlaşmış .DUMANNNNNNNNNNNN kuzum napdın dün kan vercektin.sonuç nasıl uyonmu canım .........PAŞAMMMMMMMMgözükmüyonuz.napıyon oroç nasıl canım .........
canım ben çagırmadım onları kendileri kendilerini davet ettirdilerpaşam sıkma canın bende hersene çagırıyodum bu sene çagırmıyom kimseyi hamileyim hiç iş yapmıyom biliyon aynı bahsettingin gibi bizdede var allah saglık versin ama insan ev sahibinide düşüncek ben paspas bile çırpmıyom geçen sene temizlikde bebegimi kaybetmişdim eşimde iş yaparsam kızıyo .böyle oluncada malesef geldimi misafir çocuklarda batırdımı olmuyo ..zaten evim pis iğce mahvolur ondan hemde hizmet edemem diye çagırmıyom az ayakda durdum mu belim agrıyo neyse kafanı şşişirmiyim sıkma canını öptm
sağol kuzum..ewet midem bulandığı için çamaşır sularıyla köpiklü köpüklü sildim,içindekileri yıkadım..kurusun yerleştirecem..
sağol kuzum..tabiki onlar karşılıcak bizimle ilgisi yok çünkü onlardan bize su geliyor..sabah 8,30 da bir uyandımböyle oldum...
neyse sende biraz olaylı atlatmışsın yemeği,zaten insan yiyip içilmesine değil böyle şeylere sinir oluyor...
ne oldu canım kan verdinmi?? sonuç ne çıktı??
birseeen minel olmaz sakıın haa... internette yazıldığı gibi değil anlamı... bende çok beğeniyordum arapçayı iyi bilen birine sordurdum arapçada sadece bir bağlaçmış anlamı tabi anlamını çok önemsemezsen koyabilirsin... İşin ehli olanlar ne der bilemem ama ecrin var bir de mesela onu da arapçada ücret paha diye biliyorum anlamını internetten bakılan isim ve anlamlarına kimse güvenmesin derim
KUZUM
paşamm neler olmuş öle bi solukta okudum valla :)) ayyy o kız benim yeğenim olsa fena yani kesin kavga çıkardı hiçmi akıl yok yaaa ki tükürüktende nefret ederimay anım geçmiş olsun işallah masrafları karşılarlar saat kaçta oldu duymamışsın
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya ettikızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim:44::44: neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı onlarda hazırlandı kalkıyolardı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminlehalıya kusmasını geçtiç çocuk kusra suyla gdicek birşey ama paşaama yaptıkları halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım eşimle zor kuruttuk paşam hapşirip duruyor halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha zaten burdaki kızlar eltimden neler çektigimi biliyor kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney ben misafiri çok severim helede iftara yedirmeyi içirmeyi çok sevrim am aolmazki böle kardeşim çocuk sevgiden mahrul ne diyeyim artık ya çocuk dogrucanda terbiyesini vericen kardeşim o hiç demiyor kendini salmış insan derki ay yenge özür dilerim paşa için çok iyi biliyor onu çok sevdigimi ama nerde neyse ya bu mevzu uzar gidr siler nasılsınz kızlar
canım yaa verdim kanı, 500 den yüksek çıkmaması gereken değer 1850 çıktıdr doğuma girerken en fazla 1200 olur demişt,anlam veremiyoruz çaresizce sabırla bekliyorum,dua etmekten başka elimizden başka bişey gelmiyo işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?