- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
duman sen bırak şimdi hematolog kendine iş arıyo belli. sen bana şunu söyle. kızın senden daha güzel olabilir mi olamaz mı????
Bile bile aldı diosun yani :))))))) tubiş güldürdün beniiiii...
tubiş yeni doğan bütün kız çocuklarının adı naz, derin, ela. başka yok.
lcwde güzel şeyler oluyo, hem ucuz hem de öyle hemen eskimiyo yani. ben de almıştım vakti zamanında ordan bişeyler((( şimdi yeniden sıralarını bekliyorlar dolabımda.
yüsra değişikmiş ama çok zorlanır bu isimle. bak sesli söyle bi yüsra diye. hüsra falan gibi anlaşılıyo. ismini söylediği her yerde zorlanır. benim kankimin ikizlerinden kız olanı zeynep. seviyorum ben zeynep ismini.
bak yine güldürdün :))))))))))))) başka yok muydu 3-5 tane daha?? afiyet olsun canım arkadaşım....
bak yine kandırmak istiyo, illa kandırıcak :))))
keeep!!!! kendini rahat bırak artık gözünü seveyim. o dereceyi bi bırak elinden. keyifle yap ne yapacaksan. hiiiç alakası yok bunlarla. ben hamile kaldığımda ilişki sonrası dinlenip yatmadığın tek aydı. her seferinde kalkıp banyoya koşmuştum. ama o ay hamile kalmışım. hesap kitap boş bu işte. rahat bırak kendini.
benden güzel olsun kızııımm hiç kıskanmammduman sen bırak şimdi hematolog kendine iş arıyo belli. sen bana şunu söyle. kızın senden daha güzel olabilir mi olamaz mı????
tubiş yeni doğan bütün kız çocuklarının adı naz, derin, ela. başka yok.
yüsra değişikmiş ama çok zorlanır bu isimle. bak sesli söyle bi yüsra diye. hüsra falan gibi anlaşılıyo. ismini söylediği her yerde zorlanır. benim kankimin ikizlerinden kız olanı zeynep. seviyorum ben zeynep ismini.
keeep!!!! kendini rahat bırak artık gözünü seveyim. o dereceyi bi bırak elinden. keyifle yap ne yapacaksan. hiiiç alakası yok bunlarla. ben hamile kaldığımda ilişki sonrası dinlenip yatmadığın tek aydı. her seferinde kalkıp banyoya koşmuştum. ama o ay hamile kalmışım. hesap kitap boş bu işte. rahat bırak kendini.
günaydın hanımlarrrrkeyifler iyidir umarım:))
benden güzel olsun kızııımm hiç kıskanmamm
cnm yaa yüsra bi duanın içinde geçiyo ben isim olarak hiç duymamıştım öyle kelime olarak okunuşu çok hoşuma gitmişti,tabi dua içinde:) tek başına kalınca biraz zor kabul ediyorum..birde minel var aklımda anlamını bilmiyorum, ama enimtemle ablam dalga geçiyolar beynelminel gibi bişey diyolar ondan da vazgeçmek zorunda kaldımgerçi doğuma kadar 40 kere değişir daha şöyle açıp netten bi araştırma filan yapmadım yanee...
günaydın tatlımmm... iyim ben sen nslsn?? kocicimi kaldırıp kan vermeye gidicez bu sıcakta gözüm yemiyo yaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar size sorum olacak ben 25 hazıranda bebegımın kalbının durması nedenıyle kurtaj oldum ama hala adet görmedim ... benim durumum gibi olan varsa ne zamn adetiniz normale döndu öğrenebilirmiyim...
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..bende 7 bebeğimi kaybettim 6 tanesi kürtajdı..adet görürsün merak etme bazen 40 gün sonra gelebiliyor normaldir yani..
sanada cokcok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabrını versin cok zor olsa gerek ben bır taneyı kaldırmıyorum
sağol canım ewet çok zor ama ne yapalımki elimizden gelen bişey yok..çok üzülme her şey bitmiş değil,öncelikle sebebini araştır bulki korunmayı bırakıp tekrar denediğinizde önlemlerini alarak yoluna dewam edersin..
tmm cnm cok saol bılgılendırme için inşallah tekrar annelığı hissedebilirim. hissedebilirz...
benden güzel olsun kızııımm hiç kıskanmamm
cnm yaa yüsra bi duanın içinde geçiyo ben isim olarak hiç duymamıştım öyle kelime olarak okunuşu çok hoşuma gitmişti,tabi dua içinde:) tek başına kalınca biraz zor kabul ediyorum..birde minel var aklımda anlamını bilmiyorum, ama enimtemle ablam dalga geçiyolar beynelminel gibi bişey diyolar ondan da vazgeçmek zorunda kaldımgerçi doğuma kadar 40 kere değişir daha şöyle açıp netten bi araştırma filan yapmadım yanee...
günaydın tatlımmm... iyim ben sen nslsn?? kocicimi kaldırıp kan vermeye gidicez bu sıcakta gözüm yemiyo yaaaaaaaaaaa
hemen kalkıp banyoya koşmak lazımdır belki dekeeep!!!! kendini rahat bırak artık gözünü seveyim. o dereceyi bi bırak elinden. keyifle yap ne yapacaksan. hiiiç alakası yok bunlarla. ben hamile kaldığımda ilişki sonrası dinlenip yatmadığın tek aydı. her seferinde kalkıp banyoya koşmuştum. ama o ay hamile kalmışım. hesap kitap boş bu işte. rahat bırak kendini.
evet canım orası öyle...doktora ben bi ton şeyle gittim "..yani biz CSI gibi araştırmıyoruz...6 ay dene öyle gel...aslında bir yıl da sana 6 ay olsun" dedio dogru bakelinde derece her sabah bebek fikiryle uyaniyorsun
ve tabi dogal olarak aklindan cikmiyor hic bebek dusuncesi
duzenli cinsel liskin varsa ugrasmana gerek yok atesle
benim adetler duzensiz oldugu icin ates olcuyorum ve benim icin cok faydali
evet canım orası öyle...doktora ben bi ton şeyle gittim "..yani biz CSI gibi araştırmıyoruz...6 ay dene öyle gel...aslında bir yıl da sana 6 ay olsun" dediesasen daha genç olsam şöyle bir yıl ara verip bi antidepresan molası alıp bir yıl sonra tekrar denemeye başlasam mis gibi olcakmış ama şimdi kesinlikle veremem öyle bir ara---CSI baby görev başında yani
yok ya, tamam bilmek biraz stres yapabiliyor zaman zaman ama düşükten sonra bi şeyler öğrenmek, araştırmak bana çok iyi geldi, daha hızlı toparlamamı sağladı..öyle bilmeden anlamadan bi belirsizlik içinde daha zor geliyor banabenim gibi olsan kafayi yerdin o zaman sen :)
bebek 7.ayimda geldi dusuk oldu ve hicbir sey arastirmadim
ustune bir 7 ay daha gecti
isin garibi artik heyecanimi kaybetmeye basliyorum ben de
ama benim cikardigim bir sonuc var ki o da su, cok bilmek iyi degil, yumurtlamanin ysini bilmeyenler cok daha kolay hamile kaliyor:)
gecen gun arkadasin biri (4 yasinda cocugu var) dogum kontrol hapini biraktim adet 1 bucuk aydir gelmiyor neden acaba dedi
ben de yumurtlaman normal duzenine girmemis daha baslamamistir adet dongun baslamaz dedim, gecikecektir dedim
honk, yumurtlama ne demek bilmiyor ki kiz
nasılsınız duman beydagli tugba başka uyanmış olanlar nasılsınız .bu gün izmir biraz esiyo durmassa tabi..........kızlar ne örendim hamilelikde yemekden sonra sola yattınm bebek güzel birazda hızlı gelişiyomuş.siz ne dersiniz dogrumudur nette okudum
paşam kimsecikler yok topikte pazar pazar bize kaldıcanım sol tarafa yatarsan ebbek daha iyi besleniyo ve oksijen çok güzel gidiyor dogum başlayıncada sancı çekersende soluna yatarsan dogum kolay oluyorgünaydın kızlar herkeze güzel bir hafta sonu dilliyorum işşallah herkez ziyidir dünde yazdım kimse görmemiş beni galiba neyse kendinize iyi bakın
semracım hoş geldin bebem ne var ne yok bakalım sıpam ne alemlerde benimde kaynanam eltim iftara geicek anca oturdum dünden beri yeni bitti bu arada ben çagırmadım kendi kendini çagırttı elticim sagolsunsaglık olsun zaten çagırıcaktım ama zamansız oldu ne diyeyim şimdi çıkmamlazım gelirler birazdan k.i.b tabiki sıpamada
paşam kimsecikler yok topikte pazar pazar bize kaldıakşam geç vakit gelir herkes..ben bu akşam kendime söz verdim erken yatacağım diye. Sana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?