Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aynen öle kuzum bile bile bizde gizli saklı yok :))
yaa kuzum o isimlere ben daha 3 sene önce karar verdim çok seviyorum napim :))

benden güzel olsun kızııımm hiç kıskanmamm
cnm yaa yüsra bi duanın içinde geçiyo ben isim olarak hiç duymamıştım öyle kelime olarak okunuşu çok hoşuma gitmişti,tabi dua içinde:) tek başına kalınca biraz zor kabul ediyorum..birde minel var aklımda anlamını bilmiyorum, ama enimtemle ablam dalga geçiyolar beynelminel gibi bişey diyolar ondan da vazgeçmek zorunda kaldımgerçi doğuma kadar 40 kere değişir daha şöyle açıp netten bi araştırma filan yapmadım yanee...

günaydın hanımlarrrrkeyifler iyidir umarım:))

günaydın tatlımmm... iyim ben sen nslsn?? kocicimi kaldırıp kan vermeye gidicez bu sıcakta gözüm yemiyo yaaaaaaaaaaa

günaydın kuzum,bende sıcaktan yana çok dertliyim..haklısın ama ne güzel bak kontrol altında tutuyor doktorun seni hadi hemen gitte gel canım benimm

merhaba kızlar size sorum olacak ben 25 hazıranda bebegımın kalbının durması nedenıyle kurtaj oldum ama hala adet görmedim ... benim durumum gibi olan varsa ne zamn adetiniz normale döndu öğrenebilirmiyim...

merhaba kızlar size sorum olacak ben 25 hazıranda bebegımın kalbının durması nedenıyle kurtaj oldum ama hala adet görmedim ... benim durumum gibi olan varsa ne zamn adetiniz normale döndu öğrenebilirmiyim...

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..bende 7 bebeğimi kaybettim 6 tanesi kürtajdı..adet görürsün merak etme bazen 40 gün sonra gelebiliyor normaldir yani..

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..bende 7 bebeğimi kaybettim 6 tanesi kürtajdı..adet görürsün merak etme bazen 40 gün sonra gelebiliyor normaldir yani..

sanada cokcok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabrını versin cok zor olsa gerek ben bır taneyı kaldırmıyorum

sanada cokcok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabrını versin cok zor olsa gerek ben bır taneyı kaldırmıyorum

sağol canım ewet çok zor ama ne yapalımki elimizden gelen bişey yok..çok üzülme her şey bitmiş değil,öncelikle sebebini araştır bulki korunmayı bırakıp tekrar denediğinizde önlemlerini alarak yoluna dewam edersin..

tmm cnm cok saol bılgılendırme için inşallah tekrar annelığı hissedebilirim. hissedebilirz...

nasılsınız duman beydagli tugba başka uyanmış olanlar nasılsınız .bu gün izmir biraz esiyo durmassa tabi..........kızlar ne örendim hamilelikde yemekden sonra sola yattınm bebek güzel birazda hızlı gelişiyomuş.siz ne dersiniz dogrumudur nette okudum

birseeen minel olmaz sakıın haa... internette yazıldığı gibi değil anlamı... bende çok beğeniyordum arapçayı iyi bilen birine sordurdum arapçada sadece bir bağlaçmış anlamı tabi anlamını çok önemsemezsen koyabilirsin... İşin ehli olanlar ne der bilemem ama ecrin var bir de mesela onu da arapçada ücret paha diye biliyorum anlamını internetten bakılan isim ve anlamlarına kimse güvenmesin derim

hemen kalkıp banyoya koşmak lazımdır belki de ya biliyorum biliyorum ama o ateş öyle her gün iş gibi yapılan bir şey ya, yoksa böyle eli kolu bağlı çaresiz fln oluomuş gibi geliyor ammaaannn sağol miragecım, rahatlamak ve düşünmemek lazım bi şekil

o dogru bak elinde derece her sabah bebek fikiryle uyaniyorsun
ve tabi dogal olarak aklindan cikmiyor hic bebek dusuncesi
duzenli cinsel liskin varsa ugrasmana gerek yok atesle
benim adetler duzensiz oldugu icin ates olcuyorum ve benim icin cok faydali

evet canım orası öyle...doktora ben bi ton şeyle gittim "..yani biz CSI gibi araştırmıyoruz...6 ay dene öyle gel...aslında bir yıl da sana 6 ay olsun" dedi esasen daha genç olsam şöyle bir yıl ara verip bi antidepresan molası alıp bir yıl sonra tekrar denemeye başlasam mis gibi olcakmış ama şimdi kesinlikle veremem öyle bir ara---CSI baby görev başında yani

benim gibi olsan kafayi yerdin o zaman sen :)
bebek 7.ayimda geldi dusuk oldu ve hicbir sey arastirmadim
ustune bir 7 ay daha gecti
isin garibi artik heyecanimi kaybetmeye basliyorum ben de
ama benim cikardigim bir sonuc var ki o da su, cok bilmek iyi degil, yumurtlamanin ysini bilmeyenler cok daha kolay hamile kaliyor:)
gecen gun arkadasin biri (4 yasinda cocugu var) dogum kontrol hapini biraktim adet 1 bucuk aydir gelmiyor neden acaba dedi
ben de yumurtlaman normal duzenine girmemis daha baslamamistir adet dongun baslamaz dedim, gecikecektir dedim
honk, yumurtlama ne demek bilmiyor ki kiz

yok ya, tamam bilmek biraz stres yapabiliyor zaman zaman ama düşükten sonra bi şeyler öğrenmek, araştırmak bana çok iyi geldi, daha hızlı toparlamamı sağladı..öyle bilmeden anlamadan bi belirsizlik içinde daha zor geliyor bana hem ben bu konuda en rahat doktorları görüyorum(en başta da benimki), o kadar biliyorlar ama daha az sallıyorlar demek ki bi noktadan sonra yine başa döneceğiz

canım sol tarafa yatarsan ebbek daha iyi besleniyo ve oksijen çok güzel gidiyor dogum başlayıncada sancı çekersende soluna yatarsan dogum kolay oluyorgünaydın kızlar herkeze güzel bir hafta sonu dilliyorum işşallah herkez ziyidir dünde yazdım kimse görmemiş beni galiba neyse kendinize iyi bakın
semracım hoş geldin bebem ne var ne yok bakalım sıpam ne alemlerde benimde kaynanam eltim iftara geicek anca oturdum dünden beri yeni bitti bu arada ben çagırmadım kendi kendini çagırttı elticim sagolsun saglık olsun zaten çagırıcaktım ama zamansız oldu ne diyeyim şimdi çıkmamlazım gelirler birazdan k.i.btabiki sıpamada

paşam kimsecikler yok topikte pazar pazar bize kaldı akşam geç vakit gelir herkes..ben bu akşam kendime söz verdim erken yatacağım diye. Sana kolay gelsin

paşam kimsecikler yok topikte pazar pazar bize kaldı akşam geç vakit gelir herkes..ben bu akşam kendime söz verdim erken yatacağım diye. Sana kolay gelsin

allah razı olsun canım bugün şu iftarı bir geçiriyimdaha hiç birşey istemiyorum yane herşeyim dört dörtlük oldu ama bakıcez beyeniceklermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…