Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım limon yesen olmazmı kan sulandırıcı:44::44:senin hangisi pırtılaşma çıkmıştı homosisiteyinmi:18::18:bendede varda ne olucak deid doktor igneleri yükseltse olmuyomu rabbimden umudunu yitirme unutma umud allahtan vesvese şaytandandırüzülme ne olur aklım sende kalmasın

canım sorma halen sinirim tepemde okadar olur ben salak gibi neden gardolabın üstüme koymadımdiyorum yatak adasında uzunun var yatak odamın parçası yüksek yane sen yatagıma çık ordan tükür dur görünce beynimden kaynar sular döküldü zor tuttum tokat atmamaya şimdidicek 40 yıln başı geldim dövdü dicek ama neyse çocukla ilgilenmezsen sevgi vermezsen olucagı bu çocuk dogurmuş ama anne olamamış terbiye vermemiş

çok haklısın kuzum dövmek ayrı zaten kimsenin çocuguna elimi sürmemki eminim sende yapmazsın ama kesin gözlerimi patlatır onu korkuturdum :)))

canım benim dualarım seninle..çok şükür bebeğin iyiymiş inşaallah kucağınada alacaksın,kuzum..

çok haklısın kuzum dövmek ayrı zaten kimsenin çocuguna elimi sürmemki eminim sende yapmazsın ama kesin gözlerimi patlatır onu korkuturdum :)))

canım öyle dehşetli baktımki fırladı anasının yanına gittiyenge ne oldu deyincede eltim ne olucak kızım ogluma tükürmüş yakışıyomu dedim kızdım sonra kalkıp gittiler insan derki kusura bakma çocuk onun yerine ben özür dileyim birde gebe gece paşayla köpügü yyıkadık eşimle kurutana kadar anam agladı zaten paşa suyu sevmiyo habira hapşurdu oglum öptüm kuurtum uyuttum sıpalarımı

şimdi seni ohalde düşündümde yanında olsam çatlardım gülmekten :)) ayy eltinde çok gıcıkmış yaaaa düşman başına ( ayy kzuum kıyamam zaten onların eti ne budu ne kurutmasıda gerçekten çok zor heee (

canım sorma eşim bile diyor gözün dönünce beni çok korkutuyosun diyebizimkileri yıkadım eşime önce kızı verdim sonra oglanı kagıt havluyla kurladık şimdi görsen dalin şampuan koyuyolarbiri kafesin üstünde paşa yane çenesi düştü gene konuşuyo kızda odanın kapısının üstünde eltimin kızına nasılbaktıysam kız fırladı odayı terkettisinirli olunca yanıma yaklaşana şaşarım maşşallah senin gebelik nasıl gidiyor bakalım cinsiyeti belli oldumu

Son düzenleme:

paşam yine formunda :)))))))) paşam çok komik hikaye anlatıyosun kız sen. bir de üşenmeden paragraf parafraf yazıyo ballandıra ballandıra anlatıyo ya, alem hatunsun valla :))))

paşam yine formunda :)))))))) paşam çok komik hikaye anlatıyosun kız sen. Bir de üşenmeden paragraf parafraf yazıyo ballandıra ballandıra anlatıyo ya, alem hatunsun valla :))))

:101::101::101::101:öyle derler banasagol bebem:112::112::112:maksat sizleri güldürüyosam ne mutlu bana sen ne alemlerdesin görüşemiyoruz hiç

:101::101::101::101:öyle derler banasagol bebem:112::112::112:maksat sizleri güldürüyosam ne mutlu bana sen ne alemlerdesin görüşemiyoruz hiç

napıyım vacım işte aynı. eylül bekliyoz. başka birşey yok. ama keyfim yerinde olarak bekliyorum bu defa. depreşmelerim geçti.

napıyım vacım işte aynı. eylül bekliyoz. başka birşey yok. ama keyfim yerinde olarak bekliyorum bu defa. depreşmelerim geçti.
bak sen sende bendensin desene vay kocişlerimiizin haline
paşam, kuşlar kafeste değil miydi, yeğenin kafesi mi açıp tükürmüş?

canım benim benim yatak odasında yatak odamın parçası var uuzn çarşaf ve havluları koydugum şüylre anlatayımokadar uzunki gögsüme geliyo benim boyum 160 hesabı sen yap yatagın ayak ucundaydı paşada üstünde sen benim eltimin kızı yatagıma çık arası epey var düşün yatak örtümü bozellerinide koymuş uzuna öyle tükürüyo tükürügünden geçtim paşamın psikolojisi ben ona bbek gibi bakıyourm okadar yaneeşimede dedim bridaha gelsin ellettirmem şimdi odaya sokmıucam dicek kırk yılın başı geldik yaptıgına bak ah bu eşim yokmukafesin kapısı kapalıydı allahtan okadar kapıya bahane buldum deidm elti açar kapısınıal şunu senin lafın benim afedersin tikine dermiş gibi bakmadı sen olsan sinir olmazmısın kardeşim sana soruyorum

ayy kuzum yaaaa :)) ohhh bahaneyle serinlemiş ve mis kokmuş oldular kuzum boşver :))
benimde iyi gidiyo kuzum görünürde bi pürüz yok ama çok merak ediyorum nasıl bazen korkuyorum acaba herşey yolundamı diye ozamn doktor bi problem olursa kanaman olur demişti o aklıma geliyo rahatlıyorum biraz :)) cumartesiye randevu aldım bi gidip görim oğluşumu :))

dumancım sıkma canını allah büyük .............hiç kan pıltılaşması bulanamadan kaybedilen birsürü bebişler var senin bebişin iyimiş ....yüksekse bile bebegin zarar görmüyo demekki işlh hiçde görmeden dünyaya hayırlısıyla gelir bu mubarek günlerde belkide cenabı allah o güzel gözlerinle aglayarak dua etmeni istiyo .........dua et tatlım gör bak herşey yoluna girer işlh üzülme doktor takiplerini ihmal etme.........allahütalaya sıgın rabbim senide hepimizide yavrularımızıda korur işlh bu sefer olucak tatlım...............BEBİŞLERİMİZ

kilitleyiver kapıyı canım ya, bişi demezler artık bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…