bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum yapıcaktımçok moralim bozuk artık cevremdeki bebeklere bile bakmak görmek istemiyorum yeni bi bebeğim olsa bile oğlumun yerine koyabilirmiyimki durmadan ağlamak istiyorum
canım üzme kendini bak bende 7 kez kaybettim bebeğimi benimde ilk çocuğum yaşasaydı 8 yaşında olacaktı...ama maalesef keşkelerle yada öyle olacaktı,böyle olacaktı diye yaşayamıyoruz...sonuçta olanlarla yaşıyoruz RABBİM in emrettiği şekilde inşaallah sende zamanı geldiğinde kavuşacaksın çocuğuna üzlme lütfen..
evt hep şükrediyorum ama bazen o acı içime oturuyor saol sende daha öncedende hep beni teselli ettinsenin yaşadıkların daha ağır tabiki cnm kıyaslanamaz bile belki ama maşallah güçlü kalmayı başarmıssın bizlere örnek oluyosun
haklısın canım o acı hiç geçmez ama sadece biraz hafifler..o yüzden RABBİM e sığın O neylerse güzel eyler,bebek konusundan uzaklaşmaya çalış başka şeylerden bahset iyi gelir
büyüdü baya cnm artık dışardan bkan herkes anlıyo hamile oldugumu:) bunu ilk defa yaşıyorum biliyosun çok farklı bişeymiş cnm..inşallah allahım sanada yaşatır...amin kuzum...birsen göbüşün çok büyüdümü seni merak ediyorum canımm..
canım yeniden bi bebeğin olacak inşallah...o zaman bu günleri unutamasanda üzüntün hafifliycektir..bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum yapıcaktımçok moralim bozuk artık cevremdeki bebeklere bile bakmak görmek istemiyorum yeni bi bebeğim olsa bile oğlumun yerine koyabilirmiyimki durmadan ağlamak istiyorum
canım bol bol su iç ilacı o vucud susuz kaalmasın aman diyimSelam kızlar nasılsınız? Dün çok yogun oldu habersiz çıkmak zorunda kaldım.... Yonca hoşgeldin cnm efe maşalah çok tatlı oluyo büyüdükçe...
Sabah sabah yine cırcır oldum ben yaaaaaaaa,,öyle halsizimki... şu sıcaklar bi bitsede rahatlasak
bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum yapıcaktımçok moralim bozuk artık cevremdeki bebeklere bile bakmak görmek istemiyorum yeni bi bebeğim olsa bile oğlumun yerine koyabilirmiyimki durmadan ağlamak istiyorum
canım bol bol su iç ilacı o vucud susuz kaalmasın aman diyim
canım bak bende 3 kere kaybettim hep 20 haftalarda tekmelerini hissettim işin kötüsü can çekişe çekişe öldü ölü dogum yapmadım benim elişmden birşey gelmeyincede öldüm kahroldum eylülde vesile olucam kızım mayısta dogdu notrmalde dogsaydı ekime ne kalmıştı1 yaş dicekti ilk oglum dursaydı 10 yaşına giricekti temmusta kardeşlerimin hepsinin var benim yok geçen sene erkek kardeşimi evlendirdik bebegimizi mayısta aldık kucagımıza kardeşim yanımda bile sevemedi oglunu ablam üzülür diye hastanede 3 gün kaldım kendi dogum ettigim hastanede birde dogum bölümüne girdim düşün artık o an gözümün önünde ömürüm geldi sanki o çatalda ben varımde doguruyorm ben ömürümü ççok özledimm
ewet canım gitmiştim..evt canım haklısınsana bişi sorucam sen cüneyt evrukeye gitmişmiydin??
büyüdü baya cnm artık dışardan bkan herkes anlıyo hamile oldugumu:) bunu ilk defa yaşıyorum biliyosun çok farklı bişeymiş cnm..inşallah allahım sanada yaşatır...
canım yeniden bi bebeğin olacak inşallah...o zaman bu günleri unutamasanda üzüntün hafifliycektir..
ewet canım gitmiştim..
inşaallah canım..eminim sana da çok yakışmıştır..
anladım demekki faydası olmamış
Ayyyyy bugün hepinizin ağlıyacağı tutmuş yaa
hayırlısını isteyin kızlar isyan bize yakışmıyor
dün bi haber duyduk çok üzüldüm sizinlede paylaşıyımm
eltimin abisinin kızı oldu daha 40 günlük bile değil yavrucak afedersiniz ama sürekli balgamlı oluyormuş kusmaları
dr. dr. gezdiler en sonunda sara teşhisi koyulmuşşdaha bir avuç bebe
kendi kendime olsa dert olmasa dert yarabbim hayırlı sağlıklı ewlat nasip et bu kadar bekledik sen yüzümüzü güldür dedimm... amiinnn
merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum. kendimden bahsedeyim.10 gün önce 20 haftalık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle bebeğimin karnımda ölmesiyle sona erdi. normal doğum yaptım. şimdi aynı bu konudaki arkadaşlar gibi 3 aylık bir korunma sürecindeyiz doktor tavsiyesiyle. bu topikte buna benzer şeyler yaşayıp da şimdi bebek sahibi olan arkadaşlar var mı? yeniden bebek düşündüğümde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama haliyle yeniden bebek düşünmeyi de çok ama çok istiyorum
merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum. kendimden bahsedeyim.10 gün önce 20 haftalık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle bebeğimin karnımda ölmesiyle sona erdi. normal doğum yaptım. şimdi aynı bu konudaki arkadaşlar gibi 3 aylık bir korunma sürecindeyiz doktor tavsiyesiyle. bu topikte buna benzer şeyler yaşayıp da şimdi bebek sahibi olan arkadaşlar var mı? yeniden bebek düşündüğümde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama haliyle yeniden bebek düşünmeyi de çok ama çok istiyorum
kuzu özletiyosun kendini napıyosun bakim nerelerdesin seenn :)) bizde özledik seni...günaydın herkese:))) ben geldim nasılsınız kızlar? özledim sizlerigeçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir vaktim oldukça buradayım artık
anammm bendede var bu meret yaaaa bazen düzeliyo sonra yine başlıyo ama bende şu eleviti kullanmaya başlayınca olduSelam kızlar nasılsınız? Dün çok yogun oldu habersiz çıkmak zorunda kaldım.... Yonca hoşgeldin cnm efe maşalah çok tatlı oluyo büyüdükçe...
Sabah sabah yine cırcır oldum ben yaaaaaaaa,,öyle halsizimki... şu sıcaklar bi bitsede rahatlasak
cnm yaaaa çok geçmiş olsunn küçücük bebek yaaa ne sarası anlamadım Allahım şifasını versin inşallahhhAyyyyy bugün hepinizin ağlıyacağı tutmuş yaa
hayırlısını isteyin kızlar isyan bize yakışmıyor
dün bi haber duyduk çok üzüldüm sizinlede paylaşıyımm
eltimin abisinin kızı oldu daha 40 günlük bile değil yavrucak afedersiniz ama sürekli balgamlı oluyormuş kusmaları
dr. dr. gezdiler en sonunda sara teşhisi koyulmuşşdaha bir avuç bebe
kendi kendime olsa dert olmasa dert yarabbim hayırlı sağlıklı ewlat nasip et bu kadar bekledik sen yüzümüzü güldür dedimm... amiinnn
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?