Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum yapıcaktım çok moralim bozuk artık cevremdeki bebeklere bile bakmak görmek istemiyorum yeni bi bebeğim olsa bile oğlumun yerine koyabilirmiyimki durmadan ağlamak istiyorum

bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum yapıcaktım çok moralim bozuk artık cevremdeki bebeklere bile bakmak görmek istemiyorum yeni bi bebeğim olsa bile oğlumun yerine koyabilirmiyimki durmadan ağlamak istiyorum

canım üzme kendini bak bende 7 kez kaybettim bebeğimi benimde ilk çocuğum yaşasaydı 8 yaşında olacaktı...ama maalesef keşkelerle yada öyle olacaktı,böyle olacaktı diye yaşayamıyoruz...sonuçta olanlarla yaşıyoruz RABBİM in emrettiği şekilde inşaallah sende zamanı geldiğinde kavuşacaksın çocuğuna üzlme lütfen..

evt hep şükrediyorum ama bazen o acı içime oturuyor saol sende daha öncedende hep beni teselli ettin senin yaşadıkların daha ağır tabiki cnm kıyaslanamaz bile belki ama maşallah güçlü kalmayı başarmıssın bizlere örnek oluyosun

haklısın canım o acı hiç geçmez ama sadece biraz hafifler..o yüzden RABBİM e sığın O neylerse güzel eyler,bebek konusundan uzaklaşmaya çalış başka şeylerden bahset iyi gelir

amin kuzum...birsen göbüşün çok büyüdümü seni merak ediyorum canımm..
büyüdü baya cnm artık dışardan bkan herkes anlıyo hamile oldugumu:) bunu ilk defa yaşıyorum biliyosun çok farklı bişeymiş cnm..inşallah allahım sanada yaşatır...
canım yeniden bi bebeğin olacak inşallah...o zaman bu günleri unutamasanda üzüntün hafifliycektir..

canım bol bol su iç ilacı o vucud susuz kaalmasın aman diyim

canım bak bende 3 kere kaybettim hep 20 haftalarda tekmelerini hissettim işin kötüsü can çekişe çekişe öldü ölü dogum yapmadım benim elişmden birşey gelmeyincede öldüm kahroldum eylülde vesile olucam kızım mayısta dogdu notrmalde dogsaydı ekime ne kalmıştı 1 yaş dicekti ilk oglum dursaydı 10 yaşına giricekti temmusta kardeşlerimin hepsinin var benim yok geçen sene erkek kardeşimi evlendirdik bebegimizi mayısta aldık kucagımıza kardeşim yanımda bile sevemedi oglunu ablam üzülür diyehastanede 3 gün kaldım kendi dogum ettigim hastanede birde dogum bölümüne girdim düşün artık o an gözümün önünde ömürüm geldi sanki o çatalda ben varımde doguruyorm ben ömürümü ççok özledimm

canımmm ağlamaa hepimizin acıları ortak burda kaderlerimiz kesişiyor bende bebeğimin odasına her girdiğimde bazen oturup saatlerce ağlıyorum bazen işte buraya atıyorum kendimi off en kötüsüde güçlü olmak zorundayız başka çaremiz yok kimseye belli edemiyorum üzücem onları diye ama bazen kendımı lavoboya atıyorum ağlıyorum ağlıyorum yüzümü yıkayıp çıkıyorum anlamasınlar bende 2 tane bebeğimi kaybettim hamile kalmak bebeğimi kucagıma almak hayal gibi geliyor... acını dahada arttırmak istemem ama senın kayıplarının nedeni kan pıhtılasması degılmıydı?? BEYDAĞLI gercekten hepimize örnek onun sınavıda cok büyük allah onuda bizide bebeklerimize sağlıkla kavusturur ınsallah

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]YOZGAT
[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012

[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA

[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ

[/TD]
[TD]31AĞUSTOS
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]09.08.2012
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]26.07.2012
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]29.06.2011
12.04.?[/TD]
[TD]17+6hafta
20 hafta
18 hafta[/TD]
[TD]kürtaj
doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]08.07.2012[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayyyyy bugün hepinizin ağlıyacağı tutmuş yaa
hayırlısını isteyin kızlar isyan bize yakışmıyor
dün bi haber duyduk çok üzüldüm sizinlede paylaşıyımm
eltimin abisinin kızı oldu daha 40 günlük bile değil yavrucak afedersiniz ama sürekli balgamlı oluyormuş kusmaları
dr. dr. gezdiler en sonunda sara teşhisi koyulmuşşdaha bir avuç bebe
kendi kendime olsa dert olmasa dert yarabbim hayırlı sağlıklı ewlat nasip et bu kadar bekledik sen yüzümüzü güldür dedimm... amiinnn

evt canım haklısın sana bişi sorucam sen cüneyt evrukeye gitmişmiydin??
ewet canım gitmiştim..

inşaallah canım..eminim sana da çok yakışmıştır..

kıyamam yaa sara nöbetimi geçiriyouş yani küçücük bebek, offff Allah şifasını versin dicem ama tedavisi yok dimi bunun ayy çok üüzldüm yazık hem ailesine hem bebişe(

merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum. kendimden bahsedeyim.10 gün önce 20 haftalık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle bebeğimin karnımda ölmesiyle sona erdi. normal doğum yaptım. şimdi aynı bu konudaki arkadaşlar gibi 3 aylık bir korunma sürecindeyiz doktor tavsiyesiyle. bu topikte buna benzer şeyler yaşayıp da şimdi bebek sahibi olan arkadaşlar var mı? yeniden bebek düşündüğümde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama haliyle yeniden bebek düşünmeyi de çok ama çok istiyorum

cok gecmıs olsun cnm trizomi 18 nedir? ilk defa duydum

cnm benim ya çok geçmiş olsun inşallah 3.ayın sonunda toparlamış bi şekilde yeniden başlarsın... benim bir bebeğim trizomi16 ydı,8 haftalıkken artık kalbi filan atmadığı için alındı, genetik incelemede bu sonuç çıktı... benimki sık rastlanan bi genetik bozukluk ama senin öyle diil dimi... genetik inceleme yaptıracakmısınız eşinle sana? bize dr onu önermişti genimizde bi problem varsa tüp bebek yapacaktık o genden kurtulmak için... inş.birdaha size rastlamaz...

teşekkür ediyorum.trizomi 18 aynı down sendromu gibi bebeğin kromozomal yapısında bir anormallik olması sonucu ortaya çıkıyormuş. edward sendromu da deniyor buna. fakat bu trizomi 18 de çok ağır başka problemler de oluyormuş bebekte ve bu nedenle daha anne karnındayken çoğu ölüyormuş. bana söylemişlerdi yaşamaycağını ama ben aldırmak istemedim bekledim. ve söyledikleri gibi de oldu. sizin sorununuz neydi

günaydın herkese:))) ben geldim nasılsınız kızlar? özledim sizleri geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir vaktim oldukça buradayım artık
kuzu özletiyosun kendini napıyosun bakim nerelerdesin seenn :)) bizde özledik seni...
anammm bendede var bu meret yaaaa bazen düzeliyo sonra yine başlıyo ama bende şu eleviti kullanmaya başlayınca oldu (
cnm yaaaa çok geçmiş olsunn küçücük bebek yaaa ne sarası anlamadım Allahım şifasını versin inşallahhh

çok çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın en kısa zamnda sağlıklı sıhatli bi bebeğin olur inşallahh

cnm benim ya çok geçmiş olsun inşallah 3.ayın sonunda toparlamış bi şekilde yeniden başlarsın... benim bir bebeğim trizomi16 ydı,8 haftalıkken artık kalbi filan atmadığı için alındı, genetik incelemede bu sonuç çıktı... benimki sık rastlanan bi genetik bozukluk ama senin öyle diil dimi... genetik inceleme yaptıracakmısınız eşinle sana? bize dr onu önermişti genimizde bi problem varsa tüp bebek yapacaktık o genden kurtulmak için... inş.birdaha size rastlamaz...

inşallah toparlanmaya çalışıyorum. ben henüz patolojiden aramalarını bekliyorum. trizomi 18 olduğunu zaten biliyorum çünkü sıvı alınmıştı benden ama doğum yaptığım araştırma hastanesinde bebeğimi patolojiye gönderip beni arayacaklarını söylediler. o yüzden henüz ne yapacağımı bilemiyorum. daha doktorumla görüşmedim.ama trizomi 18 için tekrarlama şansı başka insanlarla aynıdır deniyor. başka bir doktor hiç gerek yok demişti genetiğe.bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…