Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım bende rahim agzı açıklıgı vardı 2 oglumu kaybedince dediler kızda rahimi idkicez bebek durucek ögretmiş gibi oda aynı ayında gitti hiç sekmiyo anlıcagın sonra çapaya cerrahpaşaya gittik araştırıldı birşey bulunamadı sonra arkadaşlarım bir doktor var arda lembet diye ona götürüdler o adam buldu pırtılaşmayı eylülde bebeg vesile olucez 6 kilo fazlam var onuda verince 75 düşüyüm bebeg vesile olucez işşalalah anlıcagın böyle seninki ne kadardı kaybettiginde sebebi neydi:44::44::44:

canım geçmiş olsun kıyamam ya rabbim şifa versin işşallah

Son düzenleme:

evet ben edward sendrou diye biliyorum bende o dönem çok araştırmıştım,malesefki onlarda tekrarlama ihtimali varmış, ne gerekiyosa yapın cnm gerekirse genetik incelemeli tüp bebeği düşünün... 3 lü testte mi belli oldu böyle bir sıkıntı olduğu?
ben suan 16 haftalık hamileyim, 4. hamileleiğim kan pıhtılaşması ve yumurtalık rezervimde azalma var, dolaysııyla önce sağlam bebeği bulmaya çalışıyoruz sonra pıhtılaşmadan kurtarmaya çalışıyoruz... İnşallah hepimiz sonunda bebeğimizi kucağımıza alırız.

çok fenayım valla tuğba bende yaaa... sabah daha fenaydım şimdi azıcık düzeldim gibi... bol bol su iç sende cnm.

evet ben edward sendrou diye biliyorum bende o dönem çok araştırmıştım,malesefki onlarda tekrarlama ihtimali varmış, ne gerekiyosa yapın cnm gerekirse genetik incelemeli tüp bebeği düşünün... 3 lü testte mi belli oldu böyle bir sıkıntı olduğu?
ben suan 16 haftalık hamileyim, 4. hamileleiğim kan pıhtılaşması ve yumurtalık rezervimde azalma var, dolaysııyla önce sağlam bebeği bulmaya çalışıyoruz sonra pıhtılaşmadan kurtarmaya çalışıyoruz... İnşallah hepimiz sonunda bebeğimizi kucağımıza alırız.

canım patolojiden sonuç gelince zaten bize bilgi vereceklerdir genetik inceleme için değil mi? ben bekliyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. benim 3lü teste gerek kalmadı daha 10 haftalıkken boyun bölgesinde bir su toplanması vardı. KİSTİK HİGROMA deniyormuş buna. ardından da sıvı aldırınca trizomi 18 i öğrendik işte.ama ben bekledim. 2,5 ay bebeğimin ölmesini bekledim her gün.çok zordu.senin inşallah bu hamileliğin gönlüne göre olr

kızlar geldim gerçi sat 11 de geldimde uyudum çok başım agrıdı bu ssk nında sırası olmasa çok güzel olcak .doktor ultrasyona bile almadı dosyamı götürdüm özeldeki bütün konturollerimi sonuçlarımı gördü cuma günüde ultrasyona girmişdim zaten herşey iyi zaten dedi 28 agustosa nts ye gün verdi 27 agustos özelde 2 gün üst üstte ntsye gircem ayrı yerlerde işlh .yani bunuda hallettim kısacası kaydımı yaptırdım .bakkalım şimdi nts yi beklicemişlh hayırlısı ayyyyyyy hastanenin odasının kapısı maşşalllah karnı şiş kadınla dolu kime baktıysam karnı kocaman benden bukadar arkadaşlar degişik bişe yok yani yigenim burda kız kardeşimin oglu biraz ona bakayım hepini öptm gelirim tekrar

çok zor cnm allah sabır versin, bende olsam kıyamazdım sanırım beklerdim... sana zararı olmadığı sürece beklemek en doğrusuydu ama çok zor doğmuş olsaydı da böyle düşünüp biraz olsun rahatlamalıyız..

cnm benım 25 haftalıktı trombofili testi sonucu mthfr 1298 hererozigot ve 4G/5G diye bişe cıktı... tekrardan cok gecmıs senın trombofili testinde hangi mutandlar cıktı

canım başın sagolsun bende 3 melek annesiyim acını anlıyabiliyorum

cnm benım 25 haftalıktı trombofili testi sonucu mthfr 1298 hererozigot ve 4G/5G diye bişe cıktı... tekrardan cok gecmıs senın trombofili testinde hangi mutandlar cıktı

sadece trizomi 18 le ilgili sayfalar da var ama kimse cevap yazmadı henüz. insan iyi birşeyler duymak istiyor. birisinin rahat ol yeniden hamile kalacaksın ve sağlıklı bebeklerin olacak demesine ihtiyacım var. beni anladığına çok eminim. çok endişeliyim ama hayırlsı herşeyin. üzüntümü isyan boyutna hiç taşımadm. elimden geldiği kadr metanetli davranmya çalştm. allahım inşllh bir dahakine

canım başın sagolsun bende 3 melek annesiyim acını anlıyabiliyorum

sağol canım.senn de başın sağolsun. halden anlayan birileriyle konuşmak ne güzl. herks sen kurtuldn ya yine olur diyor. ben yeniden bebek sahibi olsam da bunu unutmam mümkün mü anne olarak?

cnm tabiki herşey çok güzel olacak aksini düşünme bile..çok zor günler geçirdin eminim, hepimiz aynılarını yaşadık..ama bak yeniden hamile kalıyoruz ve yüzümüz gülüyo...

tuğbaemrah teşekkür ederim. sanırım sen hamilesin şu an
evet cnm 17 haftalık hamileyim :)) inşallah kucağıma almak nasip olur :))
çok fenayım valla tuğba bende yaaa... sabah daha fenaydım şimdi azıcık düzeldim gibi... bol bol su iç sende cnm.
ayy bende öleee birsen yaaa benim bikaç gündür inanılmaz gaz sancım oluyo öldürüyo beni yaaa sende varmı ???

uykucuuuuu :)) hadi bakalım işlerini tamamladın süper sıra doğumda :))

cnm sürekli ishal olduğum için gaz olayı çok olmuyo bu aralar:)

cnm tabiki herşey çok güzel olacak aksini düşünme bile..çok zor günler geçirdin eminim, hepimiz aynılarını yaşadık..ama bak yeniden hamile kalıyoruz ve yüzümüz gülüyo...

evet inşallah güzel olur.allahım hamileliklerinizi hayırlısıyla tamamlatsın. bebeklerinizi sağ salim alın kucağınıza inş. sırada bekliyorum ben de :)

aminn inşallahhh Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallahh

canım benim herşeyim temiz çıktı sadece pırtılaşma pko birde bir hormonum çok çalışyo onun için 4 ilaç kullanıoyorum hergünde kan sulandırıcı igne kullanıcam allaha kalmış işim artık şansım yaradandan

canım allahtan umud kesilmez bir ölümü birde dogumu durdurmayız biliyousn unutma umud allahtaan vesvese şeytandandır hem sen bir daha gebe kalmadan bütün testlerini adam gibi yaptır sonra bebeg vesile ol bak burdakiler şahih yaaptırmadıgım testler kalmadı ama tehşişlerim konuldu malesef allah yardımcımız olsun işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…