Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızzz ne rahatmış bu pantolon valla işence yapmışım çocuğa resmen:)) ohhh bi rahatki ben bunu normalde de giyerim doğumdan sonra diyorum resmen...

eminim öyledir canım bende de 2 tane kumaş 2 kot var şimdiden annem çok garanticidir ucuz bulduğunu alır koyar kenara lazım olacak diyerek ihrac fazlası hamile pantolonlarını görünce 4 tane almış evde kullanılacak günleri bekliyorlar

valla iyi yapmış cnm çok işine yarayacaklar eminim seninde:)

selam cicişlerimmmmmmmmmmmmm

nasılsınız iyimisiniz ananızgil kocanızgil bebeişgiller nasıllar
anam izindeydim bugün hem izin dönüşü sendromu hem pazartesi sendromu hem aşırı biriken işler sendromu yaşıorum ayrıca aşırı ishalim midem fena oruç tutamadımhoppp gelir gelmez şikayet şikayet özledim sizi beeeeee

kızlar çarşamba günü doktora gittim adetimin 14.günüydü solda 10.6 sağda 8.7 mm iki adet mumurtam vardı salı yada çarşamba çatlar dedi bu çarş tekrar kontrolüm var testime baktı doktor çok korkulcak bişi diil bu ama biz elimizden geleni yapıcaz hamile kaldıında iğne yapıcas sana dedi coraspin progestan hemen başlıcas dedi hadi hayırlısı dedik bizde tatilde bış durdukmu durmadık ama önemli olan ön 2 gün hayırlısı rabbimden kızlar çok güzel vakit geçirdim danalar gibi yattım:)hergün ya birileri bizde iftardaydı yada biz birilerinde hatta sahurda bile sabah namazına ulucamiye gittik çok iyi geldi bana tatil dinlendim bol bol herkes iyidir inşallah kocaman öptüm canlarım bu arada herkese dua ettim

çok sıcakkkkkkk..klimalar da çalışmıyo ,pc ye yazarken kolum masaya yapışıyo ıyyyyyyyyyyyyy

ayyy kimler gelmiş hoşgeldiiiin iyiki geldiiin :) bizde seni özlediik deliii

hoşgeldin tatlım cırcır mı oldun sen bu sıcaklarda bol bol su iç aman dikkat et.cnm corasprine hemen başlıyosun dimi? Hematologa gidicekmisin? Inş. Yumoşlar işe yarar bu ayy

hoşgeldin tatlım cırcır mı oldun sen bu sıcaklarda bol bol su iç aman dikkat et.cnm corasprine hemen başlıyosun dimi? Hematologa gidicekmisin? Inş. Yumoşlar işe yarar bu ayy

of hem ne cırcır ya doktor baktı bana dediki pco görüntüsü var sende dedi bide kilo vermen lazım dedi 66 kiloyum dana ben 58 e düşmen lazım dedi glukofen diye bi ilaç verdi hamile kalmayıda kolaylaştırıomuş bide zayıflamak için sanırım ilaç yaptı böle kuzum coraspinim var başla demedi ama

aaaa sıkıldım anam çalış çalış nereye kadar şirketi benmi kurtarcam beyaaa:)ee ne var ne yok bakim

o kadaaaar :) iyi sayılır bildiğin gibi kaydadeğer bi gelişme yok canım ramazan telaşı işte kadir gecesini bekliyorum sanki o gün dua ederek bir yıllık huzurumu depolayacağım gibi geliyor :)

o kadaaaar :) iyi sayılır bildiğin gibi kaydadeğer bi gelişme yok canım ramazan telaşı işte kadir gecesini bekliyorum sanki o gün dua ederek bir yıllık huzurumu depolayacağım gibi geliyor :)

bende bende şükrediorum ki o gün adet diilim gwelsin de dua edelim birbirimize inşallah ay benimde yarın kayınvalidem gil gelio bu akşamdan yapıcam yemeklerimi 7 de evde oluyom o saatten sonra anca salata pilav yapar sofrayı kurarım

çalışınca zor tabi kuzum bu akşamdan yaparsan yarın rahat edersin :) amin canım hepinize isimlerinizle tek tek dua ediyorum bende Allah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını kandillerde de çok huzurlu oluyorum ben ama sanki kadir gecesinin ayrı bir huzuru mutluluğu beni Allah'a yaklaştıran bir yönü var o gece camı açıp derin bir nefes almak bile şifa sanki çok özel çok güzel bir gece :)

nazlım hoş geldin izinde oldugunu hatırlamadım bu gün seni soruyodum nerelerde diye .geçmiş olsun kahve iç türk kahvesi iyi gelir havalardanda olur .

aynen kuzum ben bide berat kandilinde öyle oluyorum rabbim kabuş etsin bende ediom kendime edemiom bi tek dua o kadar çok isteyen bekleyen varki bu yolsa rabbim her daim yanımızda olsun bizi bidaha aynı acılarla sınamasın beterinden sakınsın inşallahhhhh

nazlım hoş geldin izinde oldugunu hatırlamadım bu gün seni soruyodum nerelerde diye .geçmiş olsun kahve iç türk kahvesi iyi gelir havalardanda olur .
oy canım sağolasın 1 hafta çıktım izne iyi geldi çok güzel dinlendim bomba gibiyim şuan:)sen nasılsın minik kızımız nasıl canım kahve limon dediler ama akşam deniyeyim bari karnım ağrıyo sürekli

dimi dimi zaten yaşadıklarımızı yaşayan kim varsa hallerinden anladığımız için ister istemez hepsi için kendimize istediğimiz güzellikleri istiyoruz Allah kabul etsin amiiiin ben gidiyorum şimdi 2 gün sonra görüşürüz canlar öptüm hepinizi

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]YOZGAT
[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012

[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA

[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ

[/TD]
[TD]31AĞUSTOS
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta[/TD]
[TD]doğum
kürtaj[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 hafta
5 hafta[/TD]
[TD]kürtaj
doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]mulberry
8092[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]tekirdağ[/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]22+3
hafta[/TD]
[TD]doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]19 ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]26.07.2012[/TD]
[TD]10 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar listede bulunup heyecanlı bekleyişini bizle yaşamak isteyenler
alıntı yapıp kendilerini eklesinler yapamayanlar bana söylesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…