Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar listede bulunup heyecanlı bekleyişini bizle yaşamak isteyenler
alıntı yapıp kendilerini eklesinler yapamayanlar bana söylesin:))

canım kayıp tarihlerim9.6.2011diger kürtaş 9.11.2011 şimdi 28 haftalık hamileyim dogum 15.10.2012 soru işaretlerini doldura bilirsin canım

canım iyiz kızımda bende allah büyük yarınıda allah bilir derimde incelme varmış yani dikişlerde erken gelebilir biraz doktor öyle dedi ama büyük sorunmuş gibi söylemedi .bilmiyom işlh iyizdir .bakalım ne görcez hayırlısı biraz canım sıkın işde başka herşey iyi

benimki ilk sayfada canım 29 mayıs 2o11 17 hafta 6 günlük kız bebek korunma eylülde bitti bat 18 temmus
bu arada benim dogum tarıhim 12 nisan kürtaj dogum

ilki 20 hafta normal dogum kürtaş 2 si 18 hafta kürtaş normal dogum 2 erkek 1 kız

Son düzenleme:

cnm benımkınde eksıklıkler var onlarıda söyleyim bebegımı kaybettiğim tarih 13 mayıs 2012 anneler günü beklenen adet tarihim 09.08.2012 birde gebelık kayıplarımda yanlıslık var ilki 8 hafta ikincisi 25 hafta cnm onuda duzeltirsen... yasadıgım şehir adana.. tesekkurler

kızlaaaaaaaaaaaar bn geldiiiim km war km yok bakiiim dileğim yasemiin birsem tubiiş ılgımcım mmuge daha hatırlayamadıım kızlaar herkes nasııl yeni arkadaşlar war sanırım hikayelerini okumadım ama burda olduunuza göre aynı acıları yaşamış olmalıyız bni sorarsanız oğlumla yuwarlanıp gidiyoruz 2.5 aylık olucaz ama efem çok huysuz kızlar işlhh bi düzene giri szlerde ne wa ne yok bakalıım

hoş geldin naz, topikimizin ilk bebeği, bizim doğacak bebişlerin abisi Efe'ye çoook mutlu bir hayat diliyorum

bebegin dogdu mu
cok sevindim
saglikli uzun bir omur dilerim ben de bebisine
semra ve senin bebekleriniz var sanirim topicte darisi basimiza

hoşgeldin bugün aklımdan geçtin görünce şaşırdım iyi olmana sevindim .bende iyim canım

kızlar bu günde ssk ya gidiyom dogumu orda yapcagım için hem kayıt yaptırayım hem muane olyım bu güne kadar gitmedim işlh güzel haberlerle dönerim gece karnım çok agrıdı şuan agrımıyo hayırdır bakalım by

bende Allah nasip ederse 3,5 ay sonra salıcam kendimi ve :)) ayyy kuzu bende heyecanla bekliyorum pazartesi günü 5,30 gibi randevum inşallah açar o minik bacaklarınıda cinsiyetini gösterir bize :)) ayy inşallah kuzu ama annem bi doğsun canını fena yakıcak diyo :))
az kaldı kuzu kullanıcağın günler yakın :))
kuzuuu hoşgeldinnnn geçmiş olsun bol bol su :)) inşallah kuzucun bu ay gelir göbüşüne ve aldığınız tüm önlemlerle büyürr ve kocamamn olur inşallahh :))
hoşgeldinnn cnm yaaa özlettin kendimi maşşallahh kocaman olmuşş bizde iyiyiz büyütüyoruz göbüşleri :))

cnm hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahhh :))

sana da günaydın canım, kolay gelsin, bu sıcaklarda dikkat et kendine(ve bebişe)

günaydın herkese:))) ben geldim nasılsınız kızlar? özledim sizleri geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir vaktim oldukça buradayım artık

kolay gelsin
guzel haberlerle gel. bize bebisinden guzel haberler getir canim

aaa ilk bebek Semra'nın mıydı yoksa? Nerelerde o?

semra da yakin zamanda dogurdu sanirim
hangisi once bilmiyorum

Selam kızlar nasılsınız? Dün çok yogun oldu habersiz çıkmak zorunda kaldım.... Yonca hoşgeldin cnm efe maşalah çok tatlı oluyo büyüdükçe...

Sabah sabah yine cırcır oldum ben yaaaaaaaa,,öyle halsizimki... şu sıcaklar bi bitsede rahatlasak

kızlarr selamlar hepinize,güzel bir gün olsun hepimiz için...

NAZLIM hoşgeldin BİDENEMM...

YONCAAAAAA çok sewindim seni burda gördüğümde demek efe sana çektiriyor,daha sık gelde yaz unutma biziii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…