Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sana sabr dlerim canim

benim 6 haftalik dusuk
tabiki uzun zaman benimle kalmadi ama yine de cok uzulduk kaybedince smdi yeniden hamile kalmak icin ugrasiyorum bekliyorum..

allahım inşllh tez zamanda kucağına almayı nasip eder.büyüdükçe daha zor tabi ama anne annedir sonuçta..ben de 3 ay sonra tekrar denemek istyrm allahın iznyle

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..umudunu yitirme ve 3 ay sonra bomba gibi başla çalışmalara:))

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..umudunu yitirme ve 3 ay sonra bomba gibi başla çalışmalara:))

teşekkür ederim canım amin inşllh. umudumu yitirdiğim anlarda daha kötülerini okuyorum buradan ve şükrediyorum halime. daha ilk gebeliğimdi. önümüzde zaman var şükr. aylar çok çabuk geçicektr eminm. yıllar geçiyor ay ne ki..sizlerle buluşmak çok iyi geldi anlatamam.

tabiki canım 3 ay neki su gibi geçer seninde acın hafifler..evet burası insana iyi geliyor..

beydagli senn sıkıntın nedir? tanımak isterim

bende 7 kez bebeğimi kaybettim maalesef..6 kürtaj 1 ide kendiliğnden düştü,benim sorunum kan pıhtılaşması ve yine anti kardiopilin m ve g nin yüksek olması...her seferinde gerekli tüm ilaçları kullanmama rağmen olmadı maalesef....kısmet canım herşeyin hayırlısı olsun,çok üzülüp ağladım yıprandım,,şimdi ise uzuuuunca bir süre düşünmüyoruz eşim hiç istemiyor bende bilmiyorum,ne yapacağımı yaşımda ilerliyor,bakalım hayat bize neler getirecek..

tabiki canım 3 ay neki su gibi geçer seninde acın hafifler..evet burası insana iyi geliyor..

tahlil sonuçlarımı yazsam pko ihtimali var mı yazabilir mmisinz anlayan var mı arkadaşlarr ? içime dert oldu yarına kdar sabredemyrm sonucu aldım ama doktor yoktu yarın tekrar gidicem bakalım sizde bi yorumlasanız çok sevinirim estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi

cnm pko dan ben çok anlamıyorum bence tüp bebek bölümünde daha kolay yanıt bulabilirsin bu sonuçlara....

sağol kuzum sen nasılsın geçtimi cırcırın

yok cnm yaa çok fenayım, bugüce wc nin kapısında yatmayı düşünüyorum.birde şiddetli bi bel ağrısı başladı...karın ağrısındanmı olur ki acaba bilemedim:18::18:

aman kuzum dikkat et ne olur,belin ağrıyosa yat dinlen...nişastalı bişeyler yeseydin,patates haşlasaydın..

aman kuzum dikkat et ne olur,belin ağrıyosa yat dinlen...nişastalı bişeyler yeseydin,patates haşlasaydın..

ne bileyim şeftali muz filan yiyorum, sürekli olurum ben zaten ishalde bu pek ağrılı ve sıkıntılı olmaya başladı... erken yatarım bugün cnm şimdi ayaklarımı uzattım o bile iyi geldi.

bende 7 kez bebeğimi kaybettim maalesef..6 kürtaj 1 ide kendiliğnden düştü,benim sorunum kan pıhtılaşması ve yine anti kardiopilin m ve g nin yüksek olması...her seferinde gerekli tüm ilaçları kullanmama rağmen olmadı maalesef....kısmet canım herşeyin hayırlısı olsun,çok üzülüp ağladım yıprandım,,şimdi ise uzuuuunca bir süre düşünmüyoruz eşim hiç istemiyor bende bilmiyorum,ne yapacağımı yaşımda ilerliyor,bakalım hayat bize neler getirecek..

canım çok zor tabi ama hayırlsı tabi doğru söylüosun. yıpranınca ele bişey geçmiyorki. allahım gönlüne göre versn inşllh. hayatın ne getirceği hiç belli olmaz...

ne bileyim şeftali muz filan yiyorum, sürekli olurum ben zaten ishalde bu pek ağrılı ve sıkıntılı olmaya başladı... erken yatarım bugün cnm şimdi ayaklarımı uzattım o bile iyi geldi.

kız şeftali iyi gelirmiki hiç duymadım..keşke doktorunu arasaydın canım,aman dinlen karın ağrısı sancıya dönüşürse hemen ara doktoru ama..

amin canım sağol...

kız şeftali iyi gelirmiki hiç duymadım..keşke doktorunu arasaydın canım,aman dinlen karın ağrısı sancıya dönüşürse hemen ara doktoru ama..
şeftali ve muz iyidir diye duymuştum....cnm bendeki biraz pinpirik diye her fırsatta dr u aramamaya çalışıyorum ama bel ağrım böyle giderse ararım...

şeftali ve muz iyidir diye duymuştum....cnm bendeki biraz pinpirik diye her fırsatta dr u aramamaya çalışıyorum ama bel ağrım böyle giderse ararım...

ara tabi hem keşke hastaneye gitseydin belki rapor alır dinlenirdin biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…