merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum. kendimden bahsedeyim.10 gün önce 20 haftalık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle bebeğimin karnımda ölmesiyle sona erdi. normal doğum yaptım. şimdi aynı bu konudaki arkadaşlar gibi 3 aylık bir korunma sürecindeyiz doktor tavsiyesiyle. bu topikte buna benzer şeyler yaşayıp da şimdi bebek sahibi olan arkadaşlar var mı? yeniden bebek düşündüğümde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama haliyle yeniden bebek düşünmeyi de çok ama çok istiyorum
bunları yazmştm kendmle ilgili.hoşbulduk canım. yeni üye oldğm içn pek kmseyi tanımyrm. senn hikayen nedir?
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..umudunu yitirme ve 3 ay sonra bomba gibi başla çalışmalara:))
teşekkür ederim canım amin inşllh. umudumu yitirdiğim anlarda daha kötülerini okuyorum buradan ve şükrediyorum halime. daha ilk gebeliğimdi. önümüzde zaman var şükr. aylar çok çabuk geçicektr eminm. yıllar geçiyor ay ne ki..sizlerle buluşmak çok iyi geldi anlatamam.
beydagli senn sıkıntın nedir? tanımak isterim
tabiki canım 3 ay neki su gibi geçer seninde acın hafifler..evet burası insana iyi geliyor..
selam kızlar nasılsınız???
cnm pko dan ben çok anlamıyorum bence tüp bebek bölümünde daha kolay yanıt bulabilirsin bu sonuçlara....tahlil sonuçlarımı yazsam pko ihtimali var mı yazabilir mmisinz anlayan var mı arkadaşlarr ?içime dert oldu yarına kdar sabredemyrm sonucu aldım ama doktor yoktu yarın tekrar gidicem bakalım sizde bi yorumlasanız çok sevinirim estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi
sağol kuzum sen nasılsın geçtimi cırcırın
cnm pko dan ben çok anlamıyorum bence tüp bebek bölümünde daha kolay yanıt bulabilirsin bu sonuçlara....
yok cnm yaa çok fenayım, bugüce wc nin kapısında yatmayı düşünüyorum.birde şiddetli bi bel ağrısı başladı...karın ağrısındanmı olur ki acaba bilemedim:18::18:
aman kuzum dikkat et ne olur,belin ağrıyosa yat dinlen...nişastalı bişeyler yeseydin,patates haşlasaydın..
ne bileyim şeftali muz filan yiyorum, sürekli olurum ben zaten ishalde bu pek ağrılı ve sıkıntılı olmaya başladı... erken yatarım bugün cnm şimdi ayaklarımı uzattım o bile iyi geldi.
bende 7 kez bebeğimi kaybettim maalesef..6 kürtaj 1 ide kendiliğnden düştü,benim sorunum kan pıhtılaşması ve yine anti kardiopilin m ve g nin yüksek olması...her seferinde gerekli tüm ilaçları kullanmama rağmen olmadı maalesef....kısmet canım herşeyin hayırlısı olsun,çok üzülüp ağladım yıprandım,,şimdi ise uzuuuunca bir süre düşünmüyoruz eşim hiç istemiyor bende bilmiyorum,ne yapacağımı yaşımda ilerliyor,bakalım hayat bize neler getirecek..
canım çok zor tabi ama hayırlsı tabi doğru söylüosun. yıpranınca ele bişey geçmiyorki. allahım gönlüne göre versn inşllh. hayatın ne getirceği hiç belli olmaz...
şeftali ve muz iyidir diye duymuştum....cnm bendeki biraz pinpirik diye her fırsatta dr u aramamaya çalışıyorum ama bel ağrım böyle giderse ararım...kız şeftali iyi gelirmiki hiç duymadım..keşke doktorunu arasaydın canım,aman dinlen karın ağrısı sancıya dönüşürse hemen ara doktoru ama..
şeftali ve muz iyidir diye duymuştum....cnm bendeki biraz pinpirik diye her fırsatta dr u aramamaya çalışıyorum ama bel ağrım böyle giderse ararım...
günaydın herkese:))) ben geldim nasılsınız kızlar? özledim sizlerigeçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir vaktim oldukça buradayım artık
ara tabi hem keşke hastaneye gitseydin belki rapor alır dinlenirdin biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?