nasıl oldun canım??? geçmiştir inş.ağrın
sabaha kadar geçmezse yarın giderim artık cnm..bugün çok hafif pembemsi akıntı da oldu, inşallah onunla bağlantılı bişey değildir:18:
onunda karnı çok ağrıyodu cnm bi ara...tuğba hastamıydı ki yaa haberim yokk
değildir canım inşaallah meraklanma ama sancıya dönüşürse hemen acile git...kan sulandırıcın arttı ya ondan da olabilr..
onunda karnı çok ağrıyodu cnm bi ara...
yok cnm işte bel ağrısı dışında bişey yok... çok önemsemedik bizde nokta gibiydi zaten,artarsa hemen giderim tabi, acaba direk bi gitsemmi diyorum ama sonra vazgeçiyorum düşünmemek lazım kötü şeyler..
öylemi inşaallah iyidir şimdi....
bugünmü oldu kuzum o leke, önemli bişey yoktur tabi kafana takma,kan sulandırıcıyı fazla alıyorsun ondanda olabilir...
evet cnm bugün akşama doğru..devamı gelmedi,bende onlara bağladım iğne ilaç en yüksek dozları kullanıyorum ondan kanama artmıştır tabi...
ewet canım olabilir..ama sen aklına kötü şeyler getirme..tedbirde elden bırakma,ne yapalım canım bizim hamileliklerimizde böyle olacak ..kuzum benim çok sewiyorum seni ..
evet cnm ben zaten sorunsuz bi hamilelik beklemiyorum alışmadımbende seni çok seviyorum kızzz
canım benim ama sakın üzülüpte ağlama kızını kucağına aldığında hepsini unutacaksın inşaallah
yok cnm aksine çok sakinim,böyle olmazdım ben normalde diğerlerinde kanama vs bişey olunca hemen koşarak hastaneye giderdim ama bu kez içim rahat akıntı gibiydi zaten geçti.....bişey olmayacak inşallah buraya kadar geldik bundan sonrasını da görücez inanıyorum
nasıl oldun canım??? geçmiştir inş.ağrın
iyiyim kuzuu eve gidince dinlendim geçti :) gece sahurda 2 brd süt içmiştim muhtemelen o rahatsız etti şimdi iyiyim sen nasıl oldun ??? hee kuzu bide geçen ben senin gibi oldugumda 1 kutu kola içtim oda iyi geldi bilgin olsun :)
günaydın kızlarduman, tuğbaemrah nasıl oldunuz, iyi misiniz?
günaydın cnmm :)) Allaha şükür çok iyiyim bu gün :))günaydın kızlarduman, tuğbaemrah nasıl oldunuz, iyi misiniz?
aman iyi bari karın ağrısı sıkıntı hem canını yakıyo hem psikolojik korkuyosun.. ben hala aynıyım arttı bile cırcırımkız hematolog bana kola ve kahveyi yasakladı kesinlikle içme dedi bende içmiyorum yoksa ikiside ii geliyo cırcıra
bel ağrısı mı fena, yoksa başka şey mi?inşallah çabucak geçer bu sıkıntıların da kalan hamilelik rahat geçergünaydın cnm.malesef ben hala fenayımben ağrım filan kalmadı ama ... sen nslsn?
günaydın cnmm :)) allaha şükür çok iyiyim bu gün :))
aynen öle cnm ama benim normaldede olur ara ara oyuzden alışkınım ama hamiş olunca insan tedirgin oluyo :)) ayy kuzu yaaa geçtiğimiz iki hafta bende öleydim ama şimdi bitti seninde geçer yakında kuzu :)) ama bıol bol su iç cnm ihmal etme sakın :)) yaaa olmadı doktoru bi ara fenayım bikez içsem olmazmı falan dee yaaa zor valla(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?