Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sabaha kadar geçmezse yarın giderim artık cnm..bugün çok hafif pembemsi akıntı da oldu, inşallah onunla bağlantılı bişey değildir:18:

değildir canım inşaallah meraklanma ama sancıya dönüşürse hemen acile git...kan sulandırıcın arttı ya ondan da olabilr..

tuğba hastamıydı ki yaa haberim yokk
onunda karnı çok ağrıyodu cnm bi ara...
değildir canım inşaallah meraklanma ama sancıya dönüşürse hemen acile git...kan sulandırıcın arttı ya ondan da olabilr..

yok cnm işte bel ağrısı dışında bişey yok... çok önemsemedik bizde nokta gibiydi zaten,artarsa hemen giderim tabi, acaba direk bi gitsemmi diyorum ama sonra vazgeçiyorum düşünmemek lazım kötü şeyler..

öylemi inşaallah iyidir şimdi....
bugünmü oldu kuzum o leke, önemli bişey yoktur tabi kafana takma,kan sulandırıcıyı fazla alıyorsun ondanda olabilir...

öylemi inşaallah iyidir şimdi....
bugünmü oldu kuzum o leke, önemli bişey yoktur tabi kafana takma,kan sulandırıcıyı fazla alıyorsun ondanda olabilir...

evet cnm bugün akşama doğru..devamı gelmedi,bende onlara bağladım iğne ilaç en yüksek dozları kullanıyorum ondan kanama artmıştır tabi...

evet cnm bugün akşama doğru..devamı gelmedi,bende onlara bağladım iğne ilaç en yüksek dozları kullanıyorum ondan kanama artmıştır tabi...

ewet canım olabilir..ama sen aklına kötü şeyler getirme..tedbirde elden bırakma,ne yapalım canım bizim hamileliklerimizde böyle olacak ..kuzum benim çok sewiyorum seni ..

ewet canım olabilir..ama sen aklına kötü şeyler getirme..tedbirde elden bırakma,ne yapalım canım bizim hamileliklerimizde böyle olacak ..kuzum benim çok sewiyorum seni ..

evet cnm ben zaten sorunsuz bi hamilelik beklemiyorum alışmadım bende seni çok seviyorum kızzz

canım benim ama sakın üzülüpte ağlama kızını kucağına aldığında hepsini unutacaksın inşaallah

yok cnm aksine çok sakinim,böyle olmazdım ben normalde diğerlerinde kanama vs bişey olunca hemen koşarak hastaneye giderdim ama bu kez içim rahat akıntı gibiydi zaten geçti.....bişey olmayacak inşallah buraya kadar geldik bundan sonrasını da görücez inanıyorum

oh çok sewindim...amin kuzum inşaallah

nasıl oldun canım??? geçmiştir inş.ağrın

iyiyim kuzuu eve gidince dinlendim geçti :) gece sahurda 2 brd süt içmiştim muhtemelen o rahatsız etti şimdi iyiyim sen nasıl oldun ??? hee kuzu bide geçen ben senin gibi oldugumda 1 kutu kola içtim oda iyi geldi bilgin olsun :)

aman iyi bari karın ağrısı sıkıntı hem canını yakıyo hem psikolojik korkuyosun.. ben hala aynıyım arttı bile cırcırım kız hematolog bana kola ve kahveyi yasakladı kesinlikle içme dedi bende içmiyorum yoksa ikiside ii geliyo cırcıra

günaydın kızlar duman, tuğbaemrah nasıl oldunuz, iyi misiniz?
günaydın cnmm :)) Allaha şükür çok iyiyim bu gün :))

aynen öle cnm ama benim normaldede olur ara ara oyuzden alışkınım ama hamiş olunca insan tedirgin oluyo :)) ayy kuzu yaaa geçtiğimiz iki hafta bende öleydim ama şimdi bitti seninde geçer yakında kuzu :)) ama bıol bol su iç cnm ihmal etme sakın :)) yaaa olmadı doktoru bi ara fenayım bikez içsem olmazmı falan dee yaaa zor valla (

kızlar ya, bişey anlatacağım...eşimle 3-4 gün önce çarpışma oldu (bebek amaçlı değil tabi ki ayın bu zamanı) 3 gün önce çok canım yandı ve yarıda kesmek zorunda kaldık..Şimdi ben dün adet oldum. Dün ve bugün oturduğumda kalktığımda yürüdüğümde acıyor ve tuvalette müthiş yanıyor Şimdi adetken doktora gitsem olur mu ki?yoksa bitmesini mi beklesem? yara mı oldu acaba ya offff kürtajdan yarasız çıktım ben,çarpışmada yara mı oldu şimdi...onun tedavisiydi derken bu ay da güme gidecek

evet cnm su filan içiyorum geçer benimde ara ara geliyo,çok süt içmekten bencede:) muz-şeftali 1 gün daha deneyim akşamda patates haşlarım uzarsa artık mecbur ararım dr u napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…