Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm galiba tahriş falan olmuştur geçer bikaç güne merak etme sen :) adetliyken gitmene gerek yok bence eger bikaçgüne geçmezse adetin bitince gidersin :)

evet cnm su filan içiyorum geçer benimde ara ara geliyo,çok süt içmekten bencede:) muz-şeftali 1 gün daha deneyim akşamda patates haşlarım uzarsa artık mecbur ararım dr u napim

yaaaa süt yaaa mahvediyo benii ben yine yoğurt peynire devam :))) aaa ba aklımıza nasıl gelmedi keşke ilk başta patates haşlasaydınn
birsen sen ne zaman gidicen bidaha doktora ???

Son düzenleme:
duman...ishal için; böğürtlen, ahududu, kızılcık, karadut,şeftali, havuç, limon, nar...nane ve keçiboynuzu da var ama onlar tahminimce yasaktır sana...bunlar iyi geliyormuş, bi de stres heyecan ve korku arttırabiliyormuş(bu halde zor olacak ama az rahatlamaya çalışmalıymışsın canım)

cnm galiba tahriş falan olmuştur geçer bikaç güne merak etme sen :) adetliyken gitmene gerek yok bence eger bikaçgüne geçmezse adetin bitince gidersin :)
sağol canım, ne bileyim hiç olmazdı bana böyle şeyler,kürtajdan sonra hassaslaşmıştır belki... iyi ki sormuşum da koşa koşa gitmemişim doktor demediğini bırakmazdı gene

sağol canım, ne bileyim hiç olmazdı bana böyle şeyler,kürtajdan sonra hassaslaşmıştır belki... iyi ki sormuşum da koşa koşa gitmemişim doktor demediğini bırakmazdı gene

bazı doktorlar çok gıcık cnm neden geldin diyebilirlerdi :) sen bikaçgün dikkat et kendine geçmezse git am ihmal etme :)

yaaaa süt yaaa mahvediyo benii ben yine yoğurt peynire devam :))) aaa ba aklımıza nasıl gelmedi keşke ilk başta patates haşlasaydınn
birsen sen ne zaman gidicen bidaha doktora ???
c.tesi gidicem cnm, bu haftasonu acilden başka dr a gitmiştim.bu haftada kendi dr umla randevum var ne tesadüfki:)

şeftali yiyorum bu saydıkların içinde, aslında nektari ama aynı işe yarar dimi??? stres konusunda çok zor cnm bu işde imkansız hattaaa:)

cnm sıcaklardan sistit olmuş olabilirsin, adetken de dr a gidebilirsin daha iyi muayene oluyomuş malesef öyle...bizde iğrenç ama dr lar farklı düşünüyo:)

kıyamam yaa sara nöbetimi geçiriyouş yani küçücük bebek, offff Allah şifasını versin dicem ama tedavisi yok dimi bunun ayy çok üüzldüm yazık hem ailesine hem bebişe(

ewet canım ya genetikmiş,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kadere bak ya doğuştan itibaren başlıyor(
allah yar ve yardımcıları olsun inşallah hafif düzeyde dewam eder..

hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmaz inşallah,hayırlı sağlıklı bi bebeğin olur inşallah
herşeyde vardır bi hayır

bişey sorcaaam ben bu ay rahim filmi çektirdim 4 gün damla damla kanamam oldu adetimi değiştirirmi

canım bilmiyorum valla hiç çektirmedim kanama etkisi oluyormu ki:26:
oluyosa bile adet gününü değiştirmez

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yaşadığı şehir[/TD]
[TD]kaybedilen tarih[/TD]
[TD]kaybedilen hafta[/TD]
[TD]doğum şekli[/TD]
[TD]korunma süresi[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]NURGU66[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]YOZGAT[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012
[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ
[/TD]
[TD]31AĞUSTOS[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]kardellya[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta[/TD]
[TD]doğum
kürtaj[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ayen1986[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]adana[/TD]
[TD]13.05.2012[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta[/TD]
[TD]kürtaj
doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]09.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]mulberry
8092[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]tekirdağ[/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]22+3
hafta[/TD]
[TD]doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]19 ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]mmmuge[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]26.07.2011[/TD]
[TD]10 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]pasam3405[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]29.06.2011
12.04.?[/TD]
[TD]17+6hafta
20 hafta
18 hafta[/TD]
[TD]kürtaj
doğum[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]keepmeinformed[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]08.07.2012[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma
bitti[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın en güzel anne adayları
bugün iftara misafirim var hazır adet oluyoken aradan çıksın dedim birazdan hazırlıklara
başalıyacam görüşürüzz kendinizee ii bakın moralleri yüksek tutun
hamişler sizde dualarınıza bizide ekleyin hamilelerin duası kabul olur

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

TUĞBAA geçmiş olsun canımm,
KEEP sanada geçmiş olsun sende bol su iç eğer yanma varsa ama acıyorsa adet bitince hemen doktora git enfeksiyon olabilir,

DUMANIM NASIL OLDUN KUZUM.....

Günaydın canım,ewet adetliyken misafir ağırlamak daha iyi ramazanda...sana kolay gelsin..

Gunaydin Kizlar

Naber? Ben iyiyim son derece rahat gunler gecirdim sporumu yaparak kafami dinleyerek simdi dpo lar basliyor gibi spora devam edemiycem sanirim, hani olur da olursa diye, korkarak gerilme hareketleri yapacagim icin birakmak zorundayim. kafam cok dinleniyor boyle unutuyorum bebek olayini..ama bol bol yuruyus yaparim sanirim oyalamak icin zihnimi..
umarim agustos ayi bayram sekerlerimiz gelir
hamislerin dualarina ihtiyacimiz var
mutlu gunler kizlar:119:

sence ben ihmal edebilir miyim
etmezsinde ben yine söliyim dedim :)
ohh süper az kaldı kuzunu görmene ozaman bende pazartesiyi iple çekiyorum :)) şu isal olayınıda iyice konuş cnm olurmu :))
günaydın kızlarrr

TUĞBAA geçmiş olsun canımm,
KEEP sanada geçmiş olsun sende bol su iç eğer yanma varsa ama acıyorsa adet bitince hemen doktora git enfeksiyon olabilir,

DUMANIM NASIL OLDUN KUZUM.....

günaydın cnmm çok çok saol :)

günaydın canım...ne güzel spor yapman çok iyi,bende bir zamanlar pilates yapıyodum çok iyi geliyor insana bende tekrar başlasam iyi olur ama belimde fıtık war diye korkuyorum...ewet gerilme hareketleri falan yapma ne olur ne olmaz...inşaallah yeni ayda gelir bebişin..
etmezsinde ben yine söliyim dedim :)

ohh süper az kaldı kuzunu görmene ozaman bende pazartesiyi iple çekiyorum :)) şu isal olayınıda iyice konuş cnm olurmu :))

günaydın cnmm çok çok saol :)

beydagli
taniyamadim seni
yeni biri gelmis sandim

çok mu değişmişim kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…